eitaa logo
آموزش کیک و شیرینی🧁🎂🍰
53.5هزار دنبال‌کننده
642 عکس
5.2هزار ویدیو
1 فایل
تبلیغات در مجموعه کانالهای آشپزی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb اینجا آموزش انواع کیکها رو‌میزاریم😋🥞🍮 ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی🌹🍃 مواد لازم 👇👇👇 عسل ۱ ق غ موز ½ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد پودر کاکائو ۱ ق چ آرد بادام ۱ و ½ پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق چ شیر ۱ پیمانه مواد لایه میانی 👇👇👇 پودر کاکائو ۱ ق چ کره بادام زمینی ۲ ق غ عسل ۲-۱ ق غ شیر ۲ ق غ نوش جان👌 ‌‌✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی رول دارچینی خفن آسون 🤎🌙 شکر دارچین کنجد خمیر هزارلا روغن آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌🏻شیرینی کرمدار فوق العاده خمیر هزارلا ۱ بسته زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ قاشق غذاخوری کرم شیرینی: شیر ۳۰۰ میلی لیتر زرده تخم مرغ ۲ عدد شکر ۸۰ گرم آرد ۲۰ گرم نشاسته ذرت ۲۰ گرم کره ۳۰ گرم وانیل ۱ قاشق چایخوری دقت کنید برای کرم شیر لازم نیست بجوشه فقط در حدی که گرم بشه‌ کافیه. شیر رو کم کم به مایه تخم مرغی اضافه کنید و همزمان با همزن مواد رو مخلوط کنید که مواد نپزه. حالا مواد رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بزارید‌ و صورت مداوم به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه.کرم رو به مدت ۵،۶  ساعت داخل یخچال بزارید تا آماده بشه. زرده تخم مرغ و ۱ قاشق شیر مخلوط کنید و روی خمیر بمالید و برازید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه تا روی اون طلایی بشه. بعد از خنک شدن روی شیرینی ها پودر قند بپاشید و‌داخلش رو با کرم پر کنید. آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ شیرینی توت ❤️ مواد لازم: 🌸پودر بادام خام ۱۰۰ گرم 🌸پودر قند ۱۰۰گرم 🌸پودر هل یک ق چ 🌸گلاب به میزان لازم 🌸خلال پسته به میزان لازم روش تهیه: مواد خشک رو با هم مخلوط کنید،گلاب رو کم کم به قدری اضافه کنید ،در حدی که مواد حالت خمیری بشه. بعد مطابق فیلم شکل توت یا هر میوه ای که شما دوست داشتید حالت بدید و تزئین کنید👌🤗❤️ برای قسمت قرمز از رنگ خوراکی قرمز استفاده کردم👌 حتما در ظروف درب دار نگه داری کنید آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی شکلات دارچینی😍😋 موادلازم: یک بسته خمیرهزارلا🫓 ۴ ق‌غ کرم نوتلا یا شکلات صبحانه🍫 یک ق‌چ پودر دارچین🪵 رومال : یک زرده‌ی تخم مرغ 🥚 یک ق‌غ شیر 🥛 یک ق‌چ زعفرون دم شده💛 فر گازی : ۲۰ دقیقه ۲۲۰ درجه فر برقی : ۳۰ دقیقه ۲۰۰ درجه توستر : ۱۵ دقیقه ۱۸۰ درجه نکته : اول فرو روشن کنید بعد شروع به کار کنید ، فر باید داغ داغ باشه وگرنه خمیرتون پف نمیکنه ‌ ‌✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆 ✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 اگه شما هم از اون دسته افراد عاشق شیرینی های خشک مخصوصا شیرینی زبان هستین این آموزش رو از دست ندین😋 مواد لازم🥣 🔹شکر ۱ پیمانه 🔹آب ۱ لیوان 🔹گلاب ۴ قاشق غذا خوری 🔹زعفران ۴ قاشق غذا خوری 🔹پسته ‌ و پودر نارگیل 🔹خمیر هزار لا کاپو ۲ عدد 🔹کره ۱۰ گرم 🔷برای پخت شیرینی زبان، فر رو‌از قبل گرم کنید و بعد فر رو دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنین برای پخت این شیرینی همونطوری که توی ویدیو توضیح دادم اول دما رو از پایین بدین و ۱۰ دقیقه هم شعله بالا یا گریل رو روشن کنین. آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناپلئونی پسته ای😍 مواد لازم : خامه قنادی ۵۰۰ گرم خمیر ۱۰۰۰ لا مارک پمینا ۲ بسته، پودر قند ۳-۴ ق غ (سلیقه ای)، پودر وانیل نصف ق چ،مغز پسته ۳ ق آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هویج نارگیل تخم مرغ ۴ عدد شکر ۲۱۰ گرم (حدود ۱ لیوان) روغن مایع ۱۵۰ گرم ( حدود ۲/۳ لیوان) هویج رنده شده ۱۵۰ گرم (حدود ۱.۵ لیوان ) ( ۲ تا هویج متوسط) پودر نارگیل ۵۰ گرم (حدود نصف لیوان) آرد سفید ۲۵۰ گرم ( حدود ۱ و ۲/۳ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ گردوی خرد شده به میزان دل خواه ( نصف لیوان) تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . دورگیری کردم و وانیل ریختم . روغن مایع رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم . پودر نارگیل رو ریختم و کمی ترکیب شد ، همزن رو کنار گذاشتم . هویج رو رنده ریز کردم و به مواد اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد سفید ، بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و این ترکیب رو سه بار الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم . قالب من میان تهی هست به قطر ۲۴ سانت ، با ارده چرب کردم (از روغن جدا کننده هم می تونید استفاده کنید) مایه کیک رو ریختم و روی سطح کار چند ضربه زدم یکدست بشه . در فری که دز یک ربع قبل گرم کردم (فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) ، طبقه وسط ، حدود ۴۵ دقیقه قرار دادم ‌. پخت کیک رو با خلال دندون چک کنید . بعد از پخت کمی از دما افتاد ، از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه . برای رویه گاناش سفید درست کردم .۵۰ گرم خامه قنادی یا صبحانه رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا گرم بشه و بعد ۵۰ گرم شکلات سفید خرد شده اضافه کردم ، یکدست شد از حرارت برداشتم . از دما افتاد روی کیک ریختم . آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرنگ 🍭 شیرینی نوستالژی برای درست کردن مرنگ نیاز داریم به پودر شکر ۱۰۰ گرم سفیده تخم مرغ ۴ عدد یا ۱۰۰ گرم پودر هل یک ق چ پودر تار تار نصف ق چ اگر تار تار نداشتین نصف ق چ آبلیمو طبیعی بزنید و طبق فیلم جلو برید راز براق شدن و ترک نخوردن مرنگ هم اینه که مرنگ فقط برای اینکه سفید بپزه باید داخل فر باشه و بعد تا خشک شدن کامل رنگ‌اون روی شوفاژ یا بخاری بزارید اینجوری مرنگ ها بدون ترک خوردگی و تغییر رنگ خیلی راحت خشک میشن آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