eitaa logo
کــیــڪ ســراے مــن 🍰🎂
2.9هزار دنبال‌کننده
14.7هزار عکس
9.8هزار ویدیو
72 فایل
مــن ایــنــجــام تــا لــحــظــه هاے شــاد شــمــا رو شــیــریــن تــر ڪــنــم❤️🎂🍰 برای رزرو تبلیغات پربازده و باکیفیت به کانال تبلیغاتی ما بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/1016725561C9fc9220cab
مشاهده در ایتا
دانلود
که با خرما پرمیشه مواد لازم👇 آرد ۱ پیمانه پودر قند ۱/۴پیمانه کره ۱۰۰گرم پنیر کیبی ۳ عدد وانیل نوک ق چ پکینگ پودر ۱/۴ ق چ خرما ۱ لیوان پودر هل ۱ق چ پودر تخم گشنیز ۱/۴ق چ کنجد مقداری طرز تهیه 👇 کره وپودر قند را باهم مخلوط کرده وخوب بزنید وبعد پنیر کیبی و وانیل را اضافه کنید وباهم زن مخلوط کنید آرد را الک کنید ودر چند مرحله به مواد بالا اضافه کنید تا خمیری نرم ولطیف به دست بیاد . پوست وهسته خرما را بگیرید وبا ته قاشق خوب له کنید وبعد در مقداری کمی کره تفت بدین حرارت باید کم باشه وبعد بهش کنچد وپودر تخم گشنیز و پودر هلرا اضافه کرده وخوب مخلوط کنید وبزارید خنک بشه بعد از این مواد به اندازه یک فندق بزرگ بردارید و گرد کنید وآماده بزارید . حالا از خمیر به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید و وسط خمیر را گود کنید ویک گردی از خرما را در وسط خمیر بزارید وخمیر را ببندید و قالب بزنید ودر سینی فر بچینید . فرا را بادرجه حرارت ۱۲۰ از یک ربع قبل روشن کنید وسینی فر را در فر بزارید وتا وقتی ته معمول طلایی شد از فر خارج کنید.وبا پودر پسته ویا پودر قند تزیین کنید ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
یک شیرینی خوشمزه عربی به نام موادلازم: آردسمولینا یک پیمانه آرد یک پیمانه روغن مایع ۱/۴پیمانه شیر ولرم ۳/۴پیمانه خمیرمایه ۱ ق غ پکینگ پودر ۱ق چ شکز ۱ ق غ پنیر کیبی به میزان لازم شیره یک پیمانه طرزتهیه: شیرولرم وشکر وخمییرمایه رو باهم مخلوط کرده در جای نسبتا گرمی میزاریم به مدت ۱۰دقیقه تا پف کنه وعمل بیاد. آرد سمولینا وآرد وپکینگ پودر وروغن مایع ومایه خمیر عمل اومده رو باهم مخلوط کرده و خوب ورز می دیم وبعد روی خمیر رو می پوشانیم وبه مدت یک ساعت استراحت میدیم ‌ بعد از استراحت خمیر رو باز میکنیم و قالب می زنیم و وسط خمیر یک تیکه کوچک از پنیر کیبی رو میزاریم ومطابق فیلم آموزشی میبندیم ودر روغن فراوان سرخ میکنیم وبعد چند لحظه در شیره قرارمیدیم وبیرون میاریم ونوش جان ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
مواد لازم آرد قنادی ۳ لیوان روغن جامد ۱ لیوان و ۵ ق غ پودر قند ۲ لیوان پودر زنجبیل ۱ ق غذا خوری بکینگ پودر ۱ ق چ پر طرز تهیه روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی ده دقیقه بزنید سفید بشه سپس پودر زنجبیل و بکینگ پودر رو اضافه کنید هم بزنید بعد آرد الک شده را کم کم اضافه کرده آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد حدود ۵ دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر به دست نچسبه این خمیر نیازی به استراحت نداره. از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست گلوله کنید.سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید شیرینی ها رو در سینی فر قرار دهید یک ق غ شکر رو با دو ق غ اب جوش هم بزنید شکر که حل شد روی هر شیرینی را با برس یا با انگشت ،از شیره بزنید پسته یا گردو یا خرفه بپاشید(من خرفه زدم) فر رو قبل با دمای ۱۶۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه روشن کنید یک دقیقه اول پایین فر رو روشن کنید بعد یک دقیقه خاموش کنید بعد حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه گریل رو روشن کنید تا جای که شیرینی ترک بخوره،شرینیها نباید تغییر رنگ بده شیرینی که پخت بزارین تو فر بمونه و خنک بشن بعد از سینی خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
