❤️بسم رب الحسین علیه السلام 🖤
عملیات جهانی تواصی بالمهدی عج
آمار مخاطب دریافت کننده عملیات
تواصی شماره ۸
۹۲۹۵ نفر 😔
رزق مهدی یاوری همیشه همراهمان باشد 🌹
@basirat_shahriyar
majazi-sth1-jalase6.mp3
4.29M
عملیات شماره ۹ طرح زنجیره تواصی مهدی یاوران
#گام_ششم معرفتی تا امام زمان عج
جلسه ششم : انتظار – بخش دوم
سخنران : حجت الاسلام و المسلمین اباذری
زمان : ۱۱ دقیقه و ۵۳ ثانیه
@basirat_shahriyar
❤️🇮🇷❤️
حیات عندالرب، نقطهی پایانی معراج بشریت است که به آن جز با شهادت دست نمیتوان یافت. ای وجدانهای نیمخفته، چشم بیداری بگشایید و ای بیداران، گوش فرا دهید: ماییم که بار تاریخ را بر دوش گرفتهایم تا جهان را به سرنوشت محتوم خویش برسانیم. خون سرخ ما فلقی است که پیش از طلوع خورشید عدالت بر آسمان تقدیر نشسته است.
یا فالق الاصباح ما را در راهی که این چنین عاشقانه در پیش گرفته ایم یاری فرما:)🤍
شهید آقا مرتضی #آوینی
@basirat_shahriyar
چریک سایبر🇵🇸
🇮🇷💐 💐 ✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۱) 💢 موضوع: بازدارندگی تهاجمی در مقابل تهدید احتمالی 🍃🌻🍃 🔊 خبر: «سید ح
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۴)
🍃🌻🍃
🌀 خبر: مسیح مهاجرانی، مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی معتقد است: «طالبان از اعتقادت خود کوتاه نخواهند آمد، زیرا اسلام و شریعت از نظر این گروه متحجر دقیقاً همان است که در آغاز پیدایشان عملاً نشان دادند. به همین دلیل بهتراست کسانی که در ایران به جذب این گروه امید بستهاند، در تحلیل خود تجدیدنظر کنند و مطمئن باشند اگر به راهی که در پیش گرفتهاند ادامه دهند، بعد از آنکه پردهها کنار بروند و توطئه مشترک آمریکا و طالبان علیه ملت افغانستان و علیه جمهوری اسلامی ایران برملا شود، پشیمان خواهند شد».
💢 گزارههای تحلیلی:
1⃣ در خصوص قدرتگیری مجدد طالبان، برخی از منتقدان بهدرستی خطرات ظهور آنها را گوشزد میکنند. احتمال تکرار ظهور ایدئولوژیهای افراطی، نفوذ وهابیت و داعش در افغانستان، ظلم به شیعیان هزاره، به خطر افتادن منافع اقتصادی و فرهنگی کشورمان در این سرزمین، مداخله و ایجاد ناامنی در مرزهای ایران، بخشی از این خطرات است؛ اما منتقدین، این موضوع که طالبان در سالهای گذشته همزمان با آمریکا، داعش و دولت دستنشانده آمریکا در افغانستان جنگیده است و همچنین وجود طالبان بهعنوان بخشی از واقعیت موجود افغانستان، با عقبه مردمی قابلتوجه را مورد بیتوجهی قرار میدهند. معادلسازی طالبان با داعش خطای راهبردی این جریانات سیاسی است.
2⃣ استراتژی امروز جمهوری اسلامی در برابر وقایع افغانستان را باید از منظر واقعگرایانه تحلیل کرد؛ جمهوری اسلامی مذاکراتی با طالبان داشته و دارد و شدیداً مخالف ورود مستقیم یا غیرمستقیم به یک جنگ بیحاصل مذهبی با همسایه شرقی خود است. جمهوری اسلامی میبایست به واقعیت امروز طالبان توجه کند و با رویکرد و سیاست درست، منافع و امنیت ملی کشور را تأمین کند. سیاست ایران در افغانستان تمرکز بر ایجاد ثبات از طریق مذاکرات بینالافغانی و تشکیل یک دولت فراگیر است که از یکسو میتواند ثباتبخش و تأمینکننده منافع ملت افغانستان و کشورهای همسایه آن باشد و از سوی دیگر نگرانیهای بهحق از افراطیگری و گسترش ناامنی در خاک افغانستان و همسایگان آن را مرتفع سازد.
✍ فرهاد کوچک زاده
#روشنگری
#ثامن
@basirat_shahriyar
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۵)
🍃🌻🍃
🌀 خبر: "فرانک فن هیپل معاون اسبق کاخ سفید گفت: «شرائط واردات واکسن از تیرماه همزمان با ساخت واکسن ایرانی برای ایران تسهیل شد و پیش از این شرایط واردات واکسن در عمل وجود نداشت!»
💢 گزارههای تحلیلی: اقدام کارشناسان و متخصصان و مسئولان امر در ساخت واکسن در بنیاد برکت و واکسن سازی رازی و .... باعث شد دشمنانی که قصد داشتند با این ابزار، میدان عمل ما را محدود و کشور را وادار به تسلیم و دست برداشتن از ارزشها و اصول بنمایند، را عقیم گذاشت.
🔹 استفن لندمن نظریه پرداز آمریکایی معتقد است با تولید واکسن در داخل ایران و شکست سیاست آمریکا در این خصوص دولت بایدن نیز چاره ای جز تسهیل واردات واکسن از سوی ایران نداشت، و این اقدام دولت بایدن از سر دوستی نیست بلکه به خاطر موفقیت ایران در تولید واکسن است.
🔸 نکته مهم تایید امام خامنه ای مدظله العالی در خصوص استقلال و تولید داخلی و تکیه بر توان داخلی و قطع واردات کالاهای غیر ضروری و... همیشه راه گشا بوده و به گفته رایس وزیر خارجه اسبق آمریکا "ما دهها سال در اندیشکده های خود برنامه ریزی میکنیم و رهبر ایران با یک سخنرانی آنها را پنبه میکند".
🔺اتکا به خود و داشته های خودابزاری قوی در باز دارندگی دشمن در همه حوزه هاست.
✍ خلیلی
#روشنگری
#ثامن
#واکسن_برکت
@basirat_shahriyar
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۶)
🍃🌻🍃
🌐 خبر: خبرگزاری بلومبرگ مدعی است که بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی در صدد تدارک برنامهای احتمالی برای بازرسی از ایران در صورت شکست خوردن مذاکرات وین با توجه به رویکرد انقلابی دولت جدید ایران هستند.
🌀 گزارههای تحلیلی:
با توجه به انبوه مشکلات بجا مانده از دولت روحانی، و همچنین امید به حل مشکلات در کشور راه های متفاوتی برای حل مشکلات پیشنهاد میشود که نوع نگاه سیاسی به گونه ای راه حل هارا مطرح میکنند. از میان راه حلهای مطرح شده یک راه از دولت گذشته همچنان طرفدار و نظر برخی از کارشناسان سیاسی میباشد و آن هم بازگشت به برجام در دولت سیزدهم است.
▪️با توجه به رویکرد دولت جدید و همچنین معرفی وزرای پیشنهادی و کسب رای اعتماد آنها در مجلس شورای اسلامی و نگرش سیاسی و اقتصادی وزیرانی که در تیم اقتصادی مانند وزیر اقتصاد (دکتر سید احسان خاندوزی)؛ وزیر نفت(مهندس اوجی)؛ وزیر صنعت و معدن (سید رضا فاطمی امین) و مشاور اقتصادی رییس جمهور (محسن رضایی)و ... و نگرش انقلابی و متفاوت با رویه گذشته که به برجام ختم گردید در وزیر امور خارجی کشور (امیر عبداللهیان) مشاهده نمیشود و رویکرد و اولویت اصلی اعلامی ایشان در اولین اظهار نظر خود؛ آسیا و کشورهای همسایه ایران مشاهده میشود و نگاه و راهبردی در چارچوب مذاکرات با گروه ۴+۱ وجود ندارد.
🔹به همین دلیل رئيس جمهور و وزیران دولت سیزدهم عجله ای از خود برای از سرگیری مذاکرات باتوجه به بروز مشکلات تورمی هفتههای اخیر و کنترل این شرایط از نظر اقتصادی و همچنین فراموش شدن مذاکرات احیای برجام از ذهن و قلم تحلیلگران سیاسی رسانه های مختلف احتمال افزایش فشارهای آِژانس به فعالیت های هسته ای ایران با پروپاگاندای تبلیغاتی رژیم صهیونیستی مبنی بر نزدیکی ایران به سلاح اتمی در دو ماه آینده شدت یافته است.
