eitaa logo
آموزش کیک و شیرینی🧁🎂🍰
67.2هزار دنبال‌کننده
646 عکس
5.8هزار ویدیو
1 فایل
تبلیغات در مجموعه کانالهای آشپزی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb اینجا آموزش انواع کیکها رو‌میزاریم😋🥞🍮 ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍑 پای مناسب فصل و خیلی خوشمزه برای خمیر: ۳۰۰ گرم آرد قنادی ۱۷۰ گرم کره سرد ۹۰ گرم آب یا خامه سرد(۵-۶ ق غذاخوری) وانیل یک پنس نمک - برای فیلینگ : ۹۰۰ گرم زردآلو ۱۰۰ گرم یا نیم پیمانه شکر(برحسب ذایقه و شیرینی زردآلو ها، کم یا زیاد کنین) ۲۰ گرم یا دو و نیم ق غذاخوری، نشاسته ذرت ۲۰ گرم یا دو ق غذاخوری، آرد ۳۰ گرم کره همدمای اتاق‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎🍖 ✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾‌‎‌‎‌‌‎‌‌
هدایت شده از 🦋دخترانه👸🦋
امسال زردآلو و آلو و خیلی میوه های ترش زیاده🍎🍏🍒🍓 بیا تو این کانال تا با میوه های تو یخچالی و 😋🤤 و انواع مربا و شربت رو با تمام فوت و فن هاش بهت بدم https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 تمام راز و رمز ها و فوت و فن های یک لواشک خوشمزه🤤🤤🤤🤤🤤😝😋😋😋😍👆
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍🍎 کیک سیب کاراملی😍خوش عطر و نرررم و پنبه ای😋 مواد لازم برای کف قالب: سیب پوست کنده و اسلایس شده 2 تا 3 عدد ◀اسلایسها نباید زیاد نازک باشند کره 70 گرم شکر قهوه ای روشن 1/3 پیمانه مواد لازم برای کیک نرم و پنبه ای: آرد 2 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری استاندارد کره نرم به دمای محیط رسیده( 100 گرم ◀میتونید از کره گیاهی استفاده کنید روغن مایع 1/2 پیمانه شکر 2/3 پیمانه تخم مرغ به دمای محیط رسیده 3 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری ماست غلیظ 1 پیمانه ◀ماست نباید ترش باشه و بهتره پرچرب باشه ◀قالب مناسب دستور قالب گرد 25 سانت هست ◀کف قالب کاغذ بندازید روی کاغذ رو کمی چرب کنید ◀دیواره قالب را چرب نکنید ◀کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید ◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر ◀وقتی کیک پخت فر را خاموش کنید و اجازه دهید کیک 5 دقیقه در فر خاموش بماند بعد قالب را از فر دربیاورید و بلافاصله با کارد دور تا دور کیک را از قالب جدا کنید و سریع روی ظرف سرو کیک را برگردانید و کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید ◀حتما باید کیک بلافاصله و به صورت داغ از قالب برگردانده شود وگرنه کارامل سفت میشود ✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ2عدد شکر2 قاشق غذاخوری کره اب شده 1قاشق غذاخوری عسل 1قاشق غذاخوری خمیرمایه 2قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق چای خوری روغن مایه 3قاشق غذاخوری آ رد2ونیم لیوان اب به مقدار لازم پنیر لقوان یا پنیر طبیعی به دلخواه گردو به مقدار لازم (دلخواه) گشنیز تازه به مقدار لازم دلخواه زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال رنگ زعفرانی به مقدار لازم نمک یک پنس کنجد اختیاری برای تزیین ✅توضیحات👇👇👇 برای مغزی : میشه از هر پنیری استفاده کرد. هر سبزی هم میتونید انتخاب کنید. میتونید خرما و گردو هم بگذارید .یا فقط حلوا این انتخاب شماست🌹 بهترین گزینه در سبزی گشنیزه مراحل کار👇👇 ابتدا تخم مرغ + شکر+ عسل+نمک و روغن مایع رو یک دقیقه مخلوط میکنیم. کره را اضافه میکنیم و هم میزنیم. در حد مخلوط شدن. 👈اینجا از همزن دستی استفاده میکنیم. مرحله بعد👇👇👇 در ظرفی جداگانه خمیر مایه +نوک قاشق شکر و نصف لیوان آب گرم(آب در حدی گرم باشه که دست نسوزد) +۲ قاشق آرد را مخلوط و هم بزنید.بگذارید کنار تا خمیر مایه عمل بیاد‌ بعد گشنیز و آرد را به مواد تخم مرغی اضافه کرده و خمیر مایه عمل امده را اضافه کنید. خمیری که بدست میاد باید نرم باشد. نکته ها👈 اگر خمیر شل بود مقداری آرد بزنید. و اگر سفت بود مقداری آب یا گلاب یا شیر. درجه حرارت فر ۲۲۰ تا ۲۵۰‌ . گرم کنید . و طبق گیف زیر 👇👇👇عمل میکنید. بعد از مغزی گذاشتن و طرح زدن و رومال زدن ، خمیرتون رو ۳۰ دقیقه استراحت بدید. ✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا