•『چریک سایبر🇵🇸
🔻 ویدئوهایی که کانال های هواداری کاندیداها منتشر کردند 🔸 کانال رسمی هواداری پزشکیان / پزشکیان: چیز
کلیپ های بالا مربوط به این متن ✌️☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا الله
این آخرین وداع است
و آخرین وداع اینجا هر روز و هر بار و هر ثانیه انجام میشود
تا لحظه ای که نوبت به وداع کننده برسد
اینجا غزه 💔💔💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از شست و شوی گنبد مطهر امامرضا علیه السلام در آستانه عید سعید غدیر خم
#امام_رئوف
#عید_غدیر
سلام علیکم
واقعا این آقا شورش رو در آورده.
تا کی می خواهند به رئیس جمهور شهید توهین کنند...
گرگ های بی دندان پنجه تیز کرده اند به اصل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران،
از سر استیصال اینگونه پردهدری و بیحیایی میکنند، ابطالطلبهای بیشرف تاریخ شما تمام شده است✌️
عزیزتر و محترمتر شد #شهیدخدمت
#شهید_رئیسی ❤️
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻تدبیر فرهنگ در دولت آینده -۴
(متن مواضع در گفتگوی برنامۀ تقاطع)
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. هیچ تاریخی بدون حضور و کنشگریِ «نیروهای پیشران»، به حرکت نمیافتد و یا دستکم شتاب حرکت و تحوّلات درونیاش، بسیار ناچیز و نامحسوس خواهد بود. سیر تکاملی و پیشرونده، محتاج مجموعهای از نیروهای فعّال و تحریکگر است که بتوانند «پویایی» و «شدن» و «صیرورت» را به جامعه القا کنند و جامعه را در جهت هدفهای خاص، بسیج نمایند. جامعههای یکنواخت و متوقف، اغلب گرفتار «خلاءهای عاملیّتی» هستند؛ یعنی نخبگان و سرآمدانی در میان آنها نیستند که بتوانند بار حرکت تاریخی را به دوش بکشند و ظرفیتهای پراکنده و استعدادهای نهفته را همسو و هماهنگ سازند. نیروهای پیشران میتوانند قوّههای جامعه را به فعلیّتهای برانگیخته و عینی تبدیل کنند و «تحوّل تاریخی» را رقم بزنند. ازاینرو، نیروی پیشران - در معنایی که در این نوشته لحاظ شده است - نه دولت است و نه توده، بلکه نیروی پیشران در عرصۀ عمومی، حضور دارد و میتواند کنشگری تاریخی از خود نشان بدهد. «خواص» یا «حلقههای میانی» یا به تعبیر عام، «جامعۀ مدنیِ نخبگانی»، همان بضاعت و توشۀ پویاییآفرینی است که «تحرّکِ تاریخیِ جامعه» را به دنبال دارد. خودِ انقلاب نیز خواهناخواه، برآمده از عناصرِ متفکّرِ تاریخپرداز است که میتوانند اراده و خواستِ اجتماعی به وجود بیاورند و در قالب یک روح واحد، همۀ امکانها و استعدادهای تاریخی را در یک نقطه، متمرکز کنند و در نهایت، انقلاب را پدید بیاورند. این منطق، اختصاص به انقلاب ندارد، بلکه در دورۀ پساانقلاب نیز باید آن را به کار گرفت؛ به ویژه در ساختار سیاسیای که نمیخواهد از «نهضت» به «نهاد» عبور کند، بلکه میخواهد به نظریۀ «نظام انقلابی»، وفادار بماند. پس از پیروزی انقلاب، مطهری بر آن بود که از طریق بازگشت به حوزه، چنین نیروهایی را بپروراند، چنانکه بهشتی نیز از طریق تشکیلات و گردهمآوردن امکانهای انسانی، قصد داشت به حرکت تکاملیِ انقلاب، کمک کند. در دورههای بعد، از این ضرورت تاریخی، غفلت شد و فربهشدن عرصۀ رسمی و ساختار قدرت، موجب تهیشدن عرصۀ عمومی گردید. آری، دولت، تدبیر میکند و توده نیز خصوصیّت بسیجشوندگی دارد، اما مسأله این است که نخبگان غیررسمی و نشسته در ساحت عمومی و اجتماعی، توان پیشرانی و پیشبرندگی دارند. بااینحال، اکنون احساس میشود که ما، عرصۀ عمومیِ قوی و فعّالی نداریم که سرشار از نیروهای طرّاح و متفکّر و مولّد باشد؛ یعنی کسانیکه در بهترین وضع، در حکم «یک امّت» هستند و میتوانند «حرکت تاریخی» بیافرینند. اکنون نیروهای پیشران در عرصۀ عمومی، نه پُرتعداد هستند، و نه کنشگر و نه زیر سپهر اجماع. بدین جهت است که فرهنگ عمومی، دچار عقبافتادگیها و اعوجاجهاست و حتی سیاستِ رسمی در زمینۀ فرهنگ نیز، گرفتار تلاطمها و تکانهها و نوسانهاست و چندان قادر نیست زمام و عنان امر فرهنگی را در دست بگیرد.
