فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وانیلیلا کیپفر 😍😋
یه شیرینی خوشمزه آلمانی اتریشی
دوست داری به شیرینی داشته باشی که در دهان بشه من بهت وانیلیا کیپفر های خوشمزه رو پیشنهاد میدم با تمام سلدگیش بسیار شگفت انگیز و خوشمزس
این رسپی حدودا ۵۰ تا شیزینی میده نواد لازم
280 گرم آرد
200 گرم کره سرد
100 گرم بادام آسیاب شده
80 گرم شکر
20 زرده تخم مرغ
. وانیل مقداری
10 پنس نمک
قند وانیل برای روی شیرینی ها
.4 بسته شکر وانیلی
20 قاشق غذاخوری پودر قند
طرز تهیه:
برای خمیر تمامی مواد را در غذا ساز ریخته و به حالت سبله در می آوریم و خمیر را جمع میکنیم
خمیر را به دو رول با قطر حدود 3-4 سانتیمتر شکل دهید و در سلفون بپیچید. حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
فر را به دمای 160 درجه سانتی گراد حرارت هوای گردش پیش گرم کنید و دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
رول اول خمیر را از یخچال خارج و به برشهای ضخامت حدود 1 سانتیمتر برش دهید و هر برش را به شکل یک سوسیس به قطر انگشت درآورید. انتهای آنها باید باریکتر باشد. سپس آنها را به شکل هلالی خم کنید.
وانیلیا کپفرها را حدود 12 دقیقه بپزید در این میان وانیل شکری و شکر پودری را با هم مخلوط کنید بعد از زمان پخت اجازه دهید شیرینی ها کمی خنک شوند و سپس روی آنها را با مخلوط پودری بپوشانید
#وانیلیلا_کیپفر
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات هندوانه ای 🍉
مواد لازم
شکلات در سه رنگ میتونین به شکلات سفید رنگ پودری اضافه کنین و رنگش کنین ولی پیشنهاد من اینه از شکلات رنگی استفاده کنین براق و زیبا میشه
من از قالب سیلیکونی مخروطی شکل استفاده کردم
#شکلات_هندوانه_ای
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Molten Chocolate Cake / کیک مولتن🧁
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شكلات ۶۰ درصد ۸۵ گرم
کره ۵۶ گرم
آرد ۱۶ گرم
شکر ۳۰ گرم
نمک ۱ پینچ
طرز تهیه
کره و شکلات رو ذوب کنین دقت کنین خیلی نباید گرم بشه فقط در حدی که وقتی مخلوط میکنیم کاملا یکدست بشن تخم مرغ و زرده و شکر رو مخلوط و با همزن میزنیم تا حجم بگیره آرد و نمک رو اضافه میکنیم و با ویسک دستی میزنیم یه مقدار میریزیم داخل شکلات مخلوط میکنیم و شکلات رو برمیگردونیم داخل ظرف تخم مرغ و هم میزنیم با این مقدار مواد ۴ تا کاپ کیک داریم دمای فر ۲۰۰ کانوکشن روشن مدت زمان پخت رو دقت کنین اگه خواستین وقتی کیک رو برش میزنین کاملا روان بشه ۸ دقیقه اگه خواستین مثل من به مقدار روان بشه ۱۰ دقیقه اگرم خواستین فرمشو حفظ کنه اما خیس باشه ۱۲ دقیقه توی قالب مافین یا توی پیاله های کرم کارامل هم خواستین بپزین حتما کره بزنین پودر کاکائو بپاشین و مواد رو داخل قالب بریزین
حرارت از پایین
کیک مولتن میشه کیک مذاب کیک روان
نمک دریا رو اصلا فراموش نکنین توی کیکهایی که از شکلات استفاده میکنیم واجبه
#کیک_مولتن
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی نارگیل 🥥
مقدار مواد برای عدد 6 کوکی
. مواد لازم
شکر قهوه ای 175 گرم
کره 165 گرم
عسل 36 گرم
تخم مرغ 42 گرم
وانیل میزان لازم
آرد 210 گرم
بکینگ پودر 3/4 ق چ
نمک یک پینچ
پودر نارگیل بوداده 252 گرم
شکلات چیپسی سفید 100 گرم
فیلینگ
. طرز تهیه
1 کره رو شکر قهوه ای و عسل با استفاده از لیسک مخلوط میکنیم
اگه حجم مواد زیاد بود با کمک همزن و سری پدل اینکارو انجام میدیم
2 تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم
- ارد الک شده و بکینگ پودر پودر نارگیل و نمک رو اضافه میکنیم و هم
میزنیم .
4 وقتی که خوب مخلوط شد شکلاتها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .
5 - خمیر کوکی رو داخل سلفون بپیچید و ۴ ساعت در یخچال استراحت بدید .
#کوکی_نارگیل
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
17.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون فر کیک بپز 🥳🍰
آرد ۲پیمانه شکر یک پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
رنگ ژله ای قرمز و سبز
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از آموزش کیک و شیرینی🧁🎂🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه کالری بالا میخوای بفرما🥸💚
مواد لازم :
خرما ۱۰ عدد
کره بادام زمینی ۵ ق غ
شکلات تلخ آب شده
نمک، وانیل
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم پاتیسیر 🧁
با همین یدونه کرم که راحت آماده میشه و کم هزینه هم
هست ، میتونی کلی کرم با طعم های جدید رو بسازی
کرم پاتیسیر برای فیلینگ انواع کیک و نون و تارت استفاده میشه و محشره
مواد لازم
زرده تخم مرغ دو عدد
نشاسته ذرت ۲۰ گرم یک و نیم ق غ )
آرد. ۵ گرم (۲) ق چ
شیر داغ ۲۴۰ گرم ( ۱) پ + ۳ ق غ
کره ۱۵ گرم
اسانس وانیل یک ق چ
شکر ۶۰ گرم ( ۱/۴ پیمانه + نصف ق غ
زرده ها رو با شکر در حد ۳۰ ثانیه با همزن دستی بزنید ، بعد نشاسته و آرد رو اضافه و مجدد در حد یکدست شدن هم بزنید ، حالا شیر داغ رو کم کم اضافه و با همزن تند و سریع هم بزنید و حالا بزارید روی حرارت خیلی کم و مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه ، این مرحله خیلی مهمه
اگه احساس کردید سریع داره گوله گوله میشه
از روی حرارت بردارید و تند تند هم بزنید یکدست که شد مجدد بزارید روی
حرارت و به هم زدن ادامه بدید تا به غلظت ویدئو برسه
بعد که از روی حرارت برداشتید، به هم زدن ادامه بدید تا ته نگیره ، تا داغه کره و وانیل رو اضافه کنید و به یه ظرف دیگه منتقل کنید ، با نایلون بپوشونید و بزارید یخچال حداقل سه ساعت بمونه
بعدش که خارج کردید با همزن بزنید تا بافتش باز بشه
اینجا دیگه فیلینگ قابل ماسوره زدنه
حالا میتونید هر چیز دلخواه رو بهش اضافه کنید و طعم جدید خلق کنید
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان بافته 🥖
مواد
لیوان آب به حجم 200 میلی لیتر
برای خمیر اول تانگ ژونگ درست میکنیم
دوغاب
30 گرم آرد (3) قاشق غذاخوری
شیر 200 میلی لیتر (1)فنجان
این دوتا رو با هم مخلوط و بپزید مثل پودینگ میشه بعد بذارید خنک بشه
دوغابتون آماده است
مواد لازم خمیر
آرد 650 گرم (5) لیوان پر + 5 قاشق غذاخوری
شیر 200 میلی لیتر (1) فنجان
8 گرم مخمر خشک (5) قاشق چایخوری
شکر گرانول 40 گرم (2) قاشق غذاخوری
2 عدد تخم مرغ
40 گرم کره در دمای اتاق
گرم نمک 1.5) قاشق چایخوری کسانی که طعم نمک را دوست دارند باید
20 گرم استفاده کنند
ملات داخلی
300 گرم پنیر دلمه
جعفری
شیر 30 میلی لیتر (3) قاشق غذاخوری
همه را مخلوط کنید
آماده سازی
آرد را در یک کاسه بریزید و وسط آن را گود کنید و مایه خمیر و شکر گرانول و شیر گرم را اضافه کنید و صبر کنید تا مایه فعال شود حدود 5 دقیقه مواد لازم را به جز کره از جمله دوغاب اضافه کنید آرد را تا زمانی که خمیر یکدست شود اضافه کنید و برای آخرین بار ورز دهید قطعا خمیر شما بستگی به کیفیت آرد دارد اگر خیلی شل و چسبنده هست کمی آرد اضافه کنید و غلظت آن را تنظیم کنید. پس از خارج کردن هوا در پایان زمان خمیر را بگذارید تا تخمیر شود. خمیر را روی پیشخوان کمی آردپاشی شده قرار دهید جمع کنید و به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید هر کدام را به پهنای 2020 سانتی متر حلقه کنید نیمی از خمیر را آرد بپاشید برای اینکه موقع فرم دادن به دست نچسبد به آن فرم دهید مانند فیلم و اجازه دهید تخمیر شود به طور متوسط 20-25 دقیقه تخمیر شود شیر را روی آن برنید و آن را با دمای 180 درجه
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241