مصیبت عظمی/گستاخی مرد شامی، سپس شهادت او!!!!
در این میان مردی از اهالی شام (که در مجلس یزید حاضر بود) نگاهی به فاطمه دختر امام حسین علیه السّلام کرد، و آنگاه به یزید گفت:
«ای امیر مؤمنان این کنیز را به من ببخش.»
فاطمه به عمّه اش زینب علیها السلام گفت:
«ایتمت و استخدم؟
آیا یتیم شده ام، کنیز هم بشوم؟»
زینب علیها السلام فرمود:
«نه، به این فاسق اعتنا نکن.»
مرد شامی گفت:
این کنیزک کیست؟
یزید گفت:
این فاطمه دختر حسین است، و آن عمّه اش زینب دختر علی است.
مرد شامی گفت:
منظور حسین علیه السّلام فرزند فاطمه زهرا علیها السلام و علی بن ابی طالب علیه السّلام است.
یزید گفت:
آری.
مرد شامی گفت:
«ای یزید! خدا تو را لعنت کند، عترت پیامبر صلی اللَّه علیه و آله و سلم را می کشی و اهل بیت او را اسیر می کنی؟ سوگند به خدا من جز این گمان نمی کردم که این ها اسیران روم هستند.»
یزید خشمگین شد و به آن مرد شامی گفت:
«سوگند به خدا تو را نیز به آن ها ملحق می کنم.»
سپس به مأموران جلّادش فرمان داد که گردن او را بزنند، این فرمان اجرا شد. (و آن مرد شامی به شهادت رسید)
یزید این شعر را خواند:
یا صیحه تحمد من صوائح ما اهون الموت علی النّوائح
«این فریادی است که از زنان نوحه گر شایسته است، و چقدر مرگ برای زنان دلسوخته و نوحه گر آسان است!»
سپس یزید با مردم شام در مورد این که با اسیران چگونه رفتار کند مشورت کرد، آنان با تعبیر زشت، به کشتن آن ها رأی دادند ولی نعمان بن بشیر که در آنجا حاضر بود گفت: «ببین رسول خدا صلی اللَّه علیه و آله و سلم با آن ها چگونه رفتار کرد، تو هم با آنها همان گونه رفتار کن.»
❓ #بعدازعاشوراچه_گذشت؟
بررسی وقایع بعد از عاشورا، هر روز در کانال✅طلبه_مدافع_حریم✅ از معتبرترین منبع: #مقتل_لهوف_سید_ابن_طاووس
قسمت هایی از معتبرترین مقتل، #لهوف #سید_ابن_طاووس
به مناسبت ایام عزاداری حضرت #امام_حسین علیه السلام در #ماه_محرم، #محرم ماه عزا و ماتم تا #اربعین
🏴محرمه، پر از غمه، عزای کل عالمه🏴
#آتش_به_اختیار
#حرکت_خود_جوش
در یک حرکت جهادی، با حضور مسئولان، خانواده شهدا و ایثارگران و اهالی شهرستان خواف، تمامی کوچه ها و خیابان های شهر اسلامی خواف به نام شهدای این شهر نامگذاری شد.
تابلوها مزین به زیبایی نام شهدا می شود
تابلوها با نام شهید زیباتر خوانده می شود.
#کوچه_شهید
رویترز: #نفتکش_انگلیسی #استنا_ایمپرو، پس از رفع توقیف در ایران وارد بندر راشد در دبی شد
تحلیل سومین دورهی انتخابات ریاست جمهوری
افغانستان در حالی به استقبال و برگزاری سومین دوره از انتخابات ریاست جمهوری میرود که مذاکرات با طالبان توسط آمریکا تعلیق شده و دولت وحدت ملی که در واقع حکومتی ست دست نشانده و تقسیم شده در دست جریانها و قومیت ها، در موضع ضعف قرار دارد.
سوای از بحثهای داغ انتخابات های گذشته افغانستان که دستآویز دخالتهای خارجی (بویژه آمریکا)، تقلب و تنش سیاسی و… بود، انتخابات سوم هم با مسائل و مشکلات جدیدتری روبروست.
شکست مذاکرات با طالبان، تهدیدات طالبان و داعش در برگزاری انتخابات، کاهش کمکهای خارجی، مواضع انفعالی برخی سیاستمداران و مردم در خصوص انتخابات، مواضع جهت دار همسایگان افغانستان و کشورهای خارجی و…؛ همه از مشکلات جدید برای سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری افغانستان هستند که میتواند مشروعیت انتخابات را زیر سوال ببرد👇ادامه👇
این انتخابات که از امروز ششم مهرماه در حال برگزاریست، با حضور ۱۵ نامزد در جریان است که طبق بررسی ها در این میان اقبال دو نفر برای پیروزی بیشتر از سایرین است.
۱- اشرف غنی ۲- عبدالله عبدالله
اشرف غنی با شعار استراتژیک «دولت ساز» وارد انتخابات شده و اهداف خود را تشکیل تیم چهار نفره صلاحیت جهت مدیریت و تصمیم گیری، دستیابی به صلح در کشور، به اتمام رساندن طرحهای امانالله شاه، حفظ نظام جمهوریت و مقابله با قدرتهای محلی و خودمحور عنوان کرده است.
