هدایت شده از 🌸 دختــران چــادری 🌸
🔴 لایحه خطرناک ‼️
آنچه به عنوان "لایحه عفاف و حجاب" در مجلس آماده ارجاع به صحن شده حاوی اشکلات مهمی است
#لایحه_ضد_حجاب
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▪️کانال برتــر حجاب
▪️برگزیده ی رصدنمای فضای مجازی👇🏻
🥀 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
🌸 دختــران چــادری 🌸
بسم الله الرحمن الرحیم
نقدی بر آخرین نسخه لایحه عفاف و حجاب مصوب ۱۴۰۲/۵/۲ کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ایران. قسمت اول:
1️⃣ به موجب ماده ۶۲ لایحه عفاف و حجاب که آخرین نسخه آن در تاریخ ۱۴۰۲/۵/۲ به تصویب اعضای محترم کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی رسیده است، مامورین انتظامی فقط در مواردی که متهان جرائم حوزه عفاف و حجاب مرتکب جرم برهنگی و یا نیمه برهنگی شوند و یا اینکه متعرض بانوان محجبه شوند حق دستگیری و بازداشت متهم را دارند و در سایر موارد که متهم با سر برهنه یا لباسهای بسیار زننده و خلاف شرع در انظار، اماکن و معابر عمومی حاضر میشود، صرفاً باید تصویربرداری نمایند و تصویر را به مراجع قضایی ارسال کنند تا از آن طریق احضار شوند.
2️⃣ مشخص نیست که چرا تهیه کنندگان لایحه عفاف و حجاب تمام قوانین جاری و اصول حقوقی مربوط به برخورد با جرم مشهود را زیر پا گذاشته و پلیس را در حد عکاس و فیلمبردار تنزل دادهاند! اگر جرم کشف حجاب در انظار عمومی یک جرم مشهود است که هست، بر اساس اصول حقوقی و مقررات آیین دادرسی کیفری که حدود ۱۰۰ سال است در کشور ما اجرا میشود، ضابط مکلف است متهمی را که در انظار عمومی مرتکب جرم میشود بلافاصله دستگیر و به مرجع قضایی اعزام نماید.
3️⃣ علاوه بر اصول حقوقی و مقررات فوق الذکر در حال حاضر به موجب ماده ۴ «قانون نحوه رسيدگي به تخلفات و مجازات فروشندگان لباسهائي كه استفاده از آنها در ملاء عام خلاف شرع است و يا عفت عمومي را جريحه دار مي كند» پلیس مکلف است كساني را كه در انظار عمومي وضع پوشيدن لباس و آرايش آنان خلاف شرع و يا موجب ترويج فساد و يا هتك عفت عمومي باشد، توقيف کنند و بلافاصله به مراجع قضایی اعزام نمایند تا خارج از نوبت به جرم آنها رسیدگی شود.
4️⃣ جای تعجب است که چرا اعضای محترم کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی که اکثر آنها جزء نمایندگان انقلابی و ولایی هستند، در این موقعیت که دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تمام توان خود را صرف ترویج بیحجابی در جامعه نمودهاند، با تصویب ماده ۶۲ لایحه عفاف و حجاب گامی استور در راستای نسخ قوانین محکم و لازم الاجرای فعلی و جایگزینی آن با قوانین ضعیف برداشتهاند ؟؟؟
5️⃣ عدم برخورد فوری پلیس با مرتکبان جرم کشف حجاب و موکول کردن آن به تصویربرداری توسط پلیس و شناسایی متهم از طریق سامانه ثبت احوال در واقع به معنای لوث کردن مبارزه با این جرم است. چرا که اولا بسیاری از متهمان شناسایی نمیشوند و اگر شناسایی شوند ممکن است آدرس خود را تغییر داده باشند در مواردی هم که شناسایی و حا ضر میشوند، بعد از شناسایی اعلام میکنند که تصویر متعلق به آنها نیست و قاضی مجبور است امر را به کارشناس ارجاع نماید و این رسیدگی که میشد آن را یک روزه تمام کرد ماهها به طول میانجامد و در نهایت ممکن است به نتیجه هم نرسد.
6️⃣ باید به نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی متذکر شد که رعایت مقررات حجاب و عفاف در جامعه جزء ارزشهای والای اسلامی، انسانی و اخلاقی است که شهدای زیادی در ایران اسلامی جان خود را برای آن نثار کرده اند، نگذارید خون شهدا پایمال شود. باید انقلابی عمل کرد و محافظه کاری را کنار گذاشت. به قول معروف «شتر سواری دولا دولا نمیشود.
✍ عبدالصمد خرم آبادی
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▪️کانال برتــر حجاب
▪️برگزیده ی رصدنمای فضای مجازی👇🏻
🥀 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
🔴 لایحه خطرناک ‼️
آنچه به عنوان "لایحه جدید عفاف و حجاب" در مجلس آماده ارجاع به صحن شده حاوی اشکلات مهمی است
#لایحه_ضد_حجاب
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▪️کانال برتــر حجاب
▪️برگزیده ی رصدنمای فضای مجازی👇🏻
🥀 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
🌸 دختــران چــادری 🌸
🔴 لایحه خطرناک ‼️ آنچه به عنوان "لایحه جدید عفاف و حجاب" در مجلس آماده ارجاع به صحن شده حاوی اشکلات
21.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•••✨
بدکاران در دنیا پیوسته به مؤمنان میخندند.
