فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بامیه🥨
آرد ۱لیوان فرانسوی
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
آب ۱لیوان فرانسوی
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
شهد،یا (شربت بار یا عسل) ۱ قاشق
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
21.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شیر_داغ😋
مواد لازم :
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ و ¼ پیمانه
آرد ۲ و ¼ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چ
پودر هل ۱/۴ ق چ
شیر یک پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چ
نمک نوک ق چ
کره ۱۰۰گرم
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
14.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کرمدار😋
مواد لازم :
شیر ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن ½ لیوان
بیکینگ پودر ۲ ق چ
آرد قنادی ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ½ ق چ
ماست ½ پ
مواد کرم پاتیسیر :
نشاسته ذرت ۱ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ½ ق چ
شکر ⅓ لیوان
شیر ۱ لیوان
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
الان فصل آلبالو و زردآلو و آلو و میوه های ترشه🤤 🍎🍏🍒🍓
بیا تو این کانال تا #آموزش_انواع_لواشک و #ترشک و آلوچه و🤤هر چی به آلبالو مربوطه😁 😋🤤
و انواع مربا و شربت رو با تمام فوت و فن هاش بهت بدم
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
تمام راز و رمز ها و فوت و فن های یک لواشک خوشمزه🤤🤤🤤🤤🤤😝😋😋😋😍👆
هدایت شده از غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
دستور آلوچه و لواشک رو تو کانال پین کردم😍🤤😋 👆👆👆 همه رو یکجا جکع کردم راحت باشید😄👆
هدایت شده از آموزش دسر های خوشمزه🍮🍯🥞🍨
17.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله موس سورپرایز با اورئو😍😍😋
هرچی طعم خوشمزست کنار هم جمعن🫶🏼
مواد لازم :
ژله آلوءورا ۲ بسته
آب جوش ۲ لیوان
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بیسکوییت اورئو ۱ بسته
ژله ۱ بسته
اینجا کلی دسر خوشمزه و راحت میسازیم😍👇
https://eitaa.com/joinchat/4024238492C1783fbbd95
آموزش #رایگان انواع دسر و ژله ونوشیدنی
🍨🍧🍰🧁🎂🍮🍮🍮🥮🍦🍰🍰🎂
#کیک_هل_و_گلاب
بدون تزیین😊
مواد لازم:
تخم مرغ درشت 4 عدد
شکر یک لیوان و نیم من کمتر از یک لیوان و نیم ریختم
شیر ولرم یک لیوان و نیم
روغن مایع سه چهارم لیوان
آرد 3 لیوان
بکینگ پودر 3 قاشق مرباخوری
پودر هل یک قاشق مرباخوری
گلاب سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا همه ی مواد را نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دادم
تخم مرغها رو با پودر هل و شکر مخلوط کردم و با همزن خوب هم زدم تا کشدار بشه روغن،شیر و گلاب را اضافه کردم و هم زدم.آرد رو با بکینگ پودر قاطی کردم و دو بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم قالبم رو چرب کردم و مواد را توش ریختم و روش کنجد پاشیدم بعد توی فر 180درجه که قبلا گرم کردم بیست دقیقه گذاشتم تا بپزه.
منظورم از لیوان،لیوان دسه دار فرانسویه
اندازه ی قالبم ۲۵×۳۵ بود.
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_عصرانه_خوشمزه
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
15.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی کشکشی بدون فر و همزن
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
22.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به نظرم خوشمزه ترین و خوش عطر ترین کیک همین کیک سیب و دارچینه🥹😍
_
مواد لازم:
تخم مرغ:۲ عدد
شکر: ۱ لیوان
روغن:نصف لیوان
شیر:سه چهارم لیوان
آرد:۲ لیوان
بیکینگ پودر :دونیم ق.چ
دارچین:نصف ق.چ
وانیل:نصف ق.چ
سیب:دوعدد
___
دمای فر گازی:۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه
سپلاردوم و فر برقی:۱۶۵ درجه به مدت ۳۵ دقیقه
.
طرز تهیه:
سیب هارو برش نازک بزنین . شکر و وانیل و تخم مرغ رو ۵ دقیقه باهمون بزنین تا خوب کشدار و حجیم بشه و کیکتون پف کنه. شیر و روغن رو اضافه کنین و باهمین بزنین. مرحله آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و با لیسک هم بزنین تا مواد باهم مخلوط بشن(۱ دقیقه هم با همزن بزنین تا گوله آردی توی کیک باقی نمونه)
کف قالب رو چرب کنین و آرد پاشی کنین تا نچسب بشه (میتونین کاغذ روغنی هم بزارین) نصف مواد رو داخل قالب بریزین و روش از مخلوط شکر و پودر دارچین بریزین به همراه سیب و مابقی مواد رو بریزین و لایه آخر رو هم با مخلوط شکر و دارچین و سیب تزیین کنین🤤
برای پخت بدون فر، درون قابلمه رو آب کنین و قالب کیک رو داخلش بزارین (قالب کیک نباید با آب برخورد کنه و باید روی یک رینگ قرار بگیره) بزارین ای داخل قابلمه جوش بیاد و بعد دمکنی بزارین و اجازه بدین ۴۰ دقیقه با حرارت کم کیکتون بپزه. برای تست پختش خلال دندون داخل کیک کنین اگه خلال دندون تمیز بود یعنی کیک پخته شده و اگه خلال دندون خمیری شد یعنی کیک نپخته و باید بهش تایم بیشتری برای پخت بدین☺️نوش جونتون♥️✨
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