[دوّم]. تدبیر فرهنگ، ریشه در «نظام آموزشی» دارد، درحالیکه نظام آموزشی ما، ازدسترفته و استحالهشده است. مدرسه در روایت انقلابی، فروپاشیده و جز یک محملِ تحمّلناپذیر و فاقد ارزش ذاتی، چیزی از آن باقی نمانده است. در مدرسه، «علم» به زوائد بیخاصیّت و غیرکابردی تبدیل شده است، و «فکر» به حافظه و تکرار و تقلید و انباشتن، فروکاهیده شده، و «هویّت» نیز بهطور کلّی، به حاشیه رفته است. بیش از هر چیز باید بر روی هویّت تأکید کرد که سرّ تداوم انقلاب و ارزشهاست. اگرچه در سالهای نخست انقلاب، رجایی و باهنر دریافتند که نظام آموزشیِ بهجامانده، قدرت و ارادۀ تولید و بازتولیدِ «هویّتِ اسلامی و انقلابی» را ندارد و برایناساس، «امور تربیتی و پرورشی» را بنیان گذاشتند، اما این هستۀ هویّتپرداز در دورۀ اصلاحات، بهصورتی زیرکانه و عامدانه برچیده شد تا بقا و رشد انگارۀ «اسلام سیاسی» و «انقلابیگری»، در نقطۀ آغاز خویش با چالش مواجه شود. بعدها نیز هرچند تلاشهایی برای بازسازی و بازآفرینی صورت گرفت، اما «هویّت» و «تربیت» و «معنا» و «خودآگاهی تاریخی» و «دیانت»، هیچگاه به نسخۀ اوّلیّهاش بازنگشت و جز صورتِ بیخاصیّت و بیحاصلی از آن برجا نماند. اکنون ذهنیّت نسل جوان، به دست بادِ کجروایتهای بیگانه و ناخودی سپرده شده و در بخشهایی، گسست از سنّت تاریخی واقع گردیده است؛ چراکه تداومِ هویّت اسلامی و انقلابی و آفرینش خودآگاهی تاریخی در مدرسه، هیچگاه مسألۀ جدّی و کانونی دولتها نبوده است. باید این چالش هویّتی را مهلک و ویرانگر انگاشت و فرصتی که اکنون فقط به اندازۀ یک پنجره تقلیل یافته است را بیش از این از دست نداد؛ به دلیل واگراییهای ساختاری و رسمی است که ریشههای هویّت، از خاک ذهن و ضمیر، بیرون افتادهاند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔰هاآرتص: حزب الله به یک «ارتش هوشمند» مبدل شده است
🔸نشریه هاآرتص در یادداشتی با اشاره به پیامدهای احتمالی جنگ میان حزب الله و رژیم صهیونیستی نوشت: حزب الله به لطف بهره مندی از فناوری های در دسترس و سلاح های دقیق امروز به «ارتشی هوشمند» با توانمندی های بالا و دقیق به منظور جمع آوری اطلاعات مبدل شده است که می تواند ارتش صهیونیستی و زیرساخت های حیاتی در صهیونیست را در معرض تهدید قرار دهد.
🔸این نشریه در ادامه این یادداشت افزود: پهپادهای حزب الله به آنها کمک کرده تا معادله ای در قامت نبرد یک سازمان نظامی برابر ارتشی نظامی را پی ریزی نمایند.
هدایت شده از اطلاعرسانی ستاد دکتر سعید جلیلی شهرستان شهریار
#نشر_حداکثری
🔴 #فوری / حمایت قاطع آیت الله سید رحیم توکل (دامت برکاته) فقیه انقلابی ، استاد اخلاق و نماینده خبرگان رهبری در استان مازندران از دکتر سعید جلیلی به عنوان کاندیدای اصلح در انتخابات ریاست جمهوری
#رای_حوزه_جلیلی
#گفتمان_شرعی_اصلح
#رای_ایران_جلیلی
📣 آمریکاییها در مورد شکست حماس چه میگویند؟
🔻 گزارش ماهنامه «فارن افرز» از تاثیر حمله اسرائیل بر تواناییهای حماس:
▫️ حماس شکست نخورده و پس از 7 اکتبر، از محبوبیت بیشتری برخوردار شده است.
