🌹🌹🌹 حدیث در مورد حجاب :
🌸🌸🌸 امام علی (ع):
پاداش رزمنده شهید در راه خداوند، بالاتر از پاداش انسان پاکدامنی نیست که توان انجام گناه را دارد ولی خود را آلوده نمیسازد. انسان پاکدامن، نزدیک است که فرشتهای از فرشتگان الهی گردد.
(نهجالبلاغه، حکمت ۴۷۴)
🌸🌸🌸 حضرت رسول اکرم (ص) :
یک گروهی که وارد جهنم میشوند، زنان بدحجابی هستند که برای فتنه و فریب مردان، خود را آرایش و زینت میکنند.
(کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳)
🌹🌹🌹 حدیث در مورد غیرت :
💠💠💠 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :
كانَ إبراهيمُ أبي غَيورا و أنا أغيَرُ مِنهُ ، و أرغَمَ اللّه ُ أنفَ مَن لا يَغارُ مِن المؤمنينَ .
پدرم ابراهيم با غيرت بود و من با غيرت تر از اويم. خدا ، بينى مؤمنى را كه غيرت ندارد، به خاك مالد.
( بحار الأنوار : ۱۰۳/۲۴۸/۳۳)
🌹🌹🌹 حدیث در مورد حجاب :
💐💐💐 امام على (ع) :
پوشیده و محفوظ داشتن زن مایه آسایش بیشتر و دوام زیبایى اوست . (غرر الحکم۵۸۲۰)
💐💐💐 امام صادق (ع) :
حجاب زن برای طراوت و زیبایی اش مفیدتر می باشد. ( المستدرک، ج۵)
🌹🌹🌹 حدیث در مورد غیرت :
✨✨✨ امام صادق عليه السلام :
إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى غَيُورٌ يُحِبُّ كُلَّ غَيُورٍ وَ لِغَيْرَتِهِ حَرَّم الْفَوَاحِشَ ظَاهِرَهَا وَ بَاطِنَهَا.
همانا خداوند تبارک و تعالی با غيرت است و مردان غيور را دوست دارد و از همين رو، زشتى ها را چه آشكار و چه پنهان حرام كرده است.
كافى(ط-الاسلامیه) ج5، ص 535 و 536 ، ح1
🧕🧕🧕 عفت و حیا و حجاب از خصوصیات انسانیت است .
🐏🐇🦌🐓🐆 حتی حیوانات هم به نوبه ی خود حیا دارند و خداوند لباسی از مو و پر برای آنها قرار داده است .
بعضی از حیوانت اصلا اجازه نمی دهند مسائل خصوصیشان را کسی ببیند و حیا دارند .
👹👺👹 کسانی که دنبال بی حیایی و بی عفتی و بی حجابی هستند به قول قرآن حتی از حیوانات هم بدتر هستند .
✨✨✨ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾
✨✨✨آیا گمان می کنی بیشتر آنان [سخن حق را] می شنوند، یا [در حقایق] می اندیشند؟ آنان جز مانند چهارپایان نیستند بلکه آنان گمراه ترند! (سوره فرقان آیه ۴۴)
هدایت شده از فاطمه
📚📚📚
📚📚
📚
📝 نکات تفسیری
وَضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذِينَ آمَنُوا امْرَأَتَ فِرْعَوْنَ إِذْ قَالَتْ رَبِّ ابْنِ لِي عِنْدَكَ بَيْتًا فِي الْجَنَّةِ وَنَجِّنِي مِنْ فِرْعَوْنَ وَعَمَلِهِ وَنَجِّنِي مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِينَ ﴿۱۱﴾ تحریم
و براى كسانى كه ايمان آورده اند خدا همسر فرعون را مثل آورده آنگاه كه گفت پروردگارا پيش خود در بهشت خانه اى برايم بساز و مرا از فرعون و كردارش نجات ده و مرا از دست مردم ستمگر برهان
سه درخواست آسيه همسر فرعون در لحظه مرگ
معروف اين است كه نام همسر فرعون «آسيه» و نام پدرش «مزاحم» بوده است. كلمه آسيه و كلمه مزاحم عربي است و شايد ترجمه كلمه عبري آنها باشد؛ يعني معاني دو اسم در زبان عبري چيزي ديگري بوده است وقتي كه آن دو را به زبان عربي ترجمه كرده اند به نام آسيه و مزاحم ترجمه شده است[۱].
گفته اند هنگامى كه معجزه حضرت موسى (ع) را در مقابل ساحران مشاهده كرد اعماق قلبش به نور ايمان روشن شد، و از همان لحظه به موسى ايمان آورد. او پيوسته ايمان خود را مكتوم مى داشت، ولى ايمان و عشق به خدا چيزى نيست كه بتوان آن را هميشه كتمان كرد، هنگامى كه فرعون از ايمان او با خبر شد بارها او را نهى كرد و اصرار داشت كه دست از دامن آئين موسى بردارد و خداى او را رها كند، ولى اين زن با استقامت هرگز تسليم خواسته فرعون نشد. سرانجام فرعون دستور داد دست و پاهايش را با ميخ ها بسته، در زير آفتاب سوزان قرار دهند و سنگ عظيمى بر سينه او بيفكنند. ايشان هنگامى كه آخرين لحظه هاى عمر خود را مى گذارند از پروردگار سه حاجت طلب نمود:
۱. اولين درخواست اين است كه خداوند خانه اى در بهشت و در نزد خودش، براى او بنا كند. حضور در جوار خداوند، كرامتى است معنوى، و استقرار در بهشت كرامتى است صورى. حقيقت اين دعا، تحقير كاخ عظيم فرعون و در جوار او بودن است.
۲. در فراز دوم كه با صراحت بيشتري تقاضاي نجات از اجتماع خاص خانوادگي است، بيزارى خود را، هم از شخص فرعون و هم از ظلمها و جنايات او اعلام مى دارد. (موضع گيري صريح در مقابل منكر و انجام دهنده منكر)
۳. و در دعاي سوم همرنگ نبودن خود را با محيط آلوده و بيگانگى خويش را از جنايات قوم ظالم فرعوني بر ملا مي كند. و از خداوند درخواست مى كند او را از اين قوم ستمكار نجات دهد.
بدين ترتيب آسيه بنت مزاحم، كه خود از طبقه مرفه جامعه بود و زرق و برق و جلال و جبروت دستگاه فرعوني را در مقام ملكه مصر چشيده بود، پس از اينكه فطرتش، با معجزه شباني همچون موسي (ع) مشتعل شد، در مقابل ظلم خانوادگي و اجتماعي فرعوني سكوت نكرد. هزينه شكستن اين سكوت نيز تحمل شكنجه هاي سنگين فرعوني بود كه به آن اشاره شد. اما نه آن زرق و برق، و نه اين فشار و شكنجه، از استقامت آن زن مومن نكاست تا در نهايت جان خويش را در راه معشوق حقيقى فدا كرد و نام آسيه در اين مسير پر پيچ و خم، به عنوان يكي از چهار زن برتر بهشت قرار گرفت
Eitaa.com/hefzequranchannel
🌸🌸🌸آثار شرك
💠💠💠1. حبط عمل:
شرك، كارهاى خوب انسان را از بين مىبرد، همان گونه كه آتش، درختانِ سبز يك جنگل را از بين مىبرد. قرآن، خطاب به پيامبر مىفرمايد: «لَئِنْ أَشْرَكْتَ لَيَحْبَطَنَّ عَمَلُكَ» «2» اگر مشرك شوى، تمام اعمالت نابود مىشود.
💠💠💠2. اضطراب و نگرانى:
هدف يك فرد خداپرست و موحّد، راضى كردن خداى يكتاست كه زود راضى مىشود؛ امّا كسىكه به جاى خدا در فكر راضى كردن ديگران باشد، دائماً گرفتار اضطراب و نگرانى است.
زيرا تعداد مردم زياد است و هر كدام هم خواستهها و توقّعات گوناگونى دارند.