💠 نکته پایانی:
🔺با توجه به گزارههای تحلیلی فوق و وجود و حتی در برخی از موارد تداوم مشکلات اقتصادی در کشور که ریشه داخلی دارند و نیاز به عزم جدی در مدیریت اقتصادی مشاهده میگردد احتمال مطرح شدن احیای مذاکرات در این چنین شرایطی وجود ندارد و حتی در برخی از موارد رویکرد داخلی به حل مشکلات در بین افکار عمومی مردم افزایش یافته است.
✍️یوسف روزبهانی
#روشنگری
#ثامن
@basirat_shahriyar
💐
🇮🇷💐
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۷)
🍃🌻🍃
🌐 خبر: «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، روز چهارشنبه گذشته در گفتگویی با رادیو فردا، به ابعاد مذاکرات هستهای و توافق احتمالی آینده با ایران اشاره کرد. بررسی جنبههای مختلف اظهارات وی، موضوع این گزارش است.
✅ گزارههای تحلیلی: نکته حائز اهمیت که در سراسر اظهارات رابرت مالی موج میزند و نمیتواند آن را کتمان نماید، اشتیاق آمیخته با نگرانی برای آغاز دور جدید مذاکرات هستهای است. دراینباره قرائنی وجود دارد که نشان میدهد آمریکاییها دائماً در حال ارسال پیام و سیگنالهایی به ایران و اعلام آمادگی برای توافق هستند. چیزی که رابرت مالی در این مصاحبه تصریح میکند و ازقضا گردانندگان کنونی کاخ سفید را فاقد راهبرد نموده، این است که ایران بههیچعنوان زیر بار فشار، امتیاز نخواهد داد. این برآورد در حال حاضر تبدیل به بخشی از محاسبات آمریکا شده است. اظهارات مالی که میگوید: «دولت پیشین ما با کمپین فشار حداکثری، اشتباه محاسباتی کرد»، دال بر این مدعاست. نکته دیگری که وی به آن اشاره میکند، دقیقاً همان بخش چالشی مذاکرات است که اجازه نداد گره مذاکرات باز شود و آنهم این است که رابرت مالی میگوید، آمریکا ضمانت نمیدهد و اگر بخواهد ضمانت دهد، باید توافق دیگری داشته باشیم. چالش کنونی دقیقاً در همین گزاره نهفته است. ایران شرط ضمانت دادن آمریکا را با هدف انتفاع اقتصادی خود از برجام گذاشته که در انتهای آن عملاً آمریکا از حیث بهکارگیری ابزار تحریمی، خلع سلاح میشود. این شکل از توافق از منظر آمریکا یک فاجعه بزرگ است؛ چراکه بسیاری از موضوعات ادعایی آنها در حوزه منطقهای و موشکی لاینحل باقی خواهد ماند؛ اما آمریکا دادن ضمانت را بهگونهای دیگر تعریف میکند. متصدیان کنونی کاخ سفید دادن ضمانت را در مذاکراتی توسعهیافتهتر و جامعتر دنبال میکنند؛ بهگونهای که در انتهای آن، ایران -به تعبیر آنها- نرمال و خالی از مؤلفههای قدرت گردیده و کلیه اختلافاتش با آمریکا نیز حل شده باشد.
🌀 جمعبندی: اکنون شرایط برای آمریکاییها سخت و پیچیده و به عبارتی آچمز شده است. به این دلیل که ایران بر روی توسعه حوزههای مرتبط با فناوریهای هستهای خود متمرکز شده، به رجزخوانی و تهدیدات بدون پشتوانه آمریکاییها بیاعتنا است و از همه مهمتر اینکه، در حال خنثیسازی تحریمها و عبور از شرایط موجود است. این وضعیت، آمریکاییها را به هراس انداخته، چراکه انتهای این دالان چیزی نیست جز تن دادن به آنچه ایران میخواهد؛ دادن ضمانت واقعی و عملی.
✍️ احمد بنافی
#روشنگری
#ثامن
@basirat_shahriyar
💐
🇮🇷💐
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۸)
🍃🌻🍃
🌐 خبر: در نخستین دیدار دولت سیزدهم با رهبر معظم انقلاب، یکی از مهمترین نکاتی که مقام معظم رهبری برای این دولت مطرح و تأکید فرمودند، ملاحظات و شرایط انقلابی گری و حرکت انقلابی بود، با این توصیف که: «انقلابی بودن حتماً باید با عقلانیت و اندیشهورزی و خردمندی همراه باشد و این شیوه جمهوری اسلامی از آغاز بوده است. حرکت انقلابی یعنی حرکتی بنیانی، خردمندانه، عاقلانه و برخاسته از اندیشه و حکمت، نه حرکت بیهوا و بیحساب».
