eitaa logo
آرشیو کنفرانس عماریون
254 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
499 ویدیو
91 فایل
ارتباط با مدیریت کانال↙️↙️ @Yavar_amar مغزخاکستری @khakestary_amar کانال اتحادیه عماریون @et_amarion نفوذیها @Nofoziha_ammariyon شهدا و اهل بیت علیهم السلام @Ammar_noghtezan خنده بازار و طنز سیاسی @khande_bazarr عکسنوشته عماریون @amaariyon
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕ محمد دهقان نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس به عنوان مخالف کلیات لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم CFT با تاکید بر اینکه نباید بلای برجام را مجددا سر مردم بیاورید، گفت: 🔗می‌خواهند به عنوان مبارزه با تروریسم اقتصاد کشور را قفل کنند و کشور را دچار خودتحریمی نمایند. 🔱 وی گفت: آیا در شرایط جنگی باید شاگرد خوب باشیم یا خیر؟ از اول انقلاب در زمان جنگ و تحریم برای ما مشکلاتی به وجود آوردند. ما در سال‌های ۹۰ و ۹۱ هم تحریم آمریکا و اتحادیه اروپا و شورای امنیت بودیم.
💲این نماینده اصولگرای مجلس افزود: چرا سوال نمی‌کنید چطور دلار به ۱۹ هزار تومان رسید و یکشنبه گذشته ۱۲ هزار تومان شد. ✂ علت آن است که آقایان الزامات FATF را اجرا کردند. 💸 دلار از ۳۵۰۰ تومان به ۱۹ هزار تومان رسید. 💰 دلیل آنکه دلار از این میزان به ۱۳ هزار تومان رسید هم آن بود که شورای هماهنگی سران قوا واردات دلار را آغاز کرد. 💵این باعث شد که دلال‌ها دلارهایی که خریده بودند را در بازار عرضه کنند.
⭕ موافقین تصویب cft که عموماً وابسته به حزب و جناح دولت و لیبرالها هستند چه در مجلس و چه در بدنه مسئولان مملکتی، عصاره حرفشان را از زبان وزیر امور خارجه آمریکا(!) نه ببخشید؛ ایران😏 زدند. 💣 اینکه بهانه را از آمریکا بگیریم تا اجازه و حق حیات به ما بدهد. 📖 تمام دلیل و منطق موافقان تصویب این سندی که شورای نگهبان با حجم وسیعی از ناهمخوانیها با شرع مقدس ، رد کرده همین هست. 📛 آنها معتقدند چون اکثریت کشورها عضو این سند هستند پس باید ما هم عضو شویم.
♻ نمایندگان و مسئولان و ذینفعان این قرارداد، حل تمام مشکلات کشور را به تصویب و اجرای این قرارداد منوط دانسته اند از همان وابستگی مشکلات به تصویب و اجرای برجام.😔 🔴 اما جالب و قابل توجه این هست که همین نمایندگان ۷ شرط یا پیش شرط برای الحاق ذکر نموده اند. پس این قرارداد آنگونه هم که تظاهر و آرایش می شود درِ باغِ سبز نیست. 📣 اما یک پرسش بی جواب؟؟؟!!!!
♥ الا یا ایهاالنّمایندگان! 🗣 چندسال در مورد برجام رفت و آمد و مذاکره شد و ایران راساً و شخصاً مفاد مذاکره را نوشت یا بر نوشتن آن نظارت کرد، اما دیدید آخر چه شد؟؟؟ 💰هزینه گران تعطیلی چند ساله هسته ای بر ما تحمیل شد، 📛 قلب رآکتور اتمی پر از بتون سخت و مرغوب و خلل ناپذیر گشت ولی دریغ از یک آبنبات چوبی برای دیپلماتهای نیویورکی خندان و مشعوف ایرانی! 📕 اکنون چه تضمینی میدهید که باز اسنادی را امضا کنید و ایران را در بین الملل ملزم به اجرای مفادی کنید که هیچ دلیل منطقی جز جلوگیری از بهانه تراشیهای کودک دیوانه استعمار ندارد و مهمتر اینکه هیچ تضمینی از هیچ کسی برای رفع مشکلات نیست. 🎶 تا آنجا که وزیر خارجه سینه چاکمان برای تصویب بی کم و کاست و بی عیب و نقص و تمام وکمال تمام عهدنامه های نوشته سازمانهای بین المللی زیر نفوذ و نظر آمریکا هم؛ فارغ البال و غیرمسئولانه اذعان و تصریح میکند هیچ تضمینی برای آنچه که با وعده آنها فریبتان می دهیم نیست. 📣🗣 تاکید میکنم هیییچ تضمینی!!!! 🔴 اما تعهدات باید اجرا و انجام شوند. 🛃 یعنی تمام این مسئولان گرامی در تلاش و تکاپو هستند که به سازمانهای بین المللی از تمام لایه های تصمیم گیری ایران امضا و تعهد سخت و لایتغیر ارائه کنند؛ ولی ملت ایران را شایسته و محقّ این نمی دانند که حتی یک تعهد خشک و خالی هم بدهند. 😔 تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل.
دلایل مخالفت شورای نگهبان با تصویب cft👇👇👇(در صورت تمایل مطالعه بفرمایید)
مصوب جلسه مورخ پانزدهم مهر ماه یکهزار و سیصد و نود و هفت مجلس شورای اسلامی در جلسات متعدد شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت که به شرح زیر اعلام‌نظر می‌گردد: ۱- در بند ۲ ماده واحده، اطلاق آن نسبت به مواردی که طرف مقابل، شرط را قبول ندارد و یا شرط، خلاف مقتضای کنوانسیون می‌باشد، خلاف موازین شرع و مغایر با بند ۱۶ اصل ۳ قانون اساسی شناخته شد. بندهای ۳، ۴ و ۵ مبنیاً بر ایراد مزبور واجد اشکال می‌باشد. ۲- در بند ۳ ماده واحده، نسبت به شمول تحفظ در خصوص دیوان بین‌المللی دادگستری، ابهام وجود دارد، پس از رفع ابهام اظهارنظر خواهد شد. ۳- در تبصره ماده واحده، منظور از «لیست سیاه» روشن نیست، پس از رفع ابهام اظهارنظر خواهد شد.
۴- در جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اطلاق این بند نسبت به موارد مشروع مانند اعمال دفاعی، خلاف موازین شرع شناخته شد. ۵- مواد ۴ و ۵، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اشکال دارد. ۶- در ماده ۶، اطلاق آن چون شامل موارد مشروع نظیر دفاع مشروع می‌گردد، به ویژه با توجه به اینکه این ماده نافی حق تحفیظ بند ۲ ماده واحده است، خلاف موازین شرع و مغایر اصل ۱۵۴ و بند ۱۶ اصل ۳ قانون اساسی شناخته شد. ۷- در ماده ۷، پذیرفتن صلاحیت محاکم جور در رسیدگی به جرایم مندرج در این ماده، خلاف موازین شرع شناخته شد. همچنین مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اشکال دارد. به علاوه در بند ۶ این ماده، اطلاق آن در مواردی که عرف حقوق بین‌الملل عمومی خلاف شرع باشد، مراعات آن اشکال دارد.
۸- ماده ۸، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اشکال دارد. ۹- ماده ۹، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اشکال دارد. در اجزاء (الف) و (ب) بند ۳ این ماده اطلاق این اجزاء در خصوص مسائل امنیتی اشکال دارد. همچنین جزء (پ) این ماده مبنیاً بر اشکال اجزاء (الف) و (ب) این بند واجد اشکال است. بند ۴ این ماده، مبنیاً بر اشکال بند ۳ اشکال دارد. در بند ۶ این ماده، اطلاق صدر این بند همان اشکال بند ۳ این ماده را دارد و اطلاق ذیل این بند همان ایراد پذیرش صلاحیت محاکم جور در ماده ۷ را دارد. ۱۰- در بند ۱ ماده ۱۰، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲ اشکال دارد. ۱۱- بندهای ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ ماده ۱۱ مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲ اشکال دارد. همچنین اطلاق استرداد در این بندها طبق موازین شرع شناخته شده است علاوه بر این توسعه تعهدات استرداد به معاهدات قبلی با عنایت به اینکه بسیاری از موافقت‌نامه‌های استرداد مجرمین به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده‌اند، نسبت به مواردی که مصوب این مجمع است، مغایر اصل ۱۱۲ قانون اساسی و نظریه تفسیری آن می‌باشد.
۱۲- بند ۱ ماده ۱۲، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اشکال دارد همچنین اطلاق مساعدت در همه مراحل، خلاف موازین شرع شناخته شد. ۱۳- در بند ۲ ماده ۱۲، اطلاق راز نگهداری بانکی نسبت به مواردی که ضرورت نداشته باشد، خلاف موازین شرع شناخته شد. ۱۴- بند ۵ ماده ۱۲، مبنیاً بر اشکال بندهای ۱ و ۲ اشکال دارد. ۱۵- ماده ۱۳، مبنیاً بر ایرادات قبلی اشکال دارد. ۱۶- ماده ۱۴، مبنیاً بر ایرادات قبلی اشکال دارد. ۱۷- اطلاق ماده ۱۵، نسبت به مواردی که لازم است مجرمین محاکمه و مجازات شوند، خلاف موازین شرع شناخته شد.
۱۸- بند ۱ ماده ۱۶، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲، اشکال دارد. ۱۹- اطلاق ماده ۱۷، نسبت به مواردی که مقررات جاری حقوق بین‌الملل و حقوق بشر خلاف شرع است و یا بعداً تصویب شود و خلاف شرع باشد، خلاف موازین شرع شناخته شد. ۲۰- ماده ۱۸، بند ۱ و جزء (الف) آن، بند ۲ و بند ۳ و اجزاء (الف) و (ب) آن، مبنیاً بر ایراد جزء (ب) بند ۱ ماده ۲ اشکال دارد. ۲۱- اطلاق ماده ۱۹، نسبت به مواردی که خلاف شرع و امنیت ملی کشور باشد، خلاف موازین شرع شناخته شد. ۲۲- در خصوص اشکالات و ایرادات شرعی معاهدات و کنوانسیون‌های مصوب قبل از انقلاب اسلامی (مذکور در پیوست کنوانسیون) متعاقباً اعلام‌نظر خواهد شد.
🔴🔴🔴 در هر حال با توجه به ایرادات و اشکالات متعدد مذکور با عنایت به اینکه الحاق به این کنوانسیون، با فرض غیرقابل اصلاح بودن اشکالات وارد بر آن، خلاف منافع و امنیت ملی کشور جمهوری اسلامی ایران است، مغایر موازین شرع شناخته شد. تذکرات: ۱- در بند ۱ ماده ۱۲، بعد از واژه «مدارکی» کلمه «که» اضافه شود. ۲- در جزء (ب) بند ۲ ماده ۱۶، در سطر دوم بعد از واژه «کشوری» کلمه «که» اضافه شود. ۳- در بند ۳ ماده ۱۶، در سطر آخر قبل از واژه «مشمول» کلمه «به» حذف شود.
📣 پیش شرطها یا شروط تعیین شده بوسیله مجلس برای تصویب cft👇👇 .
نمایندگان مجلس کلیات و جزئیات لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم CFT با یک ماده واحده و هفت حق شرط را تصویب کردند. به گزارش ایسنا، متن لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تامین مالی تروریسم که در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس تصویب شد به شرح زیر است: ماده واحده – به دولت جمهوری اسلامی ایران اجازه داده می‌شود کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تامین مالی تروریسم (مصوب ۱۳۷۸/۹/۱۸ برابر با ۹ دسامبر ۱۹۹۹ مجمع عمومی سازمان ملل) مشتمل بر یک مقدمه، ۲۸ ماده و یک پیوست با اعلام شروط زیر پذیرفته و سند زیربط را مطابق مقررات تبصره این ماده نزد امین اسناد توجیه کند. دولت موظف است به محض آگاهی نسبت به اعتراض احتمالی سایر اطراف متعاهد، گزارشی جهت اتخاذ تصمیم مقتضی به مجلس شورای اسلامی تقدیم نماید. ۱-دولت جمهوری اسلامی ایران به موجب جز الف بند ۲ ماده ۲ کنوانسیون، اعلام می‌نمایند که مفاد آن دسته از کنوانسیون‌ها و پروتکل‌های مندرج در پیوست کنوانسیون که به عضویت آنها درنیامده است را به عنوان بخشی از کنوانسیون تلقی نمی‌کند و الزام آور شدن مفاد ماده ۲۳ در پاسخ به اصلاح فهرست موافقتنامه‌های منضم به کنوانسیون برای جمهوری اسلامی ایران منوط به رعایت اصول ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی است. ۲- جمهوری اسلامی ایران با نظر به اصول و هنجارهای حقوق بین‌الملل تا حین پذیرش کنوانسیون از جمله کنوانسیون ۱۹۹۹ سازمان کنفرانس اسلامی و قطعنامه‌های مرتبط ملل متحد از جمله قطعنامه ۲۶۲۵ و ۱۵۱۴، تعریف عمل تروریستی را مشتمل بر مبارزات مشروع مردمی علیه از جمله توسعه استعماری و اشغال خارجی نمی‌داند و نسبت به اطراف متعاهدی که قلمرو عمل تروریستی را مستند به زیر بند ب بند یک ماده ۲ کنوانسیون مشتمل بر این مبارزات می‌دانند، تنها در حدود پیش گفته، متعهد می‌دانند و اعلام می‌دارد ماده ۶ کنوانسیون ارتباطی به این حق ندارد. این مبارزات فارغ از انگیزه آن مجاز و مشروع است که اعمال تروریستی به هر انگیزه‌ای ممنوع است. ۳- موضوع بند یک ماده ۲۴ کنوانسیون درخصوص جمهوری اسلامی منوط به رعایت اصل ۱۳۹ قانون اساسی است و بند ۲ ماده ۷ کنوانسیون و موضوع ماده ۱۷ کنوانسیون در چارچوب قوانین داخلی اعمال خواهد شد. ۴- صلاحیت مقرر در بند ۵ ماده ۹ کنوانسیون برای کمیته بین‌المللی صلیب سرخ تنها در چارچوب اسناد حقوق بشردوستانه لازم الاجراست برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفته می‌شود. ۵- مفاد کنوانسیون در موارد تعارض با قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران لازم الرعایه نمی‌باشد. ۶- الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون به معنای شناسایی و برقراری ارتباط با رژیم‌ اشغالگر صهیونیستی نیست. ۷- دولت جمهوری اسلامی ایران در راستای بند ۴ ماده ۱۱ کنوانسیون تنها صلاحیت کشور محل وقوع جرم را به منظور استرداد مجرمین محرض تلقی می‌کنند. تبصره – دولت صرفا پس از خارج شدن جمهوری اسلامی ایران از لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی (FATF) می‌تواند سند الحاق را نزد امین اسناد توزیع کند. لایحه CFT در ۲۹ مرداد و ۳ مهر در کمیسیون امنیت ملی بررسی و تصویب شد. مجلس پیش از این در خردادماه بررسی این لایحه را به مدت دو ماه به تاخیر انداخته و امروز در نهایت لایحه CFT را تصویب کردند. .
ارسال شده از سروش: از همراهی کاربران گرامی متشکرم. از همراهی شما مجری بزرگوار هم ممنونم. مدیران محترم‌سپاس🙏 البته داستان تلخ cft با تصویب پرماجرا و مجدد اون در امروز مجلس همچنان ادامه دارد. 🔴📣 هشیار باشیم.🙏 .
هدایت شده از ایلیا
animation.gif
184.5K
💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬 جنـــــاب "استــــاد اسمـــــــاعیلی" بسیــــار عــــــالی اجرتون با صاحب الزمان (عـــــــــــــــــج ا‌‌.‌‌‌.‌.‌) از همـراهی همـه کاربران وادمین ها ومدیران ارجمند گروه هـــای ولایــی که در برنامه ریزی وهماهنگی واجرای کنفرانس ما را همراهی نمودند صمیمانه سپاسگزاریم ... پـــــایــــــان کنفـــــــــرانس التمـــــاس دعای فرج یا مهــــــــدی 💬💬💬💬💬💬
بسم رب الشهدا و الصدیقین اتحادیه عماریون در نظر دارد برای تکمیل کادر عوامل اجرائی خود از افراد انقلابی دغدغه مند دعوت به همکاری کند، لذا دوستانی که تمایل دارند به آی دی زیر مراجعه نمایند. @Ya_var_313 همچنین دوستان جهت فروارد کنفرانس های اتحادیه عماریون به کاربر ایلیا مراجعه بفرمائید @ilyan313 ضمنا کنفرانس ها بصورت چرخشی در گروه های متحد برگزار می شود.🙏🙏 دوستان جهت تبلیغ گروه ها و کانال هایشان به کاربر معصومه مراجعه کنند. @Masomebh و در آخر سازنده های گروه ها برای پیوستن به گروه متحدین عماریون جهت همفکری، همکاری، اقدام هماهنگ و بسیاری موارد دیگر به کاربر اسماعیلی مراجعه کنند. @f_Esmaily
با سلام خدمت همه دوستان عزیزم شبتون بخیر
بسم الله الرحمن الرحیم پیشاپیش روز دانشجو رو خدمت همه عزیزان تبریک عرض میکنم آنچه روز دانشجو را در تقويم مناسبت‌هاى انقلاب اسلامى به فراموشى نسپرده، ريشه‌هاى عميق اين نام‌گذارى است: رژيم پهلوى پس از كودتاى 28 مرداد 1332، خود را بيش از پيش نيازمند آغوش گرم امريكا مى‌ديد. در ادامه اين روند، سفر نيكسون، معاون رئيس جمهور وقت امريكا به ايران در هفده آذر 1332 برنامه‌ريزى شد. تظاهرات دانشجويان دانشگاه تهران، به عنوان اعتراض به اين سفر، از روز چهاردهم آذر آغاز گرديد. در گرماگرم غارت سرمايه‌هاى ملى، فرهنگى، مادى و مذهبى از سوى امريكاييان، چه كسانى جز فرزندان فرهيخته ايران مى‌توانستند اين آگاهى را به ملت خود اعلام دارند؟ در روز هفده آذر هم‌زمان با ورود نيكسون به تهران، تمام دانشگاه‌هاى پايتخت در اعتصاب كامل به سر مى‌بردند. وقتى نيكسون براى دريافت دكتراى افتخارى حقوق در دانشكده حقوق و علوم سياسى دانشگاه تهران حاضر شد، يكى از مطبوعات در سرمقاله خود با عنوان "سه قطره خون" اين‌گونه نوشت: آقاى نيكسون! وجود شما آن‌قدر گرامى و عزيز بود كه در قدوم شما، سه نفر از بهترين جوانان اين كشور، يعنى دانشجويان دانشگاه را قربانى كردند. خون سه جوان آزادى‌خواه ايرانى است كه نام دانشجو را در شانزدهم آذرماه هر سال بر خاطرها تلنگر مى‌زند. 1 
2 روايت شانزدهم آذر روايت شانزدهم آذر 1332، با بيان يكى از شاهدان ماجرا، آن‌قدر تكان دهنده است كه هر دلى را آكنده از تأثر و افسوس مى‌كند. شهيد مصطفى چمران اين‌گونه مى‌نويسد: از آن روز (يعنى 16 آذر 1332) نُه سال مى‌گذرد، ولى وقايع آن روز چنان در نظرم مجسم است كه گويى همه را به چشم مى‌بينم. صداى رگبار مسلسل در گوشم طنين مى‌اندازد. سكوت موحش بعد از رگبار، بدنم را مى‌لرزاند. آه بلند و ناله جان‌گذار مجروحين را در ميان اين سكوت دردناك مى‌شنوم. دانشكده فنى خون‌آلود را در آن روز و روزهاى بعد به رأى‌العين مى‌بينم. آن روز، ساكت‌ترين روزها بود و چون شواهد و آثار احتمال وقوع حادثه‌اى را نشان مى‌داد، دانشجويان بى‌اندازه آرام و هوشيار بودند. پس چرا و چگونه دانشگاه گلوله باران شد؟ و چه‌طور سه نفر از بهترين دوستان ما، بزرگ‌نيا، قندچى و رضوى به شهادت رسيدند؟ دولت با خراب كردن سقف بازار و غارت اموال رهبران آن، بازاريان را كم و بيش مجبور به سكوت كرد، ولى دانشگاه همچنان خارى در چشم دستگاه مى‌خليد و دست از مبارزه برنمى‌داشت و دستگاه همچون درنده خون‌خوارى به كمين نشسته، دندان تيز كرده بود كه از دانشجويان مبارز دانشگاه انتقام بگيرد؛ انتقامى كه عبرت همگان گردد. روز بعد نيكسون به ايران آمد و در همان دانشگاه، در همان دانشگاهى كه هنوز به خون دانشجويان بى‌گناه رنگين بود، دكتراى افتخارى حقوق دريافت داشت و از سكون و سكوت گورستان خاموشان ابراز مسرت كرد و به دولت كودتا، وعده هرگونه مساعدت و كمك نمود و به رئيس‌جمهور امريكا پيغام برد كه آسوده بخوابد.
3 اهمیت مبارزه چگونگی سرکوبی دانشجویان در 16 آذر 1332، نشان دهنده اهمیت مبارزه‌های دانشجویان برای رژیم و دولت کودتا بود. پس از کودتای 28 مرداد و قلع و قمع مخالفان، دانشگاه تهران و دانشجویان و نیروی سیاسی، نیروهایی قوی در زمینه مبارزه با دولت کودتا به شمار می‌آمدند و مخالفت‌های پی‌گیر آنان، عملاً رژیم و دولت کودتا را از رسیدن به اهدافشان باز می‌داشت. از این رو به نظر می‌رسد رژیم با برنامه از پیش تعیین شده به این حمله روی آورد. اگر چه شاه و دولت سعی کردند از خانواده‌های شهدا و رؤسای دانشگاه تهران و دانشکده فنی دلجویی کنند، ولی ترفیع درجه عاملان واقعه 16 آذر و پرداخت پاداش نقدی به سربازان و درجه داران حمله کننده به دانشگاه در فاصله کمی پس از واقعه، حکایت از توطئه از پیش طراحی شده دولت کودتا شاه برای سرکوبی جنبش دانشجویی داشت.
4 دانشجو در جايگاه عمل امام على عليه‌السلام مى‌فرمايد: «علم بدون عمل، وبال و مزاحمت، و عمل بدون علم نيز گمراهى و انحراف است.» در مكتب اسلام، همان‌قدر كه عمل كردن به علم اهميت دارد، عمل بدون علم نيز نكوهش شده است. علمِ معرفت‌آور و بينش‌زا به عمل فرد ارزش مى‌دهد. نگاهى دوباره به دو مقوله علم و عمل در عرصه دفاع مقدس، مسائل بسيارى را روشن مى‌كند. دانشجويانى كه در دانشگاه دفاع مقدس، تئورى‌هاى خود را به آزمون مى‌گذاشتند، افرادى بودند كه آگاهانه در مسير رشد خود گام برمى‌داشتند. مقام معظم رهبرى نيز بر اين مدعا مهر تأييد مى‌زند: هنگامى كه به نام دانشجوى شهيد مى‌رسيم، اين يقين در ما پديد مى‌آيد كه پذيرش شهادت و اقدام به جهادى كه بدان منتهى شده، از سر خودآگاهى و با اراده روشن‌بينانه بوده است و اين ارزش عمل را مضاعف مى‌كند و بدين دليل است كه دانشجويان شهيد كه در شمار سرآمدان ايمان و ايثار آگاهانه بوده‌اند، ستارگان هميشه درخشانى هستند كه هر جوياى حقيقت مى‌تواند راه خويش را با آنان بيابد.
سخنان رهبری معظم انقلاب در مورد روز دانشجو: یک روزی دانشگاه ما پلی به سمت غرب بود؛ امروز نردبانی برای رسیدن به آرمان‌های بلند/ عده‌ای می‌خواهند این نردبان را از بین ببرند و همان پل به سمت غرب را برگردانند/ جوان‌های ما باید بیدار باشندقشردانشجو یک قشر ممتاز است، یک قشر ویژه است؛ به دلایلی که من دراین سالها با دانشجوها مکرّر  فتم و دیگر نمیخواهم تکرار بکنم؛دانشجویی یک فرائضی دارد. اوّلین فریضه‌ی دانشجویی عبارت است از آرمان‌خواهی. یک‌عدّه‌ای تبلیغ میکنند و وانمود میکنند که آرمان‌خواهی مخالف واقع‌گرایی است؛ نه آقا، آرمان‌خواهی مخالف محافظه‌کاری است، نه مخالف واقع‌گرایی. محافظه‌کاری یعنی شما تسلیم هر واقعیّتی -هرچه تلخ، هرچه بد- باشید و هیچ حرکتی از خودتان نشان ندهید؛ این محافظه‌کاری است. معنای آرمان‌گرایی این است که نگاه کنید به واقعیّتها و آنها را درست بشناسید؛ از واقعیّتهای مثبت استفاده کنید، با واقعیّتهای سلبی و منفی مقابله کنید و مبارزه کنید. این معنای آرمان‌گرایی است. چشمتان به آرمانها باشد. این اوّلین فریضه‌یدانشجو است.
الگو بعنوان حسن ختام عرایض خودم : دانشجو به عنوان قشر باسواد و فرهنگى جامعه، افزون بر شخصيت اجتماعى خود، الگوى رفتار و تفكر ديگران است. برخى در اين عرصه چنان چشم‌گير بوده‌اند كه حتى پس از پيمودن مدارج و موقعيت‌هاى عالى مختلف، همچنان دوره دانشجويى آنان الگوبردار است. براى نمونه، خاطره‌هاى دانشجويى دكتر مصطفى چمران، هنوز دل را مى‌لرزاند: سال دوم يك استاد داشتيم كه گير داده بود همه بايد كراوات بزنند. سر امتحان، چمران كراوات نزد، استاد دو نمره ازش كم كرد. شد هيجده؛ بالاترين نمره. در سال 1337 با استفاده از بورس تحصيلى شاگردان ممتاز رفت امريكا. بعد از مدت كمى شروع كرد به كارهاى سياسى و مذهبى. خبر كارهايش به ايران مى‌رسيد. از طرف ساواك پدر را خواستند و بهش گفتند: ما ترمى چهارصد دلار به پسرت پول نمى‌دهيم كه بر ضد ما مبارزه كند.پدر گفت: صطفى عاقل و رشيد است. من نمى‌توانم در زندگى‌اش دخالت كنم. بورسش را قطع كردند. فكر مى‌كردند ديگر نمى‌تواند درس بخواند و برمى‌گردد. پس از تحقيقات علمى در جمع معروف‌ترين دانشمندان جهان در دانشگاه كاليفرنيا و معتبرين دانشگاه امريكا (بِركلى)، با ممتازترين درجه علمى موفق شد دكتراى‌الكترونيك و فيزيك‌پلاسما را بگيرد. در امريكا، با همكارى بعضى از دوستانش، براى نخستين‌بار انجمن اسلامى دانشجويان امريكا را پايه‌ريزى كرد و از مؤسسان انجمن دانشجويان ايرانى در كاليفرنيا و از فعالان انجمن دانشجويان ايرانى در امريكا به شمار مى‌رفت كه به دليل اين فعاليت‌ها، بورس تحصيلى شاگرد ممتازى وى از سوى رژيم شاه قطع مى‌شود. پس از قيام پانزده خرداد سال 1342 دست به اقدامى جسورانه و سرنوشت‌ساز مى‌زند و همه پل‌ها را پشت سر خود خراب مى‌كند. به همراه بعضى از دوستان مؤمن و هم‌فكرش، ره‌سپار مصر مى‌شود. مدت دو سال، سخت‌ترين دوره‌هاى چريكى و جنگ‌هاى پارتيزانى را مى‌آموزد و به عنوان بهترين شاگرد اين دوره شناخته مى‌شود و مسئوليت تعليم چريكى مبارزان ايرانى را به عهده او مى‌گذارند. 6
ان شاءالله دانشجویان که درصف مقدم جنگ نرم وحملات شبانه روزی وشبیخون فرهنگی غرب هستن با توجه به رهنمودهای امام خامنه ای و روشن نگه داشتن مسیر پیشرفت کشور مثل همیشه پرچمدار احقاق حق خواهد بود والسلام