فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای امام زمانم چه کنم؟
🔰وقتی به تنگنا رسیدی این نماز رو بخون
نماز استغفار
جهان جای بهتری میشد اگر انسانها به همان میزانی که صحبت میکنند، ظرفیتِ ساکت بودن را هم داشتند.
- باروخ اسپینوزا
آدم ها همه می پندارند که زنده اند ،
برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است کسی از کسی نمی پرسد ، آهای فلانی !
از خانه دلت چ خبر ؟ گرم است !چراغش نوری دارد هنوز؟ ...
شاملو
تکیه کلامش بود؛
فرق نمی کرد موقع سلام یا وقت خداحافظی،
می گفت:
"تنور دلت گرم..."
معنی این جمله را بعدها فهمیدم...
هرجا که از دلم مایه گذاشتم و اتفاق خوبی افتاد یاد حرفش افتادم.
انگار تنور دلت که گرم باشد نان مهربانی اش را می خوری!
هرچه دلت گرمتر،
مهربانی ات بیشتر و روزگارت آبادتر است...
احمد شاملو
زندگی همین است، نه؟ مقداری کامیابی و مقداری سرخوردگی.
برای من که دلچسب بوده است؛ در ضمن اگر دیگران چنین احساسی نداشته باشند، نه اعتراض میکنم و نه تعجب.
- جولین بارنز
دعوتید به یک جرعه #آرامش
خدایا خودت مراقب عزیزانم باش
که دیوار حادثهها بلند است
و دستان من کوتاه
که ابرهای بیماری بسیارند
و چتر امنیت من کوچک
که اگر تو نباشی
خیالم از بابت هیچ چیز راحت نیست
مراقب باش نه روانشان زار شود
نه جسمشان بیمار
که من طاقت بغض و اندوه و بیماریِ
عزیز ،ندارم
عزیزانم را، دوستانم را، خانوادهام را
به تو میسپارم
خودت آنها را میان آغوش
امن خداییات جا کن
خودت ضامن آرامش و سلامتیشان باش
که آنان با ارزشترین دارایی من روی زمیناند
و من فقط به تـــو میسپارمشان...
#نرگس_صرافیان_طوفان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آرزو
آرزومیکنمبرات🎈
آقایان #وزارت_بهداشت می فرمایند: حدود ۱۴ میلیون نفر از مردم کشور هنوز دوز اول واکسن کرونا را هم تزریق نکردهاند/ ۶ میلیون نفر دوز دوم را نیز تزریق نکردهاند/ ۲۶ میلیون نفر از مردم هم دوز سوم واکسن کرونا را تزریق نکردهاند.
سوال: پس چطور میگید آمار تک رقمی شد؟!
#تناقض
#کرونا_هراسی
🔻 متن کامل رشتهتوییت:
1️⃣ ایران و #معاهده_همهگیری
سازمان بهداشت جهانی قرار است در جلسه مجمع جهانی بهداشت که 1 تا 7 خرداد برگزار میشود پیرامون طرحی با نام معاهده همهگیری با نمایندگان کشورهای جهان مباحثه کند؛
اما این معاهده چیست و چرا ایران و کشورهای جهان نباید به مناسبات آن تن بدهند؟
2️⃣معاهده همهگیری (Pandemic Treaty) یا در عنوان کامل «معاهده بینالمللی برای پیشگیری، آمادگی و پاسخ به همهگیریهای جهانی» ایدهای است که سازمان بهداشت جهانی و سران تعدادی از دولتهای جهان در سال 2021 برای ایجاد ساز و کاری بینالمللی برای #حکمرانی_جهانی در عرصه سلامت ارائه کردند.
3️⃣ هنوز جزئیات کاملی از این طرح بینالمللی منتشر نشدهاست اما این طرح به طور خلاصه قرار است در صورتی که جهان دوباره با یک همهگیری جهانی روبرو شد، به سازمان بهداشت جهانی برای مدیریت و سیاستگذاری در این همهگیری اختیار قانونی اعطا کند و کشورهای عضو را ملزم به اجرای آن نماید.
4️⃣ این نگرانی وجود دارد که این معاهده زمینهساز استبداد، دیکتاتوری و سیاستگذاری جانبدارانه در عرصه سلامت جهانی گردیده و با نقض استقلال جوامع و دولتها، سلامت عمومی در معرض تهدید قرار گیرد.
