کانون اندیشه جوان
🔰 تمدید ثبت نام درسگفتار فلسفه تاریخ
💢به اطلاع مخاطبان گرامی میرساند درسگفتار «فلسفه تاریخ» با تدریس دکتر علی مرادخانی به علت درخواستهای دوستان؛ شروع دوره از بیست و ششم تیرماه به دوم مرداد ماه موکول شده است و فرصت ثبت نام تا یکم مرداد ماه تمدید میشود.
🔷فلسفه تاریخ به مثابه دانش قوانین عام و کلان بر رویدادها و رخدادهای گذشته است که به فلسفه نظری تاریخ یا فلسفه جوهری تاریخ مشهور است.
🔶پرسش اساسی که مطرح میشود این است که سیر تحول تاریخ چگونه است؟ آیا تاریخ در خط سیر معینی حرکت میکند یا در دورههای متوالی تکرار میشود یا نظم و شکل ندارد؟ آیا بر سیر تاریخ قوانینی حاکم است؟ آیا تاریخ آغاز پایانی دارد؟ فلسفه تاریخ سعی دارد به این پرسشها پاسخ دهد. اما فلسفه تاریخ در عصر مدرن، پیشفرض این نوع نگرش به تاریخ را دارد که انسان میتواند بر انسان مسلط شود و با تکیه بر فلسفه خودبنیاد بشری، روند حرکت تاریخ و غایت آن را شناسایی کند.
💢بنیان اساسی تمام نظریات مطرحشده در علوم انسانی مدرن ریشه در نگرش آنها به فلسفه تاریخ دارد و فلسفه تاریخ نقش زیربنایی برای نظریات علوم انسانی ایفا میکند. هگل نقطه اوج فلسفه تاریخ مدرن است. فلسفه تاریخ مدرن بر محور نظامات فلسفی فیلسوفان بزرگ دوره مدرن شکل گرفته است. از جمله آنها، ویکو، هردر، هگل و مارکس است. آرای متفکران مدرن درباره فلسفه نظری تاریخ پس از هگل و مارکس، عمدتا متاثر از آرای این دو بوده است.
📌از همین روی کانون اندیشه جوان درنظر دارد به منظور آشنایی مخاطبان با آراء و دیدگاههای متفکران دوره مدرن درباره فلسفه نظری تاریخ، دوره «فلسفه تاریخ» را با حضور علی مرادخانی طی 10 جلسه برگزار نماید. این جلسات به صورت مجازی در اسکای روم برگزار خواهد شد.
♨️محورهای دوره:
🔸تعریف دو مفهوم از فلسفه تاریخ در دوره مدرن، موضوعات و پرسشهای فلسفه نظری تاریخ
🔹درآمدی بر پارادایمهای گوناگون در فلسفه نظری تاریخ (اسطورهای، مسیحی، مدرن)
🔸آشنایی با آموزهها و نظریات فلسفه نظری تاریخ مطرحشده از سوی اندیشمندان و فیلسوفان دوره مدرن
🔹سیر تحول و تغییر این نظریات (ویکو، بوسوئه، ولتر، هگل، هردر، مارکس)
🔸تفاوت نگاه مدرن به تاریخ به مثابه یک سیر کلان با نگاه قرون وسطی، یونانی و الهی
🔹نگاه ادیان ابراهیمی و غیرابراهیمی به مقوله تاریخ به مثابه رویدادها و رخدادها
👤استاد دوره : دکتر علی مرادخانی دانش آموخته فلسفه از دانشگاه تهران و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی است. از مرادخانی کتابهایی نظیر «هگل و فلسفه مدرن» و «پایان تاریخ در نظر فلاسفه مدرن و پستمدرن» و نیز مقالات و درسگفتارهای متعددی درباره هگل و فلسفه منتشر شده است.
🗓شروع جلسات از دوشنبه 2 مرداد 1402 هر هفته ساعت 15 الی 17
💠 هزینه: هزینه شرکت در دوره: 120هزارتومان.
