هدایت شده از آموزش کیک و شیرینی🧁🎂🍰
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یدونه تخم مرغ این شیرینی خوشمزه رو درستش کن
بافتش عالی میشه اصلا هم خشک نمیشه 😍
چیا لازم داریم 😍👇🏻
کره ۷۵گرم
پودر قند۱۲۵گرم
تخم مرغ متوسط ۱ عدد
آرد قنادی ۱۵۰گرم
وانیل نصف ق چ
کشمش۶۰گرم
پودر قند برای الک روی شیرینی
کره ی به دمای محیط رسیده رو با پودر قند حدود ۴دقیقه بزنید تا روشن و پفکی شه حتما دور گیری کنید ظرف رو بعد تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید در آخر آرد رو روش الک کنید و کشکش ها رو اضافه کنید
(کشمش ها شسته شده و خشک شده باشه)
مواد رو یا با قیف یا اسکوپ داخل قالب پایپ کنید و روش پودر قند الک کنید تا بعد از پخت روش ترک برداره و بزارید داخل فر با دمای
فر برقی ۱۷۰ فر گازی ۱۸۰ توستر ۱۶۰
زمان پخت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بعد از پخت کمی که خنک شد داخل ظرف درب دار بزارید. ادیتور فیلما که دختر خالمه چه
اهنگی هم گذاشت☺️
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_کدو_با_کرم_پنیری 👌😍
تا فصلشه حتما امتحان کنید
اونایی هم که اصلا کدو نمیخورن بهشون نگید چه کیکیه ببینید چقدر عاشقش میشن😂🫣
راز خمیری نشدن کیک کدوی شما
غلیظ بودن پوره ی کدوی شماست
.
معمولا کدو ها آب میان بافتی خیلی زیادی دارن
.
من همیشه بعد از پخت کدوهارو داخل یه آبکش با سوراخ های ریز میریزم
یه کاسه کوچکتر هم روی اون میذارم و
داخل کاسه یه چیز سنگین قرار میدم
تا حسابی فشرده بشه
و آبش کشیده بشه
.
شما هم حتما برای هر دستوری که
پوره کدو داره همین کارو انجام بدید
تا کیکتون خمیری نشه
.
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
20.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیروز داشتم کیک میپختم گفتم این مقایسه رو براتون انجام بدم که قبلا قول داده بودم❤️
اصلا بچه ها طعم و عطر کیکای خونگی قابل مقایسه با نمونه هایی که از ژل فولکس استفاده میکنن نیست🍏 و کیکای خودمون خوش طعم تره🍎
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس کارامل کاربرد های زیادی داره هم میتونین برای فیلینگ کیک هاتون ، دسرها ، شیرینی و حتی نوشیدنی هاتون استفاده کنین 😉
🌹 مواد لازم 👇
🍃 شکر ۱ لیوان سر خالی
🍃 خامه صبحانه ۱ بسته
🍃 کره ۱۵ گرم
🍃 نمک ۱/۴ ق چ
🌹 طرز تهیه 👇
شکر رو روی حرارت نسبتأ ملایم گذاشته و تا زمانی که ۷۰ درصد شکر باز نشده قاشق نمیزنیم و فقط تابه رو تکون میدیم و بعد با لیسک سیلیکونی هم میزنیم تا مابقی شکر ذوب بشه .
خامه رو روی حرارت میزاریم تا به جوش بیاد و به کارامل اضافه میکنیم .
کره رو به کارامل اضافه کرده و هم میزنیم تا یک دست بشه و در انتها نمک اضافه میکنیم.
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #دسر_موز_شکلات 😋😍
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت_شیرینی_پزی 🍡🍪
اینم یک کلیپ برای کسانی که قالب شیرینی در دسترس ندارن 👌
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*شکلات خونگی😍
بدون پخت و فوری
مواد لازم :
پتی بور ۲ بسته
پودر کاکائو ۴ ق غ
پودر قند ۲ ق غ
شیر نصف لیوان
شکلات تخته ۱۰۰ گرم
کره ۳ ق غ
مغزیجات
ترافل
درست کنید برای تغذیه بچه ها که طعمش بی نظیره.
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لاته چیزکیک توت فرنگی🍓
🍓شربت توت فرنگی
🍓شیر
🍓یخ
🍓اسپرسو
🍓بستنی توت فرنگی
🍓کیت کت با طعم توت فرنگی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکو حلوا😍😋
موادلازم
کره نرم 🧈۱۵۰ گرم
پودر قند 🍚۶۰ گرم
زرده تخم مرغ🥚 یک عدد
وانیل🌸 ۱/۴ ق چ
آرد🥡 ۲۰۰ گرم
( اگه بخواین مثل من دو رنگ درست کنید یک قاشق سوپخوری هم پودر کاکائو نیاز دارید )
کره و پودر قند رو با همزن حسابی بزنید تا رنگش روشن و سبک بشه . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه و در حد مخلوط شدن باهمزن بزنید .آرد رو از قبل الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید . سعی کنید تا جایی که امکان داره آرد رو با لیسک به خورد خمیر بدید بعد کم کم از دست کمک بگیرید و خمیر رو جمع کنید. ممکنه آرد کمتر و یا بیشتر از دستور استفاده بشه که این بستگی به نوع آرد شما داره. خمیر خیلی خیلی نرم و لطیف هست و باید تا جایی آرد اضافه بشه که بدست تمیز خمیرتون نچسبه .
خمیر که جمع شد اگه تمایل دارید به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت پودر کاکائو بزنید ، با نوک انگشتان مخلوط کنید و بعد خمیر ها رو داخل یخچال یکساعت استراحت بدید
🎉 @deseroshirini