دانش حیاتی
🎥 مدیرعامل تلگرام: گوگل و اپل میتوانند محتوای گوشیتان را سانسور کنند 👤پاول دورف در مصاحبه با تاکر
بینش مهم اقتصاد سیاسی: اصل استکبار، شرکتهای بزرگ هستند؛ نه دولتها! دولتها عمدتاً وابسته به منافع شرکتها هستند.
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
🔴 پاول دورف، مدیر تلگرام، یه مصاحبه کرده که یهو در رسانههای ایرانی بازنشر شده به اسم افشاگری و در اون مصاحبه، تلویحا گفته شده ما خوبیم، بیایید تلگرام!
😉 خودمونیم! ظاهرا، اطلاعاتلازم، شدن!
🔹 ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ | پاول دورف، مالک اسمی و یهودی تلگرام در مصاحبه با تاکر کارلسن، مجری معروف آمریکایی: دولت آمریکا به دنبال جاسوسی از کاربران تلگرام بود! (نه که تو نیستی؟!)
👈 آخرین باری که در آمریکا بودم یکی از مهندسهای تلگرام را همراه خودم به آمریکا برده بودم، دولت آمریکا قصد داشت به صورت مخفیانه و بدون اطلاع من، مهندس تلگرام را برای جاسوسی و ساخت بکدور از کاربران استخدام کند! ماموران آمریکایی تلاش کردند این مهندس را به استفاده از ابزارهای منبعباز (open-source) خاص که می توان در کدهای تلگرام وارد کرد ترغیب کنند؛ بکدرها، بکدر هستند، صرف نظر از این که چه کسی از آن استفاده میکند؛
👈 هر وقت به آمریکا میرفتم، دو مامور افبیآی در فروگاه به استقبال میآمدند و از من سوال میپرسیدند؛ یک بار ساعت ۹ صبح، داشتم صبحانه میخوردم و مامور افبیآی در خانهای که اجاره کرده بودم، ظاهر شد؛ آنها میدانستند که او و تمیش چکار میکنند، اما ماموران به دنبال جزییات بودند.
🔻در حاشیه
🔹 تلگرام، اسب تروای اسرائیل؛
👈 اسحاق میریلشویلی، فردی در سایه، فرزند بیلیونر معروف، چشم راست نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی و ششمین غول سرمایهگذار اسرائیلی در حوزههای مختلف اقتصادی، سرمایهگذار اصلی و کلان بر روی نرمافزار همکلاسی خود، پاول دورف است؛
👈 البته پاول دورف که متولد روسیه و از یک خانواده یهودی افراطی است، ولی در مصاحبه های مختلفش، خود را یک بیدین لائیک معرفی میکند؛
👈 دورف به همراه سرمایه میریلشویلیها، طراح سایتی به نام شبکه ویکی بودند که در جایگاه اصلیترین ابزار کودتای رنگین اوکراین، خواب آرام را بر چشمان پوتین، رئیس جمهور روسیه حرام کرده بود.
🔸دورف در سال ۲۰۱۷ به عنوان نماینده فنلاند به جمع رهبران جوان جهانی در مجمع جهانی اقتصاد، پیوست و طبق اعلام روزنامه رسمی دولت فرانسه، در ۲۵ اوت ۲۰۲۱ شهروند فرانسه شد.
🔸شرکت آمریکایی گوگل، برای سانسور فلسطین، در تلگرام هم دخالت کرد.
@makshufateita
هدایت شده از ابوقاسم
مایکل هادسون اقتصاددان به نام آمریکا
غزه: ضرورت راهبردی
مایکل هادسون: در نتیجه حمایت آمریکا از نسل کشی اسرائیل در غزه و فقدان اخلاقی، جنگ سرد جدیدی از سوی آمریکا علیه ایران، چین و روسیه آغاز شده.
نقشه آمریکا برای ایران، چین، و روسیه این است که آنها را از کل جهان بیرون کنند، همانطور که می خواهند با مردم غزه بکنند. ما شاهد طرحی (توسط آمریکا و ناتو) هستیم که چگونه میتوان اساساً از نسل کشی و نابودی جوامع پول درآورد. و برای انجام این کار، آمریکا باید از داشتن هیچ گونه اختیاری توسط سازمان ملل جلوگیری کند.
