🔴 جشن سفیر استرالیا در تهران(خاک ایران) برای همجنسبازان
🔺 بازفعال شدن شبکه نفوذ فرهنگی
🔸صفحه اینستاگرام سفارت استرالیا در تهران به مناسبت روز «بنفش بپوش» تصاویری از ایان مککنویل، سفیر این کشور با پاپیون بنفش منتشر کرده است.
در استرالیا این روز برای آگاهیرسانی بهویژه به جوانان درباره ایجاد محیطی فراگیر و حمایتگرانه از افراد الجیبیتیکیو(همجنسگرایان) برنامهریزی شده است.
در پست اینستاگرام سفارت استرالیا نوشته شده است: «ما این روز را با رنگهای بنفش در گوشه و کنار ... و کاپکیکهای خوشمزهای که با عشق درست شدهاند جشن گرفتیم.»
سفارت استرالیا میگوید به دنبال ایجاد محیطی است که «حامی همگان» باشد، جایی که در آن همه، به خصوص جوانان الجیبیتی(همجنسگرا) بتوانند به آنچه که هستند افتخار کنند.
در این پست آمده: «بیایید همه باهم، با حمایت از تفاوتها، برای داشتن آیندهای روشنتر و فراگیرتر تلاش کنیم.
روز «بنفش بپوش» از سال ۲۰۱۰ و از سوی موسسهای دانشجویی و غیرانتفاعی در استرالیا بنیانگذاری شد.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🔴 رسانهای کردن وامهای نامتعارف بانکها با هدف بنگلادشی کردن کشور
🔸 یادداشت تحلیلی/ سعید عبدالملکی
✍️ اخباری مبنی بر وام دریافتی نامتعارف کارکنان بانکها در فضای مجازی و رسانهای بازتاب داده میشود که به نیت بنگلادشی کردن کشور است. اگر بانک یا سازمانی مرتکب تخلف شود باید از طریق نهادهای قانونی و قضایی پیگیری شود انتشار آن در فضای مجازی به جز القا بیعدالتی و عصبی کردن مردم و زمینهسازی برای شورش خیابانی چه دردی را دوا میکند؟!
اخیراً شاهد شورشهای کشور بنگلادش بودیم که منجر به براندازی حکومت شد که جرقه آن با انتشار اخبار استخدامهای سهمیهای فرزندان افراد ذینفع در بدنه حکومت زده شد که موجب خشم جوانان آن کشور و شورش علیه سیستم شد.
متأسفانه علاوه بر نفوذیها، برخی رسانههای خودی نیز با بازنشر این اخبار هدفمند و جهتدار عملاً در زمین دشمن بازی میکنند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💢 جنگ شناختی؛ تربیت موریانههای درونی
جنگ شناختی حاکم بر جنگ نظامی!
امروزه دیگر صاحبان قدرت قبل از ورود به جنگ نظامی وارد جنگ شناختی در سرزمین هدف میشوند!
در این جنگ با کمترین هزینه تربیت سربازان سرزمینی شکل گرفته که اثر آن پرورش موریانههای داخلی و خروجی نهایی فروپاشی از درون خواهد بود!
#زدن_ارزشها
#ایجاد_تفرقه
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 فروپاشی نظام لیبرال دموکراسی آمریکا
🎙صحبتهای قابل تأمل برنی سندرز سیاستمدار و سناتور آمریکایی در مورد نظام حکمرانی آمریکا:
🔺در طول ۵۰ سال گذشته، ۵۰ تریلیون دلار ثروت از ۹۰٪ پایین جامعه به ۱٪ بالای جامعه منتقل شده است!
🔺میخواهید بدانید چرا مردم عصبانی هستند؟ چون نسبت به قبل، ساعتهای بیشتری برای دستمزد کمتری کار میکنند!
🔸کارگر آمریکایی کمتر از ۵۰ سال قبل درآمد دارد.
