فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک ژاپنیِ 😍
موادلازم برای ۴ عدد پنکیک:
تخم مرغ: دوعدد
شکر: دو ونیم قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق چ خ
آرد: نصف لیوان
بیکینگ پودر:یک ونیم قاشق چ خ
روغن: ۳ قاشق غ خوری
آب: ۵ قاشق غ خوری
تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط کنید تا یکدست بشن…
آرد وبیکینگ پودر رو توی مواد الک کنید وهم بزنید
مخلوط آب و روغن رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مواد یکدست بشه و به غلظت توی کلیپ برسه…
کف تابه نچسب رو کمی چرب کنید و از مواد بریزید…
بزارید روی شعله ملایم و وقتی طلایی شد و سطح پنکیک حباب زد برگردونید تا سمت دیگه هم طلایی بشه
میتونید به جای شکر آب عسل و به جای آب از شیر استفاده کنید
اگر میخواید قطر پنکیک زیاد بشه حتما از تابه کوچیک استفاده کنید…
اگر تابه بزرگ باشه قطر پنکیک ها کمتر میشه…
با عسل یا سس شکلات و میوه دلخواه نوش جان کنید
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک.سیامون
مواد لازم :
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن ۱۰۰ گرم
ماست ۱۶۰ گرم
وانیل ۱ ق چ
مواد میانی :
پودر دارچین ۲ ق چ
پودر نارگیل ۳ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
شکر قهوهای ۲ ق غ
سس پنیری :
پنیر خامهای ۱۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم
وانیل نصف ق چ
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پای_سیب_معصومه
.
پای سیب در هر صورت که باشه کلی طرفدار داره عطر دارچین و طعم سیب توش غوغا می کنه 😍😋.
این مدل کیک پای رو هم می تونین توی قالب های مافین و کاپ کیک درست کنین . هم می تونین مثل من توی قالب بزرگتر درست کنین .
من قبلا هم توی قااب مافین براتون گذاشته بودم . این بار توی یه قالب ریختم .
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
شیر ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۳۵ گرم ( ۶ ق غ )
بیکینگ پودر ۵گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ق چ
سیب ۱ یاعدد
دارچین ۱ ق م
پودر قند ۲ ق غ
همه مواد یک ساعت قبل بیرون یخچال قرار بدین .
کره و شکر را با همزن خوب زدم . بعد تخم مرغ ها رو تک تک اضافه و هر کدام رو یه دقیقه با همزن زدم ، وانیل رو هم ریختم . روغن را هم اضافه کردم کمی با همزن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم ،نصف آرد و نصف شیر رو ریختم و با لیسک یا قاشق هم زدم . مابقی شیر و آرد رو هم اضافه کردم و هم زدم .
سیب را پوست گرفتم و نازک ورقه ای کردم .
داخل قالب ۲۰ سانت نصفی از مواد رو ریختم و روش پودر قند و دارچین الک کردم و سیب ها رو به دلخواه چیدم و بعد مابقی مواد رو ریختم . می تونین خود سیب ها رو هم داخل پودر قند و دارچین بغلتونین و بچینین هیج فرقی نداره .
فر رو از یه ربع قبل روشن کردم و قالبم رو در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم .
اگه از قالب های کوچیک بخواید استفاده کنید تایم پخت به ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می رسه .
روش رو شابلون قرار دادم و پودر قند الک کردم .
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
هدایت شده از انرژی مثبت💪موفقیت
💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
سلام ممنون از کانال خوبتون ولی ای کاش در کنار شیرینی پزی و آشپزی یک کانال حال خوب کن یک کانال شکرگزاری هم بذارین نه توواین کانال یه کانال دیگه که همیشه در دسترس باشه ممنون
✍️سلام مخاطب گرامی!
اینم آیدی کانال استاد شریفی ذوعضو بشید جدیداً یک دوره رایگان شکر گزاری گذاشتن که شنیدم خیلی زندگیتونو متحول میکنه اینم ایدیش👇👇👇👇
کانالی برای افراد موفق 🌷💪👇🌱
https://eitaa.com/joinchat/3225157676Cb1ca1c809a
با این کانال👆تو هم مثبت اندیش باش❤️
هدایت شده از انرژی مثبت💪موفقیت
❣ﺍﻓﮑﺎﺭ ﻭ ﮐﻼﻡ ﺑﺎ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﻗﺪﺭﺕ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ!
ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﻨﺪ ﭼﻮﻥ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﻗﻮﯼ ﺍﯼ ﺩﺭ ﻣﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻨﺪ.
ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻧﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﺣﺲ ﺑﺪﻫﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺷﮑﻞ ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ.
ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺍﻧﻌﮑﺎﺱ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﻣﺎﺳﺖ.
ﻧﯿﺎﺯ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﮐﻨﯽ ﺗﺎ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺩﻫﯽ ﺗﻨﻬﺎ ﮐﺎﺭ ﻻﺯﻡ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻋﺸﻖ ﺳﺎﻃﻊ ﮐﻨﯽ.
ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺩﺭ ﮐﺎﺋﻨﺎﺕ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺲ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﺮﭼﯿﺰﯼ ﻓﺮﮐﺎﻧﺴﯽ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﺍﺳﺖ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﻭ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﺩﺍﺭﻧﺪ.
ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺧﻮﺏ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﻣﺜﺒﺖ ﺍﺳﺖ.
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ، ﺷﺮﺍﯾﻂ،ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻭ ﺭﻭﯾﺪﺍﺩﻫﺎﯼ ﻣﺸﺎﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﺍﺣﺴﺎﺳﯿﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺟﺬﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ.
ﭘﺲ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﻢ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﭼﻪ ﻓﺮﮐﺎﻧﺴﯽ ﺳﺎﻃﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﻣﻨﻔﯽ ﺍﺳﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﺭﺍ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺩﻫﯿﻢ.
🌱❤️❤️💪🌾💐🌷🍀☘🌿🌱
فقط انرژی مثبت تورو به هدفت میرسونه✌🏻
@mojemosbaat
تو میتونی زندگیتو تغییر بدی💪❤️👆🪴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_بادکنکی😍😍
👩🍳👩🍳
این نون یه مدت تو اینستا ترند شده بود ولی با بکینگ پودر بود که میخوردی دل درد میگرفتی یا معده ات سنگین میشه
اساسا خمیر باید تخمیر بشه تا هضم راحتی برای معده و روده داشته باشه
موادش و ساختنش خیلی راحته
آرد فانتزی. ۲۷۰ گ
آب و شیر ترکیبی. ۱۶۲-۱۷۰ گ
روغن. ۲۲گ
شکر. ۲۷ گ
نمک. ۴ گ
مخمر فوری. ۴-۵ گ
مواد خشک و ترکیب کن ، مایعات و روغن و اضافه کردی ده دقیقه روی صفحه یا توی کاسه ورز بده! سطح خمیرت صاف و صیقلی شد کافیه !
۳۵-۴۰ دقیقه استراحت بده و بعد خمیر رو باز کن( کمتر از نیم سانت) بعد هر طرحی خواستی کاتر بزن .
یه ده دقیقه تا یه ربع روی پارچه بزار بمونن و در نهایت توی روغن داغ ظرف ۱-۲ دقیقه آماده است 😍
با شکلات فراوان
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی
اگر عاشق کیک شکلاتی و براونی هستی بشدت پیشنهادش میکنم
مواد لازم کیک گاتوشا:
شیر: نصف پیمانه🥛
شکر: ۱ پیمانه🍚
روغن مایع: ۱ پیمانه
پودر کاکائو: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد🥚
وانیل: نوک قاشق چایخوری🥄
آرد: ۱ پیمانه🥡
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری🥄
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍کیک ماستی پفکی و نرم😍😋
مواد لازم:
۳ تا زرده تخم مرغ🥚
۳ تا سفیده تخم مرغ🥚
ماست ۶۰ گرم🍶
روغن ۴۰ گرم🥃
50گرم آرد🥡
۸ گرم نشاسته ذرت 🌽
چند قطره سرکه سفید🍇
۳۵ گرم شکر🍚
اول از همه ، زرده تخم مرغ ماست و روغن مایع رو توی یک ظرف باهم خوب مخلوط کنید.