اکثر جهان از کاری که آمریکا و ناتو انجام می دهند وحشت زده شده اند. تنها راه برای توقف آنچه در غزه اتفاق می افتد و جلوگیری از نسل کشی های مشابه در سایر نقاط جهان، ایجاد جایگزین هایی برای سازمان ملل، بانک جهانی، صندوق بین المللی پول و همه سازمان هایی است که آمریکا کنترل می کند.
ابوقاسم
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻عقبنشینی از آمار دروغین آغاز شد/ فعلا به ۸۴ درصد قانع باشید!
معاریو با بررسی تصاویر ماهوارهای:
🔹 «برخلاف آنچه سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد رهگیری موشکها و پهپادها از حمله ایران به اسرائیل ظاهرا ۸۴ درصد بوده است.»
محسن فائضی، فعال رسانهای:
🔹با توجه به ساختار قوانین رسانهای رژیم؛ باری دیگر تاکید میکنم، امکان ندارد معاریو بدون مجوز اداره سانسور ارتش عدد ۸۴ را رسانهای کرده باشد. فعلا اولین عقب نشینی برای باور پذیری آنچه رخ داد! درواقع خلاصه خبر این است که به ۸۴٪ قانع باشید.
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام دکتر راسخی
🌑 به بهانه در گذشت استاد بزرگ اقتصاد اسلامی دکتر #پرویز_داوودی
🖤 به حق ایشان را باید تلاش گر جامع میان مسئولیت های اجرایی خطیر و تولید علوم اسلامی با رویکرد اقتصادی دانست.
🔰وی در سال ۱۳۵۹ دکترای خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه ایالتی آیووا در آمریکا دریافت کرد. داودی استاد تمام اقتصاد در دانشگاه شهید بهشتی و معاون اول رئیس جمهور در دولت احمدی نژاد بوده است.
❇️ دکتر داوودی به دلیل ارتباطات ویژه با علامه مصباح یزدی(ره) و ارادت علمی و عملی به ایشان گروه اقتصاد را باجمعی دیگر از همکاران خود در موسسه امام خمینی بنا نهاد. او تلاش هایی قابل تقدیری جهت تولید علم اقتصاد اسلامی کرد.
❇️ کادرسازی علمی از میان طلاب حوزه های علمیه کشور و تربیت اساتید بارز در این رشته از ویژگی های دیگر این استاد سترگ است.
🙏تواضع رفتاری و ارتباط صمیمی با تمام افراد مرتبط از ویژگی های مبرز ایشان به شمار می آمد. این شخصیت را باید جزء شخصیت های پاکدست نظام دانست که اوج مناصب اجرایی زندگی او تغییری نکرد.
📌 ولایت مداری و عاقبت به خیری را در اوج فتنه های مخالفان نظام، همراهی و دفاع علمی و عملی از علمکرد رهبر معظم انقلاب و عدم لغزش در فتنه ها را از دیگر خصائص بارز ایشان باید دانست.
🛑 این ضایعه بزرگ را به مقام معظم رهبری ، اساتید اقتصاد و شاگردان آن استاد فرزانه تسلیت عرض می نمایم.
🔹طوبی له و حسن مآب🔹
✍️ نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام دکتر راسخی
https://eitaa.com/gam_dovvom
هدایت شده از اقتصاددان واقعگرا
🔹#پرویز_داوودی از منارههای مشعشع دعوت به صلاح و خیرخواهی و انسانیت، و از منابر ایمان و اخلاص و سداد، و جزو نوادر رکاز دانش و فرّهی و عقلانیت بود.
🔹نسبت غالب شاگردانش با او، آمیختهای از شیدایی و هیمان شور و احساس و عاشقی، و احترام وافر ناشی از پایبندی برّان و قهری و همیشگی او به خردمندی و عقلانیت بود.
🔹در مواجهه با ذهن پرخلجان و جوال شاگردانش، هیچ پرسشی را بدون پاسخ نگذاشت؛ و از این حیث بیهمتا و عجیب بود.
🔹تنها کسی که مرحوم آیت الله هاشمی شاهرودی، بهعنوان میراثدار اصلی تفکر شهید صدر، مستمراً او را بهعنوان هماورد و همبحث در حوزهٔ اقتصاد قبول داشت، همایشان بود.
🔹بنا بر مشیت الهی، پیکر او اکنون از میان ما غایب است، اما رشحات کریمانه و باهرالنور نفس زکیهاش تا ابد بر این سرزمین تابان است.
🔹خداش بیامرزاد و بر سفرهٔ کریمانهٔ ائمهٔ اطهار میهمان کناد!
