eitaa logo
کدبانو 🧕
7.4هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
4.8هزار ویدیو
4 فایل
⁦﷽ تنهاکانال آموزش جامع : اصول خانه داری🧕 ترفندهاو آموزش آشپزی🧑‍🍳 ترفندهای کیک،شیرینی،مربا و...🎂🍧🍦 وکلی آموزش کاربردی برای خانم ها 🧕👩‍💼👩‍🍳👩‍🌾👸 https://eitaa.com/joinchat/2058354798C4cb0442b4f ادمین کانال @adminchef لینک کوتاه @ckadbano
مشاهده در ایتا
دانلود
قصار
داستان خانه ی ما نجار پیری خود را برای بازنشسته شدن آماده می کرد. یک روز او با صاحبکار خود موضوع را درمیان گذاشت. پس از روزهای طولانی و کار کردن و زحمت کشیدن ، حالا او به استراحت نیاز داشت و برای پیدا کردن زمان این استراحت میخواست تا او را از کار بازنشسته کنند. صاحب کار او بسیار ناراحت شد و سعی کرد او را منصرف کند ، اما نجار بر حرفش و تصمیمی که گرفته بود پافشاری کرد. سرانجام صاحب کار درحالی که با تأسف با این درخواست موافقت میکرد ، از او خواست تا به عنوان آخرین کار ، ساخت خانه ای را به عهده بگیرد. نجار در حالت رودربایستی ، پذیرفت درحالیکه دلش چندان به این کار راضی نبود. پذیرفتن ساخت این خانه برخلاف میل باطنی او صورت گرفته بود. برای همین به سرعت مواد اولیه نامرغوبی تهیه کرد و به سرعت و بی دقتی ، به ساختن خانه مشغول شد و به زودی و به خاطر رسیدن به استراحت ، کار را تمام کرد. او صاحب کار را از اتمام کار باخبر کرد. صاحب کار برای دریافت کلید این آخرین کار به آنجا آمد. زمان تحویل کلید ، صاحب کار آن را به نجار بازگرداند و گفت: این خانه هدیه ایست از طرف من به تو به خاطر سالهای همکاری! نجار ، یکه خورد و بسیار شرمنده شد. در واقع اگر او میدانست که خودش قرار است در این خانه ساکن شود ، لوازم و مصالح بهتر و تمام مهارتی که در کار داشت را برای ساخت آن بکار می برد. یعنی کار را به صورت دیگری پیش میبرد. این داستان ماست. ما زندگیمان را میسازیم. هر روز میگذرد. گاهی ما کمترین توجهی به آنچه که میسازیم نداریم ، پس در اثر یک شوک و اتفاق غیرمترقبه میفهمیم که مجبوریم در همین ساخته ها زندگی کنیم. اگر چنین تصوری داشته باشید ، تمام سعی خود را برای ایمن کردن شرایط زندگی خود میکنیم. فرصت ها از دست می روند و گاهی بازسازی آنچه ساخته ایم، ممکن نیست. آری ، درست است . شما نجار زندگی خود هستید و روزها، چکشی هستند که بر یک میخ از زندگی شما کوبیده میشود. یک تخته در آن جای میگیرد و یک دیوار برپا میشود. مراقب سلامتی خانه ای که برای زندگی خود می سازید باشید @halekhoobbanvan
قصار
قصار