حضرت يوسف عليه السلام در زندان به دوستان مشرك خود فرمود: «أَ أَرْبابٌ مُتَفَرِّقُونَ خَيْرٌ أَمِ اللَّهُ الْواحِدُ الْقَهَّارُ» «3»، آيا چند سرپرست و ارباب بهتر است يا يك خداى واحد.
قرآن مىفرمايد: مثال كسى كه از خدا جدا شود، مثال كسى است كه از آسمان پرتاب شود و طعمهى انواع پرندگان قرار گيرد و هر ذرّهى او به مكان دورى پرتاب شود. «وَ مَنْ يُشْرِكْ
«1». يوسف، 106.
«2». زمر، 65.
«3». يوسف، 39.
جلد 7 - صفحه 246
بِاللَّهِ فَكَأَنَّما خَرَّ مِنَ السَّماءِ فَتَخْطَفُهُ الطَّيْرُ أَوْ تَهْوِي بِهِ الرِّيحُ فِي مَكانٍ سَحِيقٍ» «1»
آرى، توحيد و بندگى خالص خداوند، قلعهى محكمى است كه انسان را از هدر رفتن، به هر كس دل بستن، دور هر كس چرخيدن، به هر كس اميد داشتن، تملّق و ستايش از هر كس و ترسيدن از هر كس، حفظ مىكند. در حديث مىخوانيم: «كلمة لا اله الا الله حصنى فمن دخل حصنى أمن من عذابى» «2»، توحيد قلعه و دژ محكمى است كه هر كس در آن وارد شود، از عذاب خداوند در امان خواهد بود.
💠💠💠3. اختلاف و تفرقه:
در جامعهى توحيدى، محور همه چيز خداوند است، رهبر، قانون و راه را خدا تعيين مىكند و همه دور همان محور مىچرخند، ولى در جامعهى شرك آلود، به جاى خداى واحد، طاغوتها، سليقهها و راههاى متعدّد وجود دارد و مردم را دچار اختلاف و تفرقه مىنمايد.
قرآن مىفرمايد: «لا تَكُونُوا مِنَ الْمُشْرِكِينَ. مِنَ الَّذِينَ فَرَّقُوا دِينَهُمْ» «3» از مشركان نباشيد، از كسانى كه (به خاطر سليقههاى شخصى و نظريّات از پيش ساخته)، عامل تفرقه مىشوند.
💠💠💠4. خوارى و ذلّت در قيامت:
قرآن مىفرمايد: «لا تَجْعَلْ مَعَ اللَّهِ إِلهاً آخَرَ فَتُلْقى فِي جَهَنَّمَ مَلُوماً مَدْحُوراً» «4» با خداى واحد، معبود ديگرى قرار ندهيد كه با ملامت به دوزخ پرتاب خواهيد شد.
💐💐💐نشانههاى شرك
يكى از نشانههاى شرك، بهانهگيرى در برابر قانون الهى است. قرآن به بعضى از آنها اشاره نموده، مىفرمايد:
آيا هرگاه پيامبر قانونى آورد كه با سليقهى شما هماهنگ نبود، تكبّر مىورزيد؟ «أَ فَكُلَّما
«1». حج، 31.
«2». بحار، ج 49، ص 127.
«3». روم، 31 و 32.
«4». اسراء، 39. زمانى شاه ايران با تكيه بر ابرقدرت ها مردم ايران راى سركوب مى كرد، و لى چيزى نگذشت كه گريه كنان و با ذلت گريخت و اين است معناى آيه كه مى فرما يد: به سراغ غير خدا رفتن عاقبتى جز سرافكندگى ندارد.
جلد 7 - صفحه 247
جاءَكُمْ رَسُولٌ بِما لا تَهْوى أَنْفُسُكُمُ اسْتَكْبَرْتُمْ» «1»
همين كه فرمان جهاد مىرسيد، مىگفتند: چرا به ما دستور جنگ و جهاد داديد؟ «لِمَ كَتَبْتَ عَلَيْنَا الْقِتالَ» «2»
هنگامى كه غذا براى گروهى از بنىاسرائيل رسيد، گفتند: چرا اين غذا؟ «لَنْ نَصْبِرَ عَلى طَعامٍ واحِدٍ» «3»
هرگاه خداوند مثالى مىزد، مىگفتند: چرا اين مثال؟ «ما ذا أَرادَ اللَّهُ بِهذا مَثَلًا» «4»*
نشانهى ديگر شرك، برترى دادن فاميل، مال، مقام و ... بر اجراى دستور خداست. در آيه 24 سوره توبه مىخوانيم: اگر پدران، فرزندان، برادران، همسران، فاميل، ثروت، تجارت و مسكن نزد شما از خدا و رسول و جهاد در راه او محبوبتر باشد، منتظر قهر خدا باشيد.
