31.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
مداحی بیدة بیدة خضر عباس ، که در اربعین امسال فراگیر شد.
....................................
وبسایت پایگاه اطلاع رسانی چارک :
http://charak.ir
ایتا :
https://eitaa.com/charak_ir
گزارش نهایی ستادکل درباره علل سانحه بالگرد شهید رئیسی
🔹۱ - همه اسناد و مدارک مربوط به تعمیر و نگهداری بالگرد ـ از زمان خریداری و بکارگیری تا قبل از زمان وقوع سانحه ، شامل تعمیرات اساسی ، تعویض قطعات اصلی و مهم ـ ، بررسی شد که تمام اقدامات برابر استانداردهای تعریف شده صورت گرفته است.
🔹۲ - اسناد و مدارک مربوط به تعمیرات ۴ سال اخیرِ بالگرد ، نیز مورد بررسی کارشناسی و بازبینی قرار گرفت و هیچ گونه مشکلی در روند اقدامات صورت گرفته مشاهده نشد.
🔹۳ - گزارش اسناد و مکاتباتِ انجام مأموریت ـ از زمان درخواست بالگرد از سوی دفتر ریاست جمهوری ، واگذاری بالگرد ، تعریف نحوه انجام مأموریت و اعزامِ بالگرد از تهران به تبریز ، استقرار در فرودگاه تبریز، سوختگیری، مراقبت از بالگردها، نحوه شروع و ادامه مأموریت پرواز مقامات به محلهای تعیین شده دریافت شد ، که با دستورالعملها، ابلاغیهها و آییننامهها، ضوابط، مقررات و استانداردهای لازم انطباق داشته است.
🔹۴ - نقشههای پروازی از تبریز به پُلِ آغبند، سد قیز قَلعهسی و از آنجا، به سمت پالایشگاه تبریز هم، مورد بررسی کارشناسی دقیق قرارگرفت و مشخص شد، که بالگرد، در مسیر پیشبینیشده حرکت کرده و از این مسیر خارج نشده است.
🔹۵ - رایانه دستیِ همراهِ خلبانِ بالگرد (از نوع آی ـ پد) به دست کارشناسان متخصص و خبره احیاء شد، و که نشان دهنده صحت اطلاعات مسیر پروازیِ بالگرد، از شروع پرواز از تبریز به مقصد سد
قیزقلعهسی و از آن نقطه ، به هنگام برگشت ، تا زمانِ وقوعِ سانحه ، منطبق با مسیرِ از قبل تعیین شده بوده است.
🔹۶ - قطعات و سامانههای باقیمانده از بالگرد (یعنی موتورها، سامانههای انتقال قدرت و سوخترسان، تجهیزات الکترونیکی، الکترو اَو یونیکی)، به دست کارشناسان و متخصصان سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع آزمایش شد و هیچ عیوبِ موثر در سقوطِ بالگرد، وجود نداشته است.
🔹۷ - گزارشهای سازمان هواشناسی ( یعنی هوای حاضر، پیشبینی و اخطارهای وضعیتهای جوی ناپایدار) از روز قبل و همچنین روزِ حادثه، بررسی کارشناسی شد که با شرایط بوجود آمده در روز سانحه انطباق داشته است.
🔹۸ - اطلاعات سامانهِ ضبط صدای داخل کابین (CVR) و ضبط اطلاعات پروازی در سامانه FDR بالگردِ همراهِ دستهِ پروازی (میل۱۷۱) پس از پیادهسازی، بررسی شد، که در این سامانه هم، هیچ پیام و اعلامِ وضعیت اضطراری، از سوی خلبان بالگرد، اعلام نشده است.
🔹۹ - بنابر گزارشِ بررسی کمیته فنی پزشکی قانونی؛ در نتایجِ آزمایشاتِ سمشناسی و آسیب شناسی روی پیکرِ مطهر شهدا، هیچ مورد مشکوکی، اعلام نشده است.
🔹۱۰ - قطعات و سامانه های بالگرد، بررسیِ کارشناسی شد، و علائمی مبنی بر خرابکاری در قطعات و سامانهها، وجود نداشته است.
🔹۱۱ - احتمال هدف قرار گرفتن بالگرد با سامانههای آفندی و پدافندی، جنگ الکترونیک و ایجاد میدان مغناطیسی و لیزر بررسیِ کارشناسی و تخصصی شد که هر گونه دخالت موارد یاد شده در بروز سانحه منتفی اعلام میشود.
در جمع بندی این گزارش، آمده است:
🔸با عنایت به موارد ۱۱ گانه و بررسیهای دقیقِ کارشناسی و تخصصی و آزمایشهای متعدد و نتایجِ آن، نظر نهایی هیئت عالی کارشناسی ستاد کل نیروهای مسلح، این است که: علت اصلی سقوط بالگرد، «شرایطِ پیچیده اقلیمی و جوّیِ منطقه ، در فصل بهار»، در بوجود آمدن ناگهانیِ «تودهِ غلیظِ مِهِ متراکمِ و بالارونده»، به سمت ارتفاع و برخورد بالگرد، با کوه تشخیص داده شد.
محمد مهدی بابایی
تکاوران جنگ نرم
گردان هشتم سپاه سایبری
🏴 شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام بنابر اقوال در تاریخ
❶ 28 صفر سال 50 هجری (16)و
❷ 7 صفر و
❸ آخر صفر (17) و
❹ 5 ربیع الأوّل (18)
در سن 48 سالگی بدست جعده دختر اشعث بن قیس با زهری که معاویه برای او فرستاده بود حضرت را شهید کرد.
معاویه همراه با زهر ، صد هزار درهم فرستاد و وعده کرد که او را به عقد یزید در آورد؛ ولی به وعده ی خود وفا نکرد. (19)
مسمومیّت امام چهل روز طول کشید. (20) پس از ظهور اثرات سمّ بر بدن مبارک و فرا رسیدن وقت شهادت ، به سیّد الشهداء علیه السلام فرمودند :
«مرا مسموم کرده اند و پاره های جگرم داخل طشت است. من از شما جدا می شوم و به خداوند ملحق می گردم ، و می دانم چه کسی مرا مسموم کرده است ؛ ولی به حقّی که بر شما دارم در این باره حرفی نزنید. وقتی من از دنیا رفتم چشمانم را ببند و غسلم بده و کفنم نما و مرا کنار قبر جدّم پیامبر صلّی الله علیه و آله بِبَر تا با او تجدید عهد کنم. سپس مرا در بقیع کنار جدّه ام فاطمه بنت أسد علیها السلام دفن کنید. می دانم مخالفین و معاندین گمان می کنند شما می خواهید مرا کنار پیامبر صلّی الله علیه و آله دفن کنید و مانع شما می شوند. شما را به خدا قسم می دهم که مبادا به خاطر من حتّی به اندازه ی خون حجامت ریخته شود».
سپس آن حضرت مثل آنچه امیر المؤمنین علیه السلام وصیّت فرموده بود به اولاد و اهل خود وصیّت نمودند و از دنیا رفت.
امام حسین علیه السلام بعد از غسل و کفن و نماز، آن حضرت را به طرف مرقد شریف پیامبر صلّی الله علیه و آله حمل کردند. با دیدن این منظره برای مروان و بقیه ی بنی امیّه که با سلاح و به همراهی عایشه آمده بودند شکّی باقی نماند که می خواهند آن حضرت را در کنار پیامبر صلّی الله علیه و آله دفن نمایند. لذا آمدند و مانع شدند، و عایشه در حالی که سوار دراز گوشی بود گفت :
«مرا با شما چه کار است که می خواهید کسی را که من او را دوست ندارم در خانه ی من دفن کنید».
مروان ملعون هم نظیر این مطالب را گفت، و ابن عبّاس به او و عایشه جواب داد. فرزندان عثمان هم مانع شدند و گفتند :
«هرگز نمی شود که عثمان در بدترین مکان ها دفن شود و حسن با رسول خدا به خاک سپرده شود». (21)
امام حسین علیه السلام فرمودند :
به خداوندی که مکّه و حرم را محترم گردانیده، حسن علیه السلام فرزند علی و فاطمه علیهما السلام سزاوارتر است بر پیامبر صلّی الله علیه و آله از کسانی که بدون اجازه داخل خانه ی او شده اند. به خدا قسم او سزاوارتر است از حمّال خطاها عثمان، که ابوذر را از مدینه بیرون کرد. (22)
عایشه جلو قبر پیامبر صلّی الله علیه و آله رفت و خود را از مرکب پائین انداخت و گفت :
«تا یک مُو در سر من هست نخواهم گذاشت او را در این جا دفن کنید» ! (23) و از کسانی که با او بودند در خواست تیر و کمان کرد و به طرف جنازه ی مطهّر امام مجتبی علیه السلام پرتاب نمود و گفت :
پسر دشمنم را از خانه ام بیرون کنید ! (24)
سپس دیگران را امر به تیر باران کرد. (25) در اینجا بنی مروان جنازه ی آن حضرت را تیر باران کردند. بنی هاشم دست به شمشیر بُردند، ولی امام حسین علیه السلام مانع شده فرمودند :
سپس 70 تیر از جنازه ی آن حضرت بیرون کشیدند ! (26) و این در حالی بود که امام مجتبی علیه السلام به امام حسین علیه السلام خبر داده بودند که عایشه بعد از شهادت ایشان چه جنایتی را مرتکب می شود. (27)
پس از آن حضرت سیّد الشهداء علیه السلام کلماتی فرمودند که اگر وصیّت برادرم نبود می دانستید که شمشیر های الهی در کجا و چگونه بر شما فرود می آمد. سپس بدن مطهّر آن حضرت را به بقیع آوردند و در کنار جدّه اش فاطمه بنت أسد علیها السلام دفن نمودند. (28)
امام مجتبی علیه السلام دارای 15 فرزند دختر و پسر بودند، ولی از جعده ی ملعونه هیچ فرزندی نداشتند. (29)
📚 منابع :
16. مسار الشیعة : ص 27. و ... .
17. کافی : ج 1، ص 461. و ... .
18. بحار الأنوار : ج 44، ص 161. و ... .
19. کافی : ج 2، ص 481. و ...
20. دلائل الامامة : ص 162. و ... .
21. ارشاد : ج 2، ص 17. و ... .
22. امالی طوسی : ص 161 _ 160. و ... .
23. عیون المعجزات : ص 58. و ... .
24. کامل بهائی : ج 2، ص 269. و ... .
25. تحفة الأبرار فی مناقب الائمة الأطهار علیهم السلام : ص 257. و ... .