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماکتل گل رز علاوه بر اینکه خیلی خوشرنگ و زیباس،عطر بسیار دلنشینی داره که تبدیلش میکنه به یه نوشیدنی جذاب برای فصل گرما🔥❄️🍹 احتیاج داریم به : گل پنیرک✔️ سیروپ گل رز✔️ آبلیمو✔️ تخم شربتی✔️ ابتدا دو قاشق غذا خوری گل پنیرک رو با آب سرد دم بندازید حدودا پنج دقیقه ای رنگ پس میده بعد بریزید داخل قالب برای اینکه قالبتون بهم چفت بشه چهار طرف قالب رو محکم با چسب نواری طبق فیلم بهم بچسبونید👌🏻 برای رنگ صورتی فقط کافیه یدونه آبلیمو ترش رو بهش اضافه کنید بزارید داخل یخچال تا یخ ببنده برای تخم شربتی که خوب لعاب بده و تپلی بشه آبجوش بریزید روش حدودا یک قاشق پر ۱۵دقیقه بزارید بمونه داخل لیوان سیروپ گل رز بعد تخم شربتی و در نهایت یخ ها و آب رو بریزید روش 😍 ✅میتونید از آب گازدار هم استفاده کنید👌🏻 یه نوشیدنی فوق العاده شیک و خاص برای مهمونی هاتون🥰 @halekhoobbanvan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با دو تا و یک و ‎بدون هیچ رنگ و افزودنی یک پارچ‌ بزرگ خانگی درست کردیم. ‎همینقدر خوشرنگ... ‎و‌ باور کنید خیلی خیلی خوشمزه تر از آبمیوه های آماده... ‎یه نکته هم بگم که در اصل این لیموناد با یک پرتقال و یک لیمو درست میشه ولی من به خاطر سانای خواستم طعم پرتقال غالب باشه. ‎شما میتونید با دو لیمو و یک پرتغال و چند پر نعنا هم درست کنید تا طعم لیمو غالب بشه. ‎ولی با یک پرتقال و یک لیمو هم بسیییار خوشمزه میشه. ‎خوب بریم سرغ دستور... ‎بفرمایید 🍹🍹 ‎برای تهیه لیموناد از یک شب قبل یه دونه پرتقال و یه دونه لیمو ترش رو پوست میگیریم میذاریم فریزر. اگر مدت طولانی میخواین فریز کنین پوست نگیرین. فرداش ظهر از فریزر در میاریم و پنج دقیقه صبر میکنیم بعد به صورت مکعب های کوچیک برش میدیم (اگر با پوست فریز کردین نیازی نیست پوست بگیرین مگر اینگه پوست پرتقالاتون نازک نباشه که در این صورت توصیه میکنم پوست یکی از پرتقالهاتون رو بگیرین تا تلخ نشه) و با یک لیوان شکر میریزیم تو میکسر و اونقدر میزنیم که پوره بشه. بعد پوره رو میریزیم تو یک ظرف بزرگ و همزمان که هم میزنیم کم کم یک و نیم لیتر آب بهش اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا شکر حل بشه ده دقیقه میمونه تا مزه ها به خورد هم بره بعد از صافی رد میکنیم و میریزیم تو پارچ.با یه دونه پرتقال و یه دونه لیمو یک پارچ لیموناد خوش رنگ و خوش عطر و خوش طعم خواهید داشت. ‎ @halekhoobbanvan
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اگر از خواص جادویی لیموی یخ زده آگاه بودید تا پایان عمر فقط لیموی یخ زده می خوردید❌ از خواص لیمو ترش غافل نشیم😍😍 لیمو ترش به چندین روش مختلف فریز میشه که این هم یه روشه 🍋🍃👍🏻 1.هنگام خرید لیمو های بزرگ تر رو انتخاب کنید زیرا هر چه لیمو بزرگ تر باشد ، آب بیشتری دارد و برای نگهداری مناسب است.🍋 2. پوست لیمو صاف و شفاف، درخشان و سالم و بدون هیچ گونه لک قهوه ای باشد.🍋 3. لیمو‎هایی را انتخاب کنید که وزن زیادی نسبت به سایزشان دارند.🍋 4. پوست لیمو باید نازک باشد لیموهای دارای پوست کلفت و اسفجی کم آب هستند.🍋 5. اگر روی پوست لیمو زدگی و خرابی وجود داشته باشد نشانه شرایط نگهداری و انبار کردن غیر استاندارد است.🍋 6. لیموهایی را انتخاب کنید که رسیده باشند زیرا لیمو ترش پس از چیده شدن نمی رسد.🍋 نکته جالب این است که : خواص درمانی لیموترش پس از انجماد ۱۰برابر افزایش می‌یابد. فلاونوئیدهای موجود در لیموی  فریزشده منبع دفاعی قدرتمندی برای بدن محسوب می‌شود. همچنین لیموی یخ زده سه برابر بیشتر حاوی ویتامین‌های ای، آ و بی است.🍋🍋 @halekhoobbanvan
