eitaa logo
کــیــڪ ســراے مــن 🍰🎂
2.9هزار دنبال‌کننده
14.7هزار عکس
9.8هزار ویدیو
72 فایل
مــن ایــنــجــام تــا لــحــظــه هاے شــاد شــمــا رو شــیــریــن تــر ڪــنــم❤️🎂🍰 برای رزرو تبلیغات پربازده و باکیفیت به کانال تبلیغاتی ما بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/1016725561C9fc9220cab
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از « تبلیغات گسترده صداقت »
🔴عروسی دختری که قربانی اسید پاشی بود🔴 🤩قیافه عروس بعد آرایش خیلی دیدنی هست🤩 🥰واقعا داماد عاشق عروس خانم بود🥰 😍عکسهای عروسیشون اینجاس👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1819082945Cc5f57c1a0b https://eitaa.com/joinchat/1819082945Cc5f57c1a0b عجب عروسی 🤩🤩🤩
هدایت شده از کمی مثل آیت الله بهجت (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی ارده و کنجد ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
امروز یه شیرینی مقوی و خوشمزه مخصوص فصل سرما براتون آوردم... پایه ی اصلی این شیرین ارده هست که از خواصش همه اطلاع دارین خاصیت اصلی انواع ارده، انرژی زا بودن آنهاست و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می شوند😍 خب بریم سراغ دستور شیرینی اَرده ارده 1 پیمانه روغن مایع 1 پیمانه پودر قند 1 پیمانه زرده تخم مرغ 1 عدد بیکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری وانیل یا دارچین در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری آرد سفید حدود 3/5 تا 4 پیمانه ولی اندازه آرد تقریبی است به حدی که مواد خمیر به دست نچسبد آرد اضافه میکنیم ولی بافت خمیر نرمه و نباید بیش از حد آرد بزنین حالا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنین تا خوب گرم شه پودر قند، روغن ، زرده ، بیکینگ پودر و ارده را با هم مخلوط میکنیم با همزن دستی حسابی میزنیم وقتی مخلوط شد کم کم آرد را اضافه میکنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم تا حدی آرد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه در عین حال بافت نرمی داشته باشه حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشه و برای 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید سپس خمیر را خارج کرده کف سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم گلوله های کوچک درست میکنیم و روی سینی میچینیم کمی با پشت قاشق فشار میدیم تا یکم پهن شه روشو هرجور دوست داشتین میتونین شکل بدین میزاریمش تو فر برای 15 تا 20 دقیقه نکته : تایم موندن شیرینیها تو فر تقریبی است چون حرارت همه فر ها باهم تنظیم نیست نکته: استفاده از وانیل یا دارچین اجباری نیست ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واما دستور: تخم مرغ ۳ عدد (همدمای محیط) آرد کیک پزی ۲ لیوان یا پیمانه بیکینگ پودر ۲ ق چ اندازه گیری پودر هل ۱/۲ق چ وانیل ۱/۴ ق چ شیره ۲/۳ لیوان (شیره انگور،شیره توت ویاشیره خرما) من سه شیره ریختم وشیرینی کیک کامل بود اگر شیره انگور تنها ریختین ممکنه کیک کم شیرین بشه می تونید حدود ۱/۳ لیوان شکر به دستوراضافه کنید با تخم مرغ هم بزنید،البته درصورت دلخواه،با شیره خرما تنها هم شیرینی کیک کامل هست چون شیره خرما شیرینه، روغن مایع ۱/۲ لیوان شیر گرم ۱/۲ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان خرما ۱/۲ لیوان(خرماها را هسته وپوست گرفته و تکه تکه کنید) کشمش ۲/۳ لیوان(با کمی ارد مخلوط کنید وارد اضافه آن را بگیرید) گردو به دلخواه مقداری 👈 آرد+بیکینگ پودر+پودرهل را الک کنید و کنار بگذارید، درون ظرفی دیگر تخم مرغ ها بعلاوه وانیل را حدود ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ وکشدار شود،سپس شیره را بیفزایید دو دقیقه دیگر هم بزنید، شیر وگلاب ۱دقیقه هم زده سپس روغن چند ثانیه خرما در حد مخلوط شدن درنهایت مخلوط مواد آردی کم کم اضافه شود وبا لیسک یکدست کنید دراین مرحله کشمش وگردو را مخلوط کنید قااب سایز ۲۲ ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
هدایت شده از کمی مثل آیت الله بهجت (ره)
چند سالی بود از شوهرم جداشده بودم و خاستگار نداشتم! وقتی منو با اون آرایش و سرو وضع گوشه ی خیابون دید زد بغل گفت بیا بالا! به صورتش که نگاه کردم آدامسمو بادکردم ترکوندمو بلند زدم زیر خنده!!! +قیافت که موءمن تر از این حرفا میزنه از شما بعیده دوست دختر بازی! _ابروهاش توهم گره خورد و سرشو حتی بلند نکرد تو چشام نگاه کنه و گفت سوارمیشی یا برم...؟؟؟ +یجورایی کرمم گرفت ،،،اخم و نجابتشو انگار دوست داشتم ! سوار شدم _اول موهاتو بده تو ، بعد بگو خونتون کجاست +خندیدم گفتم آها میخوای ثواب کنی!؟ حرفم هنوز تموم نشده بود که سرشو گرفت بالا بگه پیاده شو... با دیدن صورتش یهو دلم ریخت..... ادامه👇 https://eitaa.com/joinchat/3847160068C1b22445f5a 💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی تر کریستالی ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
