🔹 خلاصه ای از صفحه 13 هفدهمین شماره ماهنامه چکله 🔹
🔹 نمی شود یا نمی خواهیم اعتماد کنیم؟🔹
قسمت اول:. دقیق به خاطر دارم جوانی را که آن روز حاشیه خیابان ایستاده بود و برای هر خودرویی که عبور می کرد دست تکان میداد معلوم بود که آنچنان لباس گرمی به تن ندارد و از شدت سرما صورتش قرمز شده بود . اما هرچه گذشت عبور خودروها بیشتر شد ولی خبری از توقف هیچکدامشان نبود. با دقت بیشتر متوجه شدم اکثر آنان تک سرنشین هستند اما باز هم هیچ اعتنایی نمیکردند .دیگر طاقت نیاوردم. از مادرم پرسیدم چرا کسی به آن جوان کمک نمیکند؟ مادرم پاسخ داد: «خب مردم اعتماد نمیکنند. مردم نگرانی های خودشان را دارند البته حق هم دارند این روزها به این راحتی نمیشود به کسی اعتماد کرد.» حق با مادرم بود. مردم این زمانه به شدت نگران و بی اعتماد هستند؛ درواقع تعداد افرادی که تا این حد بی اعتماد هستند دارد کم کم از اقلیت اجتماع به اکثریت آن نفوذ می کند به گونه ای که این تغییر کاملا مشهود است. این را از گفت و گوی کوتاهی که با یک فرد کاملا غریبه برقرار می کنید خیلی زود خواهید فهمید. آنان معمولا با این جمله شروع میکنند که « عجب زمانه ای شده آدم به چشم خودش هم نمیتونه اعتماد کنه ». فکر میکنم برای همه شما این جمله جزو جملات پرتکرار باشد اصلا شاید خود شما مکرر از آن استفاده میکنید. گمان میکنم اکنون بهتر متوجه منظورم شدید شما هم مثل من هرروز آن را می بینید.(ادامه دارد...)
دبیر صفحه: الهام خراشادی زاده
➖➖➖
🆔@cheklehbirjand
#چکله #بیرجند #خراسان جنوبی
دیوانگان ثروت ساز .aac
4.3M
🔹 یادداشت های دو دقیقه ای – معرفی کتاب(به همراه فایل صوتی)🔹
✍️چکله- هرم پور🔹
🔹 دیوانگان ثروت ساز 🔹
کتاب خوب همیشه بر روح و روان و ذهن ما اثر مطلوب و خارق العاده ای می گذارد. امروز بخش هایی از یک کتاب خوب را با هم می خوانیم. چند خطی از کتاب دیوانگان ثروت ساز نوشته ی دارن هاردی (نویسنده کتاب پرفروش اثر مرکب)و ترجمه خانم شادی حسن پور.
«...اگر همه ی آدم های دور و برتان دوستتان دارند ، کار شاقی نکرده اید. پیشرفت با از هم گسیختن و تغییر دادن به دست می آید...نگذارید صدای نظرات مردم، مزاحم صدای درونی، قلب و درکتان شود. ..همه ی ما شکست می خوریم، این که چقدر سریع بتوانیم از جا بلند شویم موضوعی است که باعث تفاوت ما می شود...اگر می خواهید بهتر شوید، باید خودتان را هل بدهید. اگر خودتان را هل دهید زمین می خورید. اگر زمین نخورید، خودتان را هل نداده اید. زمین خوردن بخشی از بهتر شدن است.یادتان باشد مردم به خاطر شجاعتتان آزارتان نمی دهند، خودشان را به خاطر بزدلی سرزنش می کنند. آلبرت انیشتین می گفت: روح های بزرگ همیشه با مخالفت شدید ذهن های کوچک روبرو می شوند...»