🔸تمام درآمد و ثروت به ۱درصد بالای جامعه میرسد.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حرمدرمانی
چندیست هوای چشم من بارانیست
هر خشت دلم بیانگر ویرانیست
بیماری دوری از خراسان دارم
تجویز پزشک من، حرمدرمانیست
🏴🏴🏴
▪️شهادت امام رضا علیهالسلام تسلیت باد
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 غول برره؛ از عملگی تا فحاشی علیه ارزشها
🔸 پینوشت و تحلیل/ سعید عبدالملکی
✍️ براساس بیوگرافی منتشر شده از احمد ایراندوست معروف به غول برره، وی تا قبل از بازی در فیلم «شبهای برره» عملاً فردی عاطل و گمنام و در کشورهای همسایه مشغول عملگی و مسافرکشی بوده است. متأسفانه در کلیپ مذکور به نشر ابتذال گفتاری و رفتاری میپردازد که مسبوق به سابقه است.
گرچه دکتر انتظاری در برنامه شیوه شبکه چهار در واکنش به سخنان طرف مقابل گفتگو که به شعرسرایی علیه نظام مشغول بود سخنانی را در خصوص مرحومه امینی به زبان آورد و بلافاصله با بیانیه عذرخواهی کرد و از ریاست دانشکده عزل شد اما بهانهای شد تا برخی به عقده گشایی علیه سیستم بپردازند.
متأسفانه افرادی که بعضاً به لحاظ فرهنگی و قابلیتهای فردی دون پایه بوده و توسط بسترهای همین ساختار موجبات رشد و هویت بخشی آنها فراهم شده است اینک در نقش کوتوله هنری، روشنفکر و منتقد ظاهر شدهاند و بهخصوص با سوءاستفاده از فضای باز اجتماعی که پس از انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم فراهم شده است جسارت کنشگری و ساختارشکنی پیدا کردهاند و علیه ارزشها و جریان انقلابی که اساساً دنبال قدرت و ثروت نبوده و هدف و دغدغهای جز دفاع از ارزشها و برقراری عدالت ندارند اینگونه لجن پراکنی میکنند.
اساساً نهادهای ذیربط بهخصوص نهادهای نظارتی و قضایی بایست مشخص کنند مرز بین نقد و مطالبه گری و ادبیات مبتذل، فحاشی علیه ارزشها و رفتار مجرمانه کجاست و گرنه سنگ روی سنگ بند نمیشود و زین پس شاهد ظهور و بروز غولهای برره و پهلوان پنبه های زیادی خواهیم بود.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 قبح زدایی از هرزگی و ابتذال جنسی
پینوشت و تحلیل/ سعید عبدالملکی
✍️ در کلیپ پیوست جواد هاشمی در حالی از گلشیفته فراهانی شخصیت پردازی میکند که بیشتر نقشهایی که وی پس از مهاجرت در فیلمهای خارجی بازی کرده است همگی اروتیک و کثافتکاری جنسی بوده است. بازی در نقش زن هرزه و هرجایی که درگیر روابط جنسی چندضلعی(مثلثی و مربعی) است و زن زناکار و همجنسباز که حتی بازیگران زن خارجی از پذیرش نقش و بازی در چنین فیلمهایی به دلیل بار ابتذالی و غیراخلاقی آن امتناع میورزند اما فراهانی به دلیل فقدان عزت نفس و کسب وجهه و احترام حاضر به فرو رفتن در ابتذال جنسی شده است و اخیراً در مصاحبه با یک رسانه فرانسوی از ایرانی بودن خود ابراز شرمساری کرد.
هاشمی در حالی فراهانی را آبروبخشی میکند که اساساً زنان هرزه و تنوعطلب جنسی حتی در جوامع غربی که مذهب مسیحیت ارتدوکس و کاتولیک رایج است مذموم و مطرود قلمداد میشوند تا چه برسد به جامعه اصیل، مسلمان و مذهبی ایرانی! هرچند رنگ کردن گنجشک به جای قناری چیزی از اصالت ایرانی نمیکاهد.
اینکه به لحاظ روانشناختی چه اتفاقی میافتد که بازیگری که سالها نقش شهدا را بازی کرده است اینگونه تلاش میکند زن هرزه را به عنوان زن موفق ایرانی به مخاطب قالب کند جای تأمل دارد!
شاید بتوان از نفاق درونی و پنهان سازی ماهیت واقعی خود به منظور دسترسی به امتیازات و نیز تزلزل روانی برای آن دلیل آورد.