شرك به قدرى خطرناك است كه با وجود آن كه قرآن چهار مرتبه در كنار توحيد، به احسانِ والدين سفارش كرده؛ امّا اگر والدين فرزند خود را به غير خدا فرا خوانند، قرآن مىفرمايد: نبايد از آنها اطاعت كرد. «5»
روسری سخت شد و قتل چه آسان ای وای😭
مادری کشته شده... کودک بی جان ای وای😭
شور میزد دل مادر نرو امشب پسرم😭
پاسخِ مادرِ دلتنگِ هراسان ای وای😭
شاه شیراز که از خونِ رضا، جان همه است...
هتک حرمت شده از شاه خراسان ای وای😭
خون پاک شهدا کار خودش را کرده
دیو را در دل این خطه چه رسوا کرده
دین فروشی به چه قیمت به بهای خونین؟
ننگ بر آنکه ز سر روسری اش وا کرده
روسری پاره کنی کشته دهد ارزش داشت؟😭
لخت بیرون بروی دین برود ارزش داشت؟😭
مادری جان بدهد بین حرم این خوب است😭
کشورت ساده عزادار شود ارزش داشت؟😭😭
سر سلطان به سلامت سر ما خاک شما
چادر ارث است برایم نرود از سر ما
🙏
گهر
کشف_حجاب#شاهچراغ
کشتارشاهچراغ
📚📚📚
📚📚
📚
📝 نکات تفسیری
وَإِذَا جَاءَكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِآيَاتِنَا فَقُلْ سَلَامٌ عَلَيْكُمْ ۖ كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلَىٰ نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ ۖ أَنَّهُ مَنْ عَمِلَ مِنكُمْ سُوءًا بِجَهَالَةٍ ثُمَّ تَابَ مِن بَعْدِهِ وَأَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ ... انعام - 54
.
نخست به صورت یک قانون کلّى به پیامبر(صلى الله علیه وآله) دستور مى دهد که تمام افراد با ایمان را هر چند گناهکار باشند، نه تنها طرد نکند، بلکه بپذیرد، چنین مى فرماید:
.
«هر گاه کسانى که به آیات ما ایمان آورده اند به سراغ تو بیایند، به آنها بگو: سلام بر شما»!.
.
در جمله دوم اضافه مى کند: به آنها بگوید: «پروردگار شما رحمت را بر خود فرض کرده است».
.
و در جمله سوم که در حقیقت توضیح و تفسیر رحمت الهى است، با تعبیرى محبت آمیز چنین مى فرماید: «هر کس از شما کارى از روى جهالت انجام دهد، سپس توبه کند و اصلاح و جبران نماید، خداوند آمرزنده و مهربان است».
.
منظور از «جهالت» در این گونه موارد، همان غلبه و طغیان شهوت است که انسان نه از روى دشمنى و عداوت با حق، بلکه به خاطر غلبه هوا و هوس آن چنان مى شود که فروغ عقل و کنترل شهوت را از دست مى دهد، چنین کسى با این که: عالم به گناه و حرام است اما چون علمش تحت الشعاع هوا و هوس واقع شده، به آن «جهل» اطلاق گردیده، مسلّماً چنین کسى در برابر گناه خود مسئول است، اما چون از روى عداوت و دشمنى نبوده، سعى و کوشش مى کند اصلاح و جبران کند.
.