🔹مرحمت بفرمایید #فاتحهای تقدیم کنید.
💠 «اقتصاددان واقعگرا» | {ایتا} | {تلگرام} |
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
🔹پرشتاب ترین دوره فروپاشی ارزشهای فرهنگ ایرانی و تقویت فرهنگ غربی در دو سال و نیم ریاست جمهوری ابراهیم رئیسی رخ داده. رئیسی با اصرار بر ادامه گشت ارشاد در تابستان ۱۴۰۱ زنجیره اتفاقاتی را رقم زد که نه فقط به حجاب بلکه به بسیاری از خطوط اخلاقی سنتی و ارزشهای فرهنگ ملی هم ضربه بازگشتناپذیر وارد کرد و ساختار سنتی خانواده ایران را از درون دگرگون کرد.
🔹ناآشنایی ابراهیم رئیسی و دولتش با منطق حکمرانی مدرن فرهنگی و عدم آشنایی مشاوران و سیاستگذاران فرهنگی این دولت با بدیهیات منطق دیالکتیکی تاریخ و جامعه یکی از دلایل متاستازِ «غربی شدگی» در دو سال و نیم اخیر است. اصرار بر بازگرداندن گشت ارشاد و واکنشی که به ناگزیر در جامعه برخواهدانگیخت، ممکن است اینبار نه فقط به افزایش سرعت تغییر فرهنگی که به فروپاشی تمام عیار فرهنگ ایرانی و پس از آن حتی به فروپاشی اجتماعی و سیاسی بدل شود.
(چرا که سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی در کمترین وضع خود در چهار دهه گذشته است و حکومت به صراحت هژمونی گفتمانی در داخل را از دست داده و بنابراین بر اساس منطق رئالپالیتیک باید از کنار دوقطبیها و نزاعهای اجتماعیِ ساخته دشمن رد شود چه رسد به آنکه بخواهد چنین نزاعهایی را خود مهندسی کند.)
🔹در چنین شرایطی طرفداران حجاب و ارزشهای سنتی و مذهبی اگر نگران وضعیت فرهنگی هستند باید بیش از هر گروه دیگری مخالف بازگشت گشت ارشاد شوند.
علی علیزاده
✍️ بازگشت گشت ارشاد به خیابانها و نگرانیهای پیرامون آن ۱
بسم الله الرحمن الرحیم
قبلاً بارها نظر خودم را در مورد مسائل فرهنگی کشور مثل #حجاب نوشته بودم!
رویکرد من به همه مسائل رویکردی است که آن را اصالت علم مینامم. علم به معنی باور موجه صادق است؛ یعنی باوری که مطابق با حقیقت باشد و دلیل هم داشته باشد. معتقدم اسلام دین حق است چون تاآنجا که تحقیق و مطالعه کردم عقاید و احکام اسلامی را با دلیل، مطابق با حقیقت یافتم. پس اسلام یک دین علمی است لذا از عقاید و احکام آن میشود دفاع علمی کرد.
بزرگانی که در این تاریخ دین و ایمانم را مدیون آن هستم با چنین رویکردی دین را برای امثال من در آثارشان موجه کردند؛ بزرگانی چون علامه طباطبایی و علامه طهرانی و اتباع آنها. امروز هر چه بیشتر به اطلاعات تاریخی و روانشناسی و جامعهشناسی هم رجوع میکنم حقانیت احکام اسلامی بیشتر برایم تأیید میگردد.
لذا معتقدم از دین اسلام میشود مانند یک نظریه علمی دفاع کرد. همین گزاره بزرگترین افسوس و بزرگترین آرزوی من هم هست. افسوس که چرا میانمایگی اغلب متولیان فرهنگی در کشور ما باعث شده در ذهن بخشی از جامعه، دین چهرهای مشوه پیدا کند و عقاید و احکام اسلامی اموری زائد یا خرافی یا مایه عقبماندگی و غیره. بدتر این که چرا ضعف گفتمان به جایی برسد که مشروعیت نظام حتی در برخورد با کسانی که نیمهبرهنه در خیابان ظاهر میشوند زیر سؤال باشد.
سالها است معتقدم گشت ارشاد یا مضر است یا اگر مفید باشد تنها در شرایط اقناع فکری اکثریت جامعه نسبت به حجاب مفید است؛ یعنی مثل قوانین راهنمایی و رانندگی که اگر شما اکثریت جامعه را مجاب به پذیرش آن کردید هیچ کس به برخورد با اقلیت متخلف اعتراض نمیکند.