با این وصف آنچه نگران کننده است آدرس غلط دادن به مردم، کودتای فرهنگی و آندلسی کردن کشور توسط همین افراد در حال دگردیسی است که ذهن آنها مستعمره غرب است.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلول ماه ربیع الاول مبارک باد🌹🌷🌺🌸💐🌷
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 کیهان صدای واقعی و قابل شنیدن انقلاب اسلامی است
🗒️ پینوشت و تحلیل/ سعید عبدالملکی
✍️ سخنان شیخ علیرضا پناهیان علیه کیهان و در حمایت از دولت وفاق پزشکیان یک صدای نسبتاً جدید است که به امتحانش میارزید. حداقل خاصیت آن این است که چهره از نفاق بر میدارد. خاصیت دوم آن درک این مهم است که این صدا یک صدای مزاحم و پارازیت انداز برای شنیدن صدای واقعی انقلاب اسلامی است.
صدایی که نماینده واقعی انقلاب اسلامی است صدایی است که از ریشهها و پایهها مراقبت کند و منعکس کننده صدای محرومان و مستضعفین باشد و نه اینکه جبهه فساد و زر و زور و تزویر را تقویت کند.
صدای پناهیان صدای واقعی نیست و نه تنها از سوی جریان انقلاب شنیده نمیشود بلکه عام مردم نیز آن صدا را صدایی از سر ریا و کسب قدرت و ثروت میدانند.
آقای پناهیان! روزانه هزاران مطلب کذب و بیاساس توسط رسانههای اصلاحطلب و ضد انقلاب و فضای مسموم مجازی علیه ارزشها و دین و دنیای مردم منتشر میشود چرا آنها را منکر نمیدانید؟! و درخواست تعطیلی آنها را ندارید!! عجیب است که جنابعالی جنگ ترکیبی و شناختی همه روزه علیه انقلاب را از تریبون روزنامههای زنجیرهای اصلاحطلب و لیبرال میبینید اما دم نمیزنید و سکوت میکنید؟! اما به کیهان اتهام میزنید.
آیا باید شما را در زمره ریزشهای انقلاب اسلامی به حساب بیاوریم؟!
به نظر میرسد با شنیدن کلمه وفاق و سخنرانی در حضور رؤسای قوای مجریه و مقننه جوگیر شدهاید اما اگر کمی صبر کنید به جای بوی کباب بوی چیز دیگری را استشمام خواهید کرد.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
اولین معاهدهٔ بینالمللی هوش مصنوعی در آستانهٔ تصویب
🔹فایننشالتایمز گزارش کرده که آمریکا، انگلیس و اتحادیهٔ اروپا قرار است اولین معاهدهٔ بینالمللیِ حقوقیِ الزامآور در مورد استفاده از هوش مصنوعی را امضا کنند.
🔹این کشورها کنوانسیون هوش مصنوعیِ شورای اروپا را امضا خواهند کرد که طی ۲ سال توسط رژیم صهیونیستی و بیش از ۵۰ کشور ازجمله کانادا، ژاپن و استرالیا تدوین شده است.
🔹وزیر فناوریِ انگلیس دراینباره گفته: این اولین توافقنامهٔ واقعی در سطح جهانی است که مجموعهٔ بسیار متفاوتی از کشورها را گرد هم میآورد.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕎 یووال نوح هراری (نظریه پرداز اسرائیلی): ما باید به این موضوع عادت کنیم که ما دیگر روح پیچیدهای نیستیم، بلکه حیواناتی قابل هَک هستیم!
🔺 علم بیولوژیک × قدرت محاسبه کامپیوتر × اطلاعات = توانایی هَک انسان
🔺 شما میتوانید، نوع شخصیت مرا بشناسید، علایق سیاسی من را، علایق جنسی من را، ضعفهای روانی من را، عمیقترین ترسها و امیدهای من را! شما شناخت بیشتری از من، نسبت به خودم، از خودم دارید!
🔺 میتوانید احساسات و تصمیمات مرا پیشبینی کنید! میتوانید آنها را کنترل و دستکاری کنید! و میتوانید در نهایت برای من تصمیم بگیرید!
🔺 با داشتن اطلاعات (دیتا) پزشکی بیولوژیکی و عادت زندگی مردم و سیاستمداران یک کشور، میتوان آنها را هَک، و استقلال آنها را کاملا از بین برد!
