فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکوییت هلو🍑 و گلابی🍐
(اما سیب هم میتونید درست کنید) با خامه ماسکارپونه و وانیل
مواد لازم:
• 550 گرم آرد
.بکینگ پودر ۲ گرم
• 3 عدد تخم مرغ
• 120 گرم شکر
• 110 میلی لیتر شیر
• 120 گرم کره ذوب شده
• پوست یک لیموی
کرم:
• خامه فرم گرفته مایع سرد 150 گرم
• پودر قند 150 گرم
• 150 گرم ماسکارپونه
• یک غلاف وانیل
• پوست یک پرتقال
طرز تهیه:
1️⃣تخم مرغ ها را با شکر، شیر، کره و پوست لیمو مخلوط کنید، آرد را که از قبل با بکینگ پودر مخلوط شده بود اضافه کنید و همگن کنید.
2️⃣با قاشق به مقدار مساوی از خمیر را بردارید و گلوله هایی درست کنید که به شکل هلو یا گلابی در می آورید مثل ویدیو
3️⃣گلوله ها را در سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بپزید. 12-15 دقیقه وقتی خمیر علائم ترک خوردگی را نشان داد، آماده است.
4️⃣خامه را بزنید، شکر، وانیل و پوست پرتقال را اضافه کنید و ماسکارپونه را فقط با قاشق اضافه کنید، در غیر این صورت احتمال بریدن آن وجود دارد.
5️⃣نصف های سرد را با خامه پر کرده و دو تا دو به دو بچسبانید، سپس با قلم مو رنگ کرده و با رنگ رقیق شده با آب رنگ کنید و در شکر بغلتانید. می توانید با ساقه یا برگ سیب تزئین کنید.
#بیسکوییت_هلو_وگلابی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک ترس لچس شکلاتی 🍫🍫
این کیک یه کیک فوق العاده خوشمزه و خوش بافت هستش که مطمئنم
مثلش رو هیچ جا ندید پس بریم که بگم چی میخواییم
اینارو میخواییم
تخم مرغ ۵ عدد
شکر : ۲۰۰ گرم
وانیل اقچ
آرد: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۳۰ گرم
بیکینگ پودر ۱۰ گرم
نمک : ۱/۴ ق چ
شیر کامل یا پرچرب ۸۰۰ میلی لیتر
شیر پرچرب ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۵۰ گرم
شیر کندانس شیر عسلی) ۳۵۰ گرم
خامه قنادی + شکلات : ۱۷۵ گرم ۱۷۵ گرم
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
نکات
.۱ برای خیس کردن این کیک ۳ نوع شیر باید داشته باشیم یعنی شیر تبخیر
شده، شیر کندانس و شیر معمولی که با پودر کاکائو ترکیب شده شیر تبخیر شده که همون شیری هستش که گفتم بذارید روی حرارت تا نصف بشه مقدارش یعنی آب شیر تبخیر بشه
۲ بعد از اینکه کیک پخت بذارید کاملا خنک بسه بعدش شروع به خیس کردن بکنید و گرنه کیکتون خمیر میشه.
برای تاپینگ میتونید فقط از ترکیب خامه صبحانه و شکلات بن ماری شده استفاده بکنید و مقدارش دست خودتونه
#کیک_ترس_لچس_شکلاتی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از موج مثبت اندیشی
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊️❤️
خدا نا امیدت نمیذاره ،همیشه یه جوری
به زندگی وصلت میکنه...
**مثبت باش معجزه میشه😍😊😄👇👇
@mojemosbatt
🌱🌺🌿🌸☘🌼🍀🌷
لطفا با لینک ارسال کنید **
هدایت شده از موج مثبت اندیشی
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در عرض یک دقیقه #استرس رو کاهش بده...