✅ گزاره تحلیلی: در واکاوی این تأکید رهبر معظم انقلاب، مشاهده میشود برخی از روی ناآگاهی و بعضی از روی دشمنی، انقلابیگری را به معنای فاقد پشتوانه علمی بودن و بیانضباطی تعریف میکنند. این تعریف نادرست است. انقلابیگری را باید خردمندانه، دقیق و دلسوزانه، عادلانه و منصفانه، قاطعانه و بدون رودربایستی عمل کردن معنا کرد. آنچه میتواند عقلانیت را در انقلابیگری به منصه ظهور برساند؛ عبارت است از؛ بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور، بهکارگیری راهحلهای اساسی و نه موقتی و مسکّنی، عدم اکتفا به حداقلها و پرهیز از تخریب داشتهها، استفاده از دیدگاههای نخبگان خارج از دولت بدون در نظر گرفتن بحثهای سیاسی و جناحی، پیادهسازی تمامی حرکات انقلابی در بستر و چارچوب نظام، ارائه گزارش صادقانه و بدون مبالغه به مردم و عذرخواهی از آنها در مواقع بروز اشتباه. با عقلانیت انقلابی میتوان به قدرت تحلیل صحیح و بالا، عدم خطای محاسباتی، اتقان در کار، جامعنگری، نوآوری و خلاقیت و درنهایت به پیشرفت و دستاوردهای مطلوب و کمنظیری دستیافت.
🌀 نکته پایانی: رهبر معظم انقلاب پیش از این نیز در تعریف انقلابیگری و رابطه آن با عقلانیت فرمودهاند: «میشنوم گاهی اوقات بعضی در مقابل شعارهای انقلاب، عنوان و مفهوم عقلانیت را مطرح میکنند؛ کانّه عقلانیت نقطه مقابل انقلابیگری است؛ نه، این خطا است؛ عقلانیت واقعی هم در انقلابیگری است. نگاه انقلابی است که میتواند حقایق را به ما نشان بدهد. ببینید! کِی بود آنوقتی که امام، آمریکا را بهعنوان شیطان بزرگ معرفی کرد و بهعنوان یک موجود یا دولت غیرقابلاعتماد معرفی کرد؛ این را سالها پیش امام بزرگوار به ملّت ایران -به ماها- یاد داد؛ امروز بعد از گذشت سالها، رؤسای کشورهای اروپایی میگویند آمریکا غیرقابلاعتماد است».۱۳۹۶/۰۳/۱۴
✍ حسین عباسیان
#روشنگری
#ثامن
@basirat_shahriyar
🍀
🇮🇷🍀
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۹)
🍃🌻🍃
🌐 خبر: یکی از دغدغههای این روزهای رئیسجمهور و هیئت دولت و همچنین نیروهای اصیل انقلابی این است که اعتمادی که طی سالهای گذشته و با ناکارآمدی مسئولین دولتی کاهش قابلملاحظهای داشته، چگونه قابل بازیابی است؟!
💢 نکات تحلیلی: با توجه به خروجی نظرسنجیهای معتبر، آنچه مردم را نسبت به شرایط موجود معترض کرده است، تنها مشکلات نیست، بلکه کم شدن اعتماد نسبت به مسئولین است که این امر ناشی از چند عامل است که یکی از مهمترینهای آن، شکلگیری این باور در مردم است که مسئولان صداقت ندارند. باوجود خیل عظیمی از مسئولینی که در راه اعتلای ایران اسلامی با جدیت گام برمیدارند، باور شکلگرفته در ذهن مردم ناشی از چند مسئله است که عمدتاً در دولت قبل شاهد آن بودیم:
1⃣ تفاوت بین کلام و عمل؛ دم از مردم زدن، اما در مواجهه با مشکلات ایشان اقدام جدی و مؤثر انجام ندادن و یا لااقل نشانههایی از اینکه در حال تلاش برای عمل به گفتهها هستند.
2⃣ مسئله ساده زیستی؛ یکی از مؤلفههای اصلی مدیریت و مسئولیت تراز انقلاب اسلامی، ساده زیستی است. متأسفانه در سالهای اخیر انتشار رفتار و منش اشرافی گری از سوی برخی مسئولین دولتی، ذهنیت اجتماعی را اینگونه شکل داده که تمام مسئولان نظام اینگونه زندگی میکنند!