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🔺از روزی که رسانهها این تصویر را نماد آزادی و بهروزی ملت سودان دانستند تا به امروز، ۱۰ میلیون نفر در این کشور آواره شدند، ۷۵۰ هزار نفر در خطر گرسنگی شدید هستند، ۲۰ هزار نفر جان خود را از دست دادند و میلیاردها دلار از سرمایه مردم سودان توسط کشورهایی مانند آمریکا، کشورهای اروپایی و امارات غارت شده است.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی جلال آلاحمد در دانشگاه تهران ۱۳۴۷
🔸سید جلالالدین سادات آلاحمد (۱۱ آذر ۱۳۰۲ – ۱۸ شهریور ۱۳۴۸) روشنفکر سوسیالیست، نویسنده، منتقد ادبی و مترجم ایرانی بود. وی همسر سیمین دانشور بود. آلاحمد در دههی ۱۳۴۰ به شهرت رسید و در جنبش روشنفکری و نویسندگی ایران تأثیر بهسزایی گذاشت.
🔺 آلاحمد نویسنده کتاب «غربزدگی» معتقد بود جامعه مسلمان امروز ایران دچار فراموشی و از خودبیگانگی از گذشته اسلامی خود شده است و در نتیجه به سمت غرب گرایش پیدا کرده است.
🔸 آل احمد معتقد بود روحیه انقلابی در دین اسلام نهفته است.
▪️۱۸شهریور سالگرد وفات اوست.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💢 «دولت وفاق» به چه معناست؟
📌 سه قرائت از «وفاق»
یادداشت تحلیلی // سعید عبدالملکی
✍️ عنوان دولت وفاق با توجه به جدید بودن و غیرمنتظره بودن آن موجب برداشتها و قرائتهای گوناگونی در سپهر سیاسی کشور شده است بهگونهای که هرکسی از ظن خود سخنی پیرامون آن بر زبان جاری میکند. در این یادداشت تلاش شده است سه نوع از این قرائتها که در ادبیات سیاسی و اجتماعی نخبگان قدرت و طرفدارانشان پررنگتر است تحلیل شود:
۱.گاوبندی ذینفعان: در این نوع قرائت افراد ذینفع و دارای نفوذ به دنبال رسیدن به اهداف و اغراض خود هستند. منافع ملی در اولویت آنان نیست. نهتنها برنامهای برای حل مشکلات کشور ندارند بلکه حتی به اجرای سیاستهای کلی و برنامههای پیشرفت نیز اعتقادی ندارند و معتقد به فعالیت حداقلی و تبلیغات حداکثری هستند. یعنی رو آوردن به کارهای نمایشی و ادای پهلوانپنبهها را درآوردن! افرادی که به این نوع وفاق تمایل دارند در پی گاوبندی با افراد، جریانات و گروههای مختلف سیاسی هستند و مهم این است که همگروهیهای ذینفع به قدرت و ثروت برسند.
۲.اصلاحات عمیق: این قرائت معتقد است تمام افراد و گروههای سیاسی و حاکمیت اجازه دهند تا دولت جدید پروژهی مدرنیزاسیون ناتمام اصلاحطلبان را به نتیجه برساند و با بهکارگیری الگوهایی از خارج بهخصوص الگوی «عدالت و توسعه» ترکیه و هویت بخشی به پزشکیان در نقش آتاتورک و یا تورگوت اوزال بسترهای لازم را برای عبور از جمهوری اسلامی و ایجاد جمهوری سکولار ـ دموکراتیک فراهم کند.
اصلاحطلبان رادیکال به رهبری خاتمی پیگیر این نوع از الگوی وفاق هستند. بینتیجه ماندن کنشهای آنها در اغتشاشات ۱۴۰۱ موجب تلاش آنان برای روزنه گشایی شد که این روزنه با پیروزی پزشکیان در انتخابات گشوده شد و اکنون خواهان تبدیل این روزنه به پنجره و سپس دروازه هستند چراکه فکر میکنند پیروزی پزشکیان با حمایت و تلاش آنها رخداده است و در تلاش برای چیدن مهرههای خود در لایه حاکمیتی هستند تا بانفوذ آرام و تدریجی در این لایه( فتح سنگر به سنگر؛ ریاست جمهوری، شورای شهر، مجلس شورا، مجلس خبرگان و ریاست جمهوری بعدی) شکلدهی به جمهوری سکولار و براندازی جمهوری اسلامی تا سال ۱۴۰۷ را رقم بزنند. اولین اقدام عملی آنان ترویج آزادیهای اجتماعی و محدود کردن نقش دین در جامعه و سرکوب نهادهای مذهبی و ایدئولوژیک است که با سخنرانی پناهیان در مشهد و درخواست تعطیلی روزنامه کیهان استارت آن زده شد.
