eitaa logo
آموزش کیک و شیرینی🧁🎂🍰
52.7هزار دنبال‌کننده
612 عکس
4.9هزار ویدیو
1 فایل
تبلیغات در مجموعه کانالهای آشپزی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb اینجا آموزش انواع کیکها رو‌میزاریم😋🥞🍮 ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پچ پچ خونگی🥰🥐 مواد لازم : مخمر خشک نصف ق غ آرد فانتزی ۲ لیوان شیر نصف لیوان کره ۱/۵ ق غ شکر ۳ ق غ نمک نصف ق چ وانیل نصف ق چ شکلات صبحانه شیر برای رومال آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از 🦋دخترانه👸🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش درست روشن کردن فشفشه ✅ کانالی پر از ایده های 🏡😍👇 https://eitaa.com/joinchat/66715672Cf31f65c7a3 کانالی مخصوص بانوان محجبه سرزمینم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دارک چاکلت خیلی خاصه🤎🍰 یک ق غ نسکافه فوری دو ق غ آب جوش ۱/۴پیمانه شکلات تلخ ماست پرچرب ۱/۴پیمانه شیر ۱:۴پیمانه و روغن ۱/۴پیمانه تخم مرغ هم دمای محیط ۲عدد وانیل مقداری و آرد یک پیمانه شکر یک پیمانه سر خالی پودر کاکائو ۱/۲پیمانه سرخالی جوش شیرین ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۱ق چ نمک ۱/۲ق چ آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک اسفنجی پنبه ای برای تو 🍰💫 مواد لازم : ◗ ۳ عدد تخم مرغ ◗ ۲۱۰ گرم آرد ◗ ۱۵۰ گرم شکر و ۱۳۵ گرم شیر ◗ ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر ◗ ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل ◗ ۲۰ گرم کره و ۷۵ گرم روغن ◗ کنجد و بادام به مقدار لازم آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موز قهوه🍌🥯 از نظر خودم یکی از متفاوت ترین رسپیهای کیک موز همین رسپیه چون خیلی از کیکهای موزی که من قبلا تجربه خوردنش رو داشتم بیشتر حالت نون داشت و بافت سنگینی داشتن این کیک میشه گفت بافت سبک و نرمی داره و از نظر طعم هم که فوق العاده س . اینارو میخواییم برای کیک قالب (۲۰) کره : ۱۱۵ گرم شکر سفید ۱۵۰ گرم شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد (بزرگ) وانیل: ۱ ق چ آرد: ۲۴۰ گرم نمک : 1/4 ق چ جوش شیرین ۱ ق چ بیکینگ پودر: ا ق چ دارچین ۱ ق چ موز: ۲ عدد متوسط ماست: ۱۲۰ گرم برای تاپینگ پنیر خامه ای : ۲۲۵ گرم خامه قنادی ۲۵۰ گرم پودر اسپرسو قهوه فوری : ا ق غ فر گازی ۱۹۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه فر برقی ۱۷۵ درجه به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه فن روشن آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکویت کره ای 🥨 مواد لازم کره ۲۳۰ گرم آرد ۲۴۰ گرم نشاسته ذرت ۲۰ گرم شیر خشک ۳۰ گرم نمک ۱ پینچ پودر قند ۷۵ گرم تخم مرغ ۱ عدد وانیل نصف ق چ طرز تهیه کره که حتما دمای محیط باشه رو با پودر قند مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه اگه از میکسر استفاده کردین با سری پدل مخلوط کنین وقتی یکدست شد تخم مرغ که اونم دمای محیط باشه رو اضافه کرده و بازم مخلوط میکنیم تا کاملا ترکیب بشه نشاسته ذرت شیر خشک ،آرد وانیل و نمک رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم اگه با میکسر زدین فقط در حد مخلوط شدن اصلا زیاد نزنین که خشک میشه مواد رو ۴ قسمت کردم ۲ مدل ماسوره ۲ مدل هم یکیش با پودر نارگیل مخلوط کردم یکیشم با کشمش بدون هسته و ریز شده اونایی که ماسوره داشت رو پایپ میکنیم و میذاریم یخچال اونای دیگه رو لای کاغذ روغنی لول میکنیم و میذاریم فریزر تا کاملا سفت بشه و بتونیم برش بزنیم بعد از برش میزنیم توی شکر و میچینیم کنار هم دمای پخت ۱۶۰ مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه میتونین از حجم شیر خشک کم کنین و بجاش نشاسته ذرت اضافه کنین نشاسته باعث تردی بیسکویت میشه شیر خشک علاوه بر تردی باعث خوش طعم شدن بیسکوییت میشه آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان کره ای کافی شاپی 