هدایت شده از مدرسی یان
دوستان الحمدلله بخش اول آسیب شناسی سیاست ورزی جریان انقلاب امشب ارائه شده
بخش دوم رو در زمان دیگری در خدمتون خواهیم بود.
من زیر پست هام، هشتگ #آسیب_شناسی_انقلابیون میذارم که براحتی دسترسی پیدا کنید
منتظر سوالات دوستان هستم
هدایت شده از بنرها
🍃🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺🍃
📢 گروه
"گفتمان اتحادیه عماریون"
برگزار می کند:
📡 موضوع: سبک زندگی اسلامی(ناب)
👤 ارائه دهنده: جناب آقای مهدی گلی
🗓زمان: سه شنبه ۹۸/۰۲/۲۴
🕰 ساعت ۲۲
در ساعت اجرای برنامه ارسال پست و پیام⛔️
(دوستانتون را هم میتوانید دعوت کنید)
http://eitaa.com/joinchat/1907425297C40136ba990
#انتشار_حداکثری
هدایت شده از عباس زاده
متاسفانه در این مورد قشر مذهبی کم کاری کرده است.
حدومرز ها اصلا مشخص نیست.
حیای بیش از حد،عدم مهارتهای کلامی،رعایت بیش از حد در حصور فرزندان....
اینها معضلاتی است که برچسب متحجر و خشکه مذهب به این قشر زده است.
و فرزندان را متمایل به فرهنگ بیگانه کرده است.
هدایت شده از بنرها
🍃🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺🍃
📢 گروه
"انتخابات ۹۸ اتحادیه عماریون"
برگزار می کند:
📡 موضوع: سیاست خارجه دولت روحانی
👤 ارائه دهنده: جناب آقای علوی
🗓زمان: سه رشنبه ۹۸/۰۲/۲۴
🕰 ساعت ۲۱:۳۰
دوستانتان را به گروه دعوت فرمایید.
در ساعت اجرای برنامه ارسال پست و پیام⛔️
http://eitaa.com/joinchat/1750794258C4d7d06b796
هدایت شده از فرشید راعی
#سیاست_خارجی_دولت_یازدهم_و_تنش_زدائی
#تنش_زدایی به اواخر دوران ریاست جمهوری #هاشمی_رفسنجانی باز میگردد که با آغاز دوران ریاست جمهوری #خاتمی، چهره مستقلی به خود گرفت و به طور رسمی به عنوان راهبردی در روابط فرامرزی ایران مطرح و اجرایی شد، اما در دولت #روحانی دوباره #تنش_زدایی در قالب راهبرد تعامل سازنده به مرکز ثقل سیاست خارجی ایران تبدیل شد.
مهمترین شاخصهای سیاست خارجی #دولت_روحانی شامل محورهایی همچون دوری از #تنش و تنشزدایی، #عقلانیت و #تدبیر در عرصه #سیاست_خارجی، #اعتمادسازی، #بهبود_چهره، تصویر و پرستیژ ایران در عرصه جهانی، دیپلماسی فعال و پویا، تلاش برای متوازن نمودن و بهبود روابط با کشورهای جهان، به خصوص بـا کشورهای همسایه مطرح شد.
شاید بتوان گفت که یکی از مهمترین شعارها و جنبه گفتمان #اعتدال در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران #تنش_زدایی است.
مهمترین جنبههای تنشزدایی در دولت روحانی را میتوان دوری از #تنشهای_منطقهای و بینالمللی و لزوم برقراری ارتباط، پیگیری #دیپلماسی برد_-_برد، رعایت احترام متقابل، #تدبیر و #اعتدال در سیاست خارجی دانست.
اما در عمل این شعارها و دیدگاه های حسن روحانی در بحث #سیاست_خارجی ایران چقدر نمود پیدا کرد و با واقعیت سازگار داشت؟
هدایت شده از فرشید راعی
#ماجرای_میکونوس_و_احضار_هاشمی_رفسنجانی_به_دادگاه_توسط_اروپا
در 17 سپتامبر سال 1992 دو مرد مسلح وارد یک رستوران یونانی به نام #میکونوس در منطقه ویلمرسدورف برلین شدند و اتاق پشتی رستوران را با اسلحه به رگبار بسته و 4 مرد از جمله صادق شرفکندی دبیر کل تبعیدی #حزب_دموکرات_کردستان_ایران را به قتل رساندند.
در این زمان، مالک رستوران عزیز غفوری عضو سابق سازمان مارکسیست ـ لنینیستی به نام فداییان خلق میزی بزرگ در اتاق عقبی برای گروهی از میهمانان قرار داده بود که در زمان رخ دادن حمله، دور میز در حال استراحت و بحث های سیاسی پیرامون ایران بودند.