۳.پارادایم امیرکبیر ـ رئیسی: در این الگو، دولت وفاق یعنی گرد هم آمدن تمام نیروهایی که به مبانی نظام جمهوری اسلامی وفادارند و اعتقاد راسخ دارند و فعالیت آنها ناظر به کار جهادی و تلاش برای حل مشکلات مردم در چارچوب سیاستهای کلان است که دکتر پزشکیان به رهبر انقلاب قول این نوع وفاق را داده است و اکثر وزرا تابع سیاستهای کلی هستند به همین دلیل تمام نهادهای حاکمیتی که دغدغه حل مشکلات کشور را دارند بهعنوان یار کمکی دولت اعلام آمادگی کردهاند و به نظر میرسد رأی اعتماد مجلس به تمام اعضای کابینه به این دلیل بوده است و در این چارچوب قابلبررسی است. الگوی نظری و عملی این قرائت از وفاق، مدل حکمرانی دوران سه ساله امیرکبیر و شهید رییسی است.
نتیجه: بررسی شرایط کشور از ابتدای شکلگیری دولت چهاردهم تاکنون نشان میدهد که دولت وفاق ترکیبی از سه قرائت مذکور باشد با این تفاوت که پارادایم سوم غالب است که باید تلاش شود این پارادایم پررنگتر شود که درنهایت برآیند و خروجی این دولت حل مشکلات معیشتی مردم و تقویت نظام و انقلاب اسلامی باشد. اساساً کیش شخصیت دکتر پزشکیان نشان میدهد که ایشان ظرفیت پوشش دادن هر سه حالت را دارد و اگر الگوی سوم تقویت نشود و دولت به حال خود رها شود بیم آن میرود که دولت به آغوش دو الگوی دیگر بغلتد و مصادره شود. چراکه جریان اصلاحطلب از رادیکالیسم و براندازی آنی و کوتاهمدت به چشمانداز بلندمدت و پراگماتیسم و عقلانیت روی آورده است. هرچند تحقق این رؤیا بعید به نظر میرسد چراکه تجربه ۴۶ سال گذشته نشان میدهد از هیچکدام از ارزشها و آرمانها عدول نشده است و صرفاً در مقاطعی کانالهای تخلیه فشار گشوده شده است و جریانات معاند و بدعتگذار همچون گذشته بهمانند کشتی تایتانیک به صخره برخورد میکنند و متلاشی میشوند. لیکن هزینه و وقتکشی که این الگو برای کشور ایجاد میکند تا چندین سال روند پیشرفت و توسعه کشور را به عقب میراند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان صریح و روشنگر آیتالله طالقانی در خصوص حجاب و عفاف و نگاه مترقی اسلام به زنان
🔸 آیتالله طالقانی: حجاب نص قرآن است و ساخته ما نیست.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 آغاز ولایت و امامت منجی عالم بشریت، حضرت امام مهدی (عج) مبارک باد.
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
تلهی وفاق ملی
🗒️ یادداشت تحلیلی / سعید عبدالملکی
✍️روانشناسی سیاسی معتقد است که عموم سیاستمداران و کنشگران سیاسی دغدغهی شخصی خود را به عرصهی عمومی میآورند و رنگ همگانی به آن میبخشند. به یک معنا؛ کنشگری سیاسی گروههای چپ و اپوزیسیون عمدتاً قالب کردن دغدغهها، آرزوها و نگرانیهای خود به جامعه است تا برای خود سرمایه اجتماعی و اعتبار ایجاد کنند و هدف خود را پیش ببرند درحالیکه ممکن است دغدغهی آنها صرفاً ده درصد جامعه را پوشش دهد اما با بمباران رسانهای فضاسازی حداکثری میکنند و چنان در شیپور میدمند که گویی علاقهمندی آنان برای کل مردم از نان شب واجبتر است. اکنون داستان وفاق ملی اینگونه به نظر میرسد. یعنی دغدغهی یک گروه حداقلی و تحمیل آن به جمعیت حداکثری. این روزها جریانات بدعتگذار بهگونهای از لزوم وفاق صحبت میکنند که گویی تاکنون در جنگ داخلی خونین به سر بردهایم و اگر وفاق نباشد بههیچوجه امکان چرخیدن زندگی مردم و امور کشور وجود ندارد.