البته مسئله حجاب پیچیدهتر از تخلفات رانندگی است. بیحجابی نسب بیشتری با مقولاتی چون غفلت و احساسات و هوا و هوس و نیروهای غریضی افراد جامعه دارد و مغایر فرهنگ جهانی و کانون کارزار استکبار غرب برای به تباهی کشاندن جامعه هم هست.
اما بنده راهحل همه این مسائل را همان علم و آگاهی میدانم. مسئله در اصل خود بسیار ساده است: یا حجاب برای داشتن یک جامعه سالم و حفظ کانون خانواده و تعالی فکری و معنوی جامعه ضروری است یا خیر. هر شق این گزاره منفصله با شواهد علمی باید قابل رد یا اثبات باشد؛ شواهد علمی را هم اعم از کلامی، فلسفی، روانشناختی و جامعهشناختی میدانم.
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
✍️ بازگشت گشت ارشاد به خیابانها و نگرانیهای پیرامون آن ۲
اگر نهادهای دانشگاهی و فرهنگی کشور ما میتوانستند با شواهد علمی اقناع نخبگانی سر مقولة حجاب ایجاد کنند، جامعه نیز با آن همراهی میکرد. مشکل از یک سوضعف نهادهای فرهنگی کشور است و از سوی دیگر خلط مسئله حجاب با مسائل اقتصادی و سیاسی دیگر.
البته نمیخواهم معونه انجام کار فرهنگی را آن قدر سنگین کنم که تکلیف ما لا یطاق شود. اما بنا به تجربه اگر ما حتی یک استدلال محکم در دفاع از هر چیزی داشته باشیم در جامعهای که پر از حرفهای سرسری و سست است، با همان یک استدلال محکم میتوانیم نظر مخاطب را جلب و او را قانع کنیم. لازمه کلی این رویکرد، پرورش روحیه علمی، اهتمام به مطالعه و تفکر و سعه صدر در مباحثه و محاجه با مخاطبین است. به عبارت دیگر، آنچه میگویم خودش یک رویکرد کلی است که باید سرلوحه زندگی همه مؤمنین گردد؛ یعنی جامعه دینی ما باید بداند برای کسب علم و مطالعه مثل نمازهای یومیه باید در زندگیاش جا باز کند. این را بر اساس تأکیدات روایات بر اهمیت علم و حتی فریضه دانستن علمجویی میگویم. برخی نصوص دینی ما علمجویی را واجب عمومی (حتی نه واجب کفایی) میداند و در این روزگار بیش از هر زمانی ما به این فریضه نیازمندیم. خلاصه این که باید برای علم جویی و مطالعه یک جای ثابت در زندگی ایمانی خود باز کنیم. اما عجالتاً برای مقوله حجاب هم یک کتاب خیلی خوب را در مطلب بعد معرفی میکنم که میتواند به مؤمنین دغدغهمند در کار اقناعی درباره حجاب بسیار کمک کند.
اما در غیاب اقناع فکری جامعه و نخبگان، اکتفاء به گشت ارشاد منجر به آسیبهایی هست؛ حتی اگر گشت ارشاد بتواند باعث کاهش بیحجابی گردد، خشم و نفرتی که در دل بخشی از جامعه ایجاد میکند و سروصدایی که رسانههای استعماری به پا میکنند به ما آسیب میزند و نهایتاً گشت ارشاد نمیتواند در افراد ایمان و اعتقاد ایجاد کند حتی اگر تبعیت ظاهری را تحمیل کند و امروز مسئله ما فراتر از بیحجابی است: اختلاط در محیط درس و کار، رواج روابط آزاد جنسی و بالا رفتن سن ازدواج و شبکههای اجتماعی مسموم نیز بخشی از معضل هستند. تنها راه مناسب برای نجات جوانان از این فتنهها اثبات این است که این وضعیت منجر به رنج و بدبختی و فلاکت خود آنها خواهد شد. این مسیری است که تمدن غرب از سر گذرانده و عواقبش نیز آشکار شده. بر عهده ما است که با مطالعه این راه طی شده در غرب مردممان را از آسیبهای ورود به این راه بر حذر کنیم: آزموده را آزمودن خطا است.