صادق شرفکندی هدف اصلی حمله، به همراه برخی از اعضا و نمایندگان حزبش به دعوت حزب سوسیالیست آلمان در حال دیدار از آلمان بودند. آن سال حزب سوسیال دمکرات آلمان میزبانی «کنفرانس سوسیالیست بین الملل» را بر عهده داشت.
شرفکندی جانشین عبدالرحمن قاسملو شده بود که سه سال قبل در وین در شرایطی مشابه به قتل رسیده بود. سایر کشته شدگان عبارت بودند از فتاح عبدلی، همایون اردلان نماینده حزب مزبور در آلمان، و نوری دهکردی مترجم، سایر اعضا گروه به شدت زخمی شده و صاحب رستوران خود بعداً در اثر جراحات وارده درگذشت.
هدایت شده از فرشید راعی
#ماجرای_میکونوس_و_احضار_هاشمی_رفسنجانی_به_دادگاه_توسط_اروپا
در ماجرای #میکونوس علی رغم ارتباط خوب دولت #هاشمی_رفسنجانی با اروپا و به قول خودشان دوران #تنش_زدایی از روابط خارجی ایران دادگاه اروپا #هاشمی_رفسنجانی (رئیس جمهور وقت ایران) را به دادگاه فراخواند و تمامی سفرای خود را از ایران فراخواند. دولت ایران، این دادگاه را مردود دانست و در حدود ده ماه بعد از صدور حکم دادگاه #میکونوس، سفرای اتحادیه اروپا، یکی پس از دیگری به تهران بازگشتند.
#رهبر_معظم_انقلاب_اسلامی طی فرمانی اعلام داشتند که #سفیر_آلمان باید دیرتر از همه وارد تهران شود و در نهایت سفیر آلمان نیز، بعد از تمام سفرا با فضاحت تمام به ایران بازگشت.
#سیلی_سخت_به_اروپا_از_حسینیه_امام_خمینی_ره
#رهبر_معظم_انقلاب_اسلامی چند سال بعد و در ابتدای دهه 90 در دیداری بیان داشتند که" در دوره ای دیگر، رابطه با یک دولت اروپایی به ظاهر خوب بود و آن دولت از ایران تجلیل می کرد اما همان دولت اروپایی، در جریان داستان رستوران #میکونوس، تشکیل دادگاه داد و کشورهای اروپایی سفرای خود را از تهران فراخواندند و به خیال خود خواستند سیلی سختی بزنند اما از همین حسینیه پاسخ خود را با سیلی سخت تری دریافت کردند."
در واقع خیال خام #هاشمی_رفسنجانی در عرصه سیاست روابط خارجی با پیگیری سیاست #تنش_زدایی عملا باطل گردید.
هدایت شده از فرشید راعی
« عملکرد سیاست خارجی #دولت_اصلاحات»
مهمترین راهبرد سیاست خارجی #خاتمی « #گفت_و_گوی_تمدن_ها» و « #تنش_زدایی » بود.
با روی کار آمدن دولت #خاتمی , روند تنش زدایی در سیاست خارجی کشور که در #دوران_سازندگی آغاز شده بود , سرعت بیشتری گرفت .
#دولت_اصلاحات با تکیه بر توسعه سیاسی در داخل و به کارگیری مفاهیمی چون #تشنج_زدایی و گفتگوی تمدن ها در خارج , چهره سیاسی جدیدی از ایران را نزد افکار عمومی جهان ارائه کرد و تلاش نمود تا در این مسیر گام بردارد .
هر چند طرح نظریه #گفتگوی_تمدن_ها چهره صلح طلبانه ای از ایران را در معرض دید جهانیان قرار داد و سال ۲۰۰۱ از سوی سازمان ملل به عنوان سال گفتگوی تمدن ها نامیده شد اما در عین حال وقوع حادثه ۱۱ سپتامبر و به دنبال آن حمله نظامی آمریکا به افغانستان و عراق نشان داد که گفتگوی تمدن ها امری آرمانی است و یا دست کم در شرایط و فضای حاکم بر جهان نمی توان توفقیات سریع آن را امیدوار بود .
و در همین ایام بود که #دولت_آمریکا ، #ایران را به همراه چند کشور #محور_شرارت نامید.
اینها علی رغم تمایل زیاد #دولت_خاتمی به #غرب صورت گرفت. حتی در دولت خاتمی بود که رئیس جمهور وقت #خاتمی آبراهام لینکلن را شهید نامید!