5️⃣ هماهنگی و یکپارچهسازی سیاستگذاری در عرصه سلامت جهانی در نگاه اول بیاشکال بهنظر میرسد، اما سوال مهم اینجاست که چه کسانی قرار است جهتگیری این سیاستها را مشخص کنند؟ با نگاهی به عملکرد و پیشینه سازمان بهداشت جهانی در گذشته، قضاوت ما پیرامون #معاهده_همهگیری متفاوت خواهدبود.
6️⃣ سازمان بهداشت جهانی در همهگیری آنفولانزای خوکی 2009 یکی از بدترین عملکردها را از خود بر جای گذاشت. این سازمان در این همهگیری تعریف پاندمی را تغییر داد، عملکردی غیرشفاف داشت، به لابی و همکاری با صنعت داروسازی متهم شد و حتی پارلمان اتحادیه اروپا عملکرد آن را محکوم کرد.
7️⃣ واکسنهای اهدایی سازمان بهداشت جهانی در برنامه واکسیناسیون کزاز در کنیا در دهههای اخیر آلوده به عامل ضدباروری شخیص داده شدهاند و این سازمان به کنترل جمعیت و تروریسم زیستی در کشورها متهم شدهاست.
8️⃣ سازمان بهداشت جهانی در ماجرای ردیابی منشأ بیماری کرونا در چین نهتنها نهادهای دولتی چین را برای ارائه اطلاعات شفاف تحت فشار قرار نداد، بلکه با دعوت از پیتر دازاک متهم ردیف اول آزمایشگاه ووهان به عنوان عضو کمیته حقیقتیاب، بر نظریه آزمایشگاهی بودن ویروس کرونا سرپوش گذاشت.
9️⃣ دولت ایالات متحده و انگلستان بزرگترین تأمینکنندگان مالی این سازمان میان دولتهای جهان هستند و حتی نهادهای نظامی دولت ایالات متحده نیز در کمیتههای تخصصی این سازمان دارای نماینده هستند. طبعاً تأمینکنندگان مالی این سازمان استقلال و جهتگیری آن را تعیین خواهندکرد.
0️⃣1️⃣ بنیاد گیتس به عنوان دومین تأمینکننده مالی سازمان بهداشت جهانی نفوذ قابلتوجهی در آن دارد؛ هر چند که در این سالها به سودجویی اقتصادی، عملکرد غیرشفاف، غیرعلمی و غیرمسئولانه، نقض اخلاق پزشکی و آسیب به سلامت شهروندان و اطلاع از وقوع همهگیری کووید-19 متهم شدهاست.
1️⃣1️⃣ انجمن جهانی اقتصاد (WEF) یکی دیگر از حامیان طرح معاهده همهگیری میباشد؛ هر چند که با سیاست ریست بزرگ (The Great Reset) و طرح جنجالی واقعه 201 (Event 201) به پیشبینی وقوع همهگیری کووید-19، برنامهریزی برای آن و توطئه در عرصه سیاست جهانی متهم شدهاست.
2️⃣1️⃣ کانونهای بزرگ و مشهور سرمایهداری مانند بنیاد راکفلر علاوه بر نقشآفرینی گسترده در تاریخ سلامت جهانی و حمایت از طرحهای موسوم به آمادگی برای همهگیریهای آینده (Pandemic Prevention)، نقش بنیادینی در تأسیس سازمان بهداشت جهانی و شکل دادن به سیاستهای آن داشتهاند.
3️⃣1️⃣ سازمان بهداشت جهانی علاوه بر اینکه در همهگیریهای گذشته به تعارض منافع با صنعت داروسازی متهم شدهاست، در تأمین مالی و تأمین بودجه خود نیز آشکارا از کمپانیهای داروسازی منابع مالی دریافت میکند و این تضاد منافع میتواند اثرات مهمی بر استقلال عملکرد این سازمان داشتهباشد.
4️⃣1️⃣ سازمان بهداشت جهانی در رویکردی غیرعلمی و غیراخلاقی از همجنسگرایی حمایت آشکار میکند و اخیراً در یک موضعگیری غیرمنتظره برای سقط جنین زنده مشروعیتزایی کردهاست.