لیموها رو برش دادم دونه هارو جدا کردم تو شیشه لایه لایه شکر و لیمو چیدم میذاریم سه روز تو اشپزخونه بمونه. بعد دوماه تو یخچال بعد دیگه نوش جان میکنیم😍 ها: 💚لیمو ها هر چی زردتر باشه معجون زودتر آماده میشه 💚شکر تهنشین شد شیشه رو سرو ته کن تا دوباره برگرده تو لیموها 💚اگه فضای آشپزخونه گرمه از همون اول بذارین تو یخچال 💚شیشه و لیمو ها حتما باید کامل خشک باشن 💚این معجون واسه سرماخوردگی لیموناد سالاد تو چای عالی میشه @halekhoobbanvan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این دتاکس واتر به چی نیاز داریم؟👇🏻 آب لیمو(هسته جدابشه) نعناع تخم شربتی فقط هرروز برای همون روز درست کنین چون بیشتر بمونه طعمش تغییر میکنه این مدل آب های طعم دار سم زدا هسم هست🙃 @halekhoobbanvan
اگه شما هم دوست دارید یه ماهی تو فر به روش ما خوزستانیا درست کنید حتما این روشو امتحان کنید:🦈🦈🦈 🐠ماهی که من درست کردم قزل آلاس، دو تا پیاز رو رنده ی ریز کنید، ۴ حبه سیر هم پوست بکنید و رنده کنید، دو قاشق غذا خوری سبزی ماهی اضافه کنید، یک قاشق رب گوجه، دو قاشق روغن، نصف بسته تمر هندی رو آب کنید و هسته رو جدا کنید. نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل به میزان لازم و بستگی به ذائقتون داره که تند میخورید یا معمولی. 🐠ماهی رو از کمر برش بدی، روی سینی تستر فویل پهن کنید که نچسبه به کف سینی، حالا ماهی رو بزارید روی فویل و توی شکمش رو از موادی که آماده کردین بزارید. 🐠توی تستر با دمای ۲۵۰ اول شعله از پایین که خوب بپزه بعد شعله از بالا تا برشته بشه. حدود یک ساعت زمان میخواد تا مغز پخت بشه. @halekhoobbanvan
✅برای تمیزکردن وسایل چوبی وکامنت ها یه کم شامپوی تخمه مرغی و آب و سرکه رو قاطی کنید و اسپری و دستمال بکشید ✅ظرفها استیل رو با کمی خمیردندان تمیز کنید مثل روز اولش براق وتمیزمیشه ✅سرکه یک پاک کننده طبیعی که برخلاف پاک کننده های شیمیایی هیچ ضرری نداره ✅با استفاده ازسرکه میتونید لکه های چربی روی سطوح مختلف رو پاک کنید ✅سرکه رو با کمی مایع ظرف شویی بریزیدداخل سینک وقشنگ بسابیدبعد خودتون معجزه رو میبینیدیعنی واقعااخیلی خوبه و بو نداره ونفستون اذیت نمیشه ✅امیدوارم نکات آموزنده ایی براتون باشه و بتونید ازاین نکات استفاده کنید @halekhoobbanvan
🍅🍅میدونی چیکار کنی گوجه دیرتر خراب شه؟🤔🤔 سلام دخترا شبتون بخیرر😍😍 من وقتی گوجه میگیرم اول میشورم بعد ک آبش رفت بایه دستمال خشکش میکنم و داخل ظرف درب دار زیرشون دستمال کاغذی میزارم وگوجه رو میچینم روش بااین روش خیلی دیرتر خراب میشه @halekhoobbanvan