عزیمت ریاست و هزیمت مجلس
نفس نامزد شدن جناب قالیباف در انتخابات ریاستجمهوری، برایم مهم نیست و شاید حق شخصی ایشان هم باشد.
اما بعنوان یک نماینده مجلس حق دارم نگران از دست رفتن هرچه بیشتر جایگاه استقلال مجلس باشم.
ایشان و اطرافیان و هواداران، لاجرم برای دستیابی به ریاست مجلس، در این دو سه ماه، قول و قرارهای متعدد به نمایندگان دادهاند.
از این به بعد هم، در چینش نمایندگان در کمیسیونها و حتی انتخاب هیات رییسههای کمیسیونها که در خلال همین دو سه هفته آتی انجام میشود، تاثیر مضاعفی خواهند داشت.
حال، آیا مجلسی با چنین آرایش جهتداری و چنان مناسبات پرنفوذی، از استقلال واقعی و جایگاه برتری نسبت به دولت، برخوردار خواهد ماند؟!
کسی که برای ریاستجمهوری نامزد شده، و همزمان، فرمان مجلس هم در دستش قرار گرفته تا شاکلهاش را معماری کند، از این جایگاه بیبدیل، چه معجونی خواهد ساخت؟!
راهحل همان بود که سابقا پیشنهاد دادم اما رای نیاورد: رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه، برای نامزد شدن در ریاستجمهوری، باید شش ماه قبل، از ریاست انصراف دهند.
#روحالله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
⚡️ اطلاعیه دوم حجتالاسلام علی کشوری درباره انتخابات آتی ریاست جمهوری / التزام رئیس جمهور آینده و نامزدهای انتخابات به ایده های تمدنی را به صورت همگانی مطالبه کنید!
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
دوستان عزیز و مغتنم معتقد به تمدن اسلامی و مردم عزیز ایران
سلام علیکم
👌 در آستانه یک امتحان بزرگ و انتخاب یک مدیر کارآمد برای اداره کشور عزیز اسلامی هستیم. برای کمک به بهبود تصمیم گیری مردم و مسئولین سه نکته مهم را به شما دوستان گرامی و دلسوز یادآوری می کنم:
👌 نکته اول: همانطور که در گذشته عرض کرده ام: آلودگی فضای تصمیم سازی کشور به مفاهیم معیوب سند توسعه پایدار 2030 مهمترین مانع برای اجرای حداکثری راه حل های مترقی اسلام در جامعه و بالتبع حل مشکلات مردم در بخش های سلامت، آموزش، معیشت، امنیت، سیاست خارجی، تغذیه سالم و... است و هر شخصیتی از این معضل غفلت نماید؛ به سرانجام مقصود پیشرفت کشور نخواهد رسید.
👌نکته دوم: برای اصلاح سیستم تصمیم سازی کشور، بهترین کار برجسته سازی راه حل های جایگزین توسعه پایدار در ذهن نخبگان و مردم و مسئولین است و نباید به نقد سند 2030 و مجریان این مفاهیم اکتفاء نمود. در همین راستا بعد از مشورت با جمعی از کارشناسان الگوی پیشرفت اسلامی و جریانهای تمدنی متن کامل قرار داد اجتماعی رئیس جمهور و الگوی پیشرفت اسلامی -که شامل مجموعه ای از معیارهای تمدنی است- را به عنوان گامی مؤثر برای مطالبه ایده های کاربردی تمدنی از رئیس جمهور آینده و نامزدهای انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری منتشر خواهیم کرد. (تاریخ انتشار چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳)
👌 نکته سوم: این قرارداد اجتماعی کاربردی شامل پیشنهادهای مختلفی در حوزه های سیاسی، اقتصادی، تربیتی، پولی و مالی، سلامت و تغذیه، میراث فرهنگی و... خواهد بود و تلاش برای گسترش محتوای آن توسط همه مردم عزیز، به نجات رئیس جمهور آینده و سایر مسئولین از مرداب مفاهیم معیوب سند توسعه پایدار 2030 کمک خواهد نمود. (بعون الله و کرمه)
علی کشوری - سه شنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۳- حوزه علمیه قم
#رئیس_جمهور_تمدنی
#انتخابات
#فقه_نظام
https://eitaa.com/olgou4
🇮🇷مدرسه تخصصی هنر لبیک🇮🇷
💠 شناسایی و هدایت استعدادهای برتر هنر
🎬 ثبتنام از کلاس دوم دبستان تا هفتم متوسطه
🌐 جهت ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید:
https://survey.porsline.ir/s/MpeMocn
📱شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر
🔹دختران: ۰۹۱۵۵۱۲۴۵۸۵
🔹پسران: ٠٩١۵۶٢١٣۶٧۵
🌐 کانال مدارس نخبگانی لبیک
@madareselabbayk
🌐 کانال طرح نخبگانی لبیک
@tarhelabbayk
اعترافات قابل تامل و جدید مدیر سابق مؤسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا که دنیا را تکان داد!
