13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ #امنیت_سایبری در ۵ دقیقه
🔹 چگونه در فضای سایبری از اطلاعات شخصی خود محافظت کنیم؟
22.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلیلی میرفت فقط مذاکره میکرد و هیچ دستاوردی نداشت!
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرتو بگیر بالا مگه انگشت نزدی؟
فقط ۴ سال دیگه بهونه نیار ...
#پزشکیان ...
اختلاف جدی جلیلی با شهید رئیسی و شهید امیر عبداللهیان در کجا بود؟
🔴🔴🔴🔴
تنها اختلاف جلیلی با شهید رئیسی بر سر رویکرد وزارت خارجه ی شهید امیر عبداللهیان بود واین اختلاف هم هیچگاه جنبه ی تقابل و یا حتی اظهار نظر علنی مخالفت از سوی جلیلی یا دولت پیدا نکرد یعنی هیچگاه از این اختلاف کسی با خبر نشد .
جلیلی با شهید رئیسی رفت وآمد داشت ونشست دو نفری جلیلی با شهید حداقل ماهی یکبار تکرار می شد.
شهید رئیسی به توصیه ی اطرافیان اتفاقی ومشترکش با قالیباف [ از جمله آقای خوراکیان دستیار مرحوم ایت الله واعظ طبسی و محد مخبر دزفولی و حاجی بختیاری ومحمد دهقان ] که اینها در آستان قدس ومشهد با هم آشنا شده بودند امیر عبداللهیان را برای وزارت خارجه به مجلس پیشنهاد داد وشهید عبداللهیان با رای بالا در مجلس پذیرفته شد چون هیچ اصلاحطلبی ویا مستقلی مخالفش نبود ، انقلابی ها هم بطور طبیعی مخالف ایشان نبودند .
اما امیر عبداللهیان با رفتن بازگشت به وزارت خارجه کوچکترین تغئیری در آن وزارت خانه نداد جناب تخت روانچی همچنان نماینده ایران در شورای امنیت ماند عراقچی مشاور وزیر خارجه بود شهید با ظریف جلسه مشاوره گذاشت و همچنین تا آخر عمر با وی مرتب تماس تلفنی و همنشینی داشت .
حسن باقری که قوم وخویش آقای خرازی کارمند استخدامی وزارت خارجه است در مذاکرات جلیلی با اشتون نیز همیشه همراه او بود.
دانشکده وزارت خارجه که هر کی در وزارت خارجه کارمند یا کارشناس یا کاردار وکاردان است و حتی آبدارچی های این اداره همه تحصیلکرده ی همان جا هستند و کتابهای درسی آنها به جز عمومی ها واختیاری ها نیز همان کتابهایی است که امریکایی ها واروپایی ها نوشته اند ومی خوانند. حتی کتابهای نقد قدرت ونقد سازمان ملل یا شورای امنیت نیز یک نقدهای درون سازمانی ونقد خود ،توسط امریکایی هاست.
اساساً کسی که در دانشکده وزارت خارجه رشته روابط بین الملل یا علوم سیاسی درس می خواند فرقی ندارد کی باشد استادش سابقاً دکتر ولایتی بوده بعد ظریف ومانند او وکتابها نیز یکی است .
بالاتر اینکه حتی اگر کسی در دانشگاه امام صادق ع هم رشته علوم سیاسی بخواند در کتابهایش نوشته شده عالم دو بلوک شرق وغرب دارد، کشورهای سازمان ملل اینها هستند، حتی هنوز که هنوز است چون نام این دو بلوک شرق وغرب در ذهن اساتید آنهارسوب کرده و قبول نکرده اند که در دنیا دیگر کشور کمونیست وبلوک شرق وجود ندارد ،تقریباً اکثر قریب به اتفاق اساتید روابط بین الملل و علوم سیاسی نمی دانند که پوتین کمونیست نیست یک مسیحی سنتی دو آتیشه است .
وهمه ی اساتید علوم سیاسی بدون تقریباً یعنی بلااستثناء نمی دانند بیشترین کلیساهای ارتدوکس مسیحس در کوبا هستند وشهرهای مشهور کوبا همان شهرهای مذهبی ودارای پسوند سان به معنی مقدس می باشند وبیشترین تعداد روحانیون مسیحی در کوبا وروسیه زندگی می کنند .
رویکرد وزارت خارجه بنا بر همان باور غلط به اسم واقع بینی بر این است که جهان همین است باید کاری کرد امریکا یعنی دشمن ایران تحریمهایش را بردارد .
تمام تلاشهای وزارت خارجه ازدوره ی دولت موقت بازرگان تا بنی صدر وتا برسد به نخست وزیری میرحسین موسوی و بالاخره خاتمی واحمدی نژاد و روحانی وشهید رئیسی بر این پایه بوده است که امریکا را قانع کنیم تحریمش علیه ایران را بردارد ولی هرگز سابقه ندارد امریکا یک تحریمش را برداشته باشد.
برعکس ،هر زمان ایران برای مذاکره رفته است این زورگو تحریمهایش را بیشتر کرده است .خصوص دوره وزارت ظریف تحریمهای امریکا به نهایت یا همان حداکثر رسید و در زمان طرح رفع تحریمهای احدیان دستیار قالیباف در مجلس و مذاکرات شهید امیرعبداللهیان در وین با امریکا چند تحریم دیگر هم گرچه فورمالیته واسمی بودند بر قبلی ها اضاف شدند.
آخرین ارتقای تفکر وزارت خارجه از باور جهان دو قطبی این است که نه اینکه باور کرده اند بلوک شرق دیگر وجود ندارد بلکه می گویند بعد از توازن قدرت شرق وغرب ما دنبال جهان چند قطبی یا چند جانبه گرایی هستیم و روابط با شرق وغرب برایمان فرق ندارد . (غافل از اینکه شرق سیاسی بکل وجود خارجی ندارد وفقط امریکا زور گو است که در مقابلش دیگران قرار گرفته اند.)
امّا؛
جلیلی از نظر شهید رئیسی تخصصش امورخارجه بود از او خواست که او هم بیاید در همین وزارت خارجه با همین وضعیت یکی از مشاورین باشد. جلیلی چون ساختار وزارت خارجه را بر مدار غلط ِتلاش برای لغو تحریم می دید قبول نکرد و گفت ما در همان خارج از سازمان دولت پیشنهاد ها و نقدهای خود را به اطلاع شما میرسانیم.
اما توسعه روابط با چین وروسیه و عضویت در بریکس و شانگهای وروابط با اوراسیا درخواستهای مصرانه ی رهبری بودند که توسط جلیلی در شورای امنیت دنبال می شد .
اولین مسئول این پروسه بزرگ علی لاریجانی در زمان روحانی بود واین روند در همان دوره ظریف باضعف وکارشکنی کلید خورد و تا دوره شهید رئیسی ادامه یافت و به نتایج ملموس رسید .