💯تخفیفات:
🔸برای اعضای تشکل های دانشجویی و طلاب: 60 هزار تومان
🔹شرکت در یکی از دورههای جاری کانون: 60 هزار تومان
🔸ثبت نام به صورت گروهی(3نفر یا بیشتر): 60 هزار تومان
🔸با اعطای گواهی حضور در دوره
☎️ پشتیبانی : 09120656447
💢علاقهمندانی که قصد شرکت در این دوره را دارند؛ می توانند از طریق لینک زیر اقدام به ثبت نام نمایند.
🌐 https://canoon.org/%d8%aa%d9%85%d8%af%db%8c%d8%af-%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%86%d8%a7%d9%85-%d8%af%d8%b1%d8%b3%da%af%d9%81%d8%aa%d8%a7%d8%b1-%d9%81%d9%84%d8%b3%d9%81%d9%87-%d8%aa%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%ae/
#ویکو
#هردر
#هگل
#مارکس
#الهیات
#درسگفتار
#دوره_مدرن
#ابن_خلدون
#فلسفه_تاریخ
#علوم_انسانی
#دوره_آموزشی
#علی_مرادخانی
#فلسفه_نظری_تاریخ
#کانون_اندیشه_جوان
📌@canoon_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰"حسین شهادت می دهد" را دوباره ببینیم
🔷بررسی گفتمان عاشورا از دیدگاه اندیشمندان معاصر
👤 کارشناسان برنامه: آیت الله سید محمد قائم مقامی، حجت الاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم، دکتر محمدرضا سنگری، دکتر محمد دزفولی، دکتر عادل پیغامی، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جوادی آملی، حجت الاسلام سید احمد رهنمایی
🎞برای مشاهده این مجموعه به بسترهای های زیر مراجعه فرمایید:
🌐https://canoon.org/category/%DA%AF%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1/hossein_shahadat_midahad/
📽https://www.aparat.com/v/WyPjw?playlist=599439
#محرم
#عاشورا
#امام_حسين
#کانون_اندیشه_جوان
#حسین_شهادت_می_دهد
📌@canoon_org
🔰نشست مجازی اندیشه دکتر مدد پور در هنر اسلامی
🔶با ورود فرهنگ جدید در هر جامعهای و ایجاد تعارض و تضاد فرهنگی در آن کشور، نخستين جرقههای پرسشهای فلسفی و حکمی درباره فرهنگ سنتی زده میشود. هنگامی که انسان در بستر فرهنگي خود زیست میکند هرگز به راحتی نمیتواند از فرهنگ خود پرسش کند مگر اینکه این فرهنگ به بحران گرفتار شود و با خردهفرهنگها یا کلانفرهنگهای دیگر در تعارض جدی قرار گیرد.
🔷در این صورت انديشمندان جامعه به شرح و بسط اصول حاکم بر فرهنگ سنتی آن جامعه دست ميزنند. در ایران نیز با ورود هنرهای غربی به صورت جدی، هنرمندان و انديشمندان این قوم با این پرسش روبهرو شدند که هنر و فرهنگ سنتی ایران دارای چه اصول و ارزشهایی بوده که با این هنر و فرهنگ جدید در تعارض قرار گرفته است؟ طرح این پرسش آغاز راهی بود که انديشمنداني همچون مرحوم مددپور آن را ادامه دادند.
🗓در همین راستا قصد داریم تا در روز چهارشنبه ۲۸ تیرماه ساعت ۱۶ عصر با حضور دکتر علیرضا بلیغ نشستی مجازی تحت عنوان « اندیشه دکتر مدد پور در هنر اسلامی» برگزار نماییم.
💢این گفتگو به صورت برخط در اسکای روم کانون اندیشه جوان به نشانی b2n.ir/d05397 برقرار است.
#هنر
#مدد_پور
#هنر_اسلامی
#گفتگوی_زنده
#نشست_علمی
#محمد_مددپور
#نشست_مجازی
#نشست_حضوری
#خبر_نشست_علمی
📌@canoon_org
30.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰بت پرستی مدرن
🔶سندروم پرستش سلبریتی به اشخاصی اطلاق میشود که به صورت افراطی روزانه بیش از چندین ساعت از وقتشان را صرف پیگیری و حمایت از سلبریتی محبوبشان می کنند که این کار امروزه در قالب فن پیج ها صورت می گیرد.