مدیر سابق مؤسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا که یکی از مهمترین چهرهها در جریان همهگیری کرونا بود، اعلام کرد قانون رعایت ۲ متر فاصله اجتماعی و دیگر تدابیر پیشگیرانه برای محافظت در مقابل کووید۱۹ را از خود ابداع کرده و هیچ مطالعه و تحقیقی درباره برخی تدابیر انجام نشده است!
صحبتهای آنتونی فائوچی؛ مدیر سابق مؤسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا در جلسه دفاعیهاش مقابل کنگره آمریکا منتشر شده است.
فائوچی به دلیل محدودیتهایی که در دوران همهگیری اعمال کرده مورد بازخواست قرار گرفته و اعتراف کرده که تصمیماتش در کند کردن گسترش ویروس تاثیر چندانی نداشتهاند.
حالا مرکز ملی بهداشت و درمان بریتانیا هم به تاثیر منفی ماسک زدن بر یادگیری و آموزش خواندن و نوشتن به دانشآموزان تاکید کرده و این که کاهش قابلیت یادگیری و عقبماندگی اجتماعی در کودکان در این دوران کاملا مستند شده است.
نتایج پژوهش دیگر این مرکز هم نشان داده فاصلهگذاری اجتماعی به افزایش موارد افسردگی، اضطراب عمومی، استرس حاد و درگیری با افکار مزاحم منجر شده است.
این در حالی است که فائوچی اوایل سال ۲۰۲۴ به یکی از مشاوران کمیته فرعی نمایندگان مجلس آمریکا درباره همهگیری کرونا گفته قانون رعایت فاصله اجتماعی دو متری بدون طرح و برنامه قبلی و کاملا اتفاقی به وجود آمد و او نمیداند که سروکله این قانون چطور پیدا شد!
او زمانی که برای پاسخگویی در مورد چگونگی شکلگیری این قانون تحت فشار قرار گرفته، گفته: «میدانید، یادم نیست. یهویی شد!»
فائوچی همچنین تاکید کرده از وجود تحقیقاتی که فاصلهگذاری اجتماعی را تایید کند، اطلاعی ندارد و میداند اجرای چنین مطالعهای «بسیار دشوار» است.
علاوه بر این، فائوچی گفته به یاد نمیآورد چیزی خوانده باشد که نشان دهد ماسک زدن کودکان مانع ابتلا آنها به کووید میشود!
او به این سؤال که آیا مطالعات یا دادههایی مبنی بر مزیت ماسک زدن برای کودکان به خاطر دارد، پاسخ داده «شاید؛ اما به طور خاص و دقیق چیزی یادم نمیآید.»
مدیر سابق مؤسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا همچنین درباره اینکه استفاده از ماسک برای کودکان راهی مطمئن در جلوگیری از انتقال ویروس کرونا است، بیان کرده که هیچ مطالعه و تحقیقی در این باره انجام نشده است!
منبع: همشهری آنلاین
─┅═ೋ❅❅ೋ═┅─
لینک کانال «حرف حساب» در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/307953861Cd71679ef85
🛌 یادی کنیم از پروتکل های بهداشتی کرونا
مقدمه
استاد از شاگردانش پرسید:
دو مرد مهمان من میشوند، یکی تمیز و دیگری کثیف. من به آن ها پیشنهاد میکنم حمام کنند. شما فکر میکنید، کدام یک این کار را انجام دهند؟
شاگردان جواب دادند:
خوب مسلما کثیفه!