سپس
آرد و نشاسته ذرت رو بهش اضافه کنید و به شکل Z هم بزنید
توی یه ظرف دیگه ۳ تا سفیده تخم مرغ روهمراه چند قطره سرکه سفید هم بزنید ، در حین هم زدن طی سه مرحله ۳۵ گرم شکر روهم اضافه کنید .
به هم زدن ادامه بدین تا حسابی کف کنه.
وبعدش نصف سفیده تخم مرغ رو به موادی که داخلش زرده تخم مرغ بود اضافه کنید و به شکل یک نواختی هم بزنید .
نصف دیگه سفیده روهم اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید.
مواد رو تو ی قالب ۱۵ سانتی بریزید.
مثل تصویر قالب رو یه تکونی بدید
فر رو رو از قبل گرم کنید
ابتدا در دمای ۱۴۵ به مدت ۱۰ دقیقه بپزه
بعدش
سریع درش بیار و ۲ تا برش سطحی بزن و
۳۰ دقیقه دیگه بذار بپزه
🌟
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
امسال زردآلو و آلو و خیلی میوه های ترش زیاده🍎🍏🍒🍓
بیا تو این کانال تا با میوه های تو یخچالی #آموزش_انواع_لواشک و #ترشک😋🤤
و انواع مربا و شربت رو با تمام فوت و فن هاش بهت بدم
https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703
تمام راز و رمز ها و فوت و فن های یک لواشک خوشمزه🤤🤤🤤🤤🤤😝😋😋😋😍👆
کانال جدید دسرهامون😍👆
این کانالو👆 به درخواست شما دوستای عزیزم زدم که مطالب دسته بندی شده و مرتب باشه زحمت جمع آوری باما شما هم زحمت بکشید کانالمونو تو گروه دوستان و آشنایانتون تبلیغ کنید😊❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کرامبل شلیل یک کیک فوق العاده خوشمزه و تابستونی تا فصل تابستون تموم نشده و شلیل هست این کیک رو درست کنید و لذت ببرید🧡
برای این کیک میتونید به جای شلیل از هلو استفاده کنید👌🏻
.
.
برای کیک
آرد ۳۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۸۰ گرم
شلیل ۴ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
باترمیلک ۲۰۰ گرم( میتونید ماست جایگزین کنید)
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
کرامبل:
آرد ۸۰ گرم
کره ۵۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شکر ۵۰ گرم
شلیل ها رو خرد کنید و بریزید داخل قابلمه و بهش دو قاشق شکر اضافه کنید و بزارید روی حرارت فقط در حدی که دونه های شکر حل بشه.
برای باترمیلک ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید رو به شیر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تو دمای اتاق بدون همزدن قرار بدید تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا کنه.
من از قالب سایز ۲۲ استفاده کردم.
قالب رو بزارید داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزه.
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چی بهتر از این؟ بدون شکر و فر و همزن کاپ کیک رژیمی درست کن🤩🤩
دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین
یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین
یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین
دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین
به مواد اضافه و یکدست کنین
کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین
تا نصفشون از مواد بریزین
لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه
روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین
بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است
ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین
با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین
بافت اسفنجی رو ببین،محشره طعمشم متفاوت و بی نظیره
حتما درستش کنین
نوش جان😍😍
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_چی_بپزم ⁉️⁉️ 😭😩😫😖😣
همیشه دغدغم این بود که شام چی بپزم😫😩 و این سوال همیشه من بود🤦♀ ‼️🤭
یک کانالی دارم که همه غذاهای یه سوته رو اونجا جمع کردم 😋😋
بیا اینجا هیچ وقت از اینجا لفت نمیدی😎
اموزش آشپزی از صفر تا صد #غذاهای_سه_سوته و فست فودی و راحت که برای شام مناسب 😍👌
اینجا بهت یاد میدم شام چی بپزی 😁😉👇👇
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
آموزش کلی غذای نونی و فوری و فست فودی😋👆
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07
عضو شدن تو این کانال برای هر خانومی واجبه😍👆👆
این کانال با #آموزش های #رایگانش تو ایتا غوغا کرده
❌عضو شدید میخوام پاک کنماااا❌❌👆 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما فقط بافت این کیکو ببین 😍
محشره طعم و بافت این کیک فوق العادست
تمام نکات رو رعایت کن عالی میشه 🤌🏻
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک لیوان
آرد قنادی ۳۰۰ گرم (۲لیوان )
وانیل نصف ق چ
شیر ۱ لیوان
روغن ۱ لیوان
بکینگ پودر ۲ق چ
حتما همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشه
برای اندازه گیری مواد از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
وانیل و شکر رو حتما ۵-۶دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه حتما دورگیری انجام بدید تا بوی تخم مرغ نگیره .