عبدالله نیز شعار دولت خود را «ثبات و همگرایی» عنوان کرده و همانند گذشته خواهان تغییر ساختار نظام ریاستی به پارلمانی و اضافه کردن پست نخست وزیری است. وی اصلاح قانون اساسی با اجماع لویه جرگه (مجمع قبایل افغانستان) را هدف دیگر خود عنوان کرده است.
از شروط انتخابات در افغانستان انتخاب دو معاون است که انتخاب این دو معاون از سوی غنی و عبدالله معنای خاصی دارد.
دو معاون غنی یعنی امرالله صالح (تاجیک و از همراهان احمد شاه مسعود) و سرور دانش (از شیعیان هزاره تبار و از اعضای حزب وحدت اسلامی) هستند و دو معاون عبدالله، عنایتالله بابر فرهمند (از نزدیکان ژنرال عبدالرشید دوستم و ترکمن تبار) و اسدالله سعادتی (از شیعیان هزاره و از اعضای حزب وحدت اسلامی) هستند.
انتخاب معاونین اشرف غنی پشتون تبار و عبدالله تاجیک تبار، نشان از جذب رای آنها در دیگر اقوام نظیر هزاره و ترکمن است. بنابراین میتوان گفت قوم گرایی هنوز در سیاست افغانستان موج میزند.
در حال حاضر غالب بزرگان اقوام ترکمن، هزاره و تاجیک از عبدالله اعلام حمایت کرده اند. همچنین پشتونها و قزلباشها و بخشی از احزاب هزاره تبار (شاید به جهت نفرت دیرینه با سران حزب جمعیت اسلامی) از اشرف غنی اعلام حمایت کرده اند. در این میان سران و بزرگان سیاسی دیگر یا خود نامزد انتخابات شده اند (نظیر حکمتیار و احمد ولی مسعود) و یا از عرصه کنار کشیده و با اظهارات جهت دار در ظاهر موضع بیطرفی گرفته اند (نظیر عطا محمد نور).
در اینکه چه کسی پیروز انتخابات است، باید گفت مشخص نیست. اما همانند دور قبل عبدالله عبدالله در نظر تحلیل گران و ناظران محلی مقبولیت و رای بیشتری نسبت به اشرف غنی دارد و اینکه چه خواهد شد مشخص نیست.
با توجه به سابقهی تاریخی انتخابات در دو دور گذشته، تخلفات انتخاباتی و دخالت خارجی بویژه آمریکا واضح است و بعید نیست دوباره وزیر خارجهی آمریکا به کابل بیاید و تقسیم قدرتی کند و مجددا آمریکا را بدون دردسر به اریکهی قدرت سوار کند؛ مگر اینکه افغانها به جای تنش و جنگ با یکدیگر به مقابله با استعمارگران خارجی خود یعنی آمریکا و اروپاییها بپردازند.
کشورهای همسایه و دارای ضریب نفوذ در افغانستان نظیر ایران و پاکستان نیز تاکنون موضعی نداشته و به فراخور زمان عموما سیاست و منافع خود را در رابطه با دولتهای دست نشانده پیگیری میکنند و حتی جهت گیریها و سیاستهای متضاد دولتهای افغان اهمیت زیادی برای آنها ندارد.
در برخی تحلیلها عنوان میشود که عبدالله مواضع موافق ایران دارد و اگر بر سر قدرت بیاید نفوذ خارجیها در افغانستان کم خواهد شد و به سمت ایران متمایل تر خواهد شد. اما با توجه به تاریخچهی روابط حزب جمعیت اسلامی با ایران باید گفت چنین نبوده و نیست. چرا که احزاب افغانستان در چهار دهه گذشته از روابط خارجی فقط به دنبال جنبهی منفعت و کسب برتری سیاسی در داخل هستند. حال چه ایران باشد، چه عربستان و هر کشوری که با افغانستان در ارتباط است. گاه با ائتلاف سعودی علیه انصارالله همپیمان میشوند، گاه با آمریکا طرفدار مذاکره با طالبان و گاه موضعی دیگر.
تا منفعت جریانات سیاسی در چه باشد!
✔✅طلبه_مدافع_حریم✅✔
بازگشت احترام به پاسپورت ایرانی!!!! نهایت قدرت دیپلماسی!!! فارنپالیسی: آمریکا درخواست ظریف برای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامور امریکایی به #ظریف:
نه نه از این ور نه! پایان محدوده تردد!!!
قهرمان دیپلماسی را ببین!!!
#اینستاگرام در اقدامی هماهنگ با #کودتای آمریکایی تیک آبیرنگ تایید حساب کاربری نیکلاس #مادورو (رئيس جمهور #ونزوئلا) را حذف و یه تغییرات ریزی در تعداد #فالوورهای رئیس جمهور و سرکرده ی #کودتاگران داد ..
جا داره سلامی عرض کنیم خدمت #غربگدایانی که به تمام اَپ های ایرانی شک دارن ولی وقتی دستبرد فاحش #اینستاگرام به حساب کاربران خودش به نفع #آمریکا و #غرب رو میبینن #سوت_بلبلی میزنن!
حالا #سروش و #ایتا تحت نفوذ دولتند یا #اینستاگرام و #تلگرام؟