🔷حتماً کسانی را میشناسید که به اینفلوئنسرها و سلبریتی ها علاقه شدیدی دارند و از تاثیری که بر زندگی آنها می گذارند بی خبرند هر چند در واقعیت مدل آنها لباس می پوشند، شبیه آنها خرید می کنند، شبیه آنها فکر می کنند و شبیه آنها رفتار میکنند. براستی راه چاره چیست؟
📖برای مطالعه بیشتر به کتاب #سلبریتی_ایرانی به قلم #داوود_طالقانی مراجعه کنید.
#شابک
#فن_پیج
#سلبریتی
#اینفلوئنسر
#معرفی_کتاب
#سندروم_پرستش_سلبریتی
📌@canoon_org
کانون اندیشه جوان
🔰بت پرستی مدرن 🔶سندروم پرستش سلبریتی به اشخاصی اطلاق میشود که به صورت افراطی روزانه بیش از چندین سا
بت پرستی مدرن.mp3
4.49M
🎧 صوت کلیپ «بت پرستی مدرن» را بشنوید.
📌@canoon_org
🔶در پاسخ به این پرسش که یکی از مسائل اساسی سیاسی در طول تاریخ بوده است با دو پاسخ متفاوت مواجه می،شویم ،برخی حکومت را از آن خدا دانسته و مردم را در این مورد صاحب هیچ حقی ندانسته اند. در مقابل عده ای حق مردم را به جای حق خدا نشانده و با تلقی تقابل بین این دو ،حق نظام های لائیک را تجویز کرده.اند چنان چه در جمهوری های غربی با این ادعا که حکومت های گذشته استبدادی موروثی و متکی بر تغلب و قدرت یک فرد یا یک جمع بر امور کشور بوده اند به دمکراسی و مردم سالاری رو آورده اند.
🔷از دیدگاه ،اسلام پاسخ به این پرسش در پرتو آگاهی از ادله شرعی به خوبی روشن است در منابع اسلامی حق خداوند در مقابل حق مردم مقرر نشده است و این دو حق کاملاً با سازگارند.
💢توضیح و تبیین بهتر ،موضوع در گرو ایضاح موضوع حاکمیت و منشأ آن از دیدگاه اسلام است. بنابراین باید در ابتدا منشأ حاکمیت را مشخص و سپس باید مسأله حکومت را بررسی کرد
📖کتاب درآمدی بر #فلسفه_سیاسی_اسلام به قلم سید محمد رضا شریعتمدار
#مسئله
#حاکمیت
#مردم_سالاری
#فلسفه_سیاسی_اسلام
📌@canoon_org
🔰 هوش مصنوعی برای حل مسائل و مشکلات معرفتی جدید اجتناب ناپذیر است
🔷 نشست مجازی با موضوع «هوش مصنوعی و علوم انسانی» با حضور علیرضا قائمی نیا، هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ اندیشه، در اسکای روم کانون اندیشه جوان برگزار شد.
🔶 برای مطالعه گزارش این نشست به لینک زیر مراجعه کنید.
🌐 https://canoon.org/%d9%87%d9%88%d8%b4-%d9%85%d8%b5%d9%86%d9%88%d8%b9%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%ad%d9%84-%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%a6%d9%84-%d9%88-%d9%85%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%d8%aa/
📌@canoon_org
🔰 ناکارآمدی رسانه ملی جمهوری اسلامی را بدهکارترین کشور دنیا در حوزه ناکارآمدی کرده است
🔷 نشست مجازی با موضوع «کارآمدی مسئله جمهوری اسلامی» با حضور محمد صادق کوشکی، هیئت علمی دانشگاه تهران، در محل کانون اندیشه جوان برگزار شد.
🔶 برای مطالعه گزارش این نشست به لینک زیر مراجعه کنید.
🌐 https://canoon.org/%d9%86%d8%a7%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a2%d9%85%d8%af%db%8c-%d8%b1%d8%b3%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%85%d9%84%db%8c-%d8%ac%d9%85%d9%87%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%db%8c-%d8%b1%d8%a7-%d8%a8/
📌@canoon_org
🔰 منازعه الگو های حکمرانی در ایران
🎞 ویدئو نشست «منازعه الگو های حکمرانی در ایران»
👤با حضور حسین بابایی مجرد
🔶ویدئو این نشست را در سایت و شبکه های کانون اندیشه جوان ببینید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
📱در اینستاگرام کانون بخش اول - بخش دوم ببینید.