5️⃣1️⃣ سازمان بهداشت جهانی با حمایت از افرادی که در ایران به جاسوسی برای رژیم صهیونیستی شناخته شدهاند، حمایت از شورشیان حزب خلق تیگرای در شمال اتیوپی و سکوت در برابر جنایتهای عربستان سعودی در یمن علیرغم موضعگیری پررنگ نسبت به جنگ داخلی اتیوپی، جانبداری سیاسی خود را اثبات کردهاست.
6️⃣1️⃣ تدروس آدهانوم دبیر کل سازمان بهداشت جهانی یکی از اعضای حزب خلق تیگرای (TPLF) و وزیر بهداشت و وزیر خارجه دولت اتیوپی هنگام حکومت این حزب بودهاست؛ حزبی که سالها در این کشور حکومت کرد و به دیکتاتوری، فساد و حتی تروریسم متهم بود.
7️⃣1️⃣ در همین راستا افراد زیادی در سال 2017 با دبیر کلی آدهانوم در سازمان بهداشت جهانی مخالف بودند و با هشتگ #NoTedros4WHO به استقبال او رفتند.
8️⃣1️⃣ ایران تا کنون در اثر سیاستهای اقلیمی سازمان ملل و عملکرد جانبدارانه آژانس بینالمللی انرژی اتمی، در #معاهده_پاریس، #پرونده_هستهای و #تحریم_اقتصادی خسارات زیادی را متحمل شدهاست.
9️⃣1️⃣ اگر سازمان ملل و زیرمجموعههای آن رفتار عادلانه و بیطرفانهای با ایران و سایر کشورها در بحرانهای جهانی داشتند، سازمان بهداشت جهانی هم همین رفتار و عملکرد را تکرار خواهدکرد.
0️⃣2️⃣ در وضعیت ناپایدار و نابرابر فعلی در عرصه سیاست جهانی و با توجه به ابهامهایی که پیرامون استقلال، عملکرد و پیشینه سازمان بهداشت جهانی در همهگیریها وجود داشتهاست؛ چرا کشورهای جهان باید استقلال تصمیمگیری را از خود سلب کرده و حکمرانی جهانی سلامت را به این سازمان بسپارند؟
1️⃣2️⃣ اگر پس از عضویت کشورهای جهان در این معاهده بینالمللی، سران تصمیمگیر این مجموعه جهانی تحت نفوذ کانونهای سرمایهداری، صنایع داروسازی یا دولتهایی خاص مردم جهان را مجبور به پیروی از سیاستهای آسیبزا کنند، جهان درگیر چه تبعاتی خواهدشد؟
2️⃣2️⃣ سازمان بهداشت جهانی در این سالها ثابت کردهاست که مجموعهای غیرمستقل، غیرشفاف، غیرعلمی، ناتوان و فاسد است. دادن اختیار قانونگذاری به این سازمان نهتنها استقلال و قانون اساسی کشورها را نقض خواهدکرد، بلکه سلامت عمومی #ملت_ایران و ملل جهان را در معرض مخاطرات بزرگی قرار خواهدداد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یاعلی بن موسی الرضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی را ورق بزن ، هر فصلش را بخوان
با بهار برقص ، با تابستان بچرخ ،
در پاییز قدم بزن ، با زمستان بنشین،
چایت را به سلامتی نفس کشیدنت بنوش
زندگی را باید زندگی کرد
مبادا زندگی را دست نخورده بگذاری...
بفرمایید صبحانه😍🍳
🔴#مهم
🚨حملات دیشب اسرائیل به دمشق که متاسفانه یکی از موشک ها نزدیک حرم حضرت زینب هم برخورد کرده نشان از پیچیده شدن اوضاع منطقه داره ، به این دلیل که این حمله بی سابقه بوده و قطعا دلیل این کار صهیونیست ها پیام به مقاومت خواهد بود ، چون اونا میدونند که کمتر از یک ماه دیگر درگیری های جدی با مقاومت آغاز خواهد شد ...
🔴علت انتشار پرحجم کلیپهای رقص در مدارس چیست؟
🔹در روزهای اخیر تصاویر و کلیپهای متعددی از رقص دانشآموزان در مدارس کشور در فضای مجازی منتشر شد که بازتاب زیادی نیز داشته است. در این خصوص بررسیها نشان میدهد در پشت پرده انتشار پرحجم این تصاویر در فضای وب، اتاق فکری قرار دارد که به دنبال بدیلسازی برای وضعیت حال حاضر فرهنگی کشور است.
