eitaa logo
اخبار جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
2.5هزار دنبال‌کننده
83.8هزار عکس
5.5هزار ویدیو
396 فایل
اخبار،گزارش،رويداد و... سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختياری ارتباط با ادمين ها @hamidrezahabibian @hgh007 @Armatic1401 @Majidkarimian ارسال الکترونیکی انتقادات و پیشنهادات از طریق @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">chbjahadpublicrelations@gmail.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بازرسی و نظارت بر نحوه توزیع و کیفیت خوراک دام واحدهای گاوداری مجتمع دامپروری قلنگان شهرستان شهرکرد با حضور کارشناسان امور دام استان، مسئول حراست، رئیس اداره بهبود تولیدات دامی و بازرسان تنظیم بازار شهرستان شهرکرد در جهت جلوگیری از سوء استفاده واردکنندگان ، واسطه ها، دلالان و در نتیجه جلوگیری از بروز التهابات و اخلال در بازار نهاده های دامی و طیور بازرسی و نظارت از این واحدها به صورت مستمر ادامه خواهد داشت. ┈┉┅━❀🍂🍁🍂🍁❀━┅┉┈ ❀━┅┉┈ همراهی شما افتخار ماست ┈┉┅━❀ اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری ┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄ 🦋@chbJahadkeshavarzii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
كيفيت نان حاصل عملكرد زنجيره كامل است
سرپرست اداره كل غله و خدمات بازرگانی استان ،گفت: براساس سامانه نانینو میزان مصرف آرد و سهمیه نانوا‌ها مشخص می‌شود و براساس سهمیه مشخص شده کارت آن‌ها شارژ می‌شود. به گزارش روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان: یزدان یگانگی، با اشاره به توزیع ۶ نوع آرد در استان افزود: هم اکنون ۸۰۰ واحد نانوایی شهری و روستایی در چهارمحال و بختیاری فعال است. وی گفت: بحث کیفیت نان تنها مربوط به گندم و نوع آردی که به نانوا‌ها تحویل داده می‌شود نیست بلکه این امر شامل یک زنجیره کامل است که برای داشتن یک نان با کیفیت باید به کل این زنجیره که از مزرعه که شامل نوع کاشت گندم، کارخانه‌های آرد، سبوس‌گیری، خواب آرد قبل از تحویل به نانوایی، نحوه عمل‌آوری، مقدار خمیرمایه، مهارت شاطر نانوا، نوع پخت و آموزش نانوا‌ها پرداخته شود. وی گفت: میزان سبوس‌گیری باید به میزان ۱۱ تا ۱۸ درصد باشد که در زمان حاضر این میزان در استان چهارمحال و بختیاری ۱۵ درصد است. یگانیگ افزود:تلاش می‌شود گندمی با گلوتن مناسب در اختیار کارخانه قرار گیرد و میزان سبوس گیری هم در حد استاندارد ۱۱ تا ۱۸ درصد باشد، چون افزایش میزان سبوس‌گیری نه تنها از کیفیت نان می‌کاهد بلکه موجب فقر غذایی می‌شود. ┈┉┅━❀🍂🍁🍂🍁❀━┅┉┈ ❀━┅┉┈ همراهی شما افتخار ماست ┈┉┅━❀ اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری ┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄ 🦋@chbJahadkeshavarzii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خاک 1402.pdf
45.98M
❇️ گزارش عملکرد سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری در گرامیداشت روز جهانی خاک+پاورپوینت ❇️ تهیه کنندگان: دکتر سید محمدرضا حسینی مهندس زهرا گودرزی دکتر هاجر طاهری ┈┉┅━❀🍂🌾🍂❀━┅┉┈ ❀━┅┉┈ همراهی شما افتخار ماست ┈┉┅━❀ اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری ┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄ 🦋@chbJahadkeshavarzii