استاد گفت: نه، تمیزه. چون او به حمام کردن عادت کرده و کثیفه اگر اهل حمام رفتن بود که کثیف نبود.
پس چه کسی حمام می کند؟
حالا شاگردان می گویند: تمیزه!
استاد جواب داد: نه، کثیفه، چون او به حمام احتیاج دارد
و باز پرسید خوب، پس کدامیک از مهمانان من حمام می کنند؟
یک بار دیگر شاگردها گفتند: کثیفه!
استاد گفت: اما نه، البته که هر دو! چون تمیزه به حمام عادت دارد و کثیفه به حمام احتیاج دارد.
خوب بالاخره کی حمام میگیرد؟
شاگردها با سر درگمی جواب دادند: هر دو !
استاد این بار توضیح میدهد : نه، هیچ کدام ! چون کثیفه به حمام عادت ندارد و تمیزه هم نیازی به حمام کردن ندارد!
شاگردان با اعتراض گفتند:
بله درسته، ولی ما چطور میتوانیم تشخیص دهیم؟ هر بار شما یک چیزی را میگویید و هر دفعه هم درست است.
استاد در پاسخ گفت: خوب پس متوجه شدید، این یعنی: سفسطه !
خاصیت سفسطه بسته به این است که چه چیزی را بخواهی ثابت کنی!
در دوران پاندمی کرونا با دسته ای از اساتید مواجه بودیم که واقعا مانده بودیم چه کنیم؟
اگر واکسن کرونا نمی زدیم می گفتند: شما جان خود و دیگران را به خطر انداخته اید!
اگر واکسن می زنیم و به خاطر عوارض واکسن یا بی اثر بودن واکسن و یا تزریق نکردن دوزهای بعدی، بیمار می شدیم می گفتند: ما که گفتیم واکسن به تنهایی کفایت نمی کند و باید پروتکل های دیگر مثل ماسک زدن را رعایت می کردید، چون آنها را رعایت نکردید بیمار شدید!!
اگر ماسک نمی زدیم باز متهم می شدیم به، به خطر انداختن جان خود و دیگران، اگر ماسک می زدیم و دایم ماسک ها را عضو می کردیم، پرزهای ماسک های نو در بلند مدت ریه ها را عفونی می کرد، اگر دیر به دیر ماسک ها را تعویض می کردیم، احتمالا ماسک ها با دم و بازدم عفونی شده و در نتیجه باعث عفونت ریه می شد.
اگر آزمایش پی سی آر می دادیم و جواب مثبت بود، باید در بیمارستان بستری می شدیم بیمارستان های خصوصی هم پول خون پدرشان را از ما می گرفتند، آن هم برای تجویز داروهایی که هیچ ربطی به درمان کرونا نداشت(مثل رمدیسیویر)
اگر دارو مصرف نمی کردیم و می مردیم خب بخاطر این بوده که دارو مصرف نکرده بودیم!
اگر جواب پی سی آر منفی بود، پس احتمالا ما ناقل سالم بودیم، حالا با این که پی سی آر منفی بوده، اگر پروتکل ها را رعایت می کردیم و ماسک می زدیم دوباره عفونت و... اگر رعایت نمی کردیم پس جان خود و دیگران را به خطر انداخته بودیم!
اسم این سفسطه ها را گذاشته بودند، پروتکل های بهداشتی، اگر هم کسی با آنها مخالفت می کرد، می شد ضد علم و قانون ستیز و مداخله در امر پزشکی
یادِ پخش تیزرهای تلویزیونی توصیه به؛ دست ها را ۲۰ ثانیه بشوید بخیر (که بعدا گفتند ویروس از سطوح منتقل نمی شود!)
یادِ با ماشین شخصی سفر کنید که باعث پراکندگی ویروس کرونا نشوید بخیر که ماشینها را جریمه می کردند، ولی اتوبوس که جمعیت زیادی در آن سوار می شد، اشکالی نداشت.
یادِ تا تو واکسن نزنی واکسن من کار نمی کند بخیر!
یادِ نقاشی کردن رنگ شهرها توسط اغتشاشگری به نام شریفی زارچی و یاد تعطیلی های گسترده و سریالی مراکز آموزشی، فرهنگی، دینی و اقتصادی( بجز اقتصاد بهداشت و درمان) بخیر!