🔹در این رابطه گفته میشود بدنبال بازخورد بسیار مثبت سرود" سلام فرمانده" در سراسر کشور، گروه های مجازی اصلاح طلب و جریانهای افراطی اهل سنت تلاش های مقابلهای گسترده ای را با اقداماتی همچون انتشار فیلم رقص دانشآموزان در مدارس، انتشار فیلم های همخوانی شجریان در مدارس و یا سرودهایی را با تصاویر مولوی عبدالحمید بازنشر دادهاند.
🔹اخبار موجود در این زمینه نیز حکایت از این دارد که در جلسات جریانات اصلاح طلب در استانها و بویژه استانهای جنوب شرقی کشور، بر این مسئله تمرکز شده و برای مدل عملیات روانی آن تصمیمگیری شده است.
🔹علاوه بر این، گروه های رسانه ای معاند و غیرهمسو اقدامات مقابله ای گستردهای برای تخریب و فروکاست بسامد این اثر رسانهای، صورت داده اند که شامل:
- تخریب اثر در شبکه سلطنت طلب من و تو
- حمله به شعر، با برچسب «امام زدایی» توسط سایت اصلاح طلب جماران
- پخش تصاویر مولوی عبدالحمید میکس شده با سرود مذکور توسط جریانهای افراطی اهل سنت.
🔺سریال قربانیان «هوتگ» تمامی ندارد / کودک ۱۱ ساله، ششمین قربانی هفته اخیر
🔹روز گذشته دختر بچهای ۱۱ ساله در روستای «زهرآپ» با هدف سیراب کردن دام کنار هوتگی در نزدیکی روستا رفته که در پی سر خوردن داخل هوتگ افتاده و غرق میشود.
🔹این دختر بچه ششمین نفر است که در طول هفته گذشته در پی غرق شدن در هوتگهای منطقه بلوچستان واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان جان خود را از دست داده و گویی سریال تلخ قربانیان هوتگ پایان ندارد.
🔹بخشدار پیرسهراب: روستای محل زندگی این کودکان از شبکه آب بهرهمند است اما استفاده از هوتگ با زندگی مردم عجین است و ضرورت دارد خانوادهها با جدیت بیشتری از فرزندان خود مراقبت کنند.
بعد ۴۳ سال همت مسئولین را می طلبد که به مردم کمک کنند نیروهای جهادی کمر همت ببندند منتظر دولتمردان هم نباشند
♦️شیوع آبله میمون، انگلیس انبار کردن واکسن را آغاز کرد
🔹همزمان با جلسه سازمان بهداشت جهانی درباره شیوع آبله میمون، وزیر بهداشت انگلیس اعلام کرد که این کشور کار انبار کردن واکسن آبله را آغاز کرده است.
🔹ساجد جاوید همچنین اعلام کرد که تعداد مبتلایان به این بیماری در این کشور دو برابر شده و به ۲۰ نفر رسیده است.
🔹از زمانی که نخستین مورد ابتلا به آبله میمون در اروپا کشف شد، دو هفته گذشته است اما در همین مدت تعداد مبتلایان به ۱۲۷ نفر افزایش یافته و این بیماری در پنج کشور مختلف دیده شده است.
🔹بیماری آبله میمون، واکسن مخصوص خود را ندارد، اما سازمان بهداشت جهانی میگوید که واکسن آبله تا ۸۵ درصد برای حفاظت در برابر آبله میمون کارآیی دارد.
🔹تاکنون کشورهای انگلیس ، اسپانیا، پرتغال، آلمان و ایتالیا از جمله کشورهای اروپایی هستند که موارد ابتلا به آبله میمون در آنها تایید شده است. آمریکا، کانادا و استرالیا نیز خارج از اروپا موارد آبله میمون را مشاهده کردهاند.لعنت خدا به وزرات بهداشت جهانی ودولتهای اروپایی وامریکا در شیوع این بیماری نقش دارند ونقشه خودشان هست هنوز شیوع پیدا نکرده واکسنشم ساختند دروغ به این بزرگی گوشامون مخملیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🍃
🌹*یک فتوای...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم گرفته ای رفیق
جاموندم انگار از همه...💔😭
خسته ام از این حالو هوا😔