🔰 واکنش کاربران به اولین برنامه تبلیغاتی پزشکیان
🔹ایدهای نداشت
🔹صد رحمت به همتی
🔹حدیث میخواند
@jahaannews
jahannews.com
#بهترین_اعمال
خواص فوق العاده #نماز_استغفار
🔅حضرت رسول اکرم (ص) :
هر زمان در روزى خود تنگى و سختى دیدى و در کار خویش پراکندگى و از هم پاشیدگى مشاهده کردى، که کار را بر تو مشتبه ساخت; حاجتت را با خدا در میان گذار و نماز #استغفار را رها مکن”
نماز استغفار برای ازدواج به اندازه نماز جعفر طیار سفارش شده است.
علما تأیید کردند که استغفار برای میت جایز است و ثواب او به او می رسد و به او سود می رساند.
طریقه خواندن نماز استغفار:
در این نماز دو رکعتی سوره حمد و سوره قدر در رکعت اول و دوم خوانده شود. پس از قرائت این سوره ها ذکر ” استغفر الله” 15 مرتبه تکرار شود.
در رکوع بعد نیز مجددا ده مرتبه ” استغفر الله” تکرار شود.
پس از بلند شدن از رکوع و پیش از به سجده رفتن مجددا ذکر ” استغفر الله” برای 10 مرتبه تکرار شود.
پس از گفتن ذکر سجده و قبل از سر بلند کردن از مهر نیز 10 مرتبه ” استغفر الله” گفته شود.
از سجده بلنده شده و پیش از سجده دوم نیز 10 مرتبه ” استغفر الله” تکرار شود.
در سجده دوم نیز بلند شود و پس از آن 10 مرتبه ” استغفر الله” ذکر شود.
🆔 @After_Death
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑داغترین آمار افکارسنجی انتخابات منتشر شد🛑
.
از محبوبترین و منفور ترین کاندید تا بیشترین توجه به چهره ناشناخته
🟣اینستا _sinjim_media
🔵تلگرام https://t.me/sinjimmedia_ir
🟠ایتا https://eitaa.com/sinjimmedia
سین جیم مدیا رو دنبال کنید
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️برای حمایت از تحقق تمدن اسلامی قرارداد اجتماعی رئیس جمهور و الگوی پیشرفت اسلامی را امضا کنید.
✅ محل امضای شما
https://farsnews.ir/Nehzat1373/1717931192077170744
#رئیس_جمهور_تمدنی
#انتخابات
#پرسشهای_انتخاباتی
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
دوره برنامه ریزی تمدنی - جلسه اول -۲۲ خرداد ۱۴۰۳.mp3
18.28M
🎙 دوره مباحثاتی برنامه ریزی تمدنی / جلسه اول / سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۸ دقیقه
✅ نقد دیدگاه های رئیس جمهور آینده ایران در حوزه پیشرفت
❓سرفصل های دوره:
۱- مروری بر شکست های برنامه های توسعه در جهان و ایران
۲- تبیین تفصیلی تفاوت های دولت اسلامی و دولت مدرن
۳- شرح خدمات نه گانه دولت اسلامی و تمدن اسلامی (شرح خدمات اقتصادی، خدمات ارزیابی، خدمات امنیتی و پدافند غیرعامل و...)
#نقشه_جامع_تمدن_اسلامی
#رئیس_جمهور_تمدنی
#یکسان_انگاری_پیشرفت_و_توسعه
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از کانال فرهاد عظیما
انگشت های انسان مخصوصا سبابه با قلب در ارتباط مستقیمی هستند ...
وقتی با انگشت صفحه موبایل را لمس می نمایید بهدلیل وجود بار الکتریکی صفحه، یک پالس مغناطیسی از صفحه وارد انگشت خواهد شد و از آنجا توسط ضربه های بسیار کوچک ، ضربان قلب را به صورت بسیار خفیف تغییر خواهند داد.
بدن می تواند بخشی از این ضربات را در واحد زمان کوتاه تا حدودی تحمل کند اما برای بازی هایی چون #همستر که در واحد مقیاس زمانی کوتاهی می بایست کلیک هاي زيادي در روی صفحه نمایش صورت بگیرد دیگر این برای بدن قابل تحمل نخواهد بود!