وقتی تاریخچه وفاق را بررسی میکنیم اولین زمزمههای آن را در سال ۱۳۸۱ با انتشار نشریه «وفاق ملی» توسط ابراهیم یزدی از سران جبهه آزادی را میشنویم که با هدف بازگشت جریانات دگراندیش و بدعتگذار به ساختار قدرت صورت میگیرد. بهعلاوه؛ پس از فتنه۸۸ و حصر سران فتنه(میرحسین، کروبی و رهنورد) و اعمال قانون براندازان، محمد خاتمی برای برونرفت از آن شرایط، گزینه «آشتی ملی» را مطرح میکند تا معبری برای بازگشت دوستان و همفکرانش برای بازگشت مجدد به لایه حاکمیتی باز کند. اینک پس از ناکارآمدیهای تعمدی دولت روحانی و آسیبهای جبرانناپذیر دولت وی به کشور و اغتشاشات ۱۴۰۱ و عبور جریان اصلاحطلبان رادیکال از نظام، همان اتاق فکر همیشگی داستان وفاق ملی را بهمنظور بازگشت عناصر خرابکار پیش کشیده است.
واقعیت این است که مردم ایران، نظام اسلامی و ارزشهای انقلاب را پذیرفته و درونی کردهاند و مشکلی با آن ندارند و کاهش مشارکت در انتخابات تا ۳۰درصد امری طبیعی است و در تمام کشورهای دنیا مسبوق به سابقه است بهگونهای که در برخی کشورهای اروپایی و حتی آمریکا مشارکت انتخاباتی که بعد از جنگ جهانی دوم بالای ۹۰درصد بوده است اکنون به عدد ۴۰درصد کاهش پیداکرده است. همچنین؛ در طول چند دهه گذشته همیشه ۳۰درصد جامعه ایران در پای صندوق رأی غایب بودهاند و اکنونکه در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ۵۰درصد مشارکت داشتهایم فقط با ۲۰درصد کاهش مشارکت مواجه بودهایم که باید نگران این ۲۰درصد بود که البته ناکارآمدیهای دههی۹۰ و ایجاد توقعات فزاینده و القا نیازهای کاذب در مردم توسط رسانههای نفوذی داخلی و تلویزیونهای معاند فارسیزبان، در ناامید و دلخور کردن مردم از نظام علت اصلی کاهش مشارکت میباشد.
لذا اگر در کشور ناکارآمدی و فساد و شکاف طبقاتی وجود دارد عمدتاً نتیجه حکمرانی جریانات لیبرال و بدعتگذار در دولتهای سازندگی، اصلاحات و تدبیر و امید است که با ایده وابستگی به خارج(غربگرایی و مذاکره با آمریکا) و ایجاد دغدغهها و نیازهای کاذب در مردم(آزادی، برهنگی و بیحجابی و فیلترینگ) نظام حکمرانی را از ریل خارج کرده و اجازه ندادهاند مردم ایران طعم عدالت اجتماعی انقلاب اسلامی را بچشند. با یک بررسی ساده مشخص میشود که اکثر شرکتهای رانتی، خصوصی، خصولتی، واردات دارو، صنایع غذایی، پتروشیمی، بیمهها و بانکهای خصوصی که نان مردم را آجر کردهاند متعلق به همان جریاناتی است که دم از وفاق ملی میزنند و برای مردم اشک تمساح میریزند.