#ایران
#حکمرانی
#گفتگوی_زنده
#نشست_علمی
#نشست_مجازی
#نشست_حضوری
#حکمرانی_اسلامی
#الگوهای_حکمرانی
#خبر_نشست_علمی
#حسین_بابایی_مجرد
📌@canoon_org
کانون اندیشه جوان
🔰 منازعه الگو های حکمرانی در ایران 🎞 ویدئو نشست «منازعه الگو های حکمرانی در ایران» 👤با حضور حسین ب
منازعه الگو های حکمرانی در ایران.mp3
38.93M
🎧صوت نشست «منازعه الگو های حکمرانی در ایران» را بشنوید.
👤با حضور حسین بابایی مجرد
📌@canoon_org
46.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰چالش های حکمرانی فضای مجازی
🔶با ظهور پدیده فضای مجازی بسیاری از حاکمیت ها دست به تنظیم گری این محیط با توجه به زیست بوم اجتماعی سیاسی خود زدند و قوانین مختلفی را برای آن وضع کردند. این حوزه در ایران اما با خلا و نقاط ضعف قابل توجه روبرو است.
🔷«تعلل در تأسیس نهادهای تنظیم گر»، «فقدان تدابیر لازم جهت تسهیل توسعه تنظیم گری» و «عدم ترکیب مناسب اعضای شورا به لحاظ خبرگی در موضوعات و دانش تخصصی موردنیاز» از مشکلات پیش روی حوزه حکمرانی فضای مجازی است.
💢حال باید با تصویب و اجرای طرح موسوم به «نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی» و با چه چالش هایی مواجه خواهد شد و چگونه عمل خواهد کرد؟
📽 برای مشاهده کامل گفتگو به قسمت پنجاه و شش برنامه کالک مراجعه فرمایید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
📱در اینستاگرام کانون ببینید.
#کالک
#دانشجو
#دانشگاه
#طرح_صیانت
#علی_خسروی_راد
#حمید_رضا_صحفی
#تشکل_های_دانشجویی
#گفتگو_های_تشکل_های_دانشجویی
📌@canoon_org
🔶پس از دو دهه مقابله و اعمال فشار از طرف افراد نالایق و فرصت طلب برای منزوی کردن عبد صالح خدا و جانشین پیامبرش، سرانجام ارکان این مقابله و رویارویی فرو ریخت حصار آهنین پیرامون علی درهم شکست و بار دیگر حضرت مستقیماً در صحنه سیاست و رهبری مردم حضور یافت. در این موقعیت امام بر سنت و روش فراموش شده پیامبر پای فشرد و با اعلام موضع جدید خلافت خود را آغاز کرد.
🔷امیرمؤمنان افراد پست و نالایق را که بر پست های مهم و کلیدی چنگ افکنده بودند، برکنار ساخت؛ طرح بازگرداندن میلیونها در هم و دینار غارت شد از بیت المال را اعلام داشت و در این مسیر اقدام هایی شایسته انجام داد. با آن که چپاولگران در برابر حضرت سنگ های توطئه می افکندند، آن بزرگوار بر اموری چون حراست از بیت المال حاکمیت ضابطه بر رابطه و نفی خویشاوند سالاری، برقراری سیستم نظارت و کنترل که در حکومت پیشین جایگاهی نداشت، پای فشرد. به کارگیری این ،اصول افزون بر شیفتگان قدرت، برخی از خویشان وی را نیز به خشم آورد.
📖 دفتر سیزدهم مجموعه ای از چشمانداز امام علی #نظارت_بر_دولت به کوشش محمد جواد طبسی مروجی
#حکومت_علوی
#سیستم_نظارتی
📌@canoon_org
🔶در تعریف آزادی، اگر معیار و میزان اصیل و حکیمانهای وجود نداشته باشد، بیتردید در فهم حقیقت آزادی گمراهی پدید میآید. آزادی را نمیتوان به صورت انتزاعی و فارغ از نسبتی که با حق و عدل دارد فهمید. وقتی از آزادی برای انسان سخن میگوییم، فقط با تکیه بر شناخت ماهیت انسان است که میتوان «آزادی سالم» و «آزادی راستین» را از «آزادی کاذب» که ماهیتی مخرب برای انسان و حقیقت او دارد، تمیز داد.