وقتی این تعداد ضربات انگشت سبابه به دهها هزار و بیشتر برسد دهلیز های قلب دچار نارسایی و در نهایت سکته خواهد شد.
شاید برخی ها روشهایی را برای دور زدن این مسله پیدا کنند اما باید بدانید که آنها فقط چند درصد محدود از جامعه خواهند بود
در اصل این بازی برای "کشتن آهسته برده ها" طراحی شده است البته اگر هم تریدی برای سنجاب جهنمی استخراج شد که چه بهتر...
@f_azima1
#موفق_باشید
#فرهاد_عظیما
هدایت شده از صریح نیوز (پشت پردهها)
📝 یادداشت محمدصادق شهبازی با عنوان #چرا_جلیلی
- بخش اول:
▫️ کشور رئیسجمهوری میخواهد که سیستم اجرایی را از روزمرگی، لکهگیری، بیجهتی و حرکت زیگزاگی خارج کند. اولویتهای اصلی را بشناسد و کشور را روی آنها حرکت دهد. اینها اشراف و تمرکز چه در سطح راهبردی و کلان چه در سطح جزئی و منطقهای میخواهد. او تنها کسی است که دو دهه میان مسائل کلان و جزئی کشور رفت و برگشت کرده و روی اولویتها ایستاده. اولویتهایی که هم کشور را(نه صرفاً پیشرفت که) #جهش بدهد و هم نیازهای روزمره زندگی مردم را رفع کند. اینها راه بلد بودن و فهم راهبردی میخواهد با روخوانی برنامههای تولیدی و سفارشی و شب انتخاباتی به دست نمیآید.
▫️کشور رئیسجمهوری میخواهد که نظام فکری منسجم داشته باشد. نظام فکری که به همه تصمیمات او جهت بدهد و او و دولتش را از حرکت زیگزاگی و از تحت فشار و خوشامد این و آن قرار گرفتن در داخل و خارج و نگاهدارد. ارزش و اهمیت هر آرمان و جهتگیری را مبنایی درک کند. اینگونه تصمیمات بر اساس نیازها گرفته میشود نه فشار، نظرسازی، موج مجازی و... و منافع ملی فدای زور و خوشامد این و آن نمیشود. جلیلی کسی است که نظام فکریاش به اصیلترین مبانی بناشده بر پایه قرآن متکی است، هیچ وقت حزب باد نبوده و تنها بر اساس آن مبانی عمل کرده حتی اگر جایی به ضرر خودش مثلاً رأیآوری بوده. اگر عدالت را مقدم بر پیشرفت میداند، یا اگر به ایستادگی در برابر کفار معتقد است و به تعبیر قرآنی که همیشه میگوید تن به حکم جاهلی نمیدهد، اگر در برابر موارد شبههآلود میایستد، اگر به روشهای فرصت طلبانه تن نمیدهد و... نه از سر تعصب که همه بر اساس تسلط و پایبندی به مبانی است.
▫️ کشور رئیسجمهور فعال میخواهد، نه منفعل! کسی که خودش فعالانه ایده وسط بگذارد، بازی و میدان را طراحی کند، نه آنکه دیگران برایش تعیین تکلیف کنند. لازمه آن گذشته از نظام فکری و اشراف، استقلال فکری و عملی است. یعنی هم خودش جمعبندی داشته باشد، هم وامدار این و آن نباشد که به خاطر زیست خود و اطرافیانش و لکههایی که بر دامن خود یا آنها است مجبور به باج دادن و معامله و تحت تأثیر فشار و تعارف قرار بگیرد. جلیلی کسی است که نهتنها خود ایده دارد که چون هیچ آلودگی بر دامن خودش نیست و آلوده به باندبازی و زد و بند نیست، دست و زبانش در پیگیری و گفتن حق کند نشده است.
▫️ کشور رئیسجمهوری میخواهد که تیم داشته باشد نه باند! از ظرفیت فکری و تجربه دیگران استفاده کند با دیگران کار کند، اما تحتتأثیر نباشد و دورش محفل و گنگ شکل نگیرد. جلیلی نهتنها از دوره مسئولیتش در بیت و شورای امنیت ملی و بعدتر در قالب #دولت_سایه صدها نفر مشاور و کارشناس از جهتگیریهای مختلف فکری، علمی، سیاسی، مذهبی و... را جمعکرده که بعید است عادی کنار هم بنشینند، بلکه به هزاران نفر از مردم در بازدیدهای میدانی گره خورده و از نتایج تصمیمات و موانع پیش پای مردم مطلع است. او محفلی و گعدهای و جزو بازی این و آن نشده اما به این بدنه کارشناسی متکی است.