مسأله دیگر در سیاست خارجی کشور مسأله #پرونده_هسته ای کشور بود که تحت تأثیر نگرش #تنش_زدایی حاکم بر این دولت به سمت #تعامل و #اعتماد_سازی پیش رفت ، اما درعمل به دلیل زیاده خواهی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و انفعال بیش از حد از سوی برخی مسئولین اجرایی #دولت_اصلاحات به نتیجه مناسبی نیانجامید و موجب زیاده خواهی بیشتر این کشورها شد.
هدایت شده از فرشید راعی
« عملکرد سیاست خارجی #دولت_اصلاحات»
نقل شده است که #جک_استروا، #وزیر_خارجه_وقت_انگلستان در مذاکرات گفته بود که همانطور که یک ساعت دیواری بدون باتری قادر به فعالیت نیست، باید باتری تاسیسات اتمی ایران را نیز از درون آن بیرون کشید، ولی یوشکا فیشر وزیر خارجه وقت آلمان در حالی که سیگارش را در زیر سیگاری خاموش میکرد در پاسخ به او گفته بود که باید این تاسیسات را مانند این سیگار له کرد و از بین برد.
#امام_خامنهای در بیاناتی که در دیدار سفرای مقیم خارج ایران که در سال 1382به حضور رهبر انقلاب میرسند، فرمودند: «مهمترین اصل در سیاست خارجی ایران، حمایت از هویت نظام اسلامی و اصول و ارزشها است... برای خوشایند غرب از اصول خود دست نمی کشیم... مقبولیت جهانی بسیار خوب است، اما نه به بهای دست برداشتن از #اصول_جمهوری_اسلامی ایران که هویت ملی و جمعی ما است... ما نمی توانیم برای رضایت بخشی از دنیا که تجسم آن در غرب و در راس آن دولت مستکبر آمریکا است، از اصول خود عقب نشینی نماییم».
و در واقع نتیجه #تعامل و #تنش_زدایی #دولت_اصلاحات با غرب شد #محور_شرارت قرار گرفتن ایران و عقب ماندگی اقتصادی و علمی ...
هدایت شده از فرشید راعی
و اما #سیاست_خارجه_دولت_یازدهم_و_دوازدهم_حسن_روحانی .... نقطه اشتراک سیاست خارجه دولت حسن روحانی با دولت های سابق به جز دولت احمدی نژاد یعنی دولت های #هاشمی_رفسنجانی و #خاتمی این بود که حسن روحانی به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی در دولت های انها حضور داشت و در دولت #خاتمی مسئولیت #مذاکرات_هسته ای توسط دولت وقت به این شورا به ریاست #حسن_روحانی سپرده شد. در واقع اشتراک سیاست خارجی #دولت_روحانی با دولتهای #هاشمی_رفسنجانی و #خاتمی تا حدود زیادی شبیه به هم و متاسفانه در نتیجه هم مشترک هستند... در ادامه به مرور سابقه #سیاست_خارجی_حسن_روحانی در دولتهای سابق و دولت یازدهم و دوازدهم وی میپردازیم ....
هدایت شده از فرشید راعی
#مذاکرات_هسته_ای_دولت_خاتمی_به_ریاست_حسن_روحانی_در_تهران:
پیش از مذاکرات تهران چند اقدام اشتباه از سوی دولت وقت #خاتمی صورت گرفت.
نخست آنکه تعدادی از #نمایندگان_اصلاح_طلب خودفروخته #مجلس_ششم طرح 3 فوریتی را برای الزام #دولت_خاتمی به پذیرش پروتکل الحاقی را امضا کرده و در پی آن بودند تا آن را تقدیم مجلس کنند. جدای از این پیش از ورود طرف مذاکره کننده غربی، #خاتمی در مصاحبه مطبوعاتی اعلام کرده بود که #تعلیق_هسته ای را میپذیریم. یعنی تسلیم قبل از مذاکره !!
این مسائل قدرت چانهزنی ایران با غرب و توانایی بده بستانهای دیپلماتهای کشورمان را کاهش داد.
#مذاکرات_تهران با طرف های غربی در سال 1382 آغاز میشود.
تنها هدف تیم مذاکره کننده ممانعت از ارجاع #پرونده_هستهای به شورای امنیت تا حد امکان است. پیش از این مذاکرات، #حسن_روحانی با البرادعی دیدار میکند و در جلسه خصوصی از او میپرسد که آیا از لحاظ حقوقی #تعلیق_غنیسازی غیر از توقف موقت گازدهی است؟ که او نیز میگوید دقیقا تعلیق گازدهی کافی است. او حتی برای اعتمادزایی بیشتر به مسئول ایرانی میگوید «همه فعالیتهایی که به نحوی با #غنیسازی ارتباط پیدا میکند» که در قطعنامه آمده بود را فراموش کنید!