3⃣ حضور در میان مردم؛ حضور میدانی مسئولان در میان مردم دارای آثار و برکات زیادی است که در این مقال نمیگنجد. امری که مقام معظم رهبری نیز بارها بر آن تأکید داشته و به دولت جدید نیز توصیه فرمودند.
💠 نکته راهبردی: اگر این اعتماد به جامعه بازگردد و مردم احساس کنند که مسئولین در مقابل مشکلات در کنار مردم قرار دارند، حجم قابلتوجهی از اعتراضات کاهش خواهد یافت و مواجهه با مشکلات نیز سادهتر خواهد شد.
✍ مصطفی برزکار
#روشنگری
#ثامن
@basirat_shahriyar
🍀
🇮🇷🍀
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۴۰)
🍃🌻🍃
🌀 خبر: درحالیکه کمتر از یک ماه از تحلیف و کمتر از یک هفته از رأی اعتماد دولت فعلی میگذرد، برخی از فعالان سیاسی اصلاحطلب نقد غیرمنصفانه علیه دولت فعلی را آغاز کردهاند و با شعار «ما نمیتوانیم» درصدد هستند تا دولت فعلی را ناکارآمد نشان دهند.
💢 گزاره خبری: «مصطفی هاشمیطبا» فعال سیاسی اصلاحطلب بهتازگی مدعی شده است: «معتقدم وزرای دولت سیزدهم کارهای معمولی را شاید نتوانند انجام دهند چه رسد به اینکه بخواهند به وعدههای اعلامی خود رسیدگی کنند چون وعدهها از آدمها بزرگترند». او همچنین گفته است که رئیسی همکاران خوبی انتخاب نکرده است!
❌ گزارههای تحلیلی: در خصوص انتقادات زودهنگام چهرههای جریان اصلاحطلبی به دولت، باید دو نکته موردتوجه قرار گیرد:
1⃣ اول آنکه رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی و میانگین تورم ۴۴ درصدی و افزایش سه برابری بدهیهای دولت موردحمایت این جریان در پنج سال اخیر باعث شد تا معیشت مردم در وضعیت نامناسبی قرار گیرد! سؤال اینجاست که چرا این منتقدین در این دوره سکوت اختیار کرده بودند؟ گذشته از نگاه منفعتجو و رقیب هراس جریان اصلاحات، در شرایط کنونی کشور تلقین نگاه «ما نمیتوانیم» همان سیاستی است که دشمنان ملت ایران تجویز میکنند، درحالیکه امروز جامعه خواهان گشایش در امور و اقدام و عملی جهادی برای برداشته شدن مشکلات اقتصادی است و این نوع نگاههای وادادهای را که از آن جز یأس و ناامیدی حاصل نمیشود را تحمل نمیکنند.
2⃣ نکته بعدی آنکه رئیسجمهور جدید در معرفی کابینه و تعیین مدیران ارشد، تلاش نموده است تا چند عنصر تخصص، جوانی، تجربه، کارنامه، انقلابی گری، پاک دستی و کارآمدی را لحاظ کند؛ بنابراین ابتدا باید فرصت لازم را به دولت فعلی داد و سپس انتقاد از عملکرد دولت را آغاز کرد، نه اینکه خود را در مقام پیشگو قرار داد و از همین اولین قدمهای آغاز مدیریت دولت، شروع به انتقاد کرد.
✍ فرهاد کوچک زاده
#روشنگری
#ثامن
@basirat_shahriyar
🍀
🇮🇷🍀
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۴۱)
🍃🌻🍃
🌀 خبر: این روزها این مسئله مطرح هست که چرا لشکر فاطمیون و شیعیان افغانستان وارد جنگ با #طالبان نمیشوند؟
🔻گزارههای تحلیلی: ابتدا لازم است بدانیم که فاطمیون در مقابل چه کسانی و یا چه هدفی وارد شوند؟ از طرفی آنقدر تبلیغات منفی بر علیه فاطمیون در افغانستان شده که مردم ذهنیت خوبی نسبت به فاطمیون ندارند و آنها را تروریست می دانند.!
1⃣ شیعیان در افغانستان اقلیت هستند و حدود ۳۰ درصد کشور افغانستان را تشکیل می دهند از طرفی حدود شصت درصد افغانیها به نوعی طالبان را قبول دارند و یا با آنها همکاری می کنند.
