فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوش بافت و خوش عطر🤩
یکبار بپزی مطمئنم عاشقش میشی *_*
پارت اول
مواد لازم :
۱ پیمانه شیر ولرم
۱ پیمانه آب ولرم
۱ ق غ شکر
۱ ق غ خمیر مایه
۴ پیمانه آرد سفید
۱ ق چ نمک
۱/۴ پیمانه روغن
کره آب شده ۴ ق غ
کنجد و سیاه دانه
۱ زرده تخم مرغ
⤹༢➥ 🥯
بعد روش رو کنجد و سیاهدونه بریزید و....
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوش بافت و خوش عطر🤩
یکبار بپزی مطمئنم عاشقش میشی *_*
پارت دوم
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک و هر روز درستش میکنی😋
🥮 🥮
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شیرازی
𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘
مواد لازم:
4عدد🥚تخم مرغ
150گرم🍚شکر
160گرم🥡 آرد
100گرم🥃 روغن مایه
80 گرم 🥛شیر
یک قاشق شربت بار 🥄
نوک قاشق بکینگپودر
نصف قاشق هل 🌺
نوک قاشق وانیل 🌸
طرز تهیه
اول قالب ها را با روغن جامد چرب میکنیم
بعد شکر با تخم مرغ هم میزنیم تا کمی سفید بشه بعد توی آرد وانیل هل بکینگ پودر میزنیم الک میکنیم بعد توی مواد تخممرغی شیر روغن مایه شربت بار میریزیم و هم میزنیم بعد آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم
و هم میزنیم در حدی که قاطی بشه کافیه بعد توی قیف میریزیم و پایپ میکنم با دمای 220به مدت 15الی،20, دقیقه توی فر قرار میدیم بعد پخت از قالب جدا کنید و شربت گرم بزنید
نگته زیاد آرد رو هم نزنید که تسمه میشه
قالب رو کاملا چرب کنید که نچسبه
#کیک_شیرازی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک پرتقالی 😍😋
مواد لازم:
شکر🍚 ۳۳۰ کرم
کره 🧈۱۴۰ گرم
ارد🥡 ۳۰۰ گرم
اب پرتقال🍊 ۲۳۰ میلی لیتر
تخم مرغ🥚 ۳ عدد
رنده پوست پرتقال🍊 یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر🥄 ۲ قاشق چایخوری
وانیل🌸 نصف قاشق چایخوری
°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•°
#کاپ_کیک_پرتقالی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلوچه ها انقدر خوشمزه و خوشبو و نرمن که حد نداره . بسیار ساده درست میشن
آرد ۳۰۰ گرم
( در صورت شل بودن مواد ۱۵ گرم اضافه تر در نظر بگیرید)
روغن ⅔ پ
تخم مرغ ۱ متوسط
پودر قند ⅔ پیمونه
ماست پرچرب نصف پیمونه
سرکه سفید ۱ ق غ
بکینگ پود ۱ ق غ
هل یا پودر زنجبیل ۱ ق چ
وانیل نصف ق چ
برای رومال
( یه زرده تخم مرغ کمی وانیل و یه قاشق چ خوری شیر و یه قاشق چای خوری شیره ی انگورو مخلوط کردم)
تخم مرغ +وانیل کمی بزنید از لختگی در بیاد پودر قند رو اضافه کنید و مخلوط کنید.سرکه و بکینگ پودرو به ماست اضافه کنید .میبینید که حباب میزنه.یکمی که پف کرد به تخم مرغ اضافه کنید .هل یا زنجبیل رو اضافه کنید بعدم روغن .مخلوطش کنید .حالا آرد الک شده رو توو دو مرحله اضافه کنید.خمیر یکمی شل و حالت چسبنده داره . یک ساعت استراحت بدید توو یخچال .سطح کارو کامل آرد پاشی کنید .
وردنه ام یه کوچولو می تونید آردی کنید .خمیرو به قطر یک سانت پهن کنید. کاترو اول بزنید توو آرد بعد قالب بزنید.من کاترم ۹ سانتی بود البته از در کتری استفاده کردم رومال بزنید با چنگال طرح بندازید توو فر از قبل گرم شده با درجه ی ۱۷۵ برقی به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.حواستون به فر باشه همین که سطح کلوچه ها بالا اومد و یکمی رنگ گرفت خارجش کنید .زیاد بمونه سفت میشه کلوچه ها :) نوش جون
📣نکته
عزیزانم چسبندگی خمیر با استراحت توو یخچال از بین میره .فقط در صورت شل بودن خمیر یکمی آرد اضافه کنید و زیادم ورزم ندید
چون به روغن میفته و کلوچه ها سفت میشن
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون
هدایت شده از پیشنهاد ویژه آشپزی
عبای ۲میلیونی رو بخر ۸۰۰تومن😱
اگر دنبال مانتو عبایی شیک و پوشیده هستی ابیا اینجا تولیدیشو پیدا کردم 😍👆
قیمتهاشون واقعاً منصفانس
#تنوع_بینظیر
#قیمتش_مناسب ارزان
#ارسال_به_کل_کشور
مانتو و عبای #بارداری و #شیردهی
مانتو و #عبای مجلسی
مانتو و عبای #عروس و #نامزدی
مانتو و عبای #فری_سایز تا سایز ۵۶
https://eitaa.com/joinchat/2791112728C7c5779314c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موز شکلاتی🍰
مواد لازم :
شیر ½ پیمانه
عسل ½ پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱.۵ ق چ
پودر کاکائو ⅓ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ½ پیمانه
گردو ½ پیمانه
وانیل ½ ق چ
موز ۱.۵ عدد
#کیک_موز_شکلاتی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان نارگیلی
مواد لازم:
350 گرم روغن صاف 🧈
