♦️ چه کسی بیانیه ی اخیر میرحسین موسوی را نوشته است؟
🔸 آیا اصلاحات قصد دارد یک جنبشِ سبزِ غیر سیاسیِ بدون لیدر ساخته و آن را به جنبش سبز سیاسی گره بزند؟
🔸 ارتباط "جوانان محلات" با منافقین چیست؟
#شبنامه
#بگو_همه_باید_بخونن
۱۴۰۱/۹/۱۸
.
🔺 در ماه های اخیر شاهد ناآرامیهایی در ایران بودیم. ناآرامیهایی که بیش از هر چیز شبیه به یک پروژهی "تروریسم شهری" است که میکوشد تا با فعال کردن تمام مخالفین سرشناس ایران و متحد کردن آنها (اعم از مذهبی و غیر مذهبی، سیاسی و غیر سیاسی) یک بحران از جنس "سوریه" را در این کشور رقم بزند.
در روزهای گذشته و پس از آرام شدن آشوبها و ورود به زنگ حساب و محاکمهی آشوبگران، حالا غربگرایان داخلی به وضوح وارد میدان شده و البته شبکه ی پر سر و صدای سلبریتیها را نیز با خود آورده اند.
🔺 خاتمی در روزهای قبل بیانیه داده و از آشوبها حمایت کرده، بیانیه ای از میرحسین هم امروز با عنوان محکوم کردن اعدامِ یک جنایتکار، در رسانههای وطن فروش و غربگرا منتشر شده است.
بر اساس آنچه منابع آگاه میگویند هر دو بیانیه اخیر میرحسین موسوی را #اردشیر_امیرارجمند (مشاور میرحسین در انتخابات ۸۸ ) به نگارش در آورده است.
مادر امیر ارجمند (افسر محرم زاده) هوادار گروه #منافقین بوده است.
منصور امیر ارجمند (برادر وی رئیس اطلاعات گروهک منافقین در فرانسه) بوده است.
خانه ی منصور امیرارجمند در زمان شورش منافقین در دهه شصت، محل اختفای سرکردگان #فرقه_رجوی بوده است.
🔺 امیرارجمند که خودش در فرانسه مستقر است در سالهای قبل و پس از انتقال فرزند محمد علی زم به این کشور، یک دروغ نیوز با نام "آمدنیوز" و با محوریت روحالله زم ایجاد میکند.
مسئلهی ما البته میرحسین موسوی، اردشیر امیر ارجمند و مسائلی از این دست نیست!
سوال اصلی ما این است: چرا این روزها آنچنان سر و صدایی از گروهک منافقین به گوش نمیرسد؟
از خودتان یک سوال بپرسید:
🔸 به یکباره یک آشوب در ایران به راه افتاد و بلافاصله گروههایی با عنوان "جوانان محلات" تاسیس شد و در ایران سازماندهی شدند و عملیات کردند؟
🔸 آیا این سازماندهی و این جنس فعالیت به یکباره رخ میدهد؟ یا در بلند مدت شکل گرفته؟!!
🔸 چرا رفتاری که پیجها و صفحات مربوط به "جوانان محلات" مخاطب را به سمتش هدایت میکنند عینا #دهه_شصتی ست؟
🔸 آیا عده ای یک پروژه ی نیمه کاره در دهه شصت داشتهاند و میخواهند بدون آنکه هزینه دهند تکمیلش کنند؟
🔺 اگر شما سازمان منفوری مانند منافقین باشید که برای دشمنی منفورتر به نام صدام یک #لشکر_فارسی_زبان راه انداخته و در جبهه و پشت آن علیه ایران عملیات میکرده باشید، چاره ای ندارید جز اینکه پشت نام ها پنهان شوید و با نفوذ در اتاق فکر دیگر جریانات، و نوشتن حرفهایتان در قالب بیانیهی آنها بازی را پیش ببرید...
