12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_کیک_قابلمه_ای
🥢 پارت دوم
✍ کامل با تمام نکات
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خرما😍😋
مواد کیک
تخممرغ ۴عدد
خرمای پوست و هسته گرفته ٢٠عدد یا ٢۵٠گرم(روی خرما کمی آب داغ بریزین و پوستشو به راحتی جدا کنین)
آب جوش نصف لیوان
آرد سفید یک و نیم لیوان
شکر سفید یا قهوه ای یک چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودر ١ق چ سرپر
وانیل یک چهارم ق چ
دارچین ١ق چ
نمک یک پنس
✅مواد سس خرما:(میشه سس رو حذف کنین)
خرمای پوست و هسته گرفته ۶، ٧عدد
شیر نصف لیوان
نشاسته ذرت ١ق غ
خامه ٢ق غ
دارچین ١ق چ
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴.مواد رو به ۲ قسمت تقسیم میکنیم؛ به یک قسمت اون ۲ قاشق آردی که کنار گذاشته بودیم رو اضافه میکنیم و به هم میزنیم.( البته حتما الک کنین)
۵.به یک قسمت دیگه پودر کاکائو الک شده اضافه میکنیم و به هم میزنیم.
.
۶. کف قالب رو کاغذ روغنی میزاریم و با روغن مایع کف و اطراف قالب رو خوب چرب میکنیم.
۷. یک ملاقه از مواد کاکائویی رو وسط قالب میریزیم و بعد یک ملاقه مواد سفید رو وسط مواد کاکائویی. این مراحل رو تا جایی ادامه میدیم که مواد تموم بشه.
۸. با خلال دندون به صورت یکی در میون از مرکز به سمت لبه ها و از لبه ها به سمت مرکز میکشیم (مطابق ویدئو)
۹. قالب رو داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل به مدت ۱۵ دقیقه گرم شده میزاریم و حدودا به ۴۰-۵۰ دقیقه زمان پخت احتیاج داره.
۱۰. از فر که در آوردین کاغذ روغنی رو جدا کنین و برش بزنین و نوش جان کنین.
⭕️قطر قالب من ۲۳ سانت بود⭕️
❗️این کیک رو میتونین داخل قابلمه، تابه،توستر و ماکروفر هم درست کنین❗️
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_کیک_سه_دقیقه ای
✍ کامل با تمام نکات
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میخوام بهت #کیک_زبرا با یه بافت فوق العاده نرم و لطیف یاد بدم😍😍
.
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید دو و نیم لیوان+۲ ق غ
شیر یک لیوان
روغن یک لیوان
شکر یک و نیم لیوان
بیکینگ پودر ۲ ق م
پودر کاکائو ۲ ق غ
وانیل ۱/۳ ق چ
( همه ی مواد از نیم ساعت قبل بیرون از یخچال باشن)
.
۱. تخم مرغ و، شکر و وانیل رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه.
.
۲. شیر و روغن رو میریزیم و ۳۰ ثانیه با همزن به هم میزنیم.
.
۳. دو و نیم لیوان آرد سفید رو با ۲ ق م بیکینگ پودر مخلوط میکنیم و ۳ بار الک میکنیم و ذره ذره به مواد اضافه میکنیم و با لیسک به آرومی و در یک جهت به هم میزنیم.
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم #کیک:😍😋
3 عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک چهارم فنجان روغن
نصف لیوان شیر
3 قاشق کاکائو
یک فنجان و یک چهارم فنجان آرد سفید
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
کیک را با دمای 180 بپزید
مواد کاستارد:
یک فنجان شکر
یک لیتر شیر
آرد نصف پیمانه
نشاسته 3 قاشق
یک قاشق چایخوری وانیل
(دو عدد زرده تخم مرغ، می توانید آنها را حذف کنید)
یک قاشق کره
سس کرم کارامل:
یک و نیم لیوان آب داغ
دو بسته کرم کارامل
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_چیز_کیک_توت_فرنگی🍓
✍ کامل با تمام نکات
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
#کیک_صبحانه_تابه_ای 🥮 😋
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم)
▫️ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم)
▫️آرد 8 ق غ
▫️روغن مایع 3 ق غ
▫️بکینگ پودر 1 ق چ
▫️وانیل مقداری
🔸ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کردم
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_کیک_فنجونی_فوری_بدون فر
✍ کامل با تمام نکات
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
#کیک_شکلاتی_بدون_فر 🥧 😋
🔸سه عدد تخم مرغ را با همزن دستی ( ویسک ) بزنید تا از لختگی در بیاد بهش 1/8 ق چ وانیل و یک پیمانه پودر قند بیفزایید تو این مرحله باید دو سه دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه ( اگه دستتون خسته میشه از همزن برقی استفاده کنید ) 2/3 پیمانه ( لیوان فرانسوی ) روغن اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید دو ق غذاخوری پودر کاکائو و در آخر یک و 1/4 پیمانه آرد + دو ق چ بکینگ پودر و ی پینچ نمک را با هم الک کنید و کم کم به مایه افزوده و فولد کنید کاسه یا فنجان را کره بزنید کاکائو بپاشید و 1/2 کاسه را از مایه کیک پر کنید در صورت تمایل روش گردوی خرد شده بریزید داخل ی تابه را آب بریزید بزارید جوش بیاد و کاسه ها را داخل آب در حال جوش بچینید آب باید تا نیمه کاسه را بگیره مواظب باشید آب داخل کاسه ها نره در تابه را دمکنی بزارید و روی تابه قرار بدین مدت پخت سی دقیقه هست شعله متوسط بعد از پخت کاملا سرد که شد از کاسه جدا کنید و روش را با گاناش تزیین کنید
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_بهشتی
#کیک_نارگیلی #کیک_شکلاتی
🎂 بخش اول آموزش پخت کیک شکلاتی که مواد اولیه رو در پست قبل نوشتم واستون
✅بعد پخت کیک میریم واسه قسمت دوم در پست بعدی
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_بهشتی
#کیک_نارگیلی #کیک_شکلاتی
🎂🍍 بخش دوم آموزش کامل درست کردن مواد نارگیلی و پخت و تمام
((میزان مواد نارگیلی در رسپی دو پست قبل گذاشتم))
👌 این کیک بسیار لذیذ و خوشمزس حتما برای مهمونی هاتون درست کنید و لذتش رو ببرید 😋
₪══❈●❥🍰●❥❈══₪
@cakesaraye_man
₪══❈●❥🎂●❥❈══₪