رتبه نخست چهارمحال و بختیاری در تولید خاویار طلایی
تولید خاویار طلایی به روش جدید در چهارمحال و بختیاری بومی سازی شده است
اخبار جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان گفت: تولید خاویار طلایی به روشی جدید روش فر فروری وارداتی از کشور روسیه است، اما در قطب صنعتی فرخشهر بومیسازی شده است.
ملک پور افزود: خاویار طلایی از دل ۲۵ هزار تن ماهیان سردابی چهارمحال و بختیاری جمع آوری و فرآوری میشود که البته به مهارت خاصی نیاز دارد که متخصص این کار هم از آذربایجان آمده است.
وی گفت: محصولی که تمام آن به کشورهایی مثل آذربایجان، ارمنستان، روسیه و حوزه خلیج فارس از فرخ شهر چهارمحال و بختیاری صادر میشود.
ملک پور افزود: خط تولید این کارخانه در قطب صنعتی فرخشهر روزی ۲۰۰ تن یعنی دو برابر پارسال هدف گذاری شده و تا پایان امسال محقق خواهد شد.
راهاندازی کارخانه فرآوری خاویار طلایی در قطب صنعتی فرخشهر استان چهارمحال و بختیاری برای ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
این محصول روزی ضایعات مزارع شیلات استان محسوب میشده، اما حالا به تولید صادراتی با ارزش افزوده و ارزآور برای کشور به شمار میرود استان چهارمحال و بختیاری با تولید خاویار طلایی در کشور رتبه نخست را دارد.
https://www.iribnews.ir/00H7Gh
#خاویار_طلایی
#شیلات
#آبزیان
#صادرات
#چهارمحال_و_بختیاری
┈┉┅━❀🍂🍁🍂🍁❀━┅┉┈
❀━┅┉┈ همراهی شما افتخار ماست
┈┉┅━❀ اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄
🦋@chbJahadkeshavarzii
29.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ پیام تبریک دکتر حسین برزگر رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری بمناسبت سالروز تشکیل اتاق بازرگانی ،صنایع،معادن و کشاورزی
#اتاق_بازرگانی_صنایع_معادن_و_کشاورزی
#جهاد_کشاورزی
#چهارمحال_و_بختیاری
┈┉┅━❀🍂🍁🍂🍁❀━┅┉┈
❀━┅┉┈ همراهی شما افتخار ماست
┈┉┅━❀ اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄
🦋@chbJahadkeshavarzii
در میزگرد ایرنا بررسی شد
خاکی که برای انسان مدرن منشا زندگی است
شهرکرد- ایرنا- خاک برای انسان مانند هوا و آب دارای اهمیت است، آنچنان که انسان از خاک آفریده شده است و به خاک بازمیگردد و این خاک نیز درست برای همین انسان مدرن اکنون منشا زندگی است چنانچه قدر آن دانسته شود.
به گزارش ایرنا، اهمیت خاک برای انسان چنان است که در عصر مدرن آن را منشاء زندگی بشر می دانند و در روز جهانی خاک پنجم دسامبر اعلام شده است که تخریب یکسوم خاکهای جهان را انسانها در عصر کنونی شاهد هستند.
در ایران بارانهای سیلآسا، بادها و توفانها، گرمایش زمین، فرونشستها و کاهش پوشش مرتعی و جنگلی از مهمترین عوامل فرسایش خاک است آنچنان که فرسایش خاک در چهارمحال و بختیاری از استانداردهای کشوری بیشتر است.
فیلم میزگرد تخصصی ایرنا با موضوع خاک منشاء زندگی
کارشناسان متخصص در بخش آب و خاک چهارمحال و بختیاری در میزگرد خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز شهرکرد مسائل مرتبط با این بخش را بهطور علمی مورد بررسی قرار دادند و راهکارهای لازم در خصوص تقویت حوزه آب و خاک استان را ارائه کردند.
مدیر آب و خاک سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: خاک اهمیت ویژه و حساسی دارد و براساس آموزههای دینی انسان از خاک است و به خاک باز میگردد.
غلامرضا ذاکری تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالهای اخیر بحث خاک را بسیار پُراهمیت جلوه دادهاند و فرمودهاند موضوع خاک از آب مهمتر است.
وی افزود: خاک تودهای پویا و زنده ناشی از فعالیتهای شیمیایی و فیزیکی است که در حضور میکرواُرگانیسمهای داخل خاک ایجاد شده و از سنگ بستر تولید میشود.
ذاکری در خصوص فایدههای خاک تصریح کرد: خاک بستر اصلی تولید مواد غذایی است و در ساختمانسازی، جادهسازی، صنایع چوب و عامل تولید در مساله امنیت غذایی نقش مؤثر و مستقیم دارد.
وی یادآور شد: در همین راستا سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (FAO) هر سال پنجم دسامبر برابر ۱۴ آذرماه را بهعنوان روز جهانی خاک نامگذاری و معرفی کرده و در سالهای اخیر مراسم و برنامههای متنوعی درخصوص خاک انجام شده است.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: هدف اصلی این برنامهها حفاظت خاک و فرهنگسازی برای نگهداری آن است.