🔷در فهم و شناخت آزادی باید به نسبت آزادی و بندگی در وجود انسان توجه کرد. شاید خیلی تعجبآور باشد اگر بگوییم آزادی از بندگی جدایی ناپذیر است. بشر ذاتاً اهل بندگی است؛ یا بنده خداست و یا بنده شیطان. اگرچه بندگی شیطان موجب انحطاط و تباهی میشود و عین گمراهی، جهالت و اسارت است؛ اما بنده خدا بودن عین آزادی، آزادگی، رشد و کمال است و انسان را به حقیقت خود متصل میکند.
💢میتوان آزادی را این گونه تعریف کرد آزادی، آن موقعیتی است که با حذف موانع، زمینههای سلوک انسان در جهت رشد و کمال را فراهم میسازد.
📖کتاب #درباره_آزادی به قلم #شهریار_زرشناس
#آزادی
#آزادی_غربی
#دموکراسی_غربی
📌@canoon_org
🔷نسل جوان حقیقت جوی و پرسش گر امروز در پی شناخت و عمق بخشی به آموخته ها و باورهای دینی خویش است تا از این رهگذر به بینشی جامع و فراگیر پیرامون مجموعه مسائل ،فکری، فرهنگی و اجتماعی دست یابد .
🔶در میان آثار مکتوب و میراث فاخر اندیشه اسلامی، آثار استاد علامه شهید مرتضی مطهری، به عنوان یک چارچوب فکری جامع، معتدل، سالم، عقلانی و قوام بخش، می تواند جوان امروز و فردای ما را به مسیری مطمئن رهنمون سازد. اصالت ،خلاقیت ،انصاف ،اتقان،رسایی قلم ،روانی متن، پاسخ به نیازهای زمانه، ارائه یک منظومه فکری منسجم، نقد منصفانه و دفاع قاطعانه از یافته ها و مواضع فکری خویش از شاخصه هایی است که اندیشه های علامه شهید را دوام و جلا بخشیده است.
💢اثر پیش رو دفتر #منزلت_و_حقوق_زن از مجموعه چلچراغ حکمت است که به همت #سید_ابراهیم_حسینی در سه فصل با عناوین:
فصل اول: منزلت و شخصیت زن
فصل دوم: حقوق زن
فصل سوم: پس گفتار
از انتشارات کانون اندیشه جوان در جهت افزایش آگاهی نسل جوان جمع آوری و منتشر گردیده است.
#زن
#فمینیسم
#حقوق_زنان
📌@canoon_org
🔶یکی از جریان های فکری ایران معاصر، جریانی است که سنت را با مدرنیته ناسازگار دانسته و معتقد است که باید با سنت به تولید علم مقدس و اصلاح تجدد پرداخت. این جریان را سنت گرایی می نامند و افرادی همچون دکتر سیدحسین نصر در این زمان نمایندگی این جریان را بر عهده دارند.
🔷تفاوت این جریان با سایر جریان های سنتی مشابه، همانند تجدد ستیز سنتی و تجدد ستیز فلسفی و سنت گرای نواندیش، در این است که این جریان معيار عامی برای نقد مدرنیسم ارائه نمی دهد و از درون سنّت آن را نقد می کند. این جریان دغدغه رابطه دین و طبیعت را نیز دارد و به هماهنگی آن ها فتوا می دهد این جریان نقطه مقابل روشنفکری سکولار و روشنفکری تجدد پذیر است؛ چرا که به جای حذف سنّت و دین به احیای سنت و دین می پردازد و با تأکید بر آموزه های عرفانی آیین هایی همچون اسلام هندو ... در صدد حل معضل دنیای جدید است.
💢شیوه دین پژوهی این جریان بسیار ضعیف است و دیدگاه های آن درباره وحدت ادیان و کثرت گرایی دینی غیر قابل قبول است.
