فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوستالژی تر و خاطره انگیز تر از این شیرینی مگه داریم؟🤩🤩
با کوک مگ همراه باشین
پنجاه گرم نشاسته رو با یک چهارم پیمانه گلاب مخلوط کنین
سه عدد تخم رو اضافه و یکدست کنین
پنجاه گرم آرد سفید رو
به همراه یک و نیم قاشق غذاخوری آرد برنج روی مواد الک و یکدست کنین
قالب شیرینی پنجره ای رو داخل روغن داغ بذارین
یکم که گرم شد، داخل مواد بزنین طوری که مواد به سطح رویی قالب نرسه
بعد دوباره داخل روغن نگه دارین و کمی تکون بدین تا از قالب جدا بشه
اگه سخت جدا میشه حتما قالب خوب داغ نبوده یا مواد تا روی قالب رو گرفته و شیرینی گیر کرده
کمی که سرخ شد، برگردونین تا طرف دیگه هم سرخ بشه
دو طرفش که برشته شد از تابه خارج کنین
روش پودر قند الک کنین
بفرمااااید آماده ست کوچیک و بزرگ، همه دوسش دارن ☺️ ترد و خوشمزه س
نوش جان😍😍
👇🏿بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
✾࿐ᭂ༅•❥🥞🎂🍰🍩❥•༅ᭂ࿐✾
@cakesaraye_man
44.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام ماندانا بهشتی هستم بااموزش
#پیراشکی_کرم_دار_ماندانا
اب ولرم روبه داغ یک لیوان
شکر یک قاشق داخل اب ریخته
خمیر مایه یک ق غ روی اب میپاشیم برای یک رب اجازه میدیم خمیر مایه کف وحباب بزنه.
روغن یک سوم لیوان
شکر ۴ ق غ
تخم مرغ یک عدد
مخلوط میکنیم.
ارد که اندازه دقیقی نداره رو کم کم اضافه کرده ورز میدیم تاخمیر دیگه به دست نچسبه.
روشو میپوشونیم برای دو ساعت در محیط استراحت میدیم.
دراین حین کرم رو اماده میکنیم.
اب نصف لیوان
شکر ۴ ق غ
نشاسته ذرت یک ق غ
ارد دو ق غ
باهم روی حرارت متوسط مدام هم میزنیم تا مثل فرنی بشه.
جایگزین نشاسته ارد هست.
وقتی غلظت گرفت
یک ق روغن
یک ق گلاب
و چند قطره اسانس هل میزنیم یا وانیل.
مخلوط که شدن حرارت وخاموش کرده روش کیسه فریزر میکشیم تا رویه نبنده.
اجازه میدیم خنک بشه.
حالا پف خمیرو گرفته روی سطحی که ارد پاشی کردیم خمیرو به قطر یک سانت باز کرده کاتر میزنیم.
خمیر هارو روی سطحی که ارد پاشیدیم با فاصله میچینیم روشون نایلون میکشیم برای یک رب استراحت میدیم.
روغن داغ و غوطه ور اماده میکنیم
پیراشکی هارو یکی یکی با حرارت متوسط سرخ میکنیم
همین طور که داره سرخ میشه با قاشق روش روغن میریزیم.
بعد که خنک شد
با چاقو برش میدیم و کرم رو که داخل قیف یکبار مصرف ریختیم داخل پیراشکی ها تزریق میکنیم.