2⃣ جنگهای افغانستان تاکنون جنگهای قومی و قبیلهای بوده و مسئله اول در افغانستان مسئله قومیت هست نه مذهب.
3⃣ علت اینکه فاطمیون در افغانستان حضور پیدا نکرد، به خاطر جلوگیری از یک جنگ بزرگتر است و آن جنگ مذهب است، اگر لشکر فاطمیون وارد جنگ با طالبان بشوند جنگ جنگ مذهب میشه، جنگ بین شیعه و سنی، و چون شیعیان در اقلیت هستند اگر قیام کنند خونشان هدر می رود و شیعیان قتل عام می شوند.
4⃣ آمریکا و اسرائیل دوست دارند که لشکر فاطمیون وارد جنگ با طالبان بشوند، به چند دلیل:
🔹 الف- چون الان لشکر فاطمیون در جولان که متعلق به سوریه هست و اسرائیل اشغال کرده مستقر است. خوب مسلما اسرائیل دوست دارد اینها بروند افغانستان و قتل عام بشوند.
🔸 ب- نقشه شوم آمریکا هم همینه که لشکر فاطمیون همراه با شیعیان افغانستان با طالبان بجنگد و جنگ بین شیعه و سنی اتفاق بیفتد و باعث می شود که از دیگر کشورهای جهان تکفیری هاو سلفیها و داعش وارد جنگ با شیعیان افغانستان بشوند.
🔺 در نتیجه شیعیان و فاطمیون قتل عام و کلا حذف می شوند. و با توجه به اینکه ما حدود ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان داریم ممکن است خیلی راحت داعش، سلفیها و تکفیری ها وارد ایران می شوند و ایران رو ناامن کنند.
✍ حلیمه ناصری
#روشنگری
#ثامن
@basirat_shahriyar
🍀
🇮🇷🍀
28.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 سبک زندگی غلط، ریشه در فرهنگ غلط حاکم بر اذهان دارد | پادکست
🔺اگر ما اسراف داریم، اگر ما تقلید کورکورانه داریم، اگر ما سبک زندگی غلط داریم، اینها ناشی از مشکلات فرهنگی است. فرهنگ حاکم بر ذهنها است که در عمل این مشکلات را به وجود میآورد. زندگیهای تقلیدی، زندگیهای تجملاتی و اشرافیگری، اینها غالباً منشأ و ریشهی فرهنگی دارد.
#سبک_زندگی
#فرهنگ
🕰 ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
🏴 @Khamenei_Reyhaneh
⭕️ کارنامه اقتصادی حسن روحانی به روایت آمار
سالی ۵٪ کاهش درآمد ملی
سالی ۷٪ کاهش پس انداز ملی
سالی ۱۳٪ کاهش سرمایهگذاری خارجی
سالی ۲۴٪ افزایش تورم
سالی ۲۸٪ افزایش کسری بودجه
کسری بودجه ۳۵۰ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۰
آقای قوه قضائیه بسمه الله! منتظریم!
#محاکمه_روحانی
@basirat_shahriyar
▪️انتقال یک گاو از نقطه ای به نقطه دیگردر سوئیس را تیتر یک رسانه ها کرده و از اهمیت جان حیوانات در غرب میگویند
همزمان خود تحقیری را آن قدر رواج داده اند که جامعه ی مخاطب از پزشک ایرانی که اولین عمل های خاصِ چشم را بر روی اسب و خروس و خرگوش و... انجام داده خبر ندارد
#مرض_خودتحقیری
💬 آقای تحلیلگر
@basirat_shahriyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘️
💢#صدای_ثامن(۹)| #دیپلماسی عزت آفرین
🎙کارشناس: احسان گودرزی
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
@basirat_shahriyar
🍀
🌿🍀
اردوغان:هرکس درمنطقه میخواهدسنگی جابهجا کند بایداول ازترکیه اجازه بگیرد.
جابهجایی سنگ رو نمیدونم ولی تا اونجایی که ما یادمونه،چند سال پیش که آمریکا وعبدالله گولن توترکیه کودتاکردن مثل موش به پای ایران افتاده بود.
آقای اردوغان صدام هم از این گلا زیاد میخورد..
🎨پیمان علیشاهی
کاریکاتوریسم
@basirat_shahriyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸مَاالَّذِي فَقَدَ مَنْ وَجَدَك؟
#مجنون
@basirat_shahriyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•و ما الحیات الدنیا الّا متاع الغرور•
-زندگی دنیا فقط وسیلۀ
گول خوردن است.