▫️ کشور رئیسجمهوری میخواهد که توان جمعبندی داشته باشد. تکثرهای دورش از او آدمی صلح کلی نسازد که بخواهد همه را به دست بیاورد و نتیجتاً نتواند هیچ تصمیم جدی بگیرد! و به سرنوشت همه دولتها دچار نشود که دولت در حوزههای مختلف تبدیل به لحاف چهلتکه شود که هر کس به سمتی بکشد. جلیلی نخواسته همه را به دست بیارود و صلح کلی باشد. او مثل آهنربا جهتگیری هایی دارد که دایره گستردهای با اختلافات گسترده به شرط سازگاری با آن چهارچوب میتوانند به آن بچسبند و این ایده و مدل را تقویت کنند نه اینکه هر یک از سمتی بکشند و #شترگاوپلنگ مثل اکثر ائتلافهای سیاسی بسازند!
بخش دوم: https://eitaa.com/sarihnews/21978
@Jalili_saeed
🔎پشتپردهها در
ıllıllı صریح نیوز ıllıllı
🇮🇷 صریح و دقیق🔽
@SarihNews
هدایت شده از صریح نیوز (پشت پردهها)
📝 یادداشت محمدصادق شهبازی با عنوان #چرا_جلیلی
- بخش دوم:
۶- کشور رئیسجمهوری میخواهد که اهل تعامل باشد نه معامله! با آدمهای مختلف تعامل کند، بشنود وانتخاب کند! اما جوری منفعل نباشد که مجبور شود بخاطر پذیرفتن آدمها یا ایدههایشان از چهارچوب خود پایین بیاید. جلیلی چون استقلال در فهم و جمعبندی کارشناسی دارد و چون وابستگی به باندها ندارد توانسته جمع زیادی از مدیران و کارشناسان و نیرهای اجتماعی را حول خود جمع کند. این رابطه هم تبدیل به محل تقسیم منافع و قدرت نشده که او برای جذب این و آن تن به امتیازدهی و معامله بدهد. یا از کارهای غلطشان بخاطر قدرت حمایت کند و آنها هم توجیهگر او باشند. بلکه یک چهارچوب وسط گذاشته و کنار او آدمهایی هستند که با وجود اختلافات، برای حل معضلات کشور مناسبند و او صریح به اطرافیانش میگوید انتظار سهم نداشته باشند و بارها گفته ستاد او ربطی به دولتش ندارد و اینگونه نیست که به سبک سیاسیها، عضویت و مسئولیت در ستاد، مستلزم مسئولیت گرفتن در دولت بعدی باشد. برای نمونه در سال 92 نماینده گروهی با بدنه رأی واقعی و قابلتوجه در شب انتخابات اصرار به جلسه ولو 5 دقیقهای داشت. او که یقین کرده بود بنا معامله است، گفته بود شنبه بعد از انتخابات در خدمتم. اگر وظیفهای در قبال شما دارم شرعاً و قانوناً انجام خواهم داد ولی برای رأی معامله نمیکنم.
۷- کشور رئیسجمهوری میخواهد که قدرت تصمیم گیری و اقتدار جمعبندی داشته باشد. در میان اختلاف نظر کارشناسها و نهادها منفعل نشود و بتواند آنها را به نقطهای برساند که همکاری کنند؛ مجبور به پیگیری جهتگیریهای درست باشند. رئیسجمهور هم باید خودش جمعبندی داشته باشد هم نشان دهد این جهتگیری را دارد و مسئولان را به همراهی وا دارد. جلیلی به ویژه در شورای عالی امنیت ملی نشان داده قدرت جمعبندی و همراه کردن مسئولان حتی در اختلافیترین موارد را دارد. به گونهای که حتی بزرگتری اختلافات دستگاههای امنیتی فعال در حوزه خارجی را در موردی مثل تبدیل به مشارکت کرده است.