بیانیه نویسیهای اردشیر امیر ارجمند برای میرحسین و راه اندازی گروه "جوانان محلات" بخشی از پروژهی گروهک منافقین است که در فتنه ی اخیر از #تیرانا طرح ریزی و هدایت شده است.
منافقین حالا یک پله عقبتر رفته، و کانالها وصفحاتی را به نام "جوانان محلات" ایجاد کردهاند؛ و دقیقا پروژه ی دهه شصت خود را به افرادی که میدانند همکاری با منافقین هزینهای ترسناک برایشان دارد (اما نمی دانند این اکانتها همان اکانتِ نیابتی گروهک منافقین است) پیش میبرند و هزینه ها را هم به شیوه های مختلف پرداخت میکنند...
🔺 در روزهای اخیر و پس از شکست مفتضحانه پروژه ی سه روزی وطن فروشها، تعدادی از آشوبگران حرفه ای در چند استان کشور بازداشت شدند.
نکته قابل تأمل در خصوص بازداشت این افراد نشان میدهد که ما صرفا با چند فرد، یا حتی با گروهی که به یک سیستم وصل بودهاند مواجه نبوده ایم، بلکه ماجرا فراتر بوده است.
آنچه در روزهای اخیر دیده شده این است که افراد وابسته به گروهکها که بازداشت شدهاند ، هستههای عملیاتی در ایران به راه انداخته تا همزمان با دعوت افرادِ ناآگاه (توسط سعودی اینترنشنالها) در قالب هستههای عملیاتی، فعالیتهای آشوبگرانه را پیش ببرند.
اگر این روزها سکوتی از سوی فرقه ی تروریستی رجوی دیده میشود به این دلیل است که آنها ترجیح داده اند برای دیده نشدن پنجه هایشان، بازی را در سکوت پیش ببرند...
🔺اگر از رفتار میدانی آنها بگذریم، رفتار شاخهی سیاسی آنها نشان میدهد که چپها بدشان نمیآید، آنچه در شصت روز گذشته رخ داده را به جنش سبز، میرحسین موسوی و غربگرایان داخلِ کشور گره بزنند، تا بلکه این ناآرامیها یک سخنگویِ مطالبهگر در برابر حکومت پیدا کرده یا لااقل بتواند مورد بهره برداری در سیاست داخلی (در آینده پیش رو) قرار بگیرد.
ماجرا مفصل است.
کمی صبور باشید ، به زودی از ابعاد دیگر آن رمزگشایی خواهیم کرد...
#آقای_تحلیلگر
#جنگ_احزاب
#شبنامه
@basirat_shahriyar
May 11
🔻واقعیّتهای کمّی و کیفیِ جامعه
🖊 مهدی جمشیدی
۱- فرض کنید تعداد اغتشاشگران، بسیار بیشتر از صد هزار نفر باشد؛ حتّی یک میلیون نفر. اما این نسبت را با جمعیّت ایران بسنجید؛ نگرانکننده و غیرعادی نیست. در جامعهشناسیِ سیاسی، بحث جالبی وجود دارد دربارۀ «حد طبیعیِ تعدادِ مخالفان یک حکومت». عددها و درصدهایی که بیان میشود، برای ما که تصوّر میکنیم حتّی یک میلیون نفر زیاد است، مایۀ شگفتی است. درصدهایی که برای وجود مخالفان یک حکومت اعلام میشود، بسیار بیش از اینهاست. همچنین وجود و حضور مخالفان سیاسی، خاصِ حکومت دینی و نظام جمهوری اسلامی نیز نیست، بلکه همۀ حکومت دارای حجم درخور توجّهی از مخالفان سیاسی هستند که اصل و اساس حکومت را برنمیتابند یا نسبت به سیاستهای بنیادین آن، مخالفت دارند. اما وقتی میخواهند دربارۀ نظام جمهوری اسلامی قضاوت کنند، از همان «رقمهای طبیعی» و «درصدهای عادی»، وجود «بحران» را نتیجه میگیرند و حکم به زوال و فروپاشی نظام میکنند، درحالیکه در دولتهای خود، میکوشند با «سازوکارهای بازدارنده» و به صورت رسمی، این جمع را مهار کنند.