ولی امروز مؤمنانند که به کفار میخندند(꧇
⎠آیا کافران به پاداش آنچه می کردند رسیده اند؟⎛
🕋سوره مطففین
•••✨
#استوری ،، #الله
🆔||eitaa.com/clad_girls
همینقدر متناقض...
هیزی خودشون میشه "کراش"، امر به معروف میشه هیزی!
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▪️کانال برتــر حجاب
▪️برگزیده ی رصدنمای فضای مجازی👇🏻
🥀 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
🔴«چند پرسش درباره متنِ جدیدِ لایحه عفاف»
🔹حسین شریعتمداری امروز در روزنامه کیهان چنین نوشت: متنِ لایحه موسوم به «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» از سوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی منتشر شده است.
آقای محمدتقی نقدعلی، عضو کمیسیون یادشده گفت «گزارش نهایی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس درباره لایحه عفاف و حجاب تهیه و تدوین شده که پس از تقدیم به هیئت رئیسه مجلس، جهت بررسی و تصویب نهایی، در دستور کار نمایندگان مجلس قرار خواهد گرفت». درباره این لایحه که در۷۰ ماده تهیه و تنظیم شده، پرسشها و ابهاماتی هست که پاسخ مسئولان محترم میتواند برطرفکننده و یا اصلاحکننده آنها باشد. و اما در این وجیزه تنها به طرح چند پرسش کوتاه بسنده میکنیم. بخوانید!
1️⃣ در حالی که در دو ماده ۶۳۸ و ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی و قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و مجازات فروشندگان لباسهایی که عفت عمومی را جریحهدار میکند، تکلیف قانونی مراجع ذیربط به وضوح و با صراحت مطرح شده است، تهیه و تدوین لایحه جدید چه ضرورتی داشته است؟!
2️⃣ ممکن است گفته شود که پیدایش پدیده پلشت کشف حجاب در ماههای اخیر، تهیه لایحه جدید را ضروری کرده است! که به عنوان دومین سؤال باید پرسید چرا نمیفرمائید پدیده کشف حجاب به علت بیتوجهی مسئولان دستاندرکار به قوانین موجود بوده است؟! مگر در قوانین موجود برای مقابله با بیحجابی احکام مشخص و روشنی وجود ندارد؟! آیا به این قانون عمل شده است و نتیجه نداده است؟! بدیهی است که بیتوجهی به قانون، با هنجارشکنی نیز همراه خواهد بود. ضمن آن که مسئولان و مراکز یاد شده با خودداری از اجرای قوانین موجود، مرتکب « ترک فعل» نیز شدهاند!
3️⃣ اگر چه مواردی از لایحه بهگونهای مثبت اصلاح شده است ولی برخی از مفاد لایحه کماکان مبهم است و به نظر نمیرسد از بازدارندگی لازم برخوردار باشد، از جمله اینکه لایحه درخصوص پیشگیری از کشف حجاب بعد از تذکرات اول و دوم و... یا درباره چگونگی ابلاغ تذکر و... ساکت است!
4️⃣ کاش تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب به این پرسش اساسی پاسخ میدادند که لایحه اخیر نسبت به قوانین موجود و در مقایسه با آن چه امتیاز و مزیت ویژهای دارد که تهیه و تدوین آن را ضروری دانستهاند؟!
5️⃣ نقش بسیج و سپاه به عنوان ضابطان قانونی دستگاه قضائی در کجای لایحه آمده است؟! و آیا آنگونه که در لایحه آمده است، وظیفه بسیج در آموزش عمومی امر به معروف و نهی از منکر خلاصه میشود و یا مقابله با منکرات و هنجارشکنیها؟!
6️⃣ و بالاخره با عرض پوزش باید گفت؛ متن طولانی و ۷۰ مادهای لایحه میتواند، نوعی سردرگمی درپی داشته باشد. از طولانینویسی «متن مطول» در تدوین قراردادها و متون رسمی به عنوان یک لغزشگاه خطرناک یاد میکنند. چرا که وقتی متن یک قرارداد و یا یک لایحه طولانی و پُر کلمه باشد، میتواند مراجعهکننده را با خطا در برداشت -و حتی سوءاستفاده از متن- مواجه کند.
از حضرت امیر علیهالسلام است که «إِذَا ازْدَحَمَ آلْجَوَابُ خَفِیَ الصَّوَابُ.... هنگامى که جوابها انبوه و فراوان باشد، حق مخفى میشود». به عنوان مثال میتوان به متن برجام اشاره کرد که ۵۴۴۲ کلمه بود و جناب آقای ظریف که اصلیترین عضو مذاکرهکننده و ریاست مذاکرات را بر عهده داشت متوجه کلمه SUSPENSION (تعلیق) در متن برجام نشده است و ابراز میدارد «من در مجلس گفتم که کلمه SUSPENSION در برجام نیست و این اشتباه از من بود»! حالا به متن لایحه عفاف و حجاب مراجعه کنید. موضوع این لایحه در مقایسه با برجام، کم دامنهتر است ولی در ۷۰ ماده و ۸۸۳۶ کلمه (یعنی نزدیک به دو برابر متن برجام) تهیه و نگاشته شده است... تعجبآور نیست؟ هست!
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▪️کانال برتــر حجاب
▪️برگزیده ی رصدنمای فضای مجازی👇🏻
🥀 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057