۸- کشور رئیسجمهوری میخواهد که فهم و تجربه اجرایی داشته باشد. فهمی که نظام اجرایی را بشناسد، موانع جلو رفتن حهتگیریهای درست، ذینفعان و مدلهای آنها را بداند و برای اصلاح برورکراسی دستور کار داشته باشد. خلاصه اینکه مدیر اجرایی باشد نه پیمانکار و مدیر پروژه! جلیلی از پایینترین سطوح کارشناسی در وزارت خارجه شروع کرده و سطوح مختلف مدیریتی را تا مدیرکلی و معاونت طی کرده و در بیت و شورای عالی امنیت ملی هم تجربه سطوح کلان را اندوخته. از دبیری شورا تا امروز بسیاری مشکلات دیوان سالاری را مستقیماً شناسایی و پیگیری کرده حتی وقتی که درون دولت مسئولیت نداشته. او بیشترین کسی است که آسیبشناسی واقعی از دیوانسالاری دارد، فرهنگ سیاسی مدیران و نمایش و همایش و گزارششان را میشناسد، و برای به حرکت درآوردن به تعبیر خودش ماشین سنگین دولت، دستور کار عملی دارد. حداقل به مدت 17 سال در شورای امنیت و دولت سایه هم برای این اصلاح تلاش کرده. او 17 سال رئیسجمهوری کرده، یعنی مأموریتهای رئیسجمهور را انجام داده؛ چه در شرایطی که گوش شنوایی با او مواجه بوده، چه شرایطی که کار رها شده یا جهتگیریها غلط بوده، بیآنکه خللی در نظام اداری ایجاد کند، بارهای بر زمین مانده را بلند کرده. به قول خودش در لباس فقر کار اهل دولت میکنم. او ذهن و مدل اجرایی و تشکیلاتی دارد، حتی عضویت در شورای عالی امنیت ملی، شورای راهبردی روابط خارجی، هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت و هیئت نظارت بر برجام را که برای خیلیها صرفاً شرکت در جلسه است، وسیله سامان دادن جمعها برای اصلاح نظام حکمرانی و انجام کار واقعی و کارشناسی کرده است.
۹- کشور رئیسجمهوری میخواهد که متوجه اصلاح سازوکارها و ساختارها باشد، بهجای ایجاد سازوکارهای موازی و سوپرمنی! خود دیوانسالاری را اصلاح کند و نهادها را وادار به کار کردن کند. جلیلی از دوران وزارت خارجه و شورای امنیت تا امروز همواره مشغول این امر بوده. با مواجه شدن با هر ایده و مشکل، اولوین سوالش این است که وظیفه چه کسی و کدام ساختار است؟ کارش را انجام میدهد یا نه و چرا؟ چگونه میتوان اصلاحش کرد. اینگونه جای پولپاشی، ساختارموازی و حضور در نقش قهرمان که بعد از رفتن مسئول همهچیز به جای اولش برگردد، او دنبال درست شدن سازوکارها است. ایده او در قبال سفر استانی، سفر وزارتخانهای است که چند روز در هر سازمانی مستقر شود و مبتنی بر نظرات کارشناسان داخل و خارج سازمان، تجربیات مردم در مواجهه با آن، سازوکارهای به گل نشسته را اصلاح کند. سفر استانی هم در مدل او، یافتن ظرفیتها و مشکلاتی است که باید درون خود ساختار، اصلاحش پیگیری شود.
@Jalili_saeed
بخش اول:
https://eitaa.com/sarihnews/21977
🔎پشتپردهها در
ıllıllı صریح نیوز ıllıllı
🇮🇷 صریح و دقیق🔽
@SarihNews
هدایت شده از دکتر رضا منتظر
داستانی از زنی که در میانه پژوهشها و آزمایشهای عملی، به نتیجهای تکاندهنده و باورنکردنی دست پیدا میکند.
داستان «پرخو» نوشته شبنم غفاری حسینی توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است.
داستان درباره خانم دکتری به نام "سمیرا آذین" است که با شروع داستان، متوجه میشود تعدادی آمپول تاریخ گذشته وارداتی باعث کوری چند تن از بیمارانی شده که از این آمپول استفاده کردهاند.