مواد لازم :👇 آرد ۳/۴ پیمانه کره ۱۵۰گرم شکر ۳/۴ پیماته پودر کاکائو ۱/۴پیمانه چیپس شکلات ۳/۴پیمانه تخم مرغ ۲عدد نسکافه ۱ ق م نمک نوک ق چ پکینگ پودر ۱ ق م وانیل ۱/۲ق چ طرزتهیه :👇 کره رو آب میکنیم که باید داغ باشه این کره را روی چیپس شکلات ریخته وسریع هم میزنیم تا شکلات کاملا آب بشه وبعد شکر و تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده وخوب هم میزنیم. پودر کاکائو و نسکافه و پکینگ پودر ونمک و آرد رو در یک مرحله اضافه کرده و خوب هم میزنیم . حالا قالب رو کاغذ روغنی انداخته و مایع براونی را در قالب ریخته و مقداری چیپس شکلات روی سطح براونی ریخته ودر فر ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار میدیم . وبعد که از فر درآوردیم میزاریم کاملا سرد بشه بعدا برش میزنیم و نوش جان . ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
مواد لازم شعیریه پاکستانی ۱بسته خامه ۱۷۰گرم شیرخشک ۱ پیمانه آرد سمولینا(سمید) ۱ پیمانه شکر ۱پیمانه خمیر یوفکا به میزان لازم شکلات سفید وقهوه ایی وسس پسته برای تزیین طرز تهیه 👇 در تابه ایی آرد سمولینا و شیرخشک و شکر را باهم مخلوط کرده و در حرارت کم تفت میدیم تا طلایی بشه . بعد از تفت دادن مواد بالا بهش خامه رو اضافه میکنیم وهم می نیم واز حرارت برمیداریم تا خنک بشه . حالا خمیر های یوفکا را به صورت مستطیل برش میدیم و مقداری از خمیر به دست آمده بالا برمیداریم و در وسط خمیر یوفکا قرار میدیم و مقداری از شعریه پاکستانی را به صورت طولی وکمی بزرگتر از طول خمیر یوفکا برش میدیم و در وسط خمیر میزاریم و خمیر یوفکا را رول میکنیم ودر انتهای خمیر مقداری از مخلوط آب وآرد که درست کرده بودیم آغشته میکنیم وخمیر را میبندیم و در روغن فراوان سرخ میکنیم و بعد موقع سرو روی شیرینی را با شکلات سفید وشکلات قهو هایی ذوب شده و سس پسته تزیین میکنیم ونوش جان. ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
مهربان معبودم♥️🙏 در این شب زیبا شب خود و دوستانم را به تو میسپارم🙏 آرزوهایم زیاد است ...😇 اما ناب ترین آرزویم نعمت سلامتیست برای همه ی عزیزانم ✨🙏 ✨🌸✨   صبور باشیم  ✨🌸✨ ✨مشکلات هم تاریخ انقضا دارند✨ شب بخیر دوستان  ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم👇 نان تست ۸قطعه پودر کارمل ۱بسته شیر ۲ پیمانه خامه فرم گرفته .طرز تهیه 👇 اطراف نان تست رو میگیریم و دو ردیف نان تست رو در ظرف مورد نظر میچینیم . شیر و پودر کارامل رو باهم مخلوط و میجوشونیم اگه خواستیم میتونیم ۲ق شکر اضافه کنیم تا کارامل شیرین تر بشه . حالا کارامل همینطور که داغ هست رو روی نان تست می ریزیم وبا چنگال داخل نان تست چند سوراخ می زنیم تا کارامل کاملا به خورد نان بشود میزاریم تا کاملا خنک بشه وبعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم . بعد این مدت از یخچال درمیاریم و روی کیک رو خامه فرم گرفته پخش میکنیم ودوباره نیم ساعت توی یخجال میزاریم وبعد با میوه های دلخواه و خلال پسته تزیین میکنیم .ونوش جان ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