روغن و شیر رو در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد آرد و بکینگ پودر رو که از قبل ۳ بار الک کردید (حتما سه بار الک کنید )
طی چند مرحله کم کم اضافه کنید و طبق ویدیو همزمان موقع مخلوط آرد هم همزن رو دور بدید هم کاسه (خیلللی مهمه این قسمت )به آرومی و با حوصله انجامش بدید .
بهتره که از قالب میان تهی استفاده کنید
قالب رو با کره یا روغن جامد چرب کنید و کنجد پاشی کنید .
کیک رو در طبقه ی وسط بزارید
تایم ثابت برای فر برقی ۱۷۰درجه
تستر ۱۶۰ درجه
ماکروفر ۱۶۰
مدت زمان ۵۰ دقیقه بستگی به فر شما هم داره چک کنید دقایق آخر
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شیر_داغ_کنجدی
آرد دو پیمانه ( 300 گرم )
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک پیمانه + یک چهارم پیمانه ( 250 گرم )
شیر یک پیمانه
کره نصف پیمانه ( 100 گرم )
بیکینگ پودر دو ق چ
نمک یک پنجم ق چ
وانیل نصف ق چ
هل نصف ق چ
تخم خرفه یک و نیم ق غ
همه مواد از نیم ساعت قبل باید در دمای محیط قرار بگیرد . فر رو با حرارت 175 از یک ربع قبل روشن کنید تا گرم شود ارد و بکینگ و نمک رو سه بار الک کنید و بذارید کنار . تخم مرغ ، وانیل و شکر و هل رو تقریبا 4 الی 5 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا حجیم و کش دار شود. شیر و کره رو بذارید روی حرارت وقتی از کناره های ظرف شروع کرد جوشیدن حرارت رو خاموش کنید ( نباید جوش بیاد یا قل بخوره) و همینطور ک همزن روشن است شیر و کره داغ رو کم کم به تخم مرغ اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید ارد و بکینگ رو که از قبل الک کردین با تخم خرفه نخلوط کنید و طی دو مرحله اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید اگه دیدین مواد یک دست نشد میتونید با دور کند همزن هم بزنید ته قالبتون رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب ریخته به مدت 45 دقیقه در فر رو 35 دقیقه اول باز نکنید بعد از این مدت با خلال دندان چک کنید
✾࿐༅🍃🌸🎂🌸🍃༅࿐✾
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
✾࿐༅🍃🌸🍫🎂🍫🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_نوتلا_پنیری 😋😍
کیک نوتلا : 👇
آرد : یک و ۳/۴ پیمانه ، ۲۶۰ گرم
پودر کاکائو : ۱/۴ پیمانه ، ۴۰ گرم
بکینگپودر : یک قغ
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : یک پیمانه ، ۲۰۰ گرم
وانیل : ۱/۲ قچ
کرم نوتلا : ۴ قغ سرپر
روغن : ۳/۴ پیمانه ، ۱۵۰ گرم
ماست پرچرب : یک پیمانه ، ۲۰۰ گرم
.
موادپنیری :👇
پنیرخامهای : ۳۰۰ گرم
پودر قند : ۳ قغ
نشاسته ذرت : یک قغ
تخم مرغ : یک عدد
وانیل : ۱/۲ قچ
.
