eitaa logo
آموزش کیک و شیرینی🧁🎂🍰
53.4هزار دنبال‌کننده
623 عکس
5.1هزار ویدیو
1 فایل
تبلیغات در مجموعه کانالهای آشپزی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb اینجا آموزش انواع کیکها رو‌میزاریم😋🥞🍮 ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است
مشاهده در ایتا
دانلود
⚡️هر وقت حس کردی از همه خسته شدی😔 🔥هر وقت حس کردی لازمه یک کاری کنی حال دلت خوب بشه😞 روزی ۵ دقیقه فقط پست های این👇 کانال😍👇❤️ رو بخونید https://eitaa.com/joinchat/1749483738Ce65b9871e5 مطالبش واقعاً عالیهههههه روحتو به آرامش میرسونه😍👆
فقط چند دقیقه برای خودت وقت بزار و با این کانال حستو به زندگی خوب کن😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک اسفناج اسفناج روغن شیر🥛 رنده پوست پرتقال🍊 تخم مرغ🥚 شکر🍚 وانیل آرد سفید🥡 بکینگ پودر خامه قنادی پودر نارگیل🥥 آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
كيك هويج دارچين گردو ✅مواد لازم: آرد:١ليوان و٣/٤ لیوان🥡 شکر:1ليوان🍚 هویج خام رنده شده:2لیوان🥕 تخم مرغ4عدد🥚 روغن:3/4لیوان وانیل ونمک هرکدوم نوک ق چ دارچین:۱-۲ق غ بکینگ پودر1ق غ گردوی خرد شده:2/3لیوان 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ابتدا تخم مرغها🥚 و شکر🍚و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرمی وکشدار شود سپس روغن رو اضافه میکنیم وبعد آرد ونمک🧂 و دارچین وبکینگ پودر روکه قبلا سه بار باهم الک کردیم رو کم کم به مخلوطمون اضافه می کنیم ودر آخر هویچ 🥕و گردو رو اضافه کرده وبا لیسک هم میزنیم ودر قالب چرب شده وآرد پاشی شده میریزیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت40_45دقیقه قرار میدهیم نكته:من چون گردو نريختم بجاش دو ليوان آردو كامل ريختم. آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
کیک پرتقال ۱۰۰ گرم آب پرتقال🍹 ۲۵۰ گرم آرد گندم🥡 یک چهارم قاشق چایخوری وانیل یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده🍊 چهار عدد تخم مرغ🥚🥚 ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱۵۰ گرم پودر شکر🍚 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂 🍰طرز تهیه 🍰 ابتدا تخم‌مرغ‌ها 🥚🥚را با شکر🍚 و وانیل مخلوط کرده و با هم زن برقی به مدت ۵ دقیقه خوب مخلوط کنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا حجم موادتان دو برابر شود. بعد روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. در یک ظرف دیگر آرد🥡 و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. نصف آرد و بیکینگ پودر را از الک رد کنید و به مخلوط تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. سپس آب پرتقال🍹 و پوست پرتقال 🍊را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. در مرحله آخر نیز آرد و بکینگ پودر باقی مانده را اضافه کنید. حالا دوباره هم بزنید تا مایه کیک آماده شود. فر را از نیم ساعت قبل از آماده شدن با دمای (۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه) روشن کنید تا داخلش خوب گرم شود. قالب کیک‌تان را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. مایه کیک شما باید نیمی از فضای قالب کیک را بگیرد، باقی فضای قالب کیک برای پف کردن استفاده می‌شود. 🍊 آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
20.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نخودچی فانتزی مخصوص عید🥠😁 آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پان درآنچو کیک پرتقالی 🍊 پان درانچو (Pan d'Arancio) یک نوع کیک سنتی ایتالیایی است که به طور خاص با طعم پرتقال تهیه میشود. این کیک معمولاً از آرد، شکر تخم مرغ و آب پرتقال تازه درست میشود و به خاطر عطر و طعم خاصش محبوب است. این کیک به عنوان یک شیرینی سنتی در مناطق مختلف ایتالیا به ویژه در نواحی جنوبی کشور شناخته شده است. مانند بسیاری از غذاهای سنتی پان دارانچو نیز از ترکیب تجربیات خانوادگی و محلی به وجود آمده و به مرور زمان توسعه یافته است. اگر از طعم پرتقال خوشت میاد پاندر آنچو یه کیک خوشمزه ای که برای صبحانه و عصرانه خیلی میچسبه مواد لازم : ۲۵۰ گرم پرتقال ۲ عدد تخم مرغ ۳۰۰ گرم شکر ۱۰۰ میلی لیتر شیر ۱۰۰ میلی لیتر روغن فرابکر آخر فصل زی لیوا ۲۸۰ گرم آرد ۱ بسته بیکینگ پودر طرز تهیه ابتدا پرتقال ها را به خوبی بشویید و سپس آنها را به قطعات کوچک برش بزنید با پوست قطعات را داخل یک مخلوط کن همراه با شیر قرار دهید و مخلوط کنید تا به یک کرم نرم تبدیل شود. کنار