مثبت باش معجزه میشه😍😊😄👇👇
@mojemosbatt
🌱🌺🌿🌸☘🌼🍀🌷
لطفا با لینک ارسال کنید
هدایت شده از آموزش کیک و شیرینی🧁🎂🍰
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پچ پچ خونگی🥰🥐
مواد لازم :
مخمر خشک نصف ق غ
آرد فانتزی ۲ لیوان
شیر نصف لیوان
کره ۱/۵ ق غ
شکر ۳ ق غ
نمک نصف ق چ
وانیل نصف ق چ
شکلات صبحانه
شیر برای رومال
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از 🦋دخترانه👸🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش درست روشن کردن فشفشه ✅
کانالی پر از ایده های 🏡#خانه_داری😍👇
https://eitaa.com/joinchat/66715672Cf31f65c7a3
کانالی مخصوص بانوان محجبه سرزمینم
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک دارک چاکلت خیلی خاصه🤎🍰
یک ق غ نسکافه فوری
دو ق غ آب جوش
۱/۴پیمانه شکلات تلخ
ماست پرچرب ۱/۴پیمانه
شیر ۱:۴پیمانه و روغن ۱/۴پیمانه
تخم مرغ هم دمای محیط ۲عدد
وانیل مقداری و آرد یک پیمانه
شکر یک پیمانه سر خالی
پودر کاکائو ۱/۲پیمانه سرخالی
جوش شیرین ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۱ق چ
نمک ۱/۲ق چ
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک اسفنجی پنبه ای برای تو 🍰💫
مواد لازم :
◗ ۳ عدد تخم مرغ
◗ ۲۱۰ گرم آرد
◗ ۱۵۰ گرم شکر و ۱۳۵ گرم شیر
◗ ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
◗ ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
◗ ۲۰ گرم کره و ۷۵ گرم روغن
◗ کنجد و بادام به مقدار لازم
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک موز قهوه🍌🥯
از نظر خودم یکی از متفاوت ترین رسپیهای کیک موز همین رسپیه چون خیلی از کیکهای موزی که من قبلا تجربه خوردنش رو داشتم بیشتر حالت نون داشت و بافت سنگینی داشتن این کیک میشه گفت بافت سبک و نرمی داره و از نظر طعم هم که فوق العاده س .
اینارو میخواییم
برای کیک قالب (۲۰)
کره : ۱۱۵ گرم
شکر سفید ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد (بزرگ)
وانیل: ۱ ق چ
آرد: ۲۴۰ گرم
نمک : 1/4 ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ
بیکینگ پودر: ا ق چ
دارچین ۱ ق چ
موز: ۲ عدد متوسط
ماست: ۱۲۰ گرم
برای تاپینگ
پنیر خامه ای : ۲۲۵ گرم
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
پودر اسپرسو قهوه فوری : ا ق غ
فر گازی ۱۹۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه فر برقی ۱۷۵ درجه به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه فن روشن
#کیک_موز_وقهوه
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکویت کره ای 🥨
مواد لازم
کره ۲۳۰ گرم
آرد ۲۴۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
شیر خشک ۳۰ گرم
نمک ۱ پینچ
پودر قند ۷۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نصف ق چ
طرز تهیه
کره که حتما دمای محیط باشه رو با پودر قند مخلوط میکنیم تا کاملا
یکدست بشه اگه از میکسر استفاده کردین با سری پدل مخلوط کنین وقتی یکدست شد تخم مرغ که اونم دمای محیط باشه رو اضافه کرده و
بازم مخلوط میکنیم تا کاملا ترکیب بشه
نشاسته ذرت شیر خشک ،آرد وانیل و نمک رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم اگه با میکسر زدین فقط در حد مخلوط شدن اصلا زیاد نزنین که خشک میشه
مواد رو ۴ قسمت کردم ۲ مدل ماسوره ۲ مدل هم یکیش با پودر نارگیل مخلوط کردم یکیشم با کشمش بدون هسته و ریز شده
اونایی که ماسوره داشت رو پایپ میکنیم و میذاریم یخچال
اونای دیگه رو لای کاغذ روغنی لول میکنیم و میذاریم فریزر تا کاملا سفت بشه و بتونیم برش بزنیم
بعد از برش میزنیم توی شکر و میچینیم کنار هم
دمای پخت ۱۶۰
مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه
میتونین از حجم شیر خشک کم کنین و بجاش نشاسته ذرت اضافه کنین نشاسته باعث تردی بیسکویت میشه
شیر خشک علاوه بر تردی باعث خوش طعم شدن بیسکوییت میشه
#بیسکوییت_کره_ای
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