eitaa logo
آموزش کیک و شیرینی🧁🎂🍰
53.8هزار دنبال‌کننده
643 عکس
5.2هزار ویدیو
1 فایل
تبلیغات در مجموعه کانالهای آشپزی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb اینجا آموزش انواع کیکها رو‌میزاریم😋🥞🍮 ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـــلام صبح بخیر الهی با طلوع خورشیدِ امروز خوشی‌ها و زیبایهای زندگیتون پر رنگ‌تر🌹 و با طراوت‌تر از همیشه باشه شـاد و خوشبخت باشـید با آرزوی صبحی بینظیر برای شما♥️ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک بدون تخم مرغ🥞 ۲عدد موز رسیده متوسط🍌🍌 ۱/۲ + ۱/۴ پیمانه شیر کم چرب (یا شیربادام و…)🥛 ۱/۴ پیمانه آرد جو‌دوسر ۱/۲ قاشق چای‌خوری بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای‌خوری وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری پودر دارچین ‍‌‌‍‌‎‌ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک تیرامیسو خوشمزه و بی نظیررر😍😋 پیشنهاد میکنم حتما درست کنید آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پرتقالی شکلاتی 😋😍 تخم مرغ ۴ عدد شکر ۲۲۰ گرم (۱ لیوان) روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) آب پرتقال ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر کاکائو ۲ ق غ آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) رنده پوست پرتقال ۱ ق چ تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳تا۴ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه. دورگیری کردم، قسمت نارنجی پوست پرتقال رو رنده کردم و ریختم. روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه زدم. شیر اضافه کردم و در حد ترکیب شدن زدم. دوتا پرتقال رو برش دادم و آبش رو گرفتم. از صافی رد کردم و اضافه و ترکیب کردم. مایه کیک رو ریختم و در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه، فر گازی ۱۸۰ درجه) حدود ۴۵تا۵۰ دقیقه قرار دادم. بعد از این که کمی از دماافتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه. ⬅️ در فر دست ساز هم میتونید درست کنید. در تابه دوطرفه هم روی گاز میتونید درست کنید. میتونید کیک رو به همین شکل ساده سرو کنید و یا انواع کرم یا گاناش روی کیک بدید. من گاناش درست کردم. ۵۰گرم خامه قنادی یا صبحانه رو روی حرارت غیرمستقیم قرار دادم تا گرم بشه و بعد ۵۰گرم شکلات تخته ای خرد شده اضافه کردم و یکدست شد از حرارت برداشتم. از دما افتاد روی کیک ریختم. پ.ن: میتونید جای آب پرتقال از شیر یا آب استفاده کنید و کیک شکلاتی داشته باشید یا میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید و به همون میزان کاکائو از آرد سفید استفاده کنید و کیک پرتقالی ساده داشته باشید. آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز مرد نزدیکه👨🏻 بریم برای کیکهای مردونه😄😍 آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک قابلمه‌ای این کیک قابلمه ای راحت و سه سوته با بافت بی نظیرش کنار یه لیوان چای خستگی کل روز و از تنت بیرون میکنه.دیگه نگم از طعم و عطر بی نظیرش.😋😋👌👌 پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و لذتشو ببرید.👍 مواد لازم : آرد ۸ ق غ سرپر(بچه ها من برای درست کردن همه دسر ها و شیرینی ها و کیک هام از آرد نانوایی استفاده میکنم.) شکر ۶ ق غ بکینگ پودر ۱ ق غ سرپر گلاب ۴ ق غ آب که گرم باشه ۶ ق غ تخم مرغ ۲ عدد وانیل نوک ق چ (من حواسم نبود که بجای وانیل هل اضافه کنم که تو این ترکیب بینظیر میشه.) زعفران مقداری کره آب شده ۳ ق غ ⭕حرارت متوسط باشه.