📖کتاب #تجدد_و_سنت_در_جریان_های_فکری_معاصر به قلم سید مصطفی حسینی
#مدرنیته
#سنت_گرایی
#آموزش_مفاهیم
📌@canoon_org
29.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰خطرات پیش روی تشکلات دانشجویی
💢دانشجو موذن جامعه است. این همان جمله معروف شهید بهشتی است که نشاندهنده اهمیت جایگاه دانشجو و تشکل های دانشجویی ست. امروزه تشکل های دانشجویی نقش بسیار مهمی در جهت آماده سازی دانشجو ها برای کنش گری در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و... ایفا می کنند. حال اگر تشکل های دانشجویی قوه پویایی خود را از دست بدهند، جامعه دانشجویی با چه خطراتی مواجه است؟
📽 برای مشاهده کامل گفتگو به قسمت پنجاه و پنج برنامه کالک مراجعه فرمایید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
📱در اینستاگرام کانون ببینید.
#کالک
#دانشجو
#دانشگاه
#علیرضا_قدس
#محمد_قدیمی
#تشکل_های_دانشجویی
#گفتگو_های_تشکل_های_دانشجویی
📌@canoon_org
💢علامه طباطبائی در تبین حکم حکومتی اینگونه مینویسند:
🔷ولی امر میتواند، یک سلسله تصمیمات مقتضی به حسب مصلحت وقت گرفته و طبق آنها مقرراتی وضع نماید و به موقع به اجرا در آورد. مقررات نامبرده لازم الاجرا و مانند شریعت دارای اعتبار میباشند.
🔶با این تفاوت که قوانین آسمانی، ثابت و غیر قابل تغییر، و مقررات وضعی قابل تغییر، و در ثبات و بقا تابع مصلحتی میباشند که آنها را به وجود آورده است و چون پیوسته زندگی جامعه انسانی در تحول و رو به تکامل است، طبعاای مقررات تدریجا تبدل پیدا کرده، جای خود را به بهتر از خود خواهند داد.
📖 کتاب #گفتمان_مصلحت به قلم عبدالحسین خسرو پناه
#حکم_حکومتی
#مصلحت_سنجی
📌@canoon_org
44.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰آسیب های نهاد سازی بسیج دانشجویی
💢یکی از آسیب هایی که این روز ها در ساختار بسیج دانشجویی وجود دارد نهاد های مختلفی ست که ذیل بسیج دانشجویی شکل می گیرد، در حالی که وظیفه اصلی بسیج دانشجویی مهیا سازی دانشجویان برای فردایی مهم تر است.
📽 برای مشاهده کامل گفتگو به قسمت پنجاه و پنج برنامه کالک مراجعه فرمایید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
📱در اینستاگرام کانون ببینید.
#کالک
#دانشجو
#دانشگاه
#علیرضا_قدس
#محمد_قدیمی
#تشکل_های_دانشجویی
#گفتگو_های_تشکل_های_دانشجویی
📌@canoon_org
45.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰پیچ تاریخی
🔶انقلاب ایران، انقلابی ست با هدف تجدید حیات دین و ارزش های الهی در میان پیروان ادیان الهی و همچنین آغازی بود برای تمرکز بر نگاه عدالت گرایانه، انصاف اجتماعی، حمایت از حقوق مردم و پنجه در پنجه شدن با ابر قدرت های نظام صهیونیزم جهانی. با ظهور انقلاب ایران نظم نوینی در جهان پدید آمده و جمهوری اسلامی ایران امروز بر سر پیچ بزرگ تاریخی قرار دارد.
💢شابک این هفته در این باره میگوید...
#شابک
#ایران_قوی
#افول_آمریکا
#معرفی_کتاب
#نظم_نوین_جهانی
#محمد_باقر_حشمت_زاده
#آثار_و_نتایج_انقلاب_اسلامی_ایران
📌@canoon_org
کانون اندیشه جوان
🔰پیچ تاریخی 🔶انقلاب ایران، انقلابی ست با هدف تجدید حیات دین و ارزش های الهی در میان پیروان ادیان ال
پیچ تاریخی.mp3
4.84M
🎧 صوت کلیپ «پیچ تاریخی» را بشنوید.