410 گرم آرد 🥡
210 گرم آرد برنج 🥡
350 گرم نارگیل چرب 🥥
5 عدد تخم مرغ 🥚
350 گرم خاک قند🍚
100 گرم گلاب 🌹
وانیل نوک قاشق 🌸
طرزتهیه آرد معمولی و آرد برنج با روغن صاف باهم میکس کنید انقد هم بزنید تا پوک پوک بشن بعدش داخل ظرف جدا مواد شیرین رو آماده کنید خاک قند تخم مرغ گلاب و وانیل بریزید داخل ظرف هم بزنید
بعدش مواد پوک شده و شیرین رو باهم میکس کنید خیلی کم هم بزنید
و شروع کنید به قیف زدن بعدش روش نارگیل چرب یا کنجد بپاشید
با درجه 180 مدت زمان 20 دقیقه داخل فر قرار بدین
#سوهان_نارگیلی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کوکی کیک خوشمزه
#کوکی_کیک
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_زیبا_کیک
#فیلم_آموزشی
🍃🍂🍃🍂
بهترین دستورات آشپزی با
کانال آشپزی نوین 😍
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مدرن
مواد لازم
250گرم مارگارین یا کره حیوانی در دمای اتاق1/4قاشق چایخوری وانیل3/4لیوان پودر فندق تقت داه شده یا پودر بادام 1لیوان نشاسته ذرت1قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
1 لیوان پودر قند یا شکر
2 عدد تخم مرغ
آرد حدود 4 لیوان
شکلات شیری یا تلخ برای رویه شیرینی
برای کرم میانی
30 تا40گرم حلوای ارده
مارمالاد انجیر یا مارمالاد دلخواه
مارمالاد را به اندازه ای به حلوای ارده اضافه کنید تا حالت کرمی و روان
پیدا کند.
میتونید بجای کرم میانی از هر نوع کرم یا مارمالاد و یا شکلاتی
استفاده کنید.
طرز تهیه
ابتدا در یک ظرف پودر قند یا شکر را روی مارگارین الک کنید و با لیسک خوب هم بزنید تا رنگ مارگارین باز شود سپس تخم مرغها و وانیل رااضافه کرده و هم بزنید تا تخم مرغها مخلوط مواد شوند، پودر فندق را
اضافه کرده و هم بزنید نشاسته ذرت و2 لیوان از آرد و بیکینگ پودررا
اضافه کنید و هم بزنید و برای گرفتن چسبندگی خمیر مابقی آرد را کم کم
اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد.
خمیررابه دو قسمت تقسیم کنید و برای اینکه خمیر نرم نشود یک قسمت را در یخچال بزارید و بعد درست کنید.
قسمت دیگر خمیر را مابین دو پلاستیک باز کنید و با کاتر گرد برش بزنیدو بچینید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه به مدت تقریبی15دقیقه تا پخته شوند.
در این تایم مقداری شکلات شیری یا تلخ را به روش بن ماری آب کنیدو در قالب مخصوص شکلات بریزید و5دقیقه بزارید در فریزر تا سفت
شود.
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تهیه #ماکارون 🍭🍭
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌باقالی رو اینجوری فیریز نکن😱❌
بیا تا بهت راحتترین روش پاک کردن باقالی رو بهت بگم😍
♨️که تا ۱سال بتونی سبز و خوشگل نگهداری
چندتا #راز رستوران های معرف رو بهت میگم تا باقالی پلو با گوشتت معرکه بشه
فقط کافیه یکبار امتحان کنید 👌
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقلوا
یه بسته خمیر باقلوا (از لوازم قنادی بگیرید ) البته همش زیاده
کره ۱۵۰ گرم
مغزی میانه باقلوا که میتونه سلیقه ای پسته پردو بادام و.. باشه من گردو ریختم یک پیمانه پودر شده
نصف ق چ دارچین
یه سیخ برای رول کردن
شربت👇
سه عدد هل
سه عدد گل محمدی یا یک ق غ گلاب
نصف یک عدد لیمو ترش
یک پیمانه آب
یک پیمانه شکر
مقداری زعفران دم کرده
اول شربت و آماده میکنیم تمام مواد شربت و که نوشتم باهم ترکیب و روی حرارت گذاشته شکر که حل شد بزارید ده دقیقه ای قل بزنه بعد خاموش کنید و بزارید کنار خنک بشه
خمیر و بزارید تا یخش باز بشه
کره رو تو ذوب کنید
دو لایه جدا کنید و روی صفحه ی کار بزارید روی مابقی رو بپوشونیو خشک نشه
حالا روی خمیر و حسابی کره مال کنید باعث تردیش میشه بعد به مقدار دلخواه مغزی جات روی خمیر بریزید مثل فیلم حالا یه سیخ اول خمیر بزارید و با کمک سیخ شروع کنید به رول کردن وقتی کامل پیچیدید از دو طرف با دست به سمت وسط فشرده کنید تا جمع و چین دار بشه بعد به سمت جلو بکشید راحت از سیخ جدا میشه و داخل ظرف مورد نظر کمتر هم بچینید تا ظرفتون تکمیل بشه این کارو تکرار کنید در اخر مجدد یکم روی خمیر کره مال کنید و به سایز دلخواه با چاقو برش بزنید و بزارید داخل فر تا کاملا طلایی بشه حدود نیم ساعت
فر من برقی بود با دمای ۲۰۰ المنت بالا و پایین گذاشتم
اگر فر گازی هست ۲۲۰ بزارید و در آخر روش گریل بزنید طلایی بشه از فر خارج کرده
همونطور که داغه شربت سرد رو روش بریزید و با پودر پسته تزیین کنید
اجازه بدید شربت خوب به خوردش بره وقتی خنک شد سرو کنید
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241