این پیراشکی بسیار خوشمزه و خوش بافته
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
✾࿐ᭂ༅•❥🥞🎂🍰🍩❥•༅ᭂ࿐✾
@cakesaraye_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین
فیلم آموزشی
طرح مورد نظرتون رو میتونید روی #فوندانت با رنگهای خوراکی تزیین کنید
اینجا از خمیر شکلات استفاده شده
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
✾࿐ᭂ༅•❥🥞🎂🍰🍩❥•༅ᭂ࿐✾
@cakesaraye_man
هدایت شده از 👇🏻 تبلیغات گسترده ونوس 👇🏻
۵۰نوع کوکو،کتلت جدیدگذاشتم کانال👍
باورنمیکنی بامواد ساده بشه کوکوهای خوشمزه درست کرد😍
غذاهای نونی محلی کشور گذاشتم اینجا👇
https://eitaa.com/joinchat/3142254622C6906995a64
مخصوص بچه مدرسه ایها😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین
این هم یک ایده تزئین کیک برای #مبتدی ها 👍
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
✾࿐ᭂ༅•❥🥞🎂🍰🍩❥•༅ᭂ࿐✾
@cakesaraye_man
مواد لازم،سفیده تخم مرغ۳عدد،روغن جامد۹۰گرم،پودر قند۹۰گرم،آرد سفید۱۷۰گرم،وانیل یا پودر هل۱/۴قاشق چایخوری
میتونین یه قاشق از آرد کم کنین و پودر کاکائو اضافه کنین
طرز تهیه: سفیده رو بزنین تا خامه ای بشه و وقتی ظرفو برمیگردونین نریزه،بزارین یخچال
حالا روغن و پودر قند و هل یا وانیل رو ۵دقیقهباهمزن بزنین تا سبک و پفکی بشه،پودر قندو تو دومرحله اضافه کنین،بعدآرد رو تو سه مرحله به روغن و پودر قند اضافه کنین، حالا نصفه سفیده رو ب این مواد اضافه کرده و دورانی مخلوط کنین وقتی مخلوط شد بقیه سفیده رو به همین ترتیب اضافه کن،فر رو با دمای۱۷۰درجه روشن کن ،کف سینی فر رو کاغذ روغنی بنداز ،بعد مواد تو قیف بریز و با فاصله روی کاغذ روغنی شکوفه بزن۱۰٬۱۵دقیقه برای پختش کافیه
#ارسالی دوست عزیزمون
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
✾࿐ᭂ༅•❥🥞🎂🍰🍩❥•༅ᭂ࿐✾
@cakesaraye_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکنیک آموزش کیک قلبی برای روز پدر❤️
خیلی راحت و شیک
عالیه
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
✾࿐ᭂ༅•❥🥞🎂🍰🍩❥•༅ᭂ࿐✾
@cakesaraye_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورکنید هر لحظه گنج بزرگی است!
گنجتان را آسان از دست ندهید!🍃🍂
زمان به خاطر هیچ کس منتظر نمی ماند!
فراموش نکنید:
دیروز به تاریخ پیوست🍃🍂
فردا معماست🍃🍂
و امروز هدیه 🍃🍂
عصرتون بخیر🍃
هدایت شده از 👇🏻 تبلیغات گسترده ونوس 👇🏻
دلم برای جاریمـ میسوخت همه میگفتن عروس۱۲ساله چی به شوهرداری
بعد از مدتی کل #فامیل دعوت کرد وقتی رفتیم #منو #مادرشوهرم فکمون چسبید😳 وسایل اینقدر ساده محشر چیده بود 😒
مادرشوهرم در فریز که باز کرد مات مبهوت شد #پرتقال_فریزکرده بود 😐 #بسته_بندی مواد غذایش انگار تابلو نقاشی😏 اخرش طاقت نیوردم پرسیدم کجا یاد گرفتی با کلی اصرار گفت این کانال 👇😍
https://eitaa.com/joinchat/663290113C01a9e688a6
از وقتی وارد اینجا شدم مادرشوهرم میگه نجمه خانوم کدبانو😍👆
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکو بستنی🍫🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡
موادلازم:
بستنی ۱لیتر🍦
موز۲عدد🍌
بیسکوییت پتی بور۱بسته🍪
شکلات تخته ای۸۰گرم🍫
🦄⃤•| @cakesaraa |•💜⃟🌸
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شیرینی راحت و خوشمزه رو ببینین حالتون بهتر میشه از بس راحت و دلبر و خوشمزست😃😜
فر نمیخواد همزن نمیخواد مواد قلمبه سلمبه ام نمیخواد راحتم درست میشه🙂
مواد لازم
شکر یک ق غ
خمیر مایه یک ق غ
شیر ولرم یک فنجون
تخم مرغ یدونه
روغن ۳ ق غ
آرد قنادی دو لیوان پر
وانیل کمی
همین و تمام
برای وسطشم از شکلات صبحانه یا نوتلا استفاده کنید و روش پودر قند بزنین،نوش جان
┄┅┅✽💕♥️💕✽┅┅┄
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه_کنجدی
#کلوچه
مواد لازم 👇
آرد سفید 400 گرم(حدود 3 پیمانه)
پودر قند 3/4 تا 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 3/4پیمانه
من از روغن کنجد استفاده کردم
ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق عذاخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
کنجد مقداری
نکته 👇
🔹سی تا چهل و پنج دقیقه تو فریز بمونه تا مواد خودشو بگیره
🔸با این میزان حدود 17 تا 18 عدد کلوچه خواهید داشت
🔹کلوچه ها در ظرف دربسته تا 1 هفته کاملا نرم و تازه میمونه
🔸درجه 180 به مدت 25_20 دقیقه