✍علی ارجمند عین الدین
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @aliarjmand_jahad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
هدایت شده از صریح نیوز (پشت پردهها)
برای من خیلی جالب بود که این پدرخوانده های اصولگرا در همه انتخابات ها می گفتند نظرسنجی ها چه می گوید. نظرسنجی ها را ملاک و معیار قرار بدیم!
مدام دوگانه اصلح نامقبول و صالح مقبول را عَلَم میکردند؛ حالا در این انتخابات، چشم را بر نتایج نظرسنجی ها بستند! 😄
در اکثر نظرسنجی های معتبر #سعید_جلیلی وضعیت بهتری نسبت به رقبا دارد. البته در صورت حضور #احمدینژاد نتایج متفاوت خواهد بود.
اما در رقابت آقایان جلیلی و لاریجانی و قالیباف و ...، آقای جلیلی جلوتر از سایرین هست. اگرچه ممکن است در هفتههای پیشِرو و باتوجه به مناظرات نتایج متفاوتی رقم بخورد.
❇️ پ.ن: البته انتخاب اصلح، تابع هیچ شرایطی نیست.
✅ #داود_مدرسی_یان
🔎پشتپردهها در
ıllıllı صریح نیوز ıllıllı
🇮🇷 صریح و دقیق🔽
@SarihNews
✅عضویت سریع:🔵💎
http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb
هدایت شده از صریح نیوز (پشت پردهها)
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کارعجیب یکی از اعضای تیم جلیلی
🔎پشتپردهها در
ıllıllı صریح نیوز ıllıllı
🇮🇷 صریح و دقیق🔽
@SarihNews
✅عضویت سریع:🔵💎
http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb
هدایت شده از مینا فروزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از علل گردن درد و فشار بر نخاع و سر درد و بی حسی دست
@mina_foroozesh
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
📢 بشنوید
🔶🔹 بررسی میزان عمق بینش و تفکر دکتر جلیلی
🔺معرفی سلسله جلسات تبیینی دکتر جلیلی با عنوان «حکمت سیاسی اسلام در قرآن»
❇️ یکی از وجوه نامزد اصلح برای دولت چهاردهم، #گفتمان_تمدنی وی است که ناظر به بینش و ادراک از دین مبین اسلام میباشد
💠 از مهر ماه ۱۴۰۱، همزمان با شروع اغتشاشات، دکتر سعید جلیلی سلسله جلساتی با عنوان حکمت سیاسی اسلام در قرآن برگزار کرد که شرکت برای عموم آزاد بود.
بیش از ۳۰ عنوان از این جلسات تا کنون منتشر شده که در ادامه، قرار دارند.
1⃣جلسه اول
🔹موضوع: حکمت
eitaa.com/saeedjalily/3888
2⃣جلسه دوم
🔹موضوع: شادکامی
eitaa.com/saeedjalily/3889
3⃣جلسه سوم
🔹موضوع: امنیت(۱)
eitaa.com/saeedjalily/3891
4⃣جلسه چهارم
🔹موضوع: امنیت(۲)
eitaa.com/saeedjalily/3893
5⃣جلسه پنجم
🔹موضوع: شهادت
eitaa.com/saeedjalily/3895
6⃣جلسه ششم
🔹موضوع: غارات
eitaa.com/saeedjalily/3896
7⃣جلسه هفتم
🔹موضوع: استبدال(۱)
eitaa.com/saeedjalily/3897
8⃣جلسه هشتم
🔹موضوع: استبدال(۲)
eitaa.com/saeedjalily/3900
9⃣جلسه نهم
🔹موضوع: انتخاب(۱)
eitaa.com/saeedjalily/3901
🔟جلسه دهم
🔹موضوع: انتخاب(۲)
eitaa.com/saeedjalily/3907
1⃣1⃣جلسه یازدهم
🔹موضوع: انتخاب(۳)
eitaa.com/saeedjalily/3913
2⃣1⃣جلسه دوازدهم