▫️ کماکان 80 درصد از تونلهای حماس سالم هستند و قدرت آنها پس از 7 اکتبر افزایش یافته است. این چیزی است که اسرائیل آن را درک نکرده است.
▫️ هیچ راه نظامی برای شکست حماس وجود ندارد. اسرائیل بههیچ وجه توان مقابله با این میزان رزمنده و این تفکر فنا ناپذیر ندارد.
👈🏻 همچنین یک مقام آمریکایی در گفتگو با شبکه CBS عنوان کرد که اسرائیلیها نهتنها نزدیک به شکست حماس نیستند بلکه حتی برنامه روزانهای برای پیشبرد نبرد ندارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ تقدیم میشه به همه کسانی که میگفتن #قالیباف انقلابی نیست و نظراتش مخالف نظرات رهبر عزیز انقلاب است..
این کلیپ روایت قالیباف از ملاقات هاشمی و حضرت امام است و دو توصیه مهمی که حضرت امام به هاشمی داشتن..
و انتقاد شدید قالیباف به هاشمی و توصیه ایشون به هاشمی برای عدم اختلاف نظر با حضرت آقا..
بعد به این شخصیت با این نگاه و تفکر میگویند انقلابی نیست و خلاف نظر آقا نظر دارد..
این 100 ثانیه رو ببینید و بعد اندکی با خود و خدای خود خلوت کنید و کمی تامل کنید و ببینید چه جریانی در پی تخریب سرباز واقعی انقلاب و حضرت آقا بوده و الان هم هستند..
#بدون_تردید
#معتقد_به_مبانی_انقلاب
هردو نیروی عزیز جبههی مقاومت اسلام هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 حمله خمپارهای قسام به مقر فرماندهی و کنترل دشمن در محور نتساریم
◽️این حمله خمپارهای به هلاکت دو نظامی اسرائیلی منجر شد.
🔰خودزنی مجدد صهیونیستها با گلوله تانک
🔸دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش صهیونیستی اعلام کرد یک تانک ارتش این رژیم صبح امروز در جریان عملیات خود قصد داشت به هدفی در داخل نوار غزه شلیک کند، اما گلوله شلیک شده از سوی تانک مزبور پس از انحراف از هدف به مناطقی در شهرک های صهیونیستی اطراف غزه اصابت کرده است.
🔸هاگاری افزود این حادثه هم اکنون در دست بررسی است.
🔰زخمی شدن 26 نظامی صهیونیستی در درگیریهای اخیر نوار غزه
🔸ارتش رژیم صهیونیستی از زخمی شدن 26 نظامی این رژیم در جریان درگیری های 24 ساعت اخیر در نوار غزه خبر داد.
🔰خط و نشان نتانیاهو برای مقامات آمریکایی
🔸نشریه «اسرائیل هیوم»، در یادداشتی اختصاصی مدعی شد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست های محرمانه اخیر خود با مقامات آمریکایی ضمن ابراز عصبانیت از تاخیر در ارسال تسلیحات آمریکایی به سرزمین های اشغالی ابراز داشته است که تعلل در ارسال اسلحه تنها باعث تسریع زمان حمله رژیم صهیونسیتی به لبنان خواهد شد.
🔰استقبال حماس از شناسایی دولت فلسطین توسط دولت ارمنستان
🔸جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس با انتشار بیانیه ای ضمن ابراز خرسندی از اقدام دولت ارمنستان در به رسمیت شناختن دولت فلسطین، این اقدام را گامی مهم در شناسایی حقوق بین المللی ملت فلسطین دانست.
🔰 نااُمیدیهای ستودنی!
بسیاری سعید جلیلی را «سفیر امید» میدانند. منتها کمتر دیدهام کسی به «نااُمیدیهای» او اشاره کند!
1️⃣ جلیلی هیچ امیدی به نظم و روابط جهانی نداشت و ندارد. یعنی برنامههای او از اساس هیچ ربطی به این ندارند که قدرتهای جهانی قرارست چه رفتاری در قبال ایران داشته باشند.
2️⃣ جلیلی به همدلی، همداستانی و همسوییِ هیچ مخالفِ داخلی امیدی ندارد. بلکه اساساً اهل «طمع در خیرِ اغیار» نیست. او روی همراهی بیبصیرتها و بیبصرها حسابی باز نکرده و از همهی «ناگفتمانیها» ناامید است.
3️⃣ جلیلی از وضع کنونی ناامید است! یعنی «تغییراتی» که او در وضع فعلی ضروری میداند تغییراتِ «اختیاری» و «استحبابی» نیستند! ریشهی ارادهی او به «تغییرات اساسی و عمیق» ناامیدیاش از بسیاری از روندهای رایج است.