پرواضح است که وفاق باید حول محور دالّ مرکزی نظام و انقلاب اسلامی بچرخد و نه حول بدعتهای همیشگی همچون نظام سرمایهداری، جامعه مدنی و نئولیبرالیسم و امثالهم! وقتی جریانات بدعتگذار دالّ مرکزی نظام را قبول ندارند چگونه میتوان با آنها به وفاق رسید و به آنها اعتماد کرد. لازم است افراد و جریانات سیاسی خود را با دالّ مرکزی و سیاستهای کلی و رهنمودهای رهبری هماهنگ کنند و نه بالعکس!
با این وصف؛ وفاق ملی نیز همچون جامعه مدنی، آشتی ملی، برجام و کلید حسن روحانی یک بدعت و تله است تا آرمانهای انقلاب اسلامی و جریان انقلابی و حزباللهی کشور به انزوا رانده شوند و افراد و جریانات معاند، لیبرال و چپ و مارکسیستی که اساساً هیچ اعتقادی به مردم و نظام اسلامی ندارند به لایه حاکمیتی نفوذ کنند و با فتح قوه مجریه، شورای شهر و قوه مقننه آرامآرام به رأس هرم که فتح جایگاه رهبری است دست یابند و براندازی صورت گیرد. اما نکته کلیدی این است که در ۴۵سال گذشته این اقدامات بارها تجربهشده است و به نتیجه نرسیده است اکنون نیز به نتیجه نمیرسد اما آسیبهای جبرانناپذیر به رشد و توسعه کشور وارد میشود چراکه افراد و جریانات دگراندیش و انحرافی در ساختار قدرت بهمثابه سرعتگیر و ترمز پیشرفت کشور عمل میکنند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🔴 جملهای از نهجالبلاغه در بنر نشست خبری امروز رئیسجمهور: گردنم را در گرو وعدههایم میگذارم.
🔸 پ.ن: یکی از وعدههای رییسجمهور یکی شدن سفرهها و عدم تفاوت سفره مردم عادی با سفره مسئولان بود.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
دوقطبیسازی و اختلاف افکنی به سبک روزنامه اعتماد
روزنامه اعتماد با تیتر: شورشی عليه دولت سايه يا ديپلمات محافظهكار، نوشته است: علی باقری كنی كه با معارفه عباس عراقچی وزير خارجه از سرپرستی اين وزارتخانه كنار رفت؛ چهرهای كه سالها سايه سعيد جليلی بود اما به يكباره با فاصله گرفتن از ديدگاههای او عليه دولت سايه شوريد.
پینوشت و تحلیل/سعید عبدالملکی
✍️ روزنامه اعتماد به مدیر مسئولی الیاس حضرتی که اکنون رییس شورای اطلاع رسانی دولت پزشکیان است یکی از روزنامههای زنجیرهای برخاسته از جریان دوم خرداد میباشد که علاوه بر اطلاعرسانی مأموریت نانوشته دیگری دارد و آن اطلاعرسانی یکسویه در راستای تقویت سکولاریسم، تخطئه قدرت نرم انقلاب اسلامی و براندازی گام به گام است.
حضرتی در روزهای اخیر افراد مسأله دار و محکومان امنیتی را در شورای اطلاع رسانی دولت به کار گماشته است که برخی از آنان در اولین نشست خبری رییسجمهور رونمایی شدند.
رسانه برای همه حکومتها از اهمیت بسزایی برخوردار است چرا که گفتمان آن حکومت و دولت از بلندگوی رسانه به گوش همگان میرسد. رسانه میتواند مرز حق و باطل را جابجا کند، جای جلاد و شهید را عوض کند و گنجشک را به جای قناری رنگ کرده و در ذهن مردم تصویرسازی کند.
یکی از مأموریتهای این نوع روزنامهها، دوقطبی سازی و اختلاف افکنی بین نیروهای انقلاب و تخریب چهره آنها با عناوینی همچون «تندرو» و «سوپرانقلابی» است در حالی که خودشان در برابر اجنبی فاقد عزت نفس و خودباوری بوده و برای جلب رضایت دشمن حاضرند تمام داروندار ملت ایران را دو دستی تقدیم کنند.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
🌹🌸💥 ولادت باسعادت سرور کائنات حضرت خاتم الانبیاء محمد مصطفی صلّیالله علیه وآله و فرزندش صادق آل محمد بر همه یاران الهی و محبّین اهلبیت(ع) تبریک و تهنیت باد.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid