۱۸- بند ۱ ماده ۱۶، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اشکال دارد.
۱۹- اطلاق ماده ۱۷، نسبت به مواردی که مقررات جاری حقوق بینالملل و حقوق بشر خلاف شرع است و یا بعداً تصویب شود و خلاف شرع باشد، خلاف موازین شرع شناخته شد.
۲۰- ماده ۱۸، بند ۱ و جزء (الف) آن، بند ۲ و بند ۳ و اجزاء (الف) و (ب) آن، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲ اشکال دارد.
۲۱- اطلاق ماده ۱۹، نسبت به مواردی که خلاف شرع و امنیت ملی کشور باشد، خلاف موازین شرع شناخته شد.
۲۲- در خصوص اشکالات و ایرادات شرعی معاهدات و کنوانسیونهای مصوب قبل از انقلاب اسلامی (مذکور در پیوست کنوانسیون) متعاقباً اعلامنظر خواهد شد.
🔴🔴🔴 در هر حال با توجه به ایرادات و اشکالات متعدد مذکور با عنایت به اینکه الحاق به این کنوانسیون، با فرض غیرقابل اصلاح بودن اشکالات وارد بر آن، خلاف منافع و امنیت ملی کشور جمهوری اسلامی ایران است، مغایر موازین شرع شناخته شد.
تذکرات:
۱- در بند ۱ ماده ۱۲، بعد از واژه «مدارکی» کلمه «که» اضافه شود.
۲- در جزء (ب) بند ۲ ماده ۱۶، در سطر دوم بعد از واژه «کشوری» کلمه «که» اضافه شود.
۳- در بند ۳ ماده ۱۶، در سطر آخر قبل از واژه «مشمول» کلمه «به» حذف شود.
📣 پیش شرطها یا شروط تعیین شده بوسیله مجلس برای تصویب cft👇👇
#خوزستان_پاره_تن_ایران_است.
#امضای_اسناد_بردگی_مدرن_ایران_ممنوع
نمایندگان مجلس کلیات و جزئیات لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم CFT با یک ماده واحده و هفت حق شرط را تصویب کردند.
به گزارش ایسنا، متن لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بینالمللی مقابله با تامین مالی تروریسم که در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس تصویب شد به شرح زیر است:
ماده واحده – به دولت جمهوری اسلامی ایران اجازه داده میشود کنوانسیون بینالمللی مقابله با تامین مالی تروریسم (مصوب ۱۳۷۸/۹/۱۸ برابر با ۹ دسامبر ۱۹۹۹ مجمع عمومی سازمان ملل) مشتمل بر یک مقدمه، ۲۸ ماده و یک پیوست با اعلام شروط زیر پذیرفته و سند زیربط را مطابق مقررات تبصره این ماده نزد امین اسناد توجیه کند. دولت موظف است به محض آگاهی نسبت به اعتراض احتمالی سایر اطراف متعاهد، گزارشی جهت اتخاذ تصمیم مقتضی به مجلس شورای اسلامی تقدیم نماید.
۱-دولت جمهوری اسلامی ایران به موجب جز الف بند ۲ ماده ۲ کنوانسیون، اعلام مینمایند که مفاد آن دسته از کنوانسیونها و پروتکلهای مندرج در پیوست کنوانسیون که به عضویت آنها درنیامده است را به عنوان بخشی از کنوانسیون تلقی نمیکند و الزام آور شدن مفاد ماده ۲۳ در پاسخ به اصلاح فهرست موافقتنامههای منضم به کنوانسیون برای جمهوری اسلامی ایران منوط به رعایت اصول ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی است.
۲- جمهوری اسلامی ایران با نظر به اصول و هنجارهای حقوق بینالملل تا حین پذیرش کنوانسیون از جمله کنوانسیون ۱۹۹۹ سازمان کنفرانس اسلامی و قطعنامههای مرتبط ملل متحد از جمله قطعنامه ۲۶۲۵ و ۱۵۱۴، تعریف عمل تروریستی را مشتمل بر مبارزات مشروع مردمی علیه از جمله توسعه استعماری و اشغال خارجی نمیداند و نسبت به اطراف متعاهدی که قلمرو عمل تروریستی را مستند به زیر بند ب بند یک ماده ۲ کنوانسیون مشتمل بر این مبارزات میدانند، تنها در حدود پیش گفته، متعهد میدانند و اعلام میدارد ماده ۶ کنوانسیون ارتباطی به این حق ندارد. این مبارزات فارغ از انگیزه آن مجاز و مشروع است که اعمال تروریستی به هر انگیزهای ممنوع است.
۳- موضوع بند یک ماده ۲۴ کنوانسیون درخصوص جمهوری اسلامی منوط به رعایت اصل ۱۳۹ قانون اساسی است و بند ۲ ماده ۷ کنوانسیون و موضوع ماده ۱۷ کنوانسیون در چارچوب قوانین داخلی اعمال خواهد شد.