🔹موضوع: اتراف
eitaa.com/saeedjalily/3914
3⃣1⃣جلسه سیزدهم
🔹موضوع: ائتلاف و اختلاف(۱)
eitaa.com/saeedjalily/3915
4⃣1⃣جلسه چهاردهم
🔹موضوع: ائتلاف و اختلاف(۲)
eitaa.com/saeedjalily/3916
5⃣1⃣جلسه پانزدهم
🔹موضوع: جهاد کبیر
eitaa.com/saeedjalily/3925
6⃣1⃣جلسه شانزدهم
🔹موضوع: آتش به اختیار(۱)
eitaa.com/saeedjalily/4021
7⃣1⃣جلسه هفدهم
🔹موضوع: آتش به اختیار(۲)
eitaa.com/saeedjalily/4022
8⃣1⃣جلسه هجدهم
🔹موضوع: آتش به اختیار(۳)
eitaa.com/saeedjalily/4023
9⃣1⃣جلسه نوزدهم
🔹موضوع: کفر
eitaa.com/saeedjalily/4024
0⃣2⃣جلسه بیستم
🔹موضوع: حیات
eitaa.com/saeedjalily/4032
1⃣2⃣جلسه بیستویکم
🔹موضوع: صبر
eitaa.com/saeedjalily/4076
2⃣2⃣جلسه بیستودوم
🔹موضوع: صبر(۲)
eitaa.com/saeedjalily/4191
3⃣2⃣جلسه بیستوسوم
🔹موضوع: فتنه زرد(۱)
eitaa.com/saeedjalily/4193
4⃣2⃣جلسه بیستوچهارم
🔹موضوع: فتنه زرد(۲)
eitaa.com/saeedjalily/4194
5⃣2⃣جلسه بیستوپنجم
🔹موضوع: بازاریابی سیاسی(۱)
eitaa.com/saeedjalily/4198
6⃣2⃣جلسه بیستوششم
🔹موضوع: بازاریابی سیاسی(۲)
eitaa.com/saeedjalily/4210
7⃣2⃣جلسه بیستوهفتم
🔹موضوع: تجارت ۱
eitaa.com/saeedjalily/4386
8⃣2⃣جلسه بیستوهشتم
🔹موضوع: تجارت ۲
eitaa.com/saeedjalily/4387
9⃣2⃣جلسه بیستونهم
🔹موضوع: صدق ۱
eitaa.com/saeedjalily/4388
0⃣3⃣جلسه سیام
🔹موضوع: صدق ۲
eitaa.com/saeedjalily/4419
1⃣3⃣جلسه سیویکم
🔹موضوع: بصیرت
eitaa.com/saeedjalily/4420
2⃣3⃣جلسه سیودوم
🔹موضوع: امر به معروف و نهی از منکر۱
eitaa.com/saeedjalily/4421
3⃣3⃣جلسه سیوسوم
🔹موضوع: امر به معروف و نهی از منکر۲
eitaa.com/saeedjalily/4422
📚 برگرفته از کانال اخبات:
🆔 @ekhbat1444
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
جاذبه ی دافعه!
به این دو فیلم با دقت نگاه کنید. هر دو برای انتخابات ۱۴۰۰ است. جلیلی در جمع اعضای تعاونی ها به جای آنکه قربان صدقه شان برود تا ۴ تا رای بیشتر جمع کند، چشم در چشم شان دارد نقدشان میکند و میگوید اتفاقا علت بعضی از مشکلات عملکردهای خود شماست!
یعنی صادقانه ترین حرف ممکن را دارد در زمانی میگوید که خیلی از نامزدها حتی به گفتن آن فکر هم نمیکنند! این پدیده برای شما جذاب نیست؟ یعنی فکر نمیکنید اگر رئیس جمهور شود، فرهنگ سیاسی کشور را میتواند متحول کند؟
فیلم دوم هم همینطور؛ در جمع اهالی یک روستاست و وقتی میگویند قول بده دوباره به همین روستا بیایی، به جای آنکه جواب کلی و گرد بدهد، خیلی محکم میگوید نه! چون ایران ۴۰ هزار روستا دارد و اگر بخواهم بازهم به روستا بروم اولویت با آنهایی است که اصلا نرفته ام!
راستش را بخواهید، این دافعه و نه گفتن برای من جذاب است. این سطح از صداقت، وعده ندادن و صراحت در کلام، در بین خیلی از سیاستمداران یک گمشده است. شاید خیلی ها بگویند این مدل صحبتها دافعه دارد اما من با صدای بلند میگویم که جذب همین دافعه شده ام...
@Sabeti ✅