هر چی از لطافت وخوشمزگی این شیرینی بگم کمه 👌 نکته.... دوستان میتونید بجای کرم از خامه استفاده کنید یا هرکرمی که مایلید وژله آگارآگار هم کاملا دلخواه است فقط جهت براق بودن وجلوگیری از پلاسیده شدن میوه موادلازم کیک.....چهار عدد تخم مرغ شکر 100گرم یا نصف لیوان یا پنج قاشق غذاخوری سرپر آرد120گرم یا یک لیوان سرخالی یا هفت قاشق غذاخوری کاملا سرپر بیکینگ پودریه قاشق چایخوری آبجوش یه قاشق سوپخوری وانیل نصف قاشق چایخوری کرم .......بهتره نصف مواد درست کنید فقط شیر یه لیوان بشه وشکلات وشکر هم نصف کنید اردونشاسته دست نزنید به میزانش شیر دولیوان...نشاسته ذرت دوقاشق سوپخوری....آرد دوقاشق سوپخوری شکر نصف لیوان....شکلات سفیدصدگرم وانیل کمی یا رنده پوست پرتقال یه قاشق چایخوری ...خامه صبحانه نصف لیوان طرزتهیه...... تخم مرغ وشکر وانیل وابجوش را ده دقیقه بزنید تا کاملا پف کنه وکرمی بشه ارد وبکینگ پودررا روی مایه کیک الک کنید وبا لیسک یا هم زن دستی ارام مخلوط کنید تا پف تخم مرغ نخوابد سینی 30×20راکف ودیواره کاغذ روغنی بیندازید ضروریه مایه کیک را توی سینی صاف کرده ودرفری که ازقبل بادمای 180درجه گرم شده بمدت تقریبی 15دقیقه در توستر هم به همین دما باشه حتما چک کنید کرم .....شیر و شکر وارد ونشاسته ذرت رامخلوط وروی حرارت مرتب بهم بزنید وانیل یا پودرپوست پرتقال را اضافه غلیظ که شد صد گرم شکلات سفید یا چیپسی را اضافه ومخلوط کنید تا اب بشه از روی حرارت بردارید نسبتا سرد که شد خامه رااضافه ومخلوط کنید ادامه کار ..... کیک را دوقسمت کرده بین وروی کیک کرم بمالید وچهارساعت توی یخچال بذاربد وبه اندازه دلخواه برش بزنید ومیوه دلخواه بذارید وچهار بار در صورت تمایل ژله اگاراگار بزنید با فاصله ده دقیقه وحتما توی یخچال بذاربد بعد هر بار رومال ژله کردن ژله اگاراگار...... یه لیوان اب وچهار قاشق شکر ویک قاشق چایخوری پودراگاراگار ویک قاشق چایخوری ابلیمو را مخلوط وسه دقیقه روی حرارت متوسط باشه کافیه وبردارید ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
مواد لازم: آرد ۲۵۰گرم کره نرم شده ۱۱۵گرم عسل ۱ق غ پودرشکر ۱۰۰گرم بکینگ پودر ۱ق چ تخم مرغ ۱عددکامل به همراه یک زرده وانیل ۱ق چ مادمالاد دلخواه به میزان لازم طرز تهیه: درابتداکره نرم شده رو با پودرشکر به مدت ۳الی۴دقیقه میزنیم تا کرم رنگ شود بعد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدعسل وانیل رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا کاملا یک دست بشه.. . . دراین مرحله مواد خشک الک شدمون رو کم کم اضافه میکنیم(اردبکینگ پودر) تا خمیر به دست نچسبه...خمیر باید کاملا نرم ولطیف باشه.زیاد ارد به خورد خمیرتون ندین چون بی کیفیت میشه...خمیر رو به مدت ۱ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.. بعدخمیر رو بیرون میاریم و روی سطح صافی با وردنه به قطر۳یا۴میلیمتر پهن میکنیم و قالب میزنیم و شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی ودر سینی فرمیچینیم، با دمای ۱۵۰درجه به مدت حدودا ۱۵دقیقه بهش زمان میدیم تا بپزه و کمی تغییر رنگ بده .بعد از فر خارج میکنیم کمی که خنک شده بین شیرینی ها رو مارمالات میریزیم و با پودپسته یا نارگیل یاکنجد تزیین میکنیم ₪══❈●❥🍰●❥❈══₪ @cakesaraye_man ₪══❈●❥🎂●❥❈══₪
😔کارهات الکی و بیخودی بهم میخوره؟ 😒بستگانت تو زندگیت دخالت میکنند؟ 😍تازه ازدواج کردی؟ 💍 🥰نوزاد تون همیشه مورد چشم و نظر هست؟ 🥲مجردی ولی شرایط ازدواج براتون جور نمیشه؟😢 😱تو تنهایی ها حس می‌کنی کسی اذیتت میکنه؟؟ بیا تو کانال پژوهشکده تا مشکلاتت حل بشهراستی مشاوره رایگان در امور زندگی کاری و....داریم . لینک کانال برای ورود و دعوت به دوستان https://eitaa.com/joinchat/4153540784C9fa5c2cac6
هدایت شده از کمی مثل آیت الله بهجت (ره)
🆘 قرعه کشی جدید ایرانخودرو با قوانین عجیب😐😐↙️↙️ https://eitaa.com/joinchat/2023686190Cbc851eedf0 🔴سند نگرفتن سیزده پنالتی😱 برای پرسپولیس ↙️↙️ http://eitaa.com/joinchat/1325400067C18c4383b38 ⚽️رونمایی از هافبک جدید 😍 ↙️↙️ https://eitaa.com/joinchat/744292355Cf70c9969a6 اعمال مباح زناشویی🔞😉 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2112028721C62828f254e