در واقع در این مرحله از ایران میخواهند که فقط گازدهی به #سانتریفیوژها را تعلیق کنید ...
اما در ادامه با باج گیری بیشتری در #مذاکرات ادامه میدهند.
هدایت شده از فرشید راعی
در بیانیه تهران ، ایران میپذیرد که به سوالات آژانس پاسخ دهد، و #پروتکل_الحاقی را به صورت داوطلبانه امضا کند. در این مذاکرات، به خاطر اختلاف نظرها وزیر امور خارجه آلمان میگوید که «ما وقت تلف میکنیم و به فرودگاه میرویم.»
جلسه موقتاً تعطیل میشود و طی تماس تلفنی با #خاتمی به #روحانی اعلام میشود که هر طور مصلحت میدانید عمل کنید ولی نگذارید مذاکرات به شکست بینجامد.
این سخن #خاتمی یعنی هر امتیازی غربی ها میخواهند به انها بدهید!
در ادامه نشست، ایران تعلیق گازدهی در نطنز را میپذیرد.
طرف غربی هم میپذیرد که #پرونده_هسته_ای_ایران را در #آژانس حل و فصل کند و اگر روزی آمریکا آن را یک جانبه به #شورای_امنیت برد، از حق وتو استفاده کند و متعهد میشدند که در زمینه فناوری با ایران همکاری کنند.
#توافقنامه_بروکسل
چهار ماه بعد، سال1382، تیم هستهای #روحانی در سفر به بروکسل دو دور مذاکره انجام میدهد. در این موافقتنامه تعهدات ایران به صورت بسیار شفاف و اجرایی و تعهدات سه کشور اروپایی در قالب موارد کلی و غیراجرایی مورد اشاره قرار میگیرد.( تقریبا همانند #برجام ... #تکرار_تاریخ )
تهران تعهد میکند که «اظهارنامهها را بر طبق راستی آزمایی آنها توسط آژانس ارائه دهد. تعلیق مونتاژ سانتریفیوژها، تعلیق ساخت داخلی قطعات سانتریفیوژ، اعمال #تعلیق_فعالیتهای_غنی_سازی نسبت به تمامی تاسیسات موجود در ایران.» اروپا نیز متعهد میشود که موضوع هستهای ایران در آژانس عادی شود اما در این زمینه 3 کشور اروپایی حتی تعهد قطعی ندادند.» (مثل #برجام که هیچ تضمین اجرایی طرف های مقابل به ایران ندادند! #تکرار_تاریخ )
هدایت شده از فرشید راعی
در کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هستهای» حسن روحانی درخصوص این توافقنامه آمده «ایران پیش از آغاز تعلیق در فرصت یک ماه و نیمه، کارگاههای ساخت سانتریفیوژ را موظف میکند که به صورت سه نوبته فعالیت کنند.» به گفته او، «پیش از بیانیه تهران سران نظام با تعلیق گازدهی در نطنز موافقت میکنند ولی در بیانیه تهران یک گام جلوتر گذاشته شد و تعلیق گازدهی هم داوطلبانه اعلام شد.»
اما باید گفت که نظام تعلیق گازدهی را به عنوان #خط_قرمز تلقی میکرد ولی در مذاکرات بروکسل این #خط_قرمز شکسته شد و تعلیق مونتاژ قطعات و ... نیز پذیرفته شد. (مانند #برجام که #خطوط_قرمز نظام شکسته شد.)
پس از این توافقنامه، قطعنامه شدیداللحنی علیه ایران در #شورای_حکام تصویب میشود. کشورهای غربی و آمریکا در دو اجلاس بعدی شورای حکام در سال 2004 نیز علیه ایران قطعنامه صادر میکنند. این در حالی است که در این مقاطع تمامی فعالیتهای مرتبط با #غنی_سازی در ایران به حالت تعلیق درآمده و پروتکل الحاقی نیز در حال اجرا است.
عدم تعهد اروپا به تعهداتش موجب میشود ایران ، پس از صدور قطعنامه سوم ، اعلام کند که دیگر به تعهداتش عمل نمیکند.
با این وجود ایران به صورت داوطلبانه تولید #سانتریفیوژ را #تعلیق میکند.