سه تا تخم مرغ با سی گرم شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل با همزن دستی بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاد. ۳۰ گرم کره ذوب و خنک شده را به آن اضافه کنیدسپس به تناوب یک و یک چهارم پیمانه شیر و سه چهارم پیمانه آرد سفید به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود.آرد را از قبل الک کنید. اگر مواد صاف و یکدست نبود حتما از صافی رد کنید.کف تابه نچسبی را روغن اسپری کرده و اجازه دهید تا گرم شود.از مواد به اندازه مورد نیاز برداشته و داخل تابه بریزید.مواد زیاد نریزید کرپ باید نازک باشه.سپس تابه را بچرخانید تا مواد در همه جای تابه پخش شود.زمانی که احساس کردید کرپ پخته شده یعنی براقی روی آن از بین رفت آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود. -چرب کردن کف تابه همان بار اول کافی است.اینم برای اینکه مطمئن بشید به تابه نمی چسبه وگرنه نیازی هم نیست. -همین دستور کرپ بدون شکر برای مصارف غذایی میتونید استفاده کنید. -این کرپ مناسب صبحانه و عصرانه میتوانید با انواع شکلات ها و مغز ها سیروپها و میوه ها تزیین کرده و نوش جان کنید. ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
مواد لازم خمیر سینابون👇 آردسه ونیم پیمانه شیرولرم یک پیمانه تخم مرغ۱عدد مایه خمیر۱ ق غ شکر۱/۲پیمانه کره ۵۰گرم پکینگ پودر ۱ ق چ موادمیانی سینابون👇 پودردارچین ۲ ق غ پودرکاکائو ۲ ق غ شکرقهوه ایی ۱پیمانه کره برای آغشته کردن روی خمیر موادبرای روی نان سینابون👇 شیرعسل۱/۲قوطی خامه۲ق غ پنیرخامه۱ق غ .طرزتهیه: شیر ولرم وتخم مرغ وشکر وخمیر مایع وکره آب شده روباهم خوب مخلوط کرده وآرد الک شده بهمراه پکینگ پودر رو به موادبالا اضافه وخوب ورز میدیم ممکنه به آرد کمتری احتیاج داشته باشیم تاوقتی ارد می زنیم که خمیر به دست نچسبه بعد از ورز دادن کاسه ایی رو چرب وخمیر روگرد ودرکاسه میزاریم وروی کاسه رو با پارچه تمیزی می پوشانیم و یک ساعت ونیم درجای نسبتا گرمی استراحت میدیم بعد از استراحت سطحمون رو آرد پاشی کرد وخمیر رو باوردنه باز میکنیم وبا کره آغشته میکنیم پودردارچین وپودرکاکائو وشکر قهوه ایی رو باهم مخلو میکنیم وروی خمیر آغشته به کره میپاشیم ودر سینی فر با درجه حرار۱۸۰به مدت ۲۰الی۲۵دقیقه میزاریم . بعد از درآوردن میزاریم خنک بشه وبعد شیر عسل وخامه پنیرخامه روباهمزن مخلوط ومواد روی نان میریزیم و سرو میکنیم ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
‌ 🌸‌‌حرکت خداپسندانه تعویض چادر🌸 در طرحی خِیریه، چادرای کهنه رو با چادر نو تعویض می‌کنه 🌼به همت جعمی از خیرین حامی حجاب اگه میخوای قبل شلوغی شب عید چادر جدیدت به دستت برسه همین الان کلیک کن 😍 😇 بیش از صدهزار تومن تخفیف👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3547398199Cf7e1bfc230
👈 لمس کن معجزه زیبایی ببین 👉 ⚡️ زبر دست ترین پزشک زیبایی داره اینجا با و معجزه می کنه 👇 https://eitaa.com/joinchat/2873426145C246141b6fa 💥 فقط ببین چطور چهره رو تغییر میده اونم تو ۵ دقیقه فقط با فیلر و بوتاکس 💪 ⚡️ ۵ برابر زیباتر شوید اینجا 👉 ⚡️ ۲۰ سال جوان تر شو اینجا 👉 ⚡️ کمینه قیمت زیبایی اینجا 👉 💥 🙄 حتما عضو شوید مطمئن باش روزی این کانال به دردت می خوره 👆