آذین در میانه پژوهشهای علمی و آزمایشهای عملی، به نتیجهای تکاندهنده و باور نکردنی دست پیدا میکند؛ نتیجهای که تمام مسیر زندگیاش را تغییر میدهد و او را به سمت دوراهیهای زندگی و انتخابهایی سخت و تردیدآمیز میبرد.
زنی که در طول داستان هر روز قویتر و مصممتر از روز قبل است. پرخو به روایت ناشر آن داستان مبارزه است؛ مبارزهای برای رسیدن به راستی و نابودی نفاق.
داستان «پرخو» درباره منفعت طلبی برخی از افراد و نفوذ بیگانگان در میان مردم جامعه است که سلامتیشان را تهدید میکند. شخصیت داستان نیز، زنی مقاوم است که طی حوادث و اتفاقات آن، متوجه میشود نباید تسلیم شود...
در این اثر تنها قهرمان داستان نیست که باید انتخاب کند، بلکه همه آدمهای پیرامون وی در مسیری قدم میگذارند که شکبرانگیز و حساس است؛ دوراهی عافیتطلبی و حقجویی.
در پرخو همه آدمهای داستان با هم یکی میشوند تا نتیجه باورنکردنی آزمایشها و تحقیقات را بهسمت پاسخگویی و شفافیت، بهسمت نابودی دروغ و ریا، بهسمت پرخوکردن (هرسکردن) ریشهها و شاخ و برگهای نفاق سوق دهند.
بخشهایی از مصاحبه نویسنده کتاب :
در مقطعی احساس کردیم به یکسری از سوژهها به نحو شایسته پرداخته نشده است. در موضـوعات اجتماعی و مسائل زنان کارهـای زیادی انجام شده بود. اما مسائل سیاسی خیر.
بحث بیوترورسیم و امنیت غذایی یکی از مباحث مهمی بود که هم در آن مقطع خیلی به آن پرداخته میشد؛ هم الان مبحث مهمی است.
"پرخو" یعنی هرسکردن و کلمهای فارسی است. آخر کتاب به این نتیجه میرسیم که حکومت و دولت مشکلاتی دارد که با هرسکردن بعضی از آدمها آن مشکلات حل میشود.
با هرسکردن شاخههای اضافی درختانی که در نظام ریشه دواندهاند و خواسته یا ناخواسته دارند مشکل ایجاد میکنند.
بعد از انتشار کتاب، از درون خود کادر درمان و مسئولانی هم که زمانی در وزارت بهداشت مسئولیت داشتهاند، این کتاب را خوانده و پسندیده بودند.
آن زمانی که قرار بود این رمان نوشته شود، اوج بحث و گفتوگو درباره بیوتروریسم بود؛ یعنی زمانی بود این امر بین ما برجسته شده بود. شنیدیم که برای دکتر #نادر_طالبزاده این اتفاق افتاد و او را ترور بیوتروریسم کردند و همهجا در موردش صحبت میشد. همان زمان بود که ایده نوشتن این کتاب به ذهنم رسید.
اولینبار که قرار بود این کار نوشته شود، بحث بیوتروریسم مطرح بود. منتها وارد کار که شدیم و تحقیقاتی که انجام شد، به بحث نفوذ رسیدیم و قرار شد موضوع صرفا بحث بیوتروریسم و موارد قضایی آن نباشد و بیشتر بحث نفوذ را پوشش دهد و آن زمانی بود که رهبری بحث نفوذ را مطرح کردند و یکسری سخنرانی درباره این مساله داشتند. همین باعث شد بیشتر بحث نفوذ در این رمان مطرح شد تا بحث بیوتروریسم باشد.
#معرفی_کتاب
#پرخو
#بیوتروریسم
#نفوذ
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
4.75M
📢 بشنوید
🔶🔹 تبیین شعار انحرافی «صالح مقبول، بهتر از اصلح نامقبول»
👈 در پاسخ به تخریبهایی که غیرمنصفانه و به دور از اخلاق، نسبت به دکتر جلیلی مطرح شده است.
