۲ تیر ۱۴۰۲
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #پای_زردآلو 😍😋
یکی از بهترین خوشمزه ها برای میوه های فصل بهار
پای زردالو هست
بریم سراغ درست کردنش
✍️مواد لازم خمیر پای
آرد ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۱۴۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱+۱/۲ ق چ
مواد لازم سس روی پای
شیر ۸۰ گرم
خامه صبحانه ۴۰ گرم
زرده ۱ عدد
نشاسته ذرت ۱ ق غ
کره ۲۵ گرم
شکر ۲۵ گرم
🔺برای درست کردن کرم ،مواد بعد از مخلوط کردن بزارید روی حرارت و مداوم هم بزنید تا غلیظ بشه
🔺قالب سایز ۲۰ الی ۲۳ باشه
🔺دمای فر ۱۷۰ به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه
امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید ❤️
✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
۲ تیر ۱۴۰۲
۳ تیر ۱۴۰۲
۳ تیر ۱۴۰۲
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پای_زردآلو🍑
پای مناسب فصل و خیلی خوشمزه
برای خمیر:
۳۰۰ گرم آرد قنادی
۱۷۰ گرم کره سرد
۹۰ گرم آب یا خامه سرد(۵-۶ ق غذاخوری)
وانیل
یک پنس نمک
-
برای فیلینگ :
۹۰۰ گرم زردآلو
۱۰۰ گرم یا نیم پیمانه شکر(برحسب ذایقه و شیرینی زردآلو ها، کم یا زیاد کنین)
۲۰ گرم یا دو و نیم ق غذاخوری، نشاسته ذرت
۲۰ گرم یا دو ق غذاخوری، آرد
۳۰ گرم کره همدمای اتاق🍖
✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
۳ تیر ۱۴۰۲
هدایت شده از 🦋دخترانه👸🦋
امسال زردآلو و آلو و خیلی میوه های ترش زیاده🍎🍏🍒🍓
بیا تو این کانال تا با میوه های تو یخچالی #آموزش_انواع_لواشک و #ترشک😋🤤
و انواع مربا و شربت رو با تمام فوت و فن هاش بهت بدم
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
تمام راز و رمز ها و فوت و فن های یک لواشک خوشمزه🤤🤤🤤🤤🤤😝😋😋😋😍👆
۳ تیر ۱۴۰۲
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_برگردان_سیب 😍🍎
کیک سیب کاراملی😍خوش عطر و نرررم و پنبه ای😋
مواد لازم برای کف قالب:
سیب پوست کنده و اسلایس شده 2 تا 3 عدد
◀اسلایسها نباید زیاد نازک باشند
کره 70 گرم
شکر قهوه ای روشن 1/3 پیمانه
مواد لازم برای کیک نرم و پنبه ای:
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری استاندارد
کره نرم به دمای محیط رسیده( 100 گرم
◀میتونید از کره گیاهی استفاده کنید
روغن مایع 1/2 پیمانه
شکر 2/3 پیمانه
تخم مرغ به دمای محیط رسیده 3 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
ماست غلیظ 1 پیمانه
◀ماست نباید ترش باشه و بهتره پرچرب باشه
◀قالب مناسب دستور قالب گرد 25 سانت هست
◀کف قالب کاغذ بندازید روی کاغذ رو کمی چرب کنید
◀دیواره قالب را چرب نکنید
◀کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید
◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر
◀وقتی کیک پخت فر را خاموش کنید و اجازه دهید کیک 5 دقیقه در فر خاموش بماند بعد قالب را از فر دربیاورید و بلافاصله با کارد دور تا دور کیک را از قالب جدا کنید و سریع روی ظرف سرو کیک را برگردانید و کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید
◀حتما باید کیک بلافاصله و به صورت داغ از قالب برگردانده شود وگرنه کارامل سفت میشود
✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
۳ تیر ۱۴۰۲
۴ تیر ۱۴۰۲