حرارت خیلی کم باشه کیک خمیر میشه و پف نمیکنه. ⭕بعد ۲۰ دقیقه چک کنید اگه نپخته بود بذارید چند دقیقه دیگه رو حرارت بمونه. ⭕تو فر ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.👌 آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک فنجونی بدون روغن🥮🥧 پیمانه : لیوان دسته دار فرانسوی از لیوان یا فنجون نشکن استفاده کنید داخل قابلمه تا وسط لیوان ها آبجوش بریزید دم کنی ضروریه شعله کم باشه چهل الی پنجاه دقیقه ای میپزه با خلال چک کنید اگر چیزی بهش نچسبید پخته آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک قابلمه ای🤤😈 آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان شیر از 1 لیوان به اندازه یک بند انگشت کمتر روغن مایع 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) نصف پاکت بکینگ پودر (10 گرم معادل 2.5 ق چ) 2 لیوان آرد 3 قاشق غ پودر کاکائو برای کرم: 3 لیوان شیر حدود 1 استکان شکر (استکان کمر باریک ، 100 گرم) 3 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت) 2 عدد زرده تخم مرغ 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده) برای میان آن: موز ورقه ای شده شکلات خرد شده به دلخواه طرز تهیه: تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل طرفی ریخته حدود 5_6 دقیقه با دور تند هم بزنید. تا زمانیکه رنگش روشن شده و کف کند. سپس با ادامه هم زدن، شیر و روغن مایع را اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با الک کردن اضافه کنید. خیلی کم هم بزنید. (وقتی مواد خشک را میریزید دقت کنید که زیاد هم نزنید.) مواد کیک را داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. کرم را حاضر کنید؛ شیر، شکر، 2 عدد زرده تخم مرغ، نشاسته و آرد را داخل قابلمه بریزید. روی اجاق در حالیکه هم میزنید تا زمانیکه غلیظ شود بپزید. وقتی جوشید از روی اجاق بردارید و کنار بذارید ولرم شود. نزدیک به سرد شدن پودر کرم شانتی و وانیل را اضافه کرده 10 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. تا وقتیکه کیک را حاضر کنید کرم را داخل یخچال بذارید. https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍😋 این کیک یه گزینه عالی برا مهمونیا و مناسبتها هم میتونه باشه چون خیلی زود حاضر میشه😍 مواد لازم: تخم مرغ: ۲ عدد وانیل: نصف ق چ شکر: نصف لیوان گلاب: ۱ ق غ روغن مایع: نصف لیوان شیر: نصف لیوان آرد: ۱ لیوان سر پُر بکینگ پودر: ۱ ق م ✅طرز تهیه:تخم مرغ +وانیل وشکر وبا همزن دستی هم بزنین تا کشدار وکرم رنگ بشه گلاب روغن مایع و شیرو اضافه کنین چن ثانیه هم بزنین در آخرم آرد و بکینگ پودر رو الک کنین هم بزنین مواد یکدست بشه داخل لیوان های کاغذی رو تا نصف پر کنین در قابلمه ای که ۱۵ دقیقه قبل تر رینک یا قالب گذاشتین گرم بشه یکی یکی لیوان هارو قرار بدین در قابلمه دم کنی بزارین حدود ۳۰-۴۰ دقیقه رو حرارت ملایم زمان بدین بپزه بعد پخت با سیخ چوبی امتحان کنین اگه نچسبید حاضره👌 با انواع شکلات وترافل خوراکی یا پودر پسته تزئین کنین.. ✅اگر از لیوان شیشه ای استفاده کردین کامل چرب کنین... ✅حتما در قابلمه دم کنی بزارین... ✅به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه زمان بدین تا کیک بپزه... ✅نیازی به شعله پخش کن نیست... ✅نیازی به چرب کردن لیوان کاغذی نیست... ✅حتما نصف لیوان هارو خالی بزارین تا بعد پف کردن حین پخت سر ریز نشه. با تشکر از همکار محترممون مریم عابدی🌹 آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