🥐🧈 فقط اخرش بافتشو ببین این رسپی محشره 400 گرم آرد نان 100 گرم آرد همه منظوره 220 گرم شیر کامل زرده تخم مرغ 1 عدد 150 گرم استارتر در ادامه آموزش کاملش رو دادم 200 گرم پولیش ادامه آموزش کاملش رو دادم 13 گرم نمک 40 گرم شکر مخمر 5 گرم (1.5) قاشق چایخوری 20 گرم شیر خشک (اختیاری) پودر مالت 3 گرم (اختیاری) 220 گرم کره بدون نمک برای لمینیت پولیش 100 گرم آرد نان 100 گرم آب گرم نه داغ 2 گرم مخمر (1/2 قاشق چایخوری مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت در دمای اتاق یا یک شب در یخچال (ترجیحا) تخمیر کنید. استارتر خمیر مایه / لواین 70 گرم آرد نان آب 70 گرم استارتر 60 گرم مخلوط کنید و بگذارید 3-4 ساعت تخمیر شود .1 در یک کاسه بزرگ شیر را به مدت 30 ثانیه در مایکروویو گرم کنید. پودر شیر در صورت استفاده زرده استارتر خمیر مایه را مخلوط کرده و پولیش کنید. 2 در ظرفی جداگانه آرد، نمک، شکر مایه خمیر و پودر مالت در صورت استفاده را با هم مخلوط کنید از دستهای مرطوب برای ورز دادن خمیر پشمالو استفاده کنید. .. خمیر را به یک کاسه تمیز منتقل کنید و به مدت 30 دقیقه در یک منطقه گرم قرار دهید. 4. خمیر را کشیده و تا کنید سپس 30 دقیقه دیگر ثابت کنید. 5 تا زدن را تکرار کنید خمیر را صاف کنید بپیچید و به مدت 3 ساعت فریز کنید. .6 یک بلوک کره آماده کنید 200 گرم کره را بین کاغذ روغنی به 0.5-1 سانتی متر صاف کنید به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. 7. خمیر را روی سطح آردپاشی شده صاف کنید. 8 کره را در مرکز قرار دهید خمیر را تا کنید https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مورچه ای ساده 🥮 مواد لازم 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1/2 لیوان روغن 1 لیوان شیر 2 لیوان آرد گندم 100 گرم ترافل ورمیشل شکلاتی 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر وانیل لیوان = 240 میلی لیتر قالب 2210 که با مارگارین و آرد گندم چرب شده و ارد پاشی شده است بد ارد پاشی قالب رو تکون بدین اضافیهای اردو خارج کنید فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت + يا - 35 دقیقه ( تست پخت خلال دندان را انجام دهید طرز تهیه: ۱ - تخم مرغ ها و شکر را در ظرفی ریخته و خیلی خوب هم میزنیم و روغن و شیر را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم و آرد الک شده را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و ترافل شکلات پاشیده شده و بکینگ پودر وانیل را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم 2 - خمیر را در قالبی که با مارگارین و آرد گندم چرب کرده اید قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت + یا 35 دقیقه قرار دهید با خلال دندان تست کنید و آماده است. آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وانیلیلا کیپفر 😍😋 یه شیرینی خوشمزه آلمانی اتریشی دوست داری به شیرینی داشته باشی که در دهان بشه من بهت وانیلیا کیپفر های خوشمزه رو پیشنهاد میدم با تمام سلدگیش بسیار شگفت انگیز و خوشمزس این رسپی حدودا ۵۰ تا شیزینی میده نواد لازم 280 گرم آرد 200 گرم کره سرد 100 گرم بادام آسیاب شده 80 گرم شکر 20 زرده تخم مرغ . وانیل مقداری 10 پنس نمک قند وانیل برای روی شیرینی ها .4 بسته شکر وانیلی 20 قاشق غذاخوری پودر قند طرز تهیه: برای خمیر تمامی مواد را در غذا ساز ریخته و به حالت سبله در می آوریم و خمیر را جمع میکنیم خمیر را به دو رول با قطر حدود 3-4 سانتیمتر شکل دهید و در سلفون بپیچید. حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. فر را به دمای 160 درجه سانتی گراد حرارت هوای گردش پیش گرم کنید و دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. رول اول خمیر را از یخچال خارج و به برشهای ضخامت حدود 1 سانتیمتر برش دهید و هر برش را به شکل یک سوسیس به قطر انگشت درآورید. انتهای آنها باید باریکتر باشد. سپس