۲- این مخالفان، «نوپدید» نیز نیستند. شهید بهشتی در یک سخنرانی در سالهای آغازین انقلاب میگفت از میان «بیستویک میلیون نفر» که واجد شرایط رأیدادن هستند، «شانزده میلیون نفر» به قانون اساسی رأی دادند و «پنج میلیون نفر» با آن مخالفت دارند. این رقم در آن سالها که سرشار از شور و حرارت انقلابی بود و امام خمینی نیز مقبولیّت اجتماعیِ آنچنانی داشت، جالب است. شهید بهشتی در مقابل این تعداد، تصریح میکند که چون اینان در این جامعه زندگی میکنند و اکثریّت افراد این جامعه نیز این قانون اساسی را پذیرفتهاند، باید به «قانون» گردن بنهند و «سرکشی» نکنند. انقلاب از همان «آغاز» نیز مخالفانی داشته است و اینگونه نبوده است که «سیاستهای نظام»، دشمنتراش و مخالفساز باشد. در همان زمان نیز وقتی امام خمینی از مردم سخن میگفت، مقصودش «اکثریّت مردم» بود، نه «همۀ مردم». بنابراین، حتّی «مخالفان چند میلیونی» نیز نباید ما را نگران کنند. اینان چهلوچند سال است که بودند و کاری از پیش نبردند.
۳- نکتۀ دیگر اینکه نباید «هیجانزدگان» و «فریبخوردگان» را جزو مخالفان قلمداد کرد؛ چون اینان پس از مدّتی که حقایق آشکار شدند، «ریزش» خواهند کرد و از دایرۀ جریان اغتشاش، «خارج» خواهند شد. این قبیل جریانها که در مقابل انقلاب شکل گرفتهاند، همواره با گذر زمان، «افولِ کمّی» و «سقوط عددی» پیدا میکنند، بدون آنکه این امر ناشی از سرکوب باشد. در دورۀ اخیر که قدرت «کجروایت» و «تحریف» و «دروغپراکنی» بهشدّت افزایش یافته است، این وضعیّت برجستهتر و عمومیتر هم شده است. ازاینرو، باید بر روی «ریزشها» و «جداشدنها»ی برخاسته از «روشنگریها» و «تبیینها»، حساب جدّی باز کرد.
۴- از این گذشته، نباید همۀ اعتراضها را «یکسان» و «مشابه» انگاشت و تصوّر کرد که نظام با یک «جماعت بههمپیوسته» و «جبهۀ همگون» روبرو است و همه، «یک سخن» و «یک مطالبه» دارند. آنان که در پی شعار «زن، زندگی، آزادی» هستند، اقلیّت بسیار اندکی هستند و بدنۀ اجتماعی ندارند. مسألهای که عمومی و تودهای و اعتراضِ جدّی و مطالبۀ فراگیر است، «وضع معیشتی» است. اکثریّت مردم، نگران وضع اقتصایِ خویش هستند و بهسختی زندگی میگذارند. سیاستهای دولت اعتدالگرا، آتش سوزندهای بود که به جان سفرۀ مردم افتاد و نانشان را ربود. البتّه این امر نیز مبتنی بر مردمسالاری بود و نتایج انتخاب اشتباه بخشی از مردم، به همۀ مردم بازگشت. این عدّۀ انبوه، معترض هستند، ولی «مخالف سیاسی» و «برانداز» و «دگراندیش» نیست، بلکه مردمی هستند که فارغ از جریانهای سیاسی، فقط خواهانِ اصلاحِ وضع معیشت هستند. اگر هم «فریاد» میزنند، فریادشان «ماهیّت اقتصادی» دارد و به محض اینکه گرههای معیشتیشان گشوده شود، «خاموش» میشوند. پس نارضایتیشان، «عمیق» و «ریشهای» نیست. ما وارث تلخترین دوران انقلاب هستیم که به دست نیروهای تکنوکرات در دولت اعتدالگرا رقم خورد و با آمدن دولت جدید نیز، به سرعت وضع تغییر نخواهد کرد.
