کیک پسته 🌸
▪️آرد 2 پ
▪️شکر 1 پ
▪️شیر نصف پ
▪️تخم مرغ 3 عدد
▪️روغن مایع نصف پ
▪️پسته خلال شده 1 پ سرخالی
▪️ب پ 1 ق غ سرخالی
▪️وانیل 1/4ق چ
▪️اسانس دلخواهی
تخم مرغ+شکر+وانیل+اسانس را با همزن انقدر میزنیم تا شکر حل شود و کشدار و خامه ای بشه روغن و بعد شیر رو اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم. خلال پسته رو از جای معتبر بخرید که بجای خلال پسته، خلال باقلا بهتون نفروشن. یا پسته بخرین و خلال کنید. سپس پسته را می افزاییم و مخلوط میکنیم. ارد+بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم. مواد را در قالب دلخواه ریخته، در فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه الی 1ساعت قرار دهید. با خلال چک کنید.
#کیک_پسته
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
⚡️هر وقت حس کردی از همه خسته شدی😔
🔥هر وقت حس کردی لازمه یک کاری کنی حال دلت خوب بشه😞
روزی ۵ دقیقه فقط پست های این👇 کانال😍👇❤️ رو بخونید
https://eitaa.com/joinchat/1749483738Ce65b9871e5
مطالبش واقعاً عالیهههههه
روحتو به آرامش میرسونه😍👆
فقط چند دقیقه برای خودت وقت بزار و با این کانال حستو به زندگی خوب کن😍👆
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک اسفناج
اسفناج
روغن
شیر🥛
رنده پوست پرتقال🍊
تخم مرغ🥚
شکر🍚
وانیل
آرد سفید🥡
بکینگ پودر
خامه قنادی
پودر نارگیل🥥
#کیک
#کیک_اسفناج
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
كيك هويج دارچين گردو
✅مواد لازم:
آرد:١ليوان و٣/٤ لیوان🥡
شکر:1ليوان🍚
هویج خام رنده شده:2لیوان🥕
تخم مرغ4عدد🥚
روغن:3/4لیوان
وانیل ونمک هرکدوم نوک ق چ
دارچین:۱-۲ق غ
بکینگ پودر1ق غ
گردوی خرد شده:2/3لیوان
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
ابتدا تخم مرغها🥚 و شکر🍚و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرمی وکشدار شود سپس روغن رو اضافه میکنیم وبعد آرد ونمک🧂 و دارچین وبکینگ پودر روکه قبلا سه بار باهم الک کردیم رو کم کم به مخلوطمون اضافه می کنیم ودر آخر هویچ 🥕و گردو رو اضافه کرده وبا لیسک هم میزنیم ودر قالب چرب شده وآرد پاشی شده میریزیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت40_45دقیقه قرار میدهیم
نكته:من چون گردو نريختم بجاش دو ليوان آردو كامل ريختم.
#کیک_هویج
#کیک_هویج_دارچین_گردو
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
کیک پرتقال
۱۰۰ گرم آب پرتقال🍹
۲۵۰ گرم آرد گندم🥡
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده🍊
چهار عدد تخم مرغ🥚🥚
۱۰۰ گرم روغن مایع
۱۵۰ گرم پودر شکر🍚
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
🍰طرز تهیه 🍰
ابتدا تخممرغها 🥚🥚را با شکر🍚 و وانیل مخلوط کرده و با هم زن برقی به مدت ۵ دقیقه خوب مخلوط کنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا حجم موادتان دو برابر شود. بعد روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. در یک ظرف دیگر آرد🥡 و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. نصف آرد و بیکینگ پودر را از الک رد کنید و به مخلوط تخممرغها اضافه کنید. سپس آب پرتقال🍹 و پوست پرتقال 🍊را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. در مرحله آخر نیز آرد و بکینگ پودر باقی مانده را اضافه کنید. حالا دوباره هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل از آماده شدن با دمای (۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه) روشن کنید تا داخلش خوب گرم شود. قالب کیکتان را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. مایه کیک شما باید نیمی از فضای قالب کیک را بگیرد، باقی فضای قالب کیک برای پف کردن استفاده میشود.
#کیک
#کیک_پرتقال🍊
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
20.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نخودچی فانتزی مخصوص عید🥠😁
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پان درآنچو کیک پرتقالی 🍊
پان درانچو (Pan d'Arancio) یک نوع کیک سنتی ایتالیایی است که به طور خاص با طعم پرتقال تهیه میشود. این کیک معمولاً از آرد، شکر تخم مرغ و آب پرتقال تازه درست میشود و به خاطر عطر و طعم خاصش محبوب است.
این کیک به عنوان یک شیرینی سنتی در مناطق مختلف ایتالیا به ویژه در نواحی جنوبی کشور شناخته شده است. مانند بسیاری از غذاهای سنتی پان دارانچو نیز از ترکیب تجربیات خانوادگی و محلی به وجود آمده و به مرور زمان توسعه یافته است.
اگر از طعم پرتقال خوشت میاد پاندر آنچو
یه کیک خوشمزه ای که برای صبحانه و عصرانه خیلی میچسبه
مواد لازم :
۲۵۰ گرم پرتقال
۲ عدد تخم مرغ
۳۰۰ گرم شکر
۱۰۰ میلی لیتر شیر
۱۰۰ میلی لیتر روغن فرابکر آخر فصل زی لیوا
۲۸۰ گرم آرد
۱ بسته بیکینگ پودر
طرز تهیه
ابتدا پرتقال ها را به خوبی بشویید و سپس آنها را به قطعات کوچک برش بزنید با پوست قطعات را داخل یک مخلوط کن همراه با شیر قرار دهید و
مخلوط کنید تا به یک کرم نرم تبدیل شود. کنار بگذارید.
در یک کاسه تخم مرغها را به همراه شکر با همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا مخلوط روشن و پفکی شود.
سپس روغن زی لیوا و کرم پرتقالی را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. اکنون آرد و بیکینگپودر را کم کم اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود یک قالب کیک به قطر ۲۴/۲۶ سانتی متر را چرب کرده و آردپاشی کنید و مخلوط به دست آمده را داخل آن بریزید.
در فر ثابت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید. تست خلال دندان را انجام دهید که باید خشک بیرون بیاید.
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه شکلاتی منجمد پسته و خرما و ماست
💚🍫🍥
مواد تشکیل دهنده
- 1 پیمانه پسته بو داده رویه بیشتر
- 1 پیمانه خرما بدون هسته (6) تا (8)
- 1 پیمانه ماست وانیلی یونانی بدون چربی
- عسل زعفران 1-2 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق چایخوری نمک دریا + رویه بیشتر
-1-2 فنجان چیپس شکلات تلخ
به سادگی همه مواد به جز چیپسهای شکلات را در یک غذاساز ترکیب کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست و خامه ای شود. مخلوط را داخل نیم کره های قالب سیلیکونی بریزید یا به اندازه یک قاشق گرد بزرگ بردارید و روی یک ورق کاغذ روغنی بگذارید و سپس یک شبه فریز کنید شکلات را به درستی ذوب کنید روی لقمه های یخ زده را کاملا بپوشانید آنها را روی یک کاغذ روغنی قرار دهید و به سرعت روی آنها پسته خرد شده و کمی نمک دریایی بپاشید قبل از اینکه شکلات سفت شود. بلافاصله از آن لذت ببرید یا در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید.
#لقمه_شکلاتی_منجمد
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