اما در شرایط موجود چه گشت ارشاد باشد و چه نباشد ما گرفتارهای آسیبهایی خواهیم بود. مسئله فراتر از بیحجابی است و گشت ارشاد هم راهحل ایدهآل برای بیحجابی نیست. خلاصه وقتی سراغ راهحلهای ایدهآل نمیرویم باید تن به راهحلهای غیرایدهآل و همه عوارض و آسیبهایش بدهیم و بعید نیست که در شرایط موجود آسیبهای گشت ارشاد بیشتر از آسیبهای نبود آن باشد. عنایت کنیم در طرح عفاف و حجاب که ظاهراً قرار است به زودی ابلاغ و اجرا شود، گشت ارشاد اصلاً پیشبینی نشده و بازگشت آن به خیابانها ادامه روال قدیمی است تا پیش از ابلاغ طرح جدید است. اما نکته اینجا است اجرای موقت این سیاست قدیمی میتواند مشروعیت طرح جدید را هم با مشکل مواجه کند.
در ادامه علاوه بر معرفی کتاب، یک مطلب دو بخشی دیگر را که به مناسبت اغتشاشات ززا نوشتم را نیز باز ارسال میکنم.
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
✨هوالنور
کتاب حکایت حجاب (چیستی و چرایی حجاب و پاسخ به شبهات) اثر استاد حاج شیخ محمد حسن وکیلی منتشر شد
📚در این کتاب علاوه بر مباحثی چون: تفاوتهای «جنسی و جنسیّتی» مرد و زن، مروری بر تاریخ حجاب در ایران باستان، اسلام و ادیان گذشته، حدّ پوشش اسلامی و فلسفۀ حجاب، عوامل گرایش به حجاب یا بیحجابی، به بیش از پنجاه سؤال و شبهه پیرامون حجاب نیز پاسخ داده شده است.
تهیه این اثر کم نظیر با تخفیف ویژه:
towhidshop.org
#صبح_توحید،فروشگاه کتاب و محصولات سبک زندگی توحیدی
eitaa.com/sobhe_towhid
هدایت شده از استاد وکیلی
صوت استاد خسرو پناه در رونمایی از کتاب حکایت حجاب.mp3
19.15M
🎙سخنرانی آیت الله خسروپناه در مراسم رونمایی از کتاب «#حکایت_حجاب» اثر جدید استاد وکیلی
آیت الله خسروپناه:
توصیه میکنم عزیزان این کتاب رو بخوانند... واقیعتش این است که این کار (کتاب حکایت حجاب) یک کار نو و ابتکاری است.
از جهت اینکه: قلم روان است و پیچیده نیست با اینکه محتوای کتاب علمیت دارد از حکمت و فقاهت و علمیت برخوردار است اما روان و خوش خوان است و این هنری است که نویسنده محترم الحمدلله از این هنر برخوردار است. کمتر محققی پیدا میشود که هم عالم باشد و هم خوش قلم باشد و روان بنویسد. که الحمدلله آقای وکیلی از این ویژگی برخوردار است.
ویژگی دیگر کتاب این است که منظومه مسائل حجاب را به آن پرداخته است. مثلا بحث های تاریخی حجاب، بحث های فقهی، فلسفه حجاب، پیامدهای فردی و اجتماعی حجاب، پیامدهای منفی بی حجابی و همچنین بخشی از کتاب پرسش و پاسخ هایی است که جوان و نوجوان امروز با آن مواجهه است و به آنها هم پاسخ داده اند.
إنشاءالله این کتاب را نوجوان و جوانان، معلمهای آموزش و پرورش، اساتید دانشگاه حتما بخوانند...
حتی من به مبلغین حوزه های علمیه، اساتید حوزه علمیه و حتی اساتیدی که مدرس سطوح عالی هستند هم توصیه میکنم این کتاب را بخوانند که إن شاءالله بتوانند با نسل نوجوان و جوان گفتگو کنند
☑️ @ostad_vakili | towhid.org
هدایت شده از محسن قنبریان
21.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧏♀ چرا حکومت جای برخورد با ما، با سازندگان پوشاک های نامتعارف برخورد نمیکنه؟!
🎙حکومت باید از سر زنجیره شروع کند؛ اما
شما هم اگر اقتصاد سیاسی پشت حجاب و بی حجابی را بدانید، ممکن است تجدید نظر کنید!
یکی با انحصار واردات چادر و یکی با قاچاق پوشاک نامتعارف جیب پر می کند!
باحجاب و بی حجاب روز عفاف میشود مقابل آنها صف بکشید!
رمضان و نوروز۱۴۰۳/ حجت الاسلام قنبریان
#کافه_دختران
#حجاب
☑️ @m_ghanbarian