+گول نخوری بندۀ خدا... 🌱
#استوری
@basirat_shahriyar
📰چرا از شروع تلاشهای دولت آیتالله رئیسی ناراحتند؟
🔹️حسن روحانی در ۴ سال اول، عامل همه کاستیها و مشکلات را به صورت مکرر و مداوم، دولت احمدی نژاد اعلام میکرد. در ۴ سال دوم، حل مشکلات را ابتدا به اجرای برجام موکول کرد و بعد به ترامپ و کرونا گره زد.
🔹️کابینه آیتالله رئیسی از روز رای اعتماد، وارد میدان شد و فعالیتهای جهادی و پربرکت را آغاز کرد. نکته جالب این است که کابینه سیزدهم، علیه دولت فشل و ناکارآمد و غربگرای روحانی، حرفی نمیزند اما با فعالیتهای جهادی، مردم خودبخود یاد روحانی میافتند که این اقدامات در ۸ ساله دولت او رخ نداد و لذا نفرینش میکنند.
🔹️در این میان خبیثهای رسانهای مثل روزنامه مشکوک جمهوری اسلامی، تاجزاده، سلبریتیهای لمپن و بیسواد و...، توقع دارند که همه مشکلات ۸ ساله دولت روحانی، در همین ۸ روز سپری شده از دولت آیتالله رئیسی، حل شود! و لذا دولت ایشان را زیر سوال میبرند.
🔹️علت هم حسادت و کینهای است که به جریان ارزشی و انقلابی دارند، زیرا عملکرد جهادی دولت، مردم را به نظام و جریان انقلابی خوشبین میکند و تلاشهای طولانی نوکران غربزده در ایران را برای القای ناکارآمدی انقلاب اسلامی، نقش بر آب میکند.
🔹️دولت سیزدهم با عمل خود در همین چند روز، ماهیت اشرافیگرا، تنبل، مردمگریز، متکبر، پرمدعا و بهانهجوی اصلاحطلبان و غربگراها را به مردم نشان داده و لذا همچنان شاهد جیغهای بنفش و سبز در برابر اقدامات دولت سیزدهم خواهیم بود. اما فقط خودشان را رسوا میکنند و نمیتوانند سرعت خدمترسانی دولت مردمی و انقلابی را با این حاشیهسازیها، کند کنند.
🔹️از نهادهای امنیتی و حفاظت شخصیتها انتظار داریم تا از کابینه آیتالله رئیسی به عنوان سرمایهای گرانبها در خدمترسانی صادقانه به مردم، به نحو احسن حفاظت نمایند. زیرا بعد از شهید رجایی، حدود ۴۰ سال طول کشید تا جایگزینهای لایقی همچون کابینه سیزدهم، عنان امور دولت را بر دست بگیرند.
#خیانت_خواص
@basirat_shahriyar
.
💫جشنواره روایت ماندگار
ویژه روزهای آخر تابستان
📣تخفیف ویژه + ارسال رایگان
⬅️20درصد + ارسال رایگان به سراسر کشور برای همه کتب
⬅️هدیه یک کتاب خوب + 20درصد + ارسال رایگان برای خرید بالای 200 هزار تومان
⬅️هدیه قاب فرش متبرک حرم امام رضا(ع) + هدیه یک کتاب خوب + 20درصد + ارسال رایگان برای خرید بالای 500 هزار تومان
🦋🌸🦋🌸🦋🌸🦋🌸🦋🌸
🔸جهت مشاهده و تهیه کتب از طریق زیر اقدام کنید👇
✅ سایت من و کتاب
manvaketab.ir
✅ سایت انتشارات شهیدکاظمی
nashreshahidkazemi.ir
✅ پیامک نام کتاب به سامانه
۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱
✅ تلفن مرکز پخش:
۰۲۵۳۳۵۵۱۸۱۸
🌷منتظرتون هستیم...
🦋🌸🦋🌸🦋🌸🦋🌸🦋🌸
.
🍃 با ما همراه باشید...
📌 #انتشارات_شهید_کاظمی
🖇 شبکه بزرگ تولید و توزیع کتاب خوب در کشور
@nashreshahidkazemi
@man_va_ketab
🆔 https://eitaa.com/nashreshahidkazemi
▪️عزیزان افغانستانی که در ایران هستند را خانواده خود بدانید. آنها در سختی زیادی قرار دارند که مهمترین آن تبعیض است. کارهای سخت با حقوق بسیار پایین و بدون بیمه سلامت.