آنها را به شکل هلالی خم کنید. وانیلیا کپفرها را حدود 12 دقیقه بپزید در این میان وانیل شکری و شکر پودری را با هم مخلوط کنید بعد از زمان پخت اجازه دهید شیرینی ها کمی خنک شوند و سپس روی آنها را با مخلوط پودری بپوشانید ‎‌آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات هندوانه ای 🍉 مواد لازم شکلات در سه رنگ میتونین به شکلات سفید رنگ پودری اضافه کنین و رنگش کنین ولی پیشنهاد من اینه از شکلات رنگی استفاده کنین براق و زیبا میشه من از قالب سیلیکونی مخروطی شکل استفاده کردم ‎‌آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Molten Chocolate Cake / کیک مولتن🧁 مواد لازم تخم مرغ ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ عدد شكلات ۶۰ درصد ۸۵ گرم کره ۵۶ گرم آرد ۱۶ گرم شکر ۳۰ گرم نمک ۱ پینچ طرز تهیه کره و شکلات رو ذوب کنین دقت کنین خیلی نباید گرم بشه فقط در حدی که وقتی مخلوط میکنیم کاملا یکدست بشن تخم مرغ و زرده و شکر رو مخلوط و با همزن میزنیم تا حجم بگیره آرد و نمک رو اضافه میکنیم و با ویسک دستی میزنیم یه مقدار میریزیم داخل شکلات مخلوط میکنیم و شکلات رو برمیگردونیم داخل ظرف تخم مرغ و هم میزنیم با این مقدار مواد ۴ تا کاپ کیک داریم دمای فر ۲۰۰ کانوکشن روشن مدت زمان پخت رو دقت کنین اگه خواستین وقتی کیک رو برش میزنین کاملا روان بشه ۸ دقیقه اگه خواستین مثل من به مقدار روان بشه ۱۰ دقیقه اگرم خواستین فرمشو حفظ کنه اما خیس باشه ۱۲ دقیقه توی قالب مافین یا توی پیاله های کرم کارامل هم خواستین بپزین حتما کره بزنین پودر کاکائو بپاشین و مواد رو داخل قالب بریزین حرارت از پایین کیک مولتن میشه کیک مذاب کیک روان نمک دریا رو اصلا فراموش نکنین توی کیکهایی که از شکلات استفاده میکنیم واجبه آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی نارگیل 🥥 مقدار مواد برای عدد 6 کوکی . مواد لازم شکر قهوه ای 175 گرم کره 165 گرم عسل 36 گرم تخم مرغ 42 گرم وانیل میزان لازم آرد 210 گرم بکینگ پودر 3/4 ق چ نمک یک پینچ پودر نارگیل بوداده 252 گرم شکلات چیپسی سفید 100 گرم فیلینگ . طرز تهیه 1 کره رو شکر قهوه ای و عسل با استفاده از لیسک مخلوط میکنیم اگه حجم مواد زیاد بود با کمک همزن و سری پدل اینکارو انجام میدیم 2 تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم - ارد الک شده و بکینگ پودر پودر نارگیل و نمک رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . 4 وقتی که خوب مخلوط شد شکلاتها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . 5 - خمیر کوکی رو داخل سلفون بپیچید و ۴ ساعت در یخچال استراحت بدید . آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر کیک بپز 🥳🍰 آرد ۲پیمانه شکر یک پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری شیر نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه رنگ ژله ای قرمز و سبز آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از ✅پیشنهاد خیلی ویژه ترنج😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهاد میکنم حتما ببینید🫵 آموزش تکنیکی راحت و شدنی برای رهایی دائمی از سفیدی موها👆 خودم انجام دادم این راهکارو💥 و تقریبا رنگ اصلی موهام کاملا برگشته🥰 دوست داشتم به شما هم معرفی کنم شاید مشکلتون حل بشه اینم لینک مشاوره رایگانشون👇👇 https://1ta100.ir/qu-ads/4025 https://1ta100.ir/qu-ads/4025
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه کالری بالا میخوای بفرما🥸💚 مواد لازم : خرما ۱۰ عدد کره بادام زمینی ۵ ق غ شکلات تلخ آب شده نمک، وانیل آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از پیشنهاد ویژه آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا همکده هست ❤️‍🩹 جایی که بدون هیچ پیش داوری و قضاوت میتونی با یک مشاور خوب صحبت کنی مشکلاتت رو راحت حل کنی 👌🏻👌🏻 مشکلاتی مثل : زناشویی،خیانت،تربیت فرزند،استرس و اضطراب ،افسردگی،مشکلات جنسی ،مشاوره پیش از ازدواج،اعتیاد ... ☎️ برای ارتباط با مشاور متخصص و رزرو نوبت تلفنی از سراسر ایران، کافیست روی لینک زیر بزنید❤️👇 https://hamkadeh.com/landings/3UN1V https://hamkadeh.com/landings/3UN1V
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم پاتیسیر 🧁 با همین یدونه کرم که راحت آماده میشه و کم هزینه هم هست ، میتونی کلی کرم با طعم های جدید رو بسازی کرم پاتیسیر برای فیلینگ انواع کیک و نون و تارت استفاده میشه و محشره مواد لازم زرده تخم مرغ دو عدد نشاسته ذرت ۲۰ گرم یک و نیم ق غ ) آرد. ۵ گرم (۲) ق چ شیر داغ ۲۴۰ گرم ( ۱) پ + ۳ ق غ کره ۱۵ گرم اسانس وانیل یک ق چ شکر ۶۰ گرم ( ۱/۴ پیمانه + نصف ق غ زرده ها رو با شکر در حد ۳۰ ثانیه با همزن دستی بزنید ، بعد نشاسته و آرد رو اضافه و مجدد در حد یکدست شدن هم بزنید ، حالا شیر داغ رو کم کم اضافه و با همزن تند و سریع هم بزنید و حالا بزارید روی حرارت خیلی کم و مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه ، این مرحله خیلی مهمه اگه احساس کردید سریع داره گوله گوله میشه از روی حرارت بردارید و تند تند هم بزنید یکدست که شد مجدد بزارید روی حرارت و به هم زدن ادامه بدید تا به غلظت ویدئو برسه بعد که از روی حرارت برداشتید، به هم زدن ادامه بدید تا ته نگیره ، تا داغه کره و وانیل رو اضافه کنید و به یه ظرف دیگه منتقل کنید ، با نایلون بپوشونید و بزارید یخچال حداقل سه ساعت بمونه بعدش که خارج کردید با همزن بزنید تا بافتش باز بشه اینجا دیگه فیلینگ قابل ماسوره زدنه حالا میتونید هر چیز دلخواه رو بهش اضافه کنید و طعم جدید خلق کنید آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از پیشنهاد ویژه آشپزی
❤️ ۵۰نوع کتلــت با سیـــــب زمینـــــی و پیاز 💚 💚 ۲۰مــدل غذای سالم باگوشت و نخود❤️ 💙 آموزش غذای نگینی و رنده ای💙 🧡 ایده هـــای خـــانه داری❤️ 💜 رایگان وجذاب 💚 😍کانالی مخصوص خانم خانه پر از جذابیت 😍 ⊰᯽⊱─ ❊💠❊─⊰᯽⊱ 🦋🔗 کانــــــــال ایـــــــده خانــــــــه داری👇 https://eitaa.com/joinchat/275972340C56c2704aa1 ⊰᯽⊱┈── ❊💠❊╌──⊰᯽⊱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان بافته 🥖 مواد لیوان آب به حجم 200 میلی لیتر برای خمیر اول تانگ ژونگ درست میکنیم دوغاب 30 گرم آرد (3) قاشق غذاخوری شیر 200 میلی لیتر (1)فنجان این دوتا رو با هم مخلوط و بپزید مثل پودینگ میشه بعد بذارید خنک بشه دوغابتون آماده است مواد لازم خمیر آرد 650 گرم (5) لیوان پر + 5 قاشق غذاخوری شیر 200 میلی لیتر (1) فنجان 8 گرم مخمر خشک (5) قاشق چایخوری شکر گرانول 40 گرم (2) قاشق غذاخوری 2 عدد تخم مرغ 40 گرم کره در دمای اتاق گرم نمک 1.5) قاشق چایخوری کسانی که طعم نمک را دوست دارند باید 20 گرم استفاده کنند ملات داخلی 300 گرم پنیر دلمه جعفری شیر 30 میلی لیتر (3) قاشق غذاخوری همه را مخلوط کنید آماده سازی آرد را در یک کاسه بریزید و وسط آن را گود کنید و مایه خمیر و شکر گرانول و شیر گرم را اضافه کنید و صبر کنید تا مایه فعال شود حدود 5 دقیقه مواد لازم را به جز کره از جمله دوغاب اضافه کنید آرد را تا زمانی که خمیر یکدست شود اضافه کنید و برای آخرین بار ورز دهید قطعا خمیر شما بستگی به کیفیت آرد دارد اگر خیلی شل و چسبنده هست کمی آرد اضافه کنید و غلظت آن را تنظیم کنید. پس از خارج کردن هوا در پایان زمان خمیر را بگذارید تا تخمیر شود. خمیر را روی پیشخوان کمی آردپاشی شده قرار دهید جمع کنید و به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید هر کدام را به پهنای 2020 سانتی متر حلقه کنید نیمی از خمیر را آرد بپاشید برای اینکه موقع فرم دادن به دست نچسبد به آن فرم دهید مانند فیلم و اجازه دهید تخمیر شود به طور متوسط 20-25 دقیقه تخمیر شود شیر را روی آن برنید و آن را با دمای 180 درجه https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241