🔹 همیشه خوب کتاب بخوانیم و کتاب های خوب را برای همدیگر به اشتراک بگذاریم. 🔹
#چکله#بیرجند#خراسان جنوبی
🔹🔹🔹
🆔@cheklehbirjand
🔹 به نام خداوندِ جان 🔹
خبرهای استان
🔹 🔹
• مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی با اشاره به آغاز بارندگیهای فصل پاییز در استان گفت: انتظار داریم که بارش در فصل پاییز نسبت به میانگین بلندمدت در استان به ۱۹.۶ میلی متر برسد. وی افزود: همچنین انتظار داریم این میانگین را در فصل زمستان ۶۷ میلی متر و در فصل بهار ۳۰ میلی متر داشته باشیم. وی گفت: انتظار داریم که بارندگیهای خوبی را در استان داشته باشیم.
• مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: زمین لرزه به بزرگی ۶.۴ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت هفت و پنج دقیقه صبح یکشنبه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین روی داد که در بخشهایی از خراسان جنوبی نیز احساس شد.
• معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: موارد مثبت کرونا هفته گذشته نسبت به ماه قبل در خراسان جنوبی ۱۵ درصد افزایش یافت.
• دبیر جشنواره ملی زرشک خراسان جنوبی گفت: برگزاری این جشنواره با برنامههای متنوع در چند شهرستان استان از ۲۹ مهر تا سوم آبان امسال برنامهریزی شده است.
• مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: طبق پژوهشهایی که برای افزایش نابینایی در برخی نقاط خراسان جنوبی و به ویژه نهبندان رخ داد این نتیجه حاصل شد که ازدواج فامیلی و عدم توجه زوجین به غربالگری و آزمایش ژنتیک از عوامل مهم بیماری شب کوری است. مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی افزود: اکنون ۳۵۳۸ نفر نابینا در استان زندگی میکنند که ۰.۴۶ درصد جمعیت کل استان را شامل میشود..
• ***
هر روز با خبرهای صوتی و متنی کانال اطلاع رسانی ماهنامه چکله همراه باشید.
***
🔹🔹🔹
🆔@cheklehbirjand
🔹یادداشت اقتباسی ✍️
🔹 « مسئله آب و نامشخص بودن آینده حیات ایران » 🔹
بحث منابع آبی را باید در دوبخش منابع داخلی و خارجی تقسیم کرد. درحوزه منابع آبی داخلی آنچه از وضعیت تالاب ها و دریاچه ها و رودخانه ها مشخص است، بیانگر ازبین رفتن و خشک شدن بخش عظیمی از منابع سطحی است. ضمن اینکه دستبرد به منابع زیرزمینی و سفره های آبی استراتژیک که قرن ها دست نخورده باقی مانده بود، اوضاع کشور را به لحاظ سرمایه آبی به شدت وخیم ساخته است.
اما در بحث منابع آبی که سرمنشأ آنها در خارج از کشور قرار دارد و به عنوان حقابه از آن یاد می شود، اوضاعمان اگر بدتر از وضعیت منابع داخلی نباشد، بهتر نیست. متأسفانه به سبب بی توجهی ها در حوزه دیپلماسی آبی و عدم برخوردهای رسمی و به موقع و مصلحت اندیشی های سیاسی، امروز رودهایی که طی قرن ها تمدنی همچون سیستان را زنده نگه داشتند، امروز به ورطه خشکی و نابودی و قحطی مردم این سرزمین رسیده اند.
همین وضعیت را در شمال و غرب کشور شاهدش هستیم. واقعاً باید به این شعار سازمان جهانی فائو دقت کرد:
«آب زندگی است، آب غذا است». وضعیت ما در حوزه آبی در داخل و خارج از مرزهای کشور وضعیت مناسبی ندارد. با تشکیل کارگروه های مختلفی که بدون بودجه کافی و بدون حضور کارشناسان زبده تشکیل می شود این مشکل با این عظمت حل نخواهد شد. عزمی ملی و اراده ای قوی می طلبد تا همچون اولویت های سیاسی و امنیتی کشور، این مسئله نیز در دستورکار جدی تمامی قوا قرار گیرد. (خلاصه شده از روزنامه آفرینش/ به قلم حمیدرضا عسگری )
🔹🔹🔹
🆔@cheklehbirjand
هدایت شده از خوسف آنلاین✅
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر مردی با شنیدن این سخنان بمیرد، مرگ بر او رواست.