4️⃣ جلیلی از برنامهها و طرحهای تقلیدی و غیربومی هم ناامید است. شاید خیلیها هنوز فکر میکنند «اول باید تمامِ تجاربِ غرب و شرق را عیناً کُپی کنیم؛ اگر جواب نداد فکرِ چارهی دیگر بیفتیم!» جلیلی ولی اینکاره نیست! او «مسأله» را «مسألهی ما» میداند و راهحل را «محلی» و «خودی» میپسندد.
5️⃣ جلیلی از محبوبیت ناامید است! و این یکی برای خودم خیلی مهم است. اگر او «محبوبیتطلب» بود دهسال منتظر جلب توجه مردم نمینشست. خیلی ساده میشد «حرفهای عامهپسند» زد و مشهور شد. منتها او «ریشهی امید به محبوبیت» را در خود و حتی حامیانش خشک کرد؛ نتیجه این شد که «ریشهی امید به خدمت» مدام دوید و عمیق شد.
6️⃣ جلیلی حتی «امید به انتخاب شدن» را هم کنار گذاشت! کسی که دلش مملو از «امید به اقبال مردم» باشد آرامآرام و ناخودآگاه «رویکرد» و «پُشتکردِ» مردم برایش فرق خواهد کرد. منتها «اعتبار مردم» در دل جلیلی با عدماقبالِ آنها کم نشد؛ چون او حتی در «استقبال مردم» هم امید نبسته بود!
😱 خداوکیلی فکرش را میکردید «ناامیدیها» بتوانند اینهمه فضیلت به بار بیاورند؟!
🗓 ۳۱ خرداد ۱۴۰۳
🇵🇸 رسانه زخم بر زخم 🇮🇷
میگه رای نمیدم!_1.mp3
6.04M
تو رستوران هتل داشتم صبحونه می خوردم (مکه) یه حاجی روبه رو نشسته بود یهو گفت من که رای نمیدم!
منم گفتم: ولی با افتخار من رای میدم😁
بعدش بحث جالبی شد که بدردت می خوره گوش کن👆
❗️بخصوص دقایق آخر
#روز_بیست_و_پنجم سفر الی الله
#سیدکاظم_روحبخش #سفرمجازی #حج با من بیا👇
https://eitaa.com/joinchat/2334982163C65bbc6af0d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان قبل از نامزد شدن!
پزشکیان بعد از نامزد شدن!
⭕️ موندم اینا چرا از رو نمیرن بخاطر این همه تناقض؟ 😐
﷽
🔰 داستان امامت این است
✍🏻 جنس ارتباط امام با ما، چیزی فراتر از همهی روابط است.
امام فقط رئیس نیست؛ امام واسطهی فیض ماست.
به این معنی که بینایی و شنوایی، و همهی قدرتهایی که الان ما داریم از ناحیه مقدسه #امام_زمان (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) است.
امام همه هستی و نور مطلق است.
🔖 جنس رابطه امام با ما متفاوت است.
نسبت امام با ما، مثل کسی که فقط علم غیب میداند نیست.
✍🏻 امام اگر از ظاهر و باطن من خبر دارد به خاطر این است که او واسطهی بودن من است.
او از من به من نزدیکتر است؛ یعنی هم از من به من مهربانتر و دلسوزتر، و هم از من به من آگاهتر است.
یعنی شادی من او را بیشتر از خودم شاد میکند و ناراحتی من او را بیشتر از خودم ناراحت میکند.
⬅️ چون درک ما کم است، گاهی ناخواسته خودمان را به خطر میاندازیم.
ولی چون درک امام به من، از من به خودم بیشتر است، برای همین دردش هم بیشتر است.
▫️و این رابطهی عمیق در باطن هستی برقرار شده است.
📌 برگرفته از جلسات «برای امامت»
✅@Aminikhaah
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 9 ماه است شما فیلم هایی می بینید از افرادی که میروند روی تانک بمب می گذارند و می آیند
اگر میخواهید عمق خطری که میکنند را بفهمید این ویدئو را ببینید
پهپباد قدم به قدم روی سر آنهاست
این یکی از عملیات هایی است که قرار بوده با شکار تانک یهودی و انتشار فیلمش همراه شود که البته پهپاد هر دو رزمنده فلسطینی را شهید میکند.
آنها در منطقه ای تحت محاصره در چنین شرایطی تانک ها را از فاصله ی صفر میزنند.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- به نظرت الان جای کی خالیه ؟
+ امیرعبداللهیان 💔💔💔