بگذارید. در یک کاسه تخم مرغها را به همراه شکر با همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا مخلوط روشن و پفکی شود. سپس روغن زی لیوا و کرم پرتقالی را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. اکنون آرد و بیکینگپودر را کم کم اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود یک قالب کیک به قطر ۲۴/۲۶ سانتی متر را چرب کرده و آردپاشی کنید و مخلوط به دست آمده را داخل آن بریزید. در فر ثابت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید. تست خلال دندان را انجام دهید که باید خشک بیرون بیاید. https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه شکلاتی منجمد پسته و خرما و ماست 💚🍫🍥 مواد تشکیل دهنده - 1 پیمانه پسته بو داده رویه بیشتر - 1 پیمانه خرما بدون هسته (6) تا (8) - 1 پیمانه ماست وانیلی یونانی بدون چربی - عسل زعفران 1-2 قاشق غذاخوری - 1 قاشق چایخوری نمک دریا + رویه بیشتر -1-2 فنجان چیپس شکلات تلخ به سادگی همه مواد به جز چیپسهای شکلات را در یک غذاساز ترکیب کنید و آنقدر هم بزنید تا یکدست و خامه ای شود. مخلوط را داخل نیم کره های قالب سیلیکونی بریزید یا به اندازه یک قاشق گرد بزرگ بردارید و روی یک ورق کاغذ روغنی بگذارید و سپس یک شبه فریز کنید شکلات را به درستی ذوب کنید روی لقمه های یخ زده را کاملا بپوشانید آنها را روی یک کاغذ روغنی قرار دهید و به سرعت روی آنها پسته خرد شده و کمی نمک دریایی بپاشید قبل از اینکه شکلات سفت شود. بلافاصله از آن لذت ببرید یا در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید. آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان کندو 🐝 شیر ولرم ۱۵۰ میلی (حدودا دو سوم لیوان) آرد (سفید قنادی یا آرد نان فانتزی) ۲۸۰ گرم (دو لیوان) شکر یا پودر شکر ۴۰ گرم ۳ ق غ کره ۳۰ گرم پودر خمیر مایه ۱۰ گرم ۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۱/۴ ق چ یه ق چ از شکر رو داخل شیر ولرم ریختم کمی مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و در طرف رو ده دقیقه گذاشتم تا به عمل بیاد . توی یه ظرف دیگه آرد (تمامی ارد رو نریختم یک و نیم لیوان آرد استفاده کردم) و بیکینگ پودر و نمک رو الک کردم . شکر رو اضافه کردم ، کره رو هم ذوب کردم و ریختم و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو بعد خمیر رو با دستم خوب ورز دادم صدبار روی صفحه کوبیدم . همه ارد رو به یک باره نریزین . اون وقت خمیرتون زیادی ارد استفاده بشه سفت میشه . من کمی از ارد نگه داشتم و اگه می دیدم که خمیربه دست می چسبه باز اضافه می کردم . خمیر رو در ظرفی که کمی چرب کردم گذاشتم روش رو با پارچه تمیز پوشوندم و ۲ ساعت استراحت توی محیط قرار دادم . بعد از استراحت خمیر رو خیلی کم ورز دادم . روی صفحه کار، به ۲ قسمت تقسیم کردم . هر قسمت رو به ۱۶ قسمت دیگه تقسیم کردم . در کل ۳۲ تکه کوچیک کردم . توی یه ظرفی به قطر ۲۳ سانت من از قالب کمربندی استفاده کردم و کفش کاغذ روغنی انداختم . از تکه های خمیر گوله ای کردم و کف دستم پهن کردم و  شکلات صبحانه قرار دادم و بعد خمیر رو بستم . (شما از هر نوع مارمالاد و مربا و پنیر و گردو و سبزی و دارچین و خرما و ... برای داخلش می تونین استفاده کنین .) گوله ها رو داخل ظرف چیدم و برای رومال از مقداری شیر استفاده کردم https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
13.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنافه پنیری😍😋 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم : رشته کادایف تر 🍜۲۵۰ گرم کره ذوب شده 🧈۱۵۰ گرم زعفران دم کرده 💛به مقدار لازم پنیر خامه‌ای🧀 ۱۰۰ گرم خامه صبحانه 🥣۸۰ گرم پنیر پیتزا یا موزارلا 🧀به مقدار لازم مواد لازم شربت : شکر 🍚دو پیمانه آب 💧۴ پیمانه گلاب 🌹نصف پیمانه زعفران💛 به مقدار لازم آب رو توی ظرفی بریزید وقتی جوشید شکر رو‌ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکر توی آب حل بشه ، حالا زعفران و‌ گلاب رو اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط نگه دارید تا بجوشه و غلیظ بشه. میتونید توی فر با دمای ۱۸۰ بزارید تا وقتی اطرافش کاملا طلایی بشه و مطمئن بشید برشته شده ، یا روی گاز با حرارت ملایم سرخش کنید ، یطرفش که سرخ شد برگردونید توی ظرف دیگه و اون طرفش هم سرخ کنید ، اگرم توی فر میزارید در آخر حرارت بالا رو روشن کنید تا کمی روش سرخ بشه. شربت خنک‌ رو به کنافه داغ اضافه کنید. آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