۴- صلاحیت مقرر در بند ۵ ماده ۹ کنوانسیون برای کمیته بینالمللی صلیب سرخ تنها در چارچوب اسناد حقوق بشردوستانه لازم الاجراست برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفته میشود.
۵- مفاد کنوانسیون در موارد تعارض با قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران لازم الرعایه نمیباشد.
۶- الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون به معنای شناسایی و برقراری ارتباط با رژیم اشغالگر صهیونیستی نیست.
۷- دولت جمهوری اسلامی ایران در راستای بند ۴ ماده ۱۱ کنوانسیون تنها صلاحیت کشور محل وقوع جرم را به منظور استرداد مجرمین محرض تلقی میکنند.
تبصره – دولت صرفا پس از خارج شدن جمهوری اسلامی ایران از لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی (FATF) میتواند سند الحاق را نزد امین اسناد توزیع کند.
لایحه CFT در ۲۹ مرداد و ۳ مهر در کمیسیون امنیت ملی بررسی و تصویب شد. مجلس پیش از این در خردادماه بررسی این لایحه را به مدت دو ماه به تاخیر انداخته و امروز در نهایت لایحه CFT را تصویب کردند.
#خوزستان_پاره_تن_ایران_است.
#امضای_اسناد_بردگی_مدرن_ایران_ممنوع
ارسال شده از سروش:
از همراهی کاربران گرامی متشکرم.
از همراهی شما مجری بزرگوار هم ممنونم.
مدیران محترمسپاس🙏
البته داستان تلخ cft با تصویب پرماجرا و مجدد اون در امروز مجلس همچنان ادامه دارد.
🔴📣 هشیار باشیم.🙏
#خوزستان_پاره_تن_ایران_است.
#امضای_اسناد_بردگی_مدرن_ایران_ممنوع
هدایت شده از ایلیا
animation.gif
184.5K
💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬
جنـــــاب
"استــــاد اسمـــــــاعیلی"
بسیــــار عــــــالی
اجرتون با صاحب الزمان
(عـــــــــــــــــج ا...)
از همـراهی همـه کاربران
وادمین ها ومدیران ارجمند
گروه هـــای ولایــی که در
برنامه ریزی وهماهنگی واجرای
کنفرانس ما را همراهی نمودند
صمیمانه سپاسگزاریم ...
پـــــایــــــان کنفـــــــــرانس
التمـــــاس دعای فرج
یا مهــــــــدی
💬💬💬💬💬💬
بسم رب الشهدا و الصدیقین
اتحادیه عماریون در نظر دارد برای تکمیل کادر عوامل اجرائی خود از افراد انقلابی دغدغه مند دعوت به همکاری کند، لذا دوستانی که تمایل دارند به آی دی زیر مراجعه نمایند.
@Ya_var_313
همچنین دوستان جهت فروارد کنفرانس های اتحادیه عماریون به کاربر ایلیا مراجعه بفرمائید
@ilyan313
ضمنا کنفرانس ها بصورت چرخشی در گروه های متحد برگزار می شود.🙏🙏
دوستان جهت تبلیغ گروه ها و کانال هایشان به کاربر معصومه مراجعه کنند.
@Masomebh
و در آخر سازنده های گروه ها برای پیوستن به گروه متحدین عماریون جهت همفکری، همکاری، اقدام هماهنگ و بسیاری موارد دیگر به کاربر اسماعیلی مراجعه کنند.
@f_Esmaily
بسم الله الرحمن الرحیم
پیشاپیش روز دانشجو رو خدمت همه عزیزان تبریک عرض میکنم
آنچه روز دانشجو را در تقويم مناسبتهاى انقلاب اسلامى به فراموشى نسپرده، ريشههاى عميق اين نامگذارى است:
رژيم پهلوى پس از كودتاى 28 مرداد 1332، خود را بيش از پيش نيازمند آغوش گرم امريكا مىديد. در ادامه اين روند، سفر نيكسون، معاون رئيس جمهور وقت امريكا به ايران در هفده آذر 1332 برنامهريزى شد. تظاهرات دانشجويان دانشگاه تهران، به عنوان اعتراض به اين سفر، از روز چهاردهم آذر آغاز گرديد. در گرماگرم غارت سرمايههاى ملى، فرهنگى، مادى و مذهبى از سوى امريكاييان، چه كسانى جز فرزندان فرهيخته ايران مىتوانستند اين آگاهى را به ملت خود اعلام دارند؟
در روز هفده آذر همزمان با ورود نيكسون به تهران، تمام دانشگاههاى پايتخت در اعتصاب كامل به سر مىبردند. وقتى نيكسون براى دريافت دكتراى افتخارى حقوق در دانشكده حقوق و علوم سياسى دانشگاه تهران حاضر شد، يكى از مطبوعات در سرمقاله خود با عنوان "سه قطره خون" اينگونه نوشت: آقاى نيكسون! وجود شما آنقدر گرامى و عزيز بود كه در قدوم شما، سه نفر از بهترين جوانان اين كشور، يعنى دانشجويان دانشگاه را قربانى كردند.