اما باز هم طرف #غربی فشار بر ایران را جایگزین عمل به تعهدات خود میکند و نتیجه این اقدامات این میشود که ایران هم تولید سانتریفیوژ در نطنز را دوباره آغاز میکند و این اقدام باعث میشود شورای حکام ایران را تهدید به ارجاع پروندهاش به شورای امنیت سازمان ملل کند. و یک ضربالاجل 3 ماهه قرار میدهند.
همین مساله زمینهساز مذاکرات بعدی میشود.
هدایت شده از فرشید راعی
#توافقنامه_پاریس
در توافقنامه پاریس اروپایی ها بر تعلیق نامحدود یا دائم فعالیت های هسته ای پافشاری میکنند اما ایران انرا بصورت موقت قبول میکند.
در نهایت ایران در این توافقنامه به عنوان اقدامی داوطلبانه در جهت اعتمادسازی -و نه تعهد قانونی - میپذیرد که کلیه فعالیتهای مربوط به غنیسازی و بازفرآوری مانند ساخت، تولید، نصب، آزمایش، و راهاندازی سانتریفیوژهای گازی، و فعالیتهای مربوط به جداسازی پلوتونیم را متوقف کند.
سه کشور اروپایی در این موافقتنامه به تیم مذاکره کننده ایرانی وعده میدهند که موافقتنامه تجارت از سرگرفته شود ؛ انگلیس، آلمان و فرانسه همچنین به ایران وعده میدهند تا با مشارکت هم، با تروریزم و گروهکهای تروریستی مبارزه کنند.
یک هفته پس از مذاکرات،تهران فعالیتهای هستهای UCF را به حالت تعلیق درمیآورد آژانس بینالمللی انرژی اتمی تشکیل جلسه میدهد و قطعنامهای را تصویب میکندکه برخلاف انتظار ایرانیها، بسیار انتقادی و ناامیدکننده است.
ایران اعلام کردکه قصد دارد 20 #سانتریفیوژ خود را برای امور پژوهشی از تعلیق خارج کنداما این اقدام با فشار غربیها انجام نشد.(نتیجه #وادادگی )
پس از #توافق_پاریس غربیها قرار بود در ازای توقف راکتور اب سنگین اراک به ایران راکتور اب سبک تحویل دهند اما در موقع اجرا گفتند شرکتهای خصوصی ما راکتور اب سبک دارند و ما نمیتوانیم انها را مجبور کنیم ! خودتان با انها مذاکره کنید.
جالب این است که این شرکتها نیز چون با #آمریکا معاملات کلانی دارند،بدون موافقت آمریکاکاری انجام ندادند و عملاً تهران نمیتواند هیچ راکتوری را خریداری کند.(دقیقا مثل #برجام )
هدایت شده از فرشید راعی
به هر روی روی روند#مذاکرات با سه کشور اروپایی تا تابستان سال 84 به طول میانجامد که ماحصل آن، #اجرای_پروتکل_الحاقی، #تعلیق_داوطلبانه همه فعالیتهای هستهای است.
این وضعیت در ایران غیرقابل قبول تلقی میشود و درست در روزهای پایان عمر دولت هشتم #خاتمی، #مقام_معظم_رهبری در دیدار مسئولین نظام با تاکید بر اینکه«اگر چنانچه [غربیها] بخواهند به این روند مطالبه پىدرپى ادامه بدهند، بنده خودم وارد میدان میشوم» به بحث هستهای وارد میشوند و میفرمایند «بایستى روند عقبنشینى متوقف و تبدیل به روند پیشروى شود، و اولین قدمش هم باید در همان دولتى انجام بگیرد که این عقبنشینى در آن دولت انجام گرفته بود».
در نهایت در روزهای آخر #دولت_خاتمی اولین قدم به سمت پیشرفت برداشته میشود و تصمیم بر این میشود که کارخانهى یو.سى.اف اصفهان راهاندازى شود.
این تجربه #مذاکرات_هسته_ای_حسن_روحانی در #دولت_خاتمی بود که متاسفانه در #برجام همین روند دوباره توسط خود #روحانی تکرار شد.
هدایت شده از بنرها
🍃🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺🍃
📢 گروه
"گفتمان اتحادیه عماریون"
برگزار می کند:
📡 موضوع: چگونگی پیدایش وهابیت
👤 ارائه دهنده: جناب آقای مسعود فدک
🗓زمان: چهارشنبه ۹۸/۰۲/۲۵
🕰 ساعت ۲۲
در ساعت اجرای برنامه ارسال پست و پیام⛔️
(دوستانتون را هم میتوانید دعوت کنید)
http://eitaa.com/joinchat/1907425297C40136ba990
#انتشار_حداکثری