13.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنافه پنیری😍😋
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم :
رشته کادایف تر 🍜۲۵۰ گرم
کره ذوب شده 🧈۱۵۰ گرم
زعفران دم کرده 💛به مقدار لازم
پنیر خامهای🧀 ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه 🥣۸۰ گرم
پنیر پیتزا یا موزارلا 🧀به مقدار لازم
مواد لازم شربت :
شکر 🍚دو پیمانه
آب 💧۴ پیمانه
گلاب 🌹نصف پیمانه
زعفران💛 به مقدار لازم
آب رو توی ظرفی بریزید وقتی جوشید شکر رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکر توی آب حل بشه ، حالا زعفران و گلاب رو اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط نگه دارید تا بجوشه و غلیظ بشه.
میتونید توی فر با دمای ۱۸۰ بزارید تا وقتی اطرافش کاملا طلایی بشه و مطمئن بشید برشته شده ، یا روی گاز با حرارت ملایم سرخش کنید ، یطرفش که سرخ شد برگردونید توی ظرف دیگه و اون طرفش هم سرخ کنید ، اگرم توی فر میزارید در آخر حرارت بالا رو روشن کنید تا کمی روش سرخ بشه.
شربت خنک رو به کنافه داغ اضافه کنید.
#کنافه_پنیری
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یخچالی 😍😋
مواد لازم
بیسکویت پتی بور کره ای : ۲ بسته
بیسکویت پتی بور شکلاتی : ۲ بسته
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: ۳۵۰ گرم
خامه قنادی: ۳۰۰ گرم
شربت شیره انگور یا قهوه رقیق یا شیر : نصف لیوان
پودر قند: بنابه ذائقه
⠀
طرز تهیه
۱.خامه قنادی رو از فریزر خارج کنید تا حالت نیمه منجمد بگیره و چند ثانیه با دور کند همزن و بعد ۷ تا ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره و رد پره های همزن روی خامه بمونه
پنیر رو کمی میکس کنید تا نرم و یکدست بشه و بعد خامه فرم گرفته رو به پنیر اضافه کرده و ترکیب کنید
بنا به ذائقه خودتون میتونید کمی پودر قند به پنیر اضافه کنید
۲.بیسکویت کره ای رو داخل شربت بزنید و دور قالب کمربندی بچینید ( حلقه قالب رو سفت نکنید اجازه بدید باز باشه)
و روی بیسکویت کرم بزنید
و بعد یک لایه بیسکویت شکلاتی بذارید و کرم بزنید این کار رو تکرار کنید تا قالب پر بشه
سپس حلقه قالب رو محکم و سفت کنید تا کیک فشرده بشه
سطح کیک رو کرم بزنید و حداقل ۸ ساعت تا ۱ روز داخل یخچال بذارید تا بافت کیک نرم بشه سپس از یخچال خارج کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید
#کیک_یخچالی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از روزمرگی های زندگی روستایی
32.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🍄🍃
لوبیا پلو
یه نکته بگم ؛
لوبیا پلو اگه با گوجه پخته بشه و رب گوجه کمتری استفاده بشه خیلی خوشششمزه تر میشه .
اگر توهم مثل من عاشق آشپزی در طبیعتی بیا تو این کانال 😍👇👇🏞🛤🛣
https://eitaa.com/joinchat/1025508266C40c8fdd217
اینجا همه غذا ها عطروطعم دیگه ای داره👩🌾🧑🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک کدو حلوایی
من عاشق این پنکیک با طعم و بافت بینظیرش شدن🤤🫶🏼
حتما برو تو کارش…
چیزایی که لازم داریم:
آرد: ۲ پیمانه
پوره کدو حلوایی: ۲/۳ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
تخممرغ: ۲ عدد
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
دارچین: ۱.۵ قاشق چایخوری
جوز هندی: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
کرم پنیری:
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
پودر شکر: ۳ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. مواد خشک (آرد، شکر، بیکینگ پودر، ادویهها و نمک) را مخلوط کنید.
2. مواد تر (پوره کدو، شیر، تخممرغ و وانیل) را جداگانه هم بزنید و به مواد خشک اضافه کنید.
3. در تابهای چربشده، از خمیر بریزید و هر طرف را تا طلایی شدن سرخ کنید.
4. برای کرم پنیری، پنیر، کره، پودر شکر و وانیل را هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
5. پنکیکها را با کرم پنیری تخم کدو و کارامل سرو کنید.