خون سه جوان آزادىخواه ايرانى است كه نام دانشجو را در شانزدهم آذرماه هر سال بر خاطرها تلنگر مىزند.
1
2
روايت شانزدهم آذر
روايت شانزدهم آذر 1332، با بيان يكى از شاهدان ماجرا، آنقدر تكان دهنده است كه هر دلى را آكنده از تأثر و افسوس مىكند. شهيد مصطفى چمران اينگونه مىنويسد: از آن روز (يعنى 16 آذر 1332) نُه سال مىگذرد، ولى وقايع آن روز چنان در نظرم مجسم است كه گويى همه را به چشم مىبينم. صداى رگبار مسلسل در گوشم طنين مىاندازد. سكوت موحش بعد از رگبار، بدنم را مىلرزاند. آه بلند و ناله جانگذار مجروحين را در ميان اين سكوت دردناك مىشنوم. دانشكده فنى خونآلود را در آن روز و روزهاى بعد به رأىالعين مىبينم.
آن روز، ساكتترين روزها بود و چون شواهد و آثار احتمال وقوع حادثهاى را نشان مىداد، دانشجويان بىاندازه آرام و هوشيار بودند. پس چرا و چگونه دانشگاه گلوله باران شد؟ و چهطور سه نفر از بهترين دوستان ما، بزرگنيا، قندچى و رضوى به شهادت رسيدند؟
دولت با خراب كردن سقف بازار و غارت اموال رهبران آن، بازاريان را كم و بيش مجبور به سكوت كرد، ولى دانشگاه همچنان خارى در چشم دستگاه مىخليد و دست از مبارزه برنمىداشت و دستگاه همچون درنده خونخوارى به كمين نشسته، دندان تيز كرده بود كه از دانشجويان مبارز دانشگاه انتقام بگيرد؛ انتقامى كه عبرت همگان گردد.
روز بعد نيكسون به ايران آمد و در همان دانشگاه، در همان دانشگاهى كه هنوز به خون دانشجويان بىگناه رنگين بود، دكتراى افتخارى حقوق دريافت داشت و از سكون و سكوت گورستان خاموشان ابراز مسرت كرد و به دولت كودتا، وعده هرگونه مساعدت و كمك نمود و به رئيسجمهور امريكا پيغام برد كه آسوده بخوابد.
3
اهمیت مبارزه
چگونگی سرکوبی دانشجویان در 16 آذر 1332، نشان دهنده اهمیت مبارزههای دانشجویان برای رژیم و دولت کودتا بود. پس از کودتای 28 مرداد و قلع و قمع مخالفان، دانشگاه تهران و دانشجویان و نیروی سیاسی، نیروهایی قوی در زمینه مبارزه با دولت کودتا به شمار میآمدند و مخالفتهای پیگیر آنان، عملاً رژیم و دولت کودتا را از رسیدن به اهدافشان باز میداشت. از این رو به نظر میرسد رژیم با برنامه از پیش تعیین شده به این حمله روی آورد. اگر چه شاه و دولت سعی کردند از خانوادههای شهدا و رؤسای دانشگاه تهران و دانشکده فنی دلجویی کنند، ولی ترفیع درجه عاملان واقعه 16 آذر و پرداخت پاداش نقدی به سربازان و درجه داران حمله کننده به دانشگاه در فاصله کمی پس از واقعه، حکایت از توطئه از پیش طراحی شده دولت کودتا شاه برای سرکوبی جنبش دانشجویی داشت.
4
دانشجو در جايگاه عمل
امام على عليهالسلام مىفرمايد: «علم بدون عمل، وبال و مزاحمت، و عمل بدون علم نيز گمراهى و انحراف است.» در مكتب اسلام، همانقدر كه عمل كردن به علم اهميت دارد، عمل بدون علم نيز نكوهش شده است. علمِ معرفتآور و بينشزا به عمل فرد ارزش مىدهد.
نگاهى دوباره به دو مقوله علم و عمل در عرصه دفاع مقدس، مسائل بسيارى را روشن مىكند. دانشجويانى كه در دانشگاه دفاع مقدس، تئورىهاى خود را به آزمون مىگذاشتند، افرادى بودند كه آگاهانه در مسير رشد خود گام برمىداشتند.
مقام معظم رهبرى نيز بر اين مدعا مهر تأييد مىزند: هنگامى كه به نام دانشجوى شهيد مىرسيم، اين يقين در ما پديد مىآيد كه پذيرش شهادت و اقدام به جهادى كه بدان منتهى شده، از سر خودآگاهى و با اراده روشنبينانه بوده است و اين ارزش عمل را مضاعف مىكند و بدين دليل است كه دانشجويان شهيد كه در شمار سرآمدان ايمان و ايثار آگاهانه بودهاند، ستارگان هميشه درخشانى هستند كه هر جوياى حقيقت مىتواند راه خويش را با آنان بيابد.