۵- درعینحال، این عدّه به دولت کنونی، «امید» بستهاند و «در انتظارِ» بهثمرنشستن سیاستهای جدید آن هستند؛ یعنی احساس نمیکنند که در تعلیقاند و آیندهای ندارند و نظام، تحرّکی ندارد. این امر، تکلیف «دولت انقلابی» را بسیار سنگین و تاریخی میکند. این دولت میتواند با «چرخشهای شتابانِ» خویش، در نقش «ساختارِ مولّدِ پیچ تاریخی» عمل کند و جامعه را از این چالش عبور دهد و «موقعیّت اجتماعیِ انقلاب» را برای همیشه در گسترۀ جامعه، تثبیت کند. تمام انتخابها و جهتگیریهای این دولت، تعیینکننده هستند و نسبت مستقیم با وضع تمدّنی ما دارند.
@basirat_shahriyar
⭕️ سلام دوستان شماره ها ذیل مربوط به کشف حجاب است هر چه اعتراضات بیشتر باشد شاید آقایان زودتر از خواب بیدار شوند
2000435 پیامک دادستانی 02133917000 دادستانی30007788 پیامک وزارت کشور. 021133917006 وزارت کشور 111ریاست جمهور ی02166976601 انقلاب فرهنگی حیف نون به فرموده امام خامنه ای کم کارها
@basirat_shahriyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 برافراشتن پرچم فلسطین این بار توسط هواداران برزیلی در مسابقه برابر کرواسی
🍃🌹🍃
#ثامن | #برای_ایران | #لبیک_یا_خامنه_ای
@basirat_shahriyar
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 ببینید | «تاثیر ایستادگی»
🍃🌹🍃
🌺 سخنان کمتر شنیده شده شهید حاج قاسم سلیمانی درباره تاثیر انقلاب اسلامی و ایستادگی در مقابل استکبار
#ثامن | #فاطمیه | #لبیک_یا_خامنه_ای
@basirat_shahriyar
47.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 نکات جالب و شنیدنی از دیدار با خانواده شهید روح الله عجمیان
🍃🌹🍃
✅ انقلاب با چنین سرمایه هایی، خم به ابرو نخواهد آورد.
🎙 راوی: دکتر سیدجلال حسینی
#ثامن | #فاطمیه | #لبیک_یا_خامنه_ای
@basirat_shahriyar
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | نخستین واکنش ایران به اظهارات رئیس جمهور چین در عربستان
🍃🌹🍃
🔻محمد جمشیدی، معاون سیاسی دفتر رییس جمهور ایران در توییتر نوشت: همکاران چینی به یاد داشته باشند که وقتی سعودی و آمریکا از گروه های تروریستی داعش و القاعده در سوریه حمایت کردند و با تجاوز نظامی وحشیانه یمن را ویران کردند، این ایران بود که با تروریست ها جنگید تا ثبات و امنیت در منطقه مستقر شود و تروریسم به شرق و غرب تسری نیابد.
#فاطمیه | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
@basirat_shahriyar
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#استوری | مواظب ولایتمان باشیم قضا نشود‼️
🍃🌹🍃
#فاطمیه | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
@basirat_shahriyar
19.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 واکنش دو کشتیگیر ایران به سؤال سیاسی صدای آمریکا
🍃🌹🍃
🔹کامران قاسمپور: سفیران ورزش ایران هستیم و وظیفهمان ورزش کردن و کشتی گرفتن است و آمدهایم تا دل مردم و هموطنانمان را شاد کنیم.
🔹رحمان عموزاد: از جان مایه میگذاریم و تمام تلاش خودمان را برای قهرمانی میکنیم تا دل مردم کشورمان را شاد کنیم. ما همه سرباز کشورمان هستیم و از جان و دل مایه میگذاریم.
#فاطمیه | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
@basirat_shahriyar