#پنکیک_کدو_حلوایی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول کریسپی خامهای😍
مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
خمیر فیلو ۹ عدد
برای پودینگ :
کره ۵۰ گرم
وانیل ۱ بسته
شیر ۳.۵ فنجان
گرانول شکر ۱ ق چ
خامه فرم گرفته ۱ بسته
زرده تخم مرغ ۲ عدد
نشاسته ۴ ق غ
فندق ۱ ق چ
#رول_کریسپی_خامهای
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقوی ترین میان وعده
باورت میشه فقط با دوقلم مواد درست میشه این شیرینی خرمایی 🥮
❤️مواد لازم
خرما نیم کیلو
بیسکویت پتی بور دو بسته
پودر زنجبیل و دارچین یک ق چ
کره 50 گرمی
#مقوی_ترین_میان_وعده
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی کیک فوری
❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉
مواد لازم:
کیک رولتی آماده🍰
دنت 🥣
پودر گردو🌰
انار
من از کیک اماده و دنت استفاده کردم میتونین از کیک خونگی و خامه ی فرم گرفته هم استفاده کنین
#مینی_کیک_فوری
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکوییت هلو🍑 و گلابی🍐
(اما سیب هم میتونید درست کنید) با خامه ماسکارپونه و وانیل
مواد لازم:
• 550 گرم آرد
.بکینگ پودر ۲ گرم
• 3 عدد تخم مرغ
• 120 گرم شکر
• 110 میلی لیتر شیر
• 120 گرم کره ذوب شده
• پوست یک لیموی
کرم:
• خامه فرم گرفته مایع سرد 150 گرم
• پودر قند 150 گرم
• 150 گرم ماسکارپونه
• یک غلاف وانیل
• پوست یک پرتقال
طرز تهیه:
1️⃣تخم مرغ ها را با شکر، شیر، کره و پوست لیمو مخلوط کنید، آرد را که از قبل با بکینگ پودر مخلوط شده بود اضافه کنید و همگن کنید.
2️⃣با قاشق به مقدار مساوی از خمیر را بردارید و گلوله هایی درست کنید که به شکل هلو یا گلابی در می آورید مثل ویدیو
3️⃣گلوله ها را در سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بپزید. 12-15 دقیقه وقتی خمیر علائم ترک خوردگی را نشان داد، آماده است.
4️⃣خامه را بزنید، شکر، وانیل و پوست پرتقال را اضافه کنید و ماسکارپونه را فقط با قاشق اضافه کنید، در غیر این صورت احتمال بریدن آن وجود دارد.
5️⃣نصف های سرد را با خامه پر کرده و دو تا دو به دو بچسبانید، سپس با قلم مو رنگ کرده و با رنگ رقیق شده با آب رنگ کنید و در شکر بغلتانید. می توانید با ساقه یا برگ سیب تزئین کنید.
#بیسکوییت_هلو_وگلابی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک ترس لچس شکلاتی 🍫🍫
این کیک یه کیک فوق العاده خوشمزه و خوش بافت هستش که مطمئنم
مثلش رو هیچ جا ندید پس بریم که بگم چی میخواییم
اینارو میخواییم
تخم مرغ ۵ عدد
شکر : ۲۰۰ گرم
وانیل اقچ
آرد: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۳۰ گرم
بیکینگ پودر ۱۰ گرم
نمک : ۱/۴ ق چ
شیر کامل یا پرچرب ۸۰۰ میلی لیتر
شیر پرچرب ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۵۰ گرم
شیر کندانس شیر عسلی) ۳۵۰ گرم
خامه قنادی + شکلات : ۱۷۵ گرم ۱۷۵ گرم
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
نکات
.۱ برای خیس کردن این کیک ۳ نوع شیر باید داشته باشیم یعنی شیر تبخیر
شده، شیر کندانس و شیر معمولی که با پودر کاکائو ترکیب شده شیر تبخیر شده که همون شیری هستش که گفتم بذارید روی حرارت تا نصف بشه مقدارش یعنی آب شیر تبخیر بشه
۲ بعد از اینکه کیک پخت بذارید کاملا خنک بسه بعدش شروع به خیس کردن بکنید و گرنه کیکتون خمیر میشه.
برای تاپینگ میتونید فقط از ترکیب خامه صبحانه و شکلات بن ماری شده استفاده بکنید و مقدارش دست خودتونه
#کیک_ترس_لچس_شکلاتی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از موج مثبت اندیشی
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊️❤️
خدا نا امیدت نمیذاره ،همیشه یه جوری
به زندگی وصلت میکنه...
**مثبت باش معجزه میشه😍😊😄👇👇
@mojemosbatt
🌱🌺🌿🌸☘🌼🍀🌷
لطفا با لینک ارسال کنید **