فراموش نکنید بسیاری از آنان در جنگ ایران و عراق کنار ما بودند و شهید شدند. و در این سالیان در نبرد با داعش!
@basirat_shahriyar
☘
✅ #پرسش_و_پاسخ (۱)
🌀پرسش: علت بی توجهی مردم و افکار عمومی به سیاست های مقابله با کرونا چیست؟
🍃🌹🍃
🔻۱- شکل گیری تقابل مردم با موضوعات
🔹۲- ارائه قرائتهای متعدد و نظرات متنوع
🔸۳- عدم اجرای مصوبات
🔹۴- عدم مرجعیت سازی منبع اطلاعات و آمار
🔺 اما باید توجه کرد که نقطه اقتدار کشور در مقابله با کرونا تبدیل به نقطه ضعف نشود، با گذشت ۱۹ ماه از شیوع و گسترش #کرونا علیرغم تلاشها و خدمات ارائه شده برای مقابله با این بیماری، به دلیل عدم انسجام و هماهنگی دستگاههای اجرایی و عدم توجه مردم به قوانین و پروتکلهای بهداشتی، این کارنامه موفقی در مهار این بیماری نداشته است، اما با تلاشهایی که با روی کار آمدن دولت سیزدهم دارد صورت می گیرد، در همین مدت کوتاه شاهد اقدامات خوبی بودهایم.
#روشنگری
#ثامن
#واکسن
@basirat_shahriyar
🍀
🌿🍀
چریک سایبر🇵🇸
☘ ✅ #پرسش_و_پاسخ (۱) 🌀پرسش: علت بی توجهی مردم و افکار عمومی به سیاست های مقابله با کرونا چیست؟ 🍃🌹🍃
☘
✅ #پرسش_و_پاسخ (۲) | حسن روحانی کجاست؟!
🔻 روزنامه شرق، در گزارش اصلی خود به بررسی جایگاه سیاسی حسن روحانی پس از پایان دوره ریاست جمهوریاش پرداخت؛ گزارشی که هنوز شروع نشده و در همان زیرتیتر خودش را لو میدهد که برای اعمال فشار بر رهبری نوشته شده تا در گمانی باطل، برای ایشان تعیین تکلیف کند که چرا تاکنون حکمی برای حسن روحانی صادر نشده است.
🔸 عنوان این گزارش «روحانی در پرده آخر» است، اما در زیرتیتر آمده که «حسن روحانی پس از پایان ریاست جمهوریاش حکمی دریافت نکرده است» تا در همین ابتدا روشن شود که غرض از نگارش و انتشار آن چیست.
در متن گزارش ادعا شده که «مقام معظم رهبری سنتی دارند که بعد از پایان دوره ریاستجمهوری افراد، آنها را به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درمیآورند.» اما جالب آنکه در همین گزارش توضیح داده شده که از میان سه رئیسجمهور دوران رهبری آیتالله خامنهای که قبل از روحانی سرکار بودند، هاشمی رفسنجانی که از ابتدا رئیس مجمع بوده، خاتمی هم گویا به دلیل عدم تمایل خود عضو مجمع نشده و در نهایت احمدی نژاد که پس از پایان ریاست جمهوریاش با حکم رهبری به عضویت مجمع درآمده است.
🔹 شرق در مورد روحانی با اشاره به عدم حکم رهبری برای او مینویسد: «این شایعه وجود دارد که حسن روحانی یکی از گزینههای ریاست بر مجمع تشخیص مصلحت نظام است» اما ننوشته کجا این شایعه پخش شده است؟! سؤال این است که چنین شایعهای پخش شده یا شرق و رفقا! تلاش دارند که پخش بشود؟
🔺 البته تشخیص این موضوع با رهبر معظم انقلاب است، اما اصلاح طلبان با فضا سازی تلاش میکنند آن را به عنوان یک امر محتوم و رویه قطعی جا بیاندازند.
#روشنگری
#ثامن
@basirat_shahriyar
🍀
🌿🍀
☘
🎥 پخش زندهٔ نشست سیاسی
✅ سخنران: دکتر قاسم حبیب زاده- معاون محترم سیاسی سازمان بسیج مستضعفین
🕒 زمان: امشب -۱۱ شهریورماه ۱۴۰۰- ساعت ۲۱:۳۰
🗒 موضوع: تحولات #افغانستان
◀️ شرکت از طریق لینک کانال مجازی 👇👇👇
🆔 https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🌿🍀