🔺سایز قالب ۲۰
🔺برای پخت این کیک اول فر رو با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید تا ۱۰ دقیقه گرم بشه بعد قالب رو داخل فر بزارید و بعد از ۲۵ دقیقه دمای فر رو تا ۱۶۰ درجه کاهش بدین و ۱۵ دقیقه دیگه هم زمان بدین ، بعد با سیخ چوبی وسط کیک رو تست کنید ، اگر خام بود ۱۰ دقیقه دیگه هم زمان بدین
🔺حتما اجازه بدین کیک هم دمای محیط بشه بعد برش بزنید
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_تزئین
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از آموزش دسر های خوشمزه🍮🍯🥞🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بستنی_سنتی👩🍳
مواد لازم
شیر یک لیتر
پور ثعلب یک و نیم ق چ سر پر
شکر ۴۰۰گرم
زعفران غلیظ شده ۲الی ۴ق غ
خامه صبحانه ۳۰۰گرم(۲۰۰گرم داخل بستنی و ۱۰۰گرم برای تکه های یخی خامه)
گلاب ۱ /۴پیمانه
آب ۱/۳پیمانه
🟣پارت اول
.
ادامه دارد.....
اینجا کلی دسر خوشمزه و راحت میسازیم😍👇
https://eitaa.com/joinchat/4024238492C1783fbbd95
آموزش #رایگان انواع دسر و ژله ونوشیدنی
🍨🍧🍰🧁🎂🍮🍮🍮🥮🍦🍰🍰🎂
هدایت شده از انرژی مثبت💪موفقیت
تسلیم نخواهم شد،
زندگی می کنم برای رویاهایی
که منتظرند به دست من
واقعی شوند.
من فرصتی برای بودن دارم،
پس ساکت نمی نشینم...
موج مثبت اندیشی کانال متن ها و فیلمهای انگیزشی🌱👇 👇 👇 👇
https://eitaa.com/joinchat/1828192313Cca1eb505cb
با این کانال👆تو هم مثبت اندیش باش❤️
هدایت شده از مسیر موفقیت 🌱💪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 هیچوقت تسلیم نمیشم!
📣 زندگی جدیدت رو بساز💪👇
https://eitaa.com/joinchat/3225157676Cb1ca1c809a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کرم دار یک مدل کیک نیمه تر هستکه روی کیک قبل از پخت با کرمپوشونده میشه،این کیک به خاطر داشتنکرم خیلی لطیف و خوشمزه اس وبافت پوک و اسفنجی داره😍
مواد کیک👇🏻
آرد : ۱۷۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱۲۰ گرم
شیر: نصف لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
زست لیمو: نصف قاشق چایخوری
مواد کرم👇🏻
شیر یک لیوان
زرده تخم مرغ یک عدد
آرد ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
شکر پنج قاشق غذاخوری
وانیل کمی
برای تزیین
توت فرنگی( یا هر میوه ای دوست دارید)
پرک بادام
شیر،شکر و تخم مرغ رو داخل قابلمه بریزیدو با هم مخلوط کنید.بعد آرد و نشاسته ذرترو اضافه کنید و هم بزنید.قالبمه رو رویحرارت ملایم بزارید مرتب هم بزنید تاغلظتی شبیه ماست پیدا کنه.بعد حرارت روخاموش کنید و کره رو اضافه کنید.روی کرمرو با کیسه فریزر بپوشونید تا خشک وسفت نشه.
برای کیک 👈🏻تخم مرغ ها و شکر رو با همزن خوب هم می زنیم تا حالت کرمی و کشدار پیدا کنه.بعد زست لیمو رو اضافه کنید.حالا شیر و روغن رو اضافه کنید و یه مقدار هم بزنید در حدی که فقط مخلوط بشن. بعد آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک هم می زنیم تا یکدست بشه.
ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید با چرب کنید. حالا مایه کیک رو داخل قالب بریزید و کرم رو با قیف یابا قاشق روی قالب بریزید و با توت فرنگی و پرک بادام رو روی کیک قرار بدید
قالب رو داخل فر۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردید، به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بزارید تا بپزه. بعد از اینکه کیک پخت اجازه بدید تا کاملا خنک بشه بعد از قالب جدا کنید.
@ghazapaz