لعنت به این جنگل حیوانات که جز زور و زر و تزویر هیچ قانون دیگری ندارد. #مرگ_انسانیت
@khoosfonline
🔹 بیرجند-غروب زیبا و سحرانگیز 🔹
عکس از : آقای محمدرضا آرین پور.
🆔@cheklehbirjand
#چکله #بیرجند #خراسان جنوبی
بیرجند- نماز جماعت مسجد امام جعفرصادق(ع) به امامت حاج آقای موسوی رستگار
عکاس: محمدرضا آرین پور
🔹🔹🔹
چهارشنبه
۲۶ مهر ۱۴۰۲
٢ ربيع الثاني ١٤٤٥
18 ا کتبر 2023
روز تربیت بدنی و ورزش
➖➖➖
یَا خَیْرَ الْغَافِرِینَ
روزتان فراموش نشدنی
***
#چکله#بیرجند#خراسان جنوبی
🔹🔹🔹
🆔@cheklehbirjand
🔸🔸🔸
برکت امروزمان از دامن قدسی شهید: مهدی نوفرستی (شهید هم استانی که امروز تاریخ شهادت ایشان است)
🔹 🔹
به روح بلند و ملکوتیش هزاران درود و صلوات.
***
https://iporse.ir با تشکر از دست اندرکاران اپلیکیشن و سایت «آی پرسه»-
#چکله #بیرجند #خراسان جنوبی #شهدای - بیرجند#شهدای- خراسان-جنوبی
🔹🔹🔹
🆔@cheklehbirjand
🔹عزای عمومی
.عرض تسلیت به همه ی مردم شریف خراسان جنوبی 🔹
🆔@cheklehbirjand
#چکله #بیرجند #خراسان جنوبی
🔹 خلاصه ای از صفحه 13 هفدهمین شماره ماهنامه چکله 🔹
🔹 نمی شود یا نمی خواهیم اعتماد کنیم؟🔹
قسمت دوم: درست هنگامی که گوشی موبایل خود را بر می دارید و چرخی در فضای مجازی میزنید با خودتان میگویید این ها که پر از فریب است اما کاش بی اعتمادی فقط به فضای مجازی محدود می شد ولی اکنون مهم بی اعتمادی در فضای مجازی نیست چیزی که اهمیت دارد دنیای حقیقی ماست که در آن هم اعتماد کردن دارد تبدیل به خاطره می شود. حساسیت این موضوع مرا به تحقیق بیشتر وا داشت. مایل بودم بدانم سرچشمه آن کجاست؟ اولین بار انسان کی وچگونه با حس بی اعتمادی مواجه میشود؟ در واقع روانشناسان آغاز آشنایی انسان با این پدیده را از همان هنگام تولد تا یک سالگی تخمین میزنند. به گفته آنان این سن بنیادی ترین مرحله زندگی است. اگر اعتماد به نحو موفقیت آمیزی در کودک رشد یابد او در دنیا حس امنیت خواهد کرد. ما بی اعتمادی تنها دراین زمان شکل نمیگیرد. همین که کودک اندکی رشد میکند خودمان این حس را به او القا میکنیم ،با انگیزه ی حفاظت از کودک اما با به کارگیری جملات اشتباه، مثلا مدام به او گوشزد میکنیم که اسباب بازی هاتو به کسی ندی! مگه دوستات این کارو برات انجام میدن؟ یا بیرون نری دزد میاد تورو با خودش میبره! یا انواع و اقسام دروغ هایی که برای ساکت کردن و قانع کردن فرزندمان به او میگوییم. متاسفانه این تلقین ها به دوران کودکی ختم نمیشود بلکه تا بزرگسالی هم ادامه دارد. (ادامه دارد...)
دبیر صفحه: الهام خراشادی زاده
➖➖➖
🆔@cheklehbirjand
#چکله #بیرجند #خراسان جنوبی