💢 محورهای موضوعی
1⃣ مبدع شعار انحرافی «صالح مقبول، بهتر از اصلح نامقبول» چه کسی است؟
2⃣ چه کسی در سال ۱۳۹۲ با تشتت آرای جبههی انقلاب باعث شد حسن روحانی رأی آورد؟
3⃣ آیا مقبولیت عرفی از معیارهای دین در تشخیص اصلح است؟
4⃣ نمونههایی از عملکرد مجلس یازدهم در مغایرت با مطالبات صریح و علنی امام جامعه؛
5⃣ ما در مقابل تخریبهای ناجوانمردانه، هیچ ابایی از تبیین و ارائهی اسناد نداریم؛
🔻 پیوست: بیانات امام خامنهای خطاب به نمایندگان، مورخ ۴ خرداد ۱۴۰۱
🌐 https://www.leader.ir/fa/media/play/30966?year=1401&type=2
🔻 خبرگزاری ایسنا:
دولت برای حفظ وحدت از حق خود گذشت/فشار نمایندگان بر وزارت کشور تمام میشود؟!
🌐 https://www.isna.ir/news/1402052415423
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
─━━⊱ سعید جلیلی ⊰━━─
دو تن از وعاظ مشهور ،رای مستقیم خود را گفتند و علتش را هم گفتند که به برنامه روی کاغذ رای نمی دهند👇👇
با احترام به صحبتهای حاج آقا عالی،
با توجه به اینکه در سطح دکترا مدیریت خوندم توجه به مطالب ذیل رو واجب می دونم:
✅در هر سازمانی لازمه در ابتدا اهداف آرمانی داشت(بهش میگن vision) که دقیقا خودشون هم میگن چیزهایی هست که دست نیافتنیه.
در مطالعات مفصلم روی نگاشته های عبدالحمید واسطی که یک طراح و نویسنده راهبردی هست هم زیاد راجع به آرمان شهرها خوندم و حتی در نشستی که خدمتشان رسیدیم توصیه ایشان این بود که بشینید و آرمان شهر بنویسید که مثلا یک جامعه مطلوب دقیقققا چه ویژگی هایی داره.
حالا اینها به چه درد میخورند؟ زمانی که خود نویسنده هم می دونه داره آرمانی فکر میکنه و فقط داره مطالبی رو روی کاغذ می نویسه؟
✅این تیپ تفکرات دو ویژگی مهم دارند:
1⃣اول اینکه
نگاه کلان به فرد میده. نگاهی که فارغ از جزئیات و دغدغه های روزانه و واقعی می تونه مشکلات کلان رو ببینه
2⃣دوم اینکه
همین نوع نگاه تعیین مسیر میکنه. کاری که استراتژیستها بلدند. مسیر رو معلوم می کنند.
حالا
در خصوص مثال ما
این کار رو جلیلی سالهاست انجام داده
یعنی نقشه راه رو معلوم کرده. یعنی دورنما یعنی زاویه دید یعنی کدوم طرفی برویم که در دغدغه های روزانه گم نشیم و به جای رفتن در مسیر اصلی در حاشیه ها غرق بشیم.
اتفاقا یعنی همون چیزی که خودش هم گفت که سعی کرده خودش رو از حواشی دور کنه.
و
کی باید بیاد این رو بگذاره زمین؟
کابینه کاربلد و مجری.
در واقع ما نیروی اجرایی خوب کم نداریم.
اما وقتی نیروها بدون برنامه راهبردی کار کنند مثل این می مونه که هر روز دارند کلی کار میکنند اما انگار دور خودشون می دوند.
چون دویدنها فقط برای حل مشکلات روزمره هست.
در حالیکه اگر به واسطه برنامه های راهبردی ریل گذاری بشه، دویدن افراد در مسیر ریل ها و به سمت هدف خواهد بود و اینطوری شاید در نهایت به اون هدف آرمانی نرسند اما نحوه حل مشکلات چه ریز و چه کلان در راه رسیدن به هدف بزرگتری است و آرام آرام سیستمها مستقر میشوند، ذائقه ها تغییر می کنند، مشکلات به شکلی بسیار متفاوت تر از دیروز و حتی با صرف انرژی های بسیار کمتر مرتفع میشوند.
✍دکتر فاطمه سادات حسینی،دکترای مدیریت
#انتخابات
#سعید_جلیلی
#ستاد_بانوان_حامی_دکترجلیلی
🔊 از این سکو،صدای بانوان حامی دکتر سعید جلیلی را می شنوید
╔═🍃🌸═══╗
@drjalili_banovan
╚══🍃🌸 ═╝