eitaa logo
کودک و خانواده
189 دنبال‌کننده
11هزار عکس
4.3هزار ویدیو
12 فایل
سبک زندگی و تربیت کودک
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍂 امامـ حـسـیـن عليه السلامـ إنّ أوصَلَ الناسِ مَن وَصَلَ مَن قَطَعَهُ. قوى ترين كَس در صله رحم كسى است كه با خويشاوند بريده از خود پيوند برقرار كند. 🥀 📚 بحار الأنوار، ج٧۴، ص۴٠٠، ح۴١ 👏 به نیت همین الان زنگ بزن به فامیلی که باهاش قطع ارتباط کردی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃حکایتـی واقعـاً زیبـا و خواندنی🔻 ✍روزی جوانی نزد موسی علیـه السـلام آمد و گفت: یا موسی علیـه السـلام ، اللّه متعال را از عبادت کردن من چه سودی می رسد؟ که این چنین امر و اصرار بر عبادت کردنش را دارد؟ موسـی علیـه السلام گفت : ای جوان ، یاد دارم که در زمان جوانی که برای گوسفندان شعیب نبی علیه السلام چوپانی می کردم. روزی بُزی از گله جدا شد و من هم ترسیدم اتفاقی برای او بیفتد و با هزار مصیبت و سختی او را پیدا کردم و بُز را در آغوش گرفتم و در گوشش گفتم: ای بُز، خدا می داند که این همه دویدن من دنبال تو و صدا کردنت برای برگشتن به سوی من، به خاطر سکه ای نقره نیست که از فروش تو نصیب من می شود.و می دانی که موسی از سکه ای نقره که برای بهای نگهداری و فروش تو به دست می آورد، بی نیاز است. ولی دویدن من به دنبال تو و صدا کردنت به خاطر خطر گرگی است که تو او را نمی بینی و نمی شناسی ولی آن گرگ، هر لحظه اگر تو از من دور باشی به دنبال شکار توست. ای جوان تو هم بدان که خداوند را هم از عبادت من و تو سود و زیانی نمی رسد، بلکه با عبادت کردن و پاک بودن ما می خواهد که ما از او دور نشویم ، تا در دام نفس و شیطان و شیاطین گرفتار نشویم.
👈 ۴۳۱ 👇 🙏 ماه ۱۴۰۳ 🤏 ثواب قرائت، هدیه محضر مبارک و پدر و مادر و همسر و فرزندان بزرگوارشان علیهم‌السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❌این هفت نشونه رو جدی بگیر 1-بیشتر از حد معمول حرف شما را قطع می کند. 2- از شما می خواهد که او را تماشا کنید. 3- به راحتی از شما جدا نمی شود 4- فرزند شما بیشتر از حد معمول بهانه گیری، عصبانیت، لجبازی می‌کند. 5- احساساتی‌تر از حد معمول است. 6-به طور مداوم به دنبال بغل کردن و نوازش است. 7-می‌خواهد در تمام کارهایی که شما انجام می‌دهید، شریک باشد ✅راهکار : ۱-سعی کنید رفتارهای لجبازی و بهانه‌گیری را نادیده بگیرید. وقتی کودک متوجه شود که با این رفتارها نمی‌تواند توجه شما را جلب کند، به مرور این رفتارها را کنار خواهد گذاشت. ۲- به جای اینکه کودک را سرزنش کنید، از "من" استفاده کنید. مثلاً به جای اینکه بگویید "تو خیلی لجبازی"، بگویید "وقتی تو اینجوری رفتار می‌کنی، من ناراحت می‌شم." ۳- به کودک بفهمانید که چه رفتارهایی قابل قبول است و چه رفتارهایی قابل قبول نیست. ۴- تغییر رفتار کودک زمان‌بر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥نماز مثل لباس‌ هست هم شما باید مواظبش باشی‌، هم مواظب شما هست ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