فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🍃
دنیا چقدر قشنگ میشد
اگر...
آدمها مسئولیت حرفها و اعمالشونو
به عهده میگرفتن...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این شغل ها دوس دارید؟😄
☀️ #حــدیث
🔔 سبک زندگی اسلامی
✅ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
💐 خوشا به حال کسی که:
🍃 درآمدش حلال،
🍃 باطنش پاک،
🍃 ظاهرش با کرامت،
🍃 و اذیت و آزارش به احدی از خلقالله نمیرسد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄
استمرار سیاستها از اسد پدر تا پسر
...از اینکه از قول آقای بشّار اسد، این مطلب را نقل کردید در مورد تحکیم روابط و خبر دادید از صحت حال ایشان خوشبخت شدم. ما در فوت مرحوم آقای حافظ اسد یک برادر خیلی نزدیکِ خودمان را از دست دادیم و برای ما حقیقتاً تأسفانگیز بود؛ لکن آن چیزی که جبران میکرد تأسف ما را، این بود که بحمداللَّه فرزند شایستة ایشان در اینجا مستقر شدند، و یک بشارتی بود در واقع روی کار آمدن آقای بشّار اسد. انشااللَّه که آن برادری طولانی و پرفایده، در نشیب و فرازهای این بیستساله، بیست و یکساله، باز هم ادامه یابد.بیانات در دیدار با نخستوزیر سوریه، 3/9/1379
🇬🇧⛔️ پاداش چرچیل به قصاب انگلیسی
🔻#استعمار_بریتانیا در سالهای اشغال #هند به شدت وحشت و خفقان ایجاد کرده بود، بطوری که سالهای متمادی هرگونه تجمع به #کشتار و #قتلعام میانجامید. یکی از این نمونهها "کشتار باغ جلیان والا" بود. تجمعی که حتی اعتراضی نبود و پیرامون جشن محلی برگزار شده بود.
❗️کیشوار دیسای در کتاب "باغ جلیان والا ۱۹۱۹" مینویسد:
‼️در ۱۳ آوریل ۱۹۱۹، حدود ۱۰ هزار مرد، زن و کودک غیرمسلح در باغ جلیان والا برای برگزاری "جشن بهاری بایساخی" جمع شده بودند.
‼«دایر» ژنرال انگلیس، بلافاصله پس از اطلاع از مراسم، با ورود به محل، افراد خود را در تنها گذرگاه باریک باغ قرار داد که توسط ساختمان محصور شده بود. او بدون هیچ هشداری، به ۵۰ سرباز دستور داد تا به داخل تجمع شلیک کنند، و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حدود ۱۶۵۰ گلوله در میان جمعیت شلیک کردند.
‼️بر اساس برآوردهای رسمی، نزدیک به ۴۰۰ غیرنظامی کشته شدند و ۱۲۰۰ نفر دیگر بدون مراقبت پزشکی زخمی رها شدند.
🔻 «دایر»، استدلال میکرد که اقدام او برای ایجاد یک "اثر اخلاقی و گسترده" ضروری است. وی میافزاید: «اگر گلوله بیشتری داشتم بیشتر به کشتار ادامه میدادم!»
🔻وینستون #چرچیل، وزیر جنگ وقت، در یک سخنرانی در مجلس عوام در سال ۱۹۲۰ - دایر را ستایش کرد و شمشیری به او داد که شعار «ناجی پنجاب» روی آن نوشته شده بود.
📚 کتاب: JALLIANWALA BAGH 1919
👤 نوشته؛ کیشوار دیسای
🌐 https://www.britannica.com/place/India/Jallianwala-Bagh-massacre
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر
🔵 سه دقیقه با پدرم صحبت کردم؛ از حقوقم کم شود!
✍از مواردی که شهید صیاد رعایت میکرد حقوق بیتالمال بود. من شاهد بودم که از منطقه با من که در دفتر ایشان بودم، تماس میگرفت و میگفت مثلا سه دقیقه با مشهد با پدرم صحبت تلفنی کردهام. ما در طول این مدت تماسهای شخصی او را یادداشت میکردیم سر ماه جمعبندی میکردیم و پولش را از محل حقوق وی کسر و به حساب بیتالمال واریز میکردیم که رسید همهی این پرداختیها هم موجود است. شهید صیاد یک پیکان داشت در حالی که دهها ماشین مدل بالا در اختیار ما بود، اما ایشان پرهیز میکرد و میگفت کارهای شخصی را با ماشین شخصیام پیگیری کنید.
📚 از کتاب صیاد دلها ص ۷۰
🔴 آیا معصومه ابتکار درباره ریزگردها دروغ می گوید؟!
‼️ریزگردها که بیشترشان منشا خارجی دارند و درصد قابل توجهی از آنها بخاطر سدسازی های فاشیست ترکیه (اردوغان) و دزدی حقابه چند کشور خاورمیانه توسط این کشور رخ داده، به معضلی عظیم برای ایران و دیگر کشورهای خاورمیانه تبدیل شده است!
‼️در این میان اولین نهادی که باید پاسخگو باشد چرا سالها در مقابل سدسازی های ترکیه سکوت کرده، سازمان سابق محیط زیست کشور است که "معصومه ابتکار" بدون داشتن تخصص مرتبط، ۱۲ سال بر صندلی ریاست آن تکیه زد!
‼️حالا که انتقادها از وی بالا گرفته است، در چندین پُست که در کانالش منتشر نموده، سعی دارد خود را مبرا کند و حتی ادعا کرده:" سعی کردیم جامعه جهانی را به خاطر مسولیتش در قبال گرد و غبار پاسخگو کنیم و موضوع را به مجمع عمومی سازمان ملل بردیم"
‼️بر خلاف ادعای او عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم مهاباد گفت: زمانی که سؤالی در این موضوع از وزارت خارجه پرسیده شد، حتی یک برگ کاغذ که در آن نامهای به مراجع بینالمللی نگارش شده باشد، وجود نداشت!!
😈ابتکار یکی هست مثل فائزه هاشمی... بهایی و #فراماسونری
اولین اتوبوسی که به ایران وارد شد !
یک تاجر بلژیکی توانست اولین اتوبوس را وارد ایران کند و این اتوبوس برای اولین بار در شهر رشت به کار گرفته شد، اما با گذشت زمان و با در نظر گرفتن میزان کرایه، سودآوری و زیر ساخت های حمل و نقل کشور توجیه اقتصادی آن رد شد. به همین دلیل اولین اتوبوس به کار گرفته شده به یکی از تاجران ایرانی به نام معین التجار فروخته شد.
افسانه پري غار کيجاک چال، سوادکوه ،مازندران!
اين غار در 10 کيلومتری جنوب شهر پل سفيد و روبروی پادگان ارتش قرار دارد. اين غار زيبا در داخل ارتفاعات جنگلی مشرف به روستای پيت سرا در دوآب سوادكوه قرار دارد . محل اصلی غار در بدنه يك ديوار60 متری از جنس آهك واقع شده كه ارتفاع آن از سطح زمين به23 متر بالغ مي گردد سقف گنبدي آن با كف غار نيز7 متر فاصله دارد. ديواره 60 متري بشكل يك كلاهك مي باشد بصورتي كه دهانه غار در زير يك نقاب به طول چهارونيم متر قرار گرفته است محوطه زير دهانه غار نيز بشكل يك كلاهك مي باشد. اين غار يك شاهكار ويك اعجاز طبيعي است وضعيت آن نيز شرايطي را پديد آورده كه دسترسي به غار را غير ممكن ساخته وتنها باتجهيزات كامل مي توان به داخل آن راه پيدا كرد . چشم انداز طبيعي مقابل آن نيز بسيار بديع و چشمگير است عمق غار كيجا كچال زياد نيست ولي با وجود كوچك بودن و سادگي شكل و نمايي دلپسند دارد تمام مساحت داخل آن شامل يك تالار ساده بيضی شكل با طول 12 متر و عرض 10 متر و دو اتاق بزرگ كنار هم با اندازه های متفاوت مي باشند. اتاق بزرگتر در جانب شمال غار با شش متر طول و 75/4 متر عرض در جهت شمالي جنوبي و اتاقي كوچكتر با 5/5 متر طول و 10/4 متر عرض در جانب جنوب فضاي داخلي ساخته شده اند. اين دو اتاق با يك ديوار از هم جدا شده و مدخل هر اتاق در ايوان جلو دهانه غار قرار دارد. ديوارها 65 سانتي متر قطر دارند كه بيشتر قسمتهاي آن از بين رفته است. مصالح ابنيه داخلي سنگ و يك نوع گل بسيار سخت و محكم از جنس خاك رسي است كه در پاي ارتفاعات به وفور يافت مي شود. سقف ابنيه داخل غار نيز با تنه درختان جنگلي منطقه تير كشي شده بود. غار كيجا كچال از هر جهت شبيه غار اسپهبد خورشيد مي باشد و مانند آن احتمالاً مربوط به اواخر دوره ساساني و از دژهاي دفاعي اسپهبدان طبرستان در برابر حمله اعراب به منطقه و پناهگاه سلاطين و حكمرانان وقت بود. نقل است در روزگاران گذشته، دختري از نژاد پريان که از آدميان ميترسيد در اين غارزندگی می کرد سرگرمی اش بافندگی بود (هنوز چوبهای دستگاه بافندگی او در جلوی غار نمايان است) شبها روز شد و روزها شب تا روزی چوپانی همراه گوسفندان خود به اين غار نزديک شد شکل و شمايل دختر را در دهانه غار ديد و در دل عاشق او شد. چوپان روزها به پای غار ميآمد و به نی زدن می پرداخت تا اينکه پس از مدتی ترس اين دختر از آدميان ريخت وکمکم به پسرک چوپان نزديک شد و سر بر شانهي او نهاد . چوپانکه دلبر را در اختيار خود ديد کام دل از او بگرفت. دختر پریزاد که از شور و هيجان عشق به خود آمد، ديد کار از کارگذشته است و از هوش برفت. چوپان جوان دختر را که دامنش آلوده به خون بود بر دوشگرفت تا به آبی برساند و شستشو کند. چند قطره از خون او بر خاک دامنهي غار ، نزديک رودخانه ريخت (خاک سرخي که اکنون در دامنه غار ديده می شود) سرانجام چوپان، دختر را به چشمهای رساند و او را نظافت و طهارت کرد. اين چشمه امروز به «پري چشمه يا پرو چشمه » مشهور است دختر پس از به هوش آمدن رضايت داد که با پسر چوپان به خانهی او برود. پسر چوپان که اهل شهميرزاد بود از دل و جان راضی شد و آن دو قدم در راه نهادند و ساليان سال در کنار هم زندگی کردند در شهميرزاد تا امروز تيرهاي بنام اپری Aporyزندگی می کنند که بازماندگان نسل اين دو هستند. دختران اين طايفه از زيبايي بسيار برخوردار هستند به طوری که زبانزد خاص و عامند .اين افسانه در طی سالها سينه به سينه نقل شده است.
«با سپاس از افتخار روحی فر»