eitaa logo
کانال رسمی سرآشپز فرشاد نصرالهی
6.4هزار دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
2.2هزار ویدیو
2 فایل
🌹﷽🌹 کارشناس و مدرس رسمی آشپزی در صداوسیما #آقای_رسپی آموزش انواع غذاها با طعم جدید😋 با کلی فوت وفن آشپزی🤭 سوالات آشپزی وثبت نام کلاس @Adminchef تبیلغات @cheftabligh ⛔️کپی‌و انتشارمطالب بدون منبع ممنوع⛔️
مشاهده در ایتا
دانلود
نکات استیک ناپز⁉️ برای پخت گوشن ناپز، یک قاشق مرباخوری سرکه سیب به آب اضافه کنید. برای رام کردن گوشت سفت، به مقدار مساوی سرکه و آب گوشت گرم را با یکدیگر ترکیب کنید و اجازه دهید گوشت به مدت ۲ ساعت در آن قرار گیرد.
گرم کردن گوشت⁉️ قبل از شروع به سرخ کردن استیک، باید گوشت را از یخچال بیرون بیاورید و به دمای اتاق برسانید. این کار باعث می‌شود که گوشت بهتر و یکنواخت پخته شود.
اندازه ضخامت استیک انتخاب ضخامت مناسب برای استیک اهمیت بسیاری دارد و بهترین نتیجه را در پخت به دست می‌آورد. بهترین انتخاب برای استیک ضخامتی حدود ۲٫۵ تا ۳ سانتی‌متر است
درجه حرارت ملایم برای پخت بهتر برای پخت استیک، بهتر است از درجه حرارت متوسط استفاده کنید تا گوشت خشک نشود و طعم خوبی را به خود بگیرد. حرارت متوسط کافیست تا استیک به طور یکنواخت پخته شود و درون آن رطوبت حفظ شود، به این ترتیب استیک با طعم و بافتی خوب سرو خواهد شد.
استراحت دادن به استیک بعد از پخت بعد از پخت استیک، مناسب است آن را برای چند دقیقه استراحت داده تا داخل آن آرام شود و طعم بهتری به آن ببخشید. در این زمان، گوشت درونی در دمای مناسب خود بهبود می‌یابد و احتمالاً طراوت و شیرینی بیشتری به استیک خواهد داد. می‌توانید استیک را درون یک سینی آلومینیومی یا روی یک تخته چوبی قرار داده و به آرامی استراحت دهید. در این مدت، اندکی دمای استیک کاهش می‌یابد و اجازه می‌دهید تا اندکی استراحت کند و از طراوت خود استفاده کند.
سوال داشتید که استیک باید چه گوشتی باشه⁉️ گوشت استیک بهتره که راسته گوساله باشه چون بافتش چربی نداره برای استیک عالیه😍 👨‍🍳
اگر سوپ یا خورشت‌تان به طور ناگهانی شور شده است، چند تکه سیب زمینی پوست کنده داخل آن بیندازید. سیب زمینی نمک اضافی را جذب می‌کند. از سیب نیز می توانید استفاده کنید اما به یاد داشته باشید که بعد از ۱۰ دقیقه تکه های سیب را خارج کنید.
18.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذاهای فست‌فودی همیشه نه،ولی بعضی مواقع خیلییی میچسبه😋 امروز از سرکار که اومدم دیدم هیچی ندارم و خیلی ام گشنمه یهو چشمم خورد به هات‌داگ و پنیر تو یخچال گفتم بذار به فست‌فود فوری و خوشمزه درست کنم.👌🏻😍 🔺️موادلازم هات‌داگ /نان تست/پنیر ورقه ای چدار/تخم مرغ/کناره های نونم با خرد کن خوب خرد کنید و بهش پاپریکا و فلفل بزنید و به عنوان پودر سوخاری استفاده کنید. گزینه ی خیلی خوبی برای مهمونیاتون👌🏻😍 نوش جان🍽
غذای سنتی حلیم بادمجان با گوشت قرمز با استخوان که بهتر است از گردن، سرسینه یا دنده گوسفندی باشد، یا گوشت مرغ درست شده و با نان سرو می‌شود. یکی از ویژگی‌های یک حلیم با کیفیت، کشدار بودن آن است و دنده از این جهت ارجحیت دارد که پس از پختن و کوبیده شدن، کش می‌آید. بنابراین گوشت حلیم را نباید خرد کرد تا رشته‌های آن کوتاه نشود.
از آنجا که بادمجان روغن زیادی جذب می‌کند، برای سالم‌تر بودن غذا می‌توانید نیمی از بادمجان را در روغن سرخ کرده و نیم دیگر را مقدار کمی روغن بمالید و در فر قرار دهید تا سرخ شود.
بادمجان را برای حلیم به صورت حلقه‌ای خرد نکنید، بلکه به صورت طولی برش دهید تا حلیم کشدار شود. حلیم بادمجان را می‌توان بدون گوشت نیز درست کرد که در اینصورت باید میزان بادمجان را بیشتر در نظر گرفت.
کتلت سبزیجات برای۳ نفر👤 🔺️مواد لازم کدو سبز ۳ عدد هویج ۲ عدد سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۲ عدد سیر ۲ حبه تخم مرغ ۳ عدد آویشن ۱ قاشق چای خوری زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری پاپریکا ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه ۱- اول کدو، هویج، سیب زمینی، پیاز و سیر رو رنده‌ی ریز میکنیم. ۲- داخل یه الک ریخته و کامل آبش رو میگیریم ۳- تمام ادویه‌ها رو اضافه می کنیم و هم می‌زنیم ۴- اگر میخواید همون لحطه سرخ کنید تخم مرغها رو شکسته و مخلوط کنید ۵- اما اگر تا زمان سرخ کردن فاصله هست تخم‌مرغ ها رو موقع سرخ کردن اضافه کنید و قبلش حتما دوباره آب مواد رو بگیربد ۶- روغن سرخ‌کردنی رو داخل تابه بریزید و اجازه بدید کامل داغ بشه‌ حالا با وسیله‌ی کتلت‌زن یا داخل شابلون فلزی از مواد ریخته و داخل روغن داغ سرخ کنید بعد از سرخ شدن هر دو طرف روی دستمال روغن گیر بذارید و نوش جان کنید نوش جان🍽 👨‍🍳 ممنون از همراهی شما عزیزان🌹❤️ _💫[👨‍🍳]💫_ @cheffarshadn