در حقیقت آیه فوق به پیامبر(صلى الله علیه وآله) دستور مى دهد: هیچ فرد با ایمانى را از هر طبقه و نژاد و در هر شرائطى بوده باشد، نه تنها از خود نراند، که آغوش خویش را یکسان به روى همه بگشاید، حتى اگر کسانى آلوده به گناهان زیاد باشند، آنها را نیز بپذیرد و اصلاح کند.
.
منبع: خلاصه شده از تفسیر نمونه
.
📚 Eitaa.com/hefzequranchannel
📚📚
📚📚📚
🤔🤔🤔 به نظر شما کسی می تونه بگه که من دلم می خواد دزدی کنم و کسی هم نباید جلوی من رو بگیره ⁉️⁉️⁉️⁉️
🤔🤔🤔 به نظر شما کسی می تونه بگه که من دلم می خواد توی خیابون با ماشینم ویراژ بدم و با سرعت برم و کسی هم حق نداره چیزی به من بگه ⁉️⁉️⁉️
👨🏫👨🏫👨🏫 هر آدم عاقلی می فهمه که ، کار این دو شخص اشتباه هست و خواسته ی نا بجا دارن
🧐🧐🧐 خب پس به نظر شما آیا میشه توی یک جامعه ای یک زن یا یک مرد بگه که من هرجور دلم خواست می خوام لباس بپوشم و کسی حق نداره توی کار من دخالت کنه و با پوشش بدِ خودشون زندگی و آرامش دیگران رو به خطر بندازن ⁉️⁉️⁉️
❌❌❌ همون طور که دزد اموال دیگران رو می دزده و رفاه رو از یک زندگی می گیره
زن بد حجاب هم ، قلب زن و شوهرها رو می دزده و آرامش زندگی ها رو از بین میبره
💔💔💔 و ممکنه خیلی از زندگی ها به طلاق بکشه و بچه های که بی بابا و بی مامان میشن و کی باید جواب گو باشه ، همون ⬅️ آدم بد حجاب
⛔️⛔️⛔️ بی حجابی یک عمل فردی نیست که کسی بگه هر جور دلم خواست لباس می پوشم بلکه یک رفتار اجتماعی هست که باید کنترل بشه و زندگی کسی به خطر نیافته .
🛌🛌🛌 مثلاً خوابیدن یک عمل فردی هست . هر کس هر چقدر دلش خواست توی خونه خودش بخوابه یا نخوابه ، کسی کار نداره ، ولی اگه این شخص بیاد وسط خیابون رختخواب پهن کنه و بخواد بخوابه باهاش برخورد میشه .
🧕🧕🧕 پس حجاب یک رفتار اجتماعی هست که باید در جامعه رعایت بشه تا زن و شوهرها و بچه هاشون در کنار هم با قلبی پر از مهر و عاطفه باهم زندگی کنند .💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
😄😄😄 آمریکا و فتنه گرها فکر می کنند که با یک فوت کردن می تونن کوه دماوند رو از جا بکنن .
😄😄😄 زهی خیال باطل
💪💪💪 ایران قوی در ید قدرت خداست 💖
✅✨✅ والدین گرامی توجه کنید :
⚠️⚠️فقط و فقط بین سن ۳ تا ۱۲ سالگی شخصیت اصلی فرزند شما شکل می گیره
🚸🚸 تربیت بچه ها را توی سن ۳ تا ۱۲ سالگی رها نکنید که بیگانه تربیت بچه ی شما رو بدست بگیره .
✨✨✨ اگه می خواهید بچه شما با اخلاق باشه بین سن ۳ تا ۱۲ سالگی با اخلاق با او رفتار کنید
اگه می خواهید نماز خوان بشه
با حجاب بشه
عشق خدا تو قلبش بیاد
مومن باشه
فقط و فقط توی این سن با مهربانی می تونید شخصیت اصلی فرزندتان را بسازید .
⚠️✅⚠️فقط خیلی حواستون باشه که چیزهای خوب و مثبت را با مهربانی بهش بگید تا به جانش بشینه
و اگر با بد اخلاقی و تندی بگید بیشتر متنفر میشه ( خیلی مهمه )
💖💖💖 فرزندان ما باید یاران امام زمان عجل الله تعالی بشوند