فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خرما😍😋
مواد کیک
تخممرغ ۴عدد
خرمای پوست و هسته گرفته ٢٠عدد یا ٢۵٠گرم(روی خرما کمی آب داغ بریزین و پوستشو به راحتی جدا کنین)
آب جوش نصف لیوان
آرد سفید یک و نیم لیوان
شکر سفید یا قهوه ای یک چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودر ١ق چ سرپر
وانیل یک چهارم ق چ
دارچین ١ق چ
نمک یک پنس
✅مواد سس خرما:(میشه سس رو حذف کنین)
خرمای پوست و هسته گرفته ۶، ٧عدد
شیر نصف لیوان
نشاسته ذرت ١ق غ
خامه ٢ق غ
دارچین ١ق چ
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
17.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول سیب و دارچین فوری😍😋
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری | #استاد_شجاعی
🔴 توی خانواده و فامیل ما همش بحثهای سیاسی و اعتقادیه، وظیفهی من این وسط چیه؟
منبع : ولادت امام حسن علیه السلام
@ostad_shojae | montazer.ir | نظرات
هدایت شده از انرژی مثبت💪موفقیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸تقدیم به شما
🌺یکشنبه تون عالی
🌼امروزتون پراز موفقیت
🌸و پراز اتفاقات زیبا
🌺 براتون روزی پراز لطف خداوند
🌼دلی آرام
🌸زندگی گرم و
🌺یک دنیا سلامتی آرزومندم
🌼روز خوبی پیش رو داشته باشید
┈┈•°.✤🍃🌼🍃✤.°•┈┈
🌱❤️❤️💪🌾💐🌷🍀☘🌿🌱
فقط انرژی مثبت تورو به هدفت میرسونه✌🏻
@mojemosbaat
تو میتونی زندگیتو تغییر بدی💪❤️👆🪴
24.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش پخت کیک به شکل گلدون 😁
#کیک
#کیک_گلدونی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی ناپلئونی
🥳🥳🥳🥳🥳🥳
واقعا آسونه و طعمشم هم که دیگه
همه میدونن چقدر جذابه
مواد لازم :
پودر قند
خمیر هزارلا ۱ بسته
خامه قنادی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از آموزش دسر های خوشمزه🍮🍯🥞🍨
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموز #اسلایس_یخچالی 😍😋
اسلایس یخچالی یا شیرینی تر یخچالی بینهایت خوشمزه 😋 که هم میتونید به عنوان شیرینی توی مهمونیا سرو کنید🍰 هم میتونید به عنوان دسر بعد از غذا سرو کنید🍰
برای تهیه کرم 🥣
🌀آرد سفید قنادی ۱/۳ لیوان(۴۰ گرم)
🌀شیر دو لیوان
🌀شکر ۱/۲ لیوان(۱۰۰ گرم)
🌀کره ۱۵ گرم
🌀وانیل ۱/۲ ق چ (میشه گلاب هم ریخت)
🧇بيسکوئيت پتی بور ساده یا شکلاتی(برای این مقدار مواد سه بسته کامل مصرف کردم)
🍌ژله موزی یک بسته( که با یک و نیم لیوان آب حل میشه)
🍌موز به مقدار لازم
قالب ۱۸ × ۱۸ بود
که ۵ لایه بيسکوئيت شد.
🌈برای تهیه کرم همه ی مواد کرم را داخل قابلمه با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مدام با همزن هم بزنید.بعد از حدود ۱۰ دقیقه که به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید و اجازه بدین از داغی اولیه بیفته ولی هنوز گرم باشه.(دقت کنید کرم شل نباشه که بيسکوئيت ها خمیری میشن یا برعکس باشه بيسکوئيت ها خشک میمونن )
🌈بعد هم طبق فیلم داخل ظرف مورد نظر کیسه ی نایلونی بکشید و یک لایه بيسکوئيت بچینید و بک لایه از کرم گرم و به همین ترتیب ادامه بدین تا موادتون تموم بشه.
لایه ی آخر باید کرم باشه.
🌈حالا موز های حلقه شده رو روی لایه آخر بچینید و کیسه نایلونی رو بکشید روی موزها و برای یک ساعت داخل یخچال قرار بدین.
🌈توی این فاصله ژله ی موزی رو با یک لیوان آبجوش حل کنید و بنماری کنید تا ذراتش حل بشه بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنید و اجازه بدین تا ژله نيم بند بشه.
ادامه مطلب👇
اینجا کلی دسر خوشمزه و راحت میسازیم😍👇
https://eitaa.com/joinchat/4024238492C1783fbbd95
آموزش #رایگان انواع دسر و ژله و نوشیدنی