📌@canoon_org
🔶به دنبال طرح مباحث هرمنوتیک در غرب، مسئله تجویز قرائت هاى متعدد نیز که ثمره آن است، در قرن هاى بعدى مطرح گردید. این نظریه ثمره هرمنوتیک فلسفى است که از یک سو، مقصود مؤلف متن را در فهم، بى تأثیر مى داند و از دیگر سوى، متن را در بیان معناى خود صامت مى داند. از این رو، مفسّر با توجه به پیش فرض هاى ذهنى خود، معنایى براى متن مى سازد.
🔷نظریه قرائتهای متعدد و متفاوت از یک متن، مبانی مختلف فلسفی، معرفت شناختی و تفسیری دارد. یکی از مبانی آن که جنبه زبان شناختی و معنا شناختی دارد دیدگاههای نوینی است که درباره ماهیت معنا اظهار شده است. آقای شبستری که خود از طرفداران قرائتهای متکثر از یک متن است. به تبیین این مطلب پرداخته است.
💢وی در این باره سه نظریه معنا شناختی مطرح کرده یکی، نظریه ارسطویی است که بر اساس آن معنا امری است واحد و ثابت و در نتیجه، متن واحد جز یک معنای درست را بر نخواهد تافت، و مطابق دو نظریه دیگر که دیدگاههای نوین معنا شناختی به شمار میروند، برای متن واحد میتوان معنای متعدد و معقول تصویر کرد. بنابراین، نظریه کثرت قرائتها بر دیدگاههای نوین زبانشناسی و معناشناسی مبتنی خواهد بود.
📖با استفاده از کتاب #نقد_آرای_هرمنوتیک به قلم مجتهد شبستری
#فلسفه
#هرمنوتیک
#تعدد_قرائات
📌@canoon_org
🔶امروزه به جای کنترلها و دخالتهای مستقیم،هدف،کنترل غیرمستقیمی کشورهای جهان سوم میباشدو اگر هم کمکی اعطا و سرمایهگذاری در یک کشور میشود،نه به منظور کسب سود مستقیم است،بلکه برای کنترل و در نتیجه محصول سود غیر مستقیم در کشورهای در حال توسعه میباشد.
🔷آنچه در مجموع در مورد میزان کمکها و سرمایهگذاریهای خارجی آمریکا و سود بازگشتی حاصل از آنها میتوان گفت اینکه، ایالات متحده در این کمکها به دنبال مقاصد سیاسی و اقتصادی بوده و به طور کلی به دنبال تامین منافع خود در کشورهای جهان سوم و در حال توسعه میباشد.
💢هرچند ممکن است کشورهای در حال توسعه از این ارتباط منافعی به دست آورند، لاکن روند کلی و افق رابطه اقتصادی با آمریکا برای آنها کاملاً به ضرر بوده و در جهت وابستگی و دوری از خوداتکایی و استقلال اقتصادی سیاسی بوده است.
📖کتاب #ارزیابی_رابطه_با_آمریکا به قلم حسن دادگر
#استعمار
#ایالات_متحده
#کشور_های_جهان_سوم
📌@canoon_org
🔶حق انتخاب کردن و انتخاب شدن از بارزترین مصادیق حقوق سیاسی است. حق رأی از این حق شهروندی نشئت گرفته است؛ البته این حق بدین معنا نیست که معیار و ملاک قانونی برای افرادی که صلاحیت رأی دادن دارند و نیز افرادی که می توانند نامزد مشاغل خاصی شوند، وجود ندارد.
🔷این حق گونۀ دوم حقوق شهروندی است حقوق سیاسی، حقوقی است که به موجب آن شخص دارنده حق می تواند در حاکمیت ملی خود شرکت کند. حق حاکمیت ملی ناشی از حقوق سیاسی شهروندان است. بحث از حقوق سیاسی بر چهار نوع از حق ها متمرکز است حق های سیاسی فردی، حق های سازمانی، حق های عضویت و حق تعیین سرنوشت گروهی.
📖کتاب #شهر_و_شهروندی به قلم حسن کاظمی
#شهروند
#حقوق_شهروندی
📌@canoon_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️منزلگه عشاق دل آگاه حسین است ، بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است از مردم گمراه جهان راه مجویید ، نزدیکترین راه به الله حسین است...
🏴عاشورای حسینی تسلیت باد🏴
#محرم
#عاشورا
#امام_حسین_ع
📌@canoon_org