هدایت شده از محسن قنبریان
🗳 بخاطر جمهوریت...۱
این روزها زیاد با این دو پرسش مواجهم:
۱. چرا در انتخابات بطور کلی ورود مصداقی نمی کنید؟
۲. چرا برای کاندیدی که به او رای می دهید حمایت علنی و تبلیغ نمی کنید؟!
* * *
دومی را به بعد انتخابات وا می گذارم چون اگر تبلیغات بر من واجب نباشد، تضعیف قطعا حرام است!
از اولی هم می خواستم با سکوت بگذرم اما دیدم همه در طول سال از جمهوریت و مردمسالاری می گوییم اما در بزنگاهش، هریک به نوعی لوازمش را زیر پا می گذاریم و حتی به ضدش دچار می شویم؛ لذا اشاراتی لازم شد.
1⃣ بیّنه یا قیّم؟
با چند کارویژه مواجه ایم: معرفی اصلح، ستاد تبلیغی شدن، کمک متخصصانه کردن، قیّم شدن!
✔️ در مکتب امام، "معرفی کردن اصلح" به مردم -که میزان، رای آنهاست- فقط از باب "شهادت عدول" و "بیّنه" است نه بیشتر.(۱)
بیشتر از معرفی کردن، "موج های تبلیغاتی" است که چیزی بر تعریف و شناخت نمی افزاید و قطعا وظیفه همه نیست.
مرز این ورود(چه معرفی چه تبلیغ) هم "قیّم" نشدن برای ملت است.
هرگونه کار که به قیم شدن بیانجامد، دیگر نقض مردمسالاری دینی است و جایز نیست.(گونه های قیّم شدن را خواهم گفت)
این از محکمات مردم سالاری دینی امام خمینی است.
🔸 بر این اساس:
🔺 در معرفی کردن، کاندید، نباید برای رای دهنده خود اجلی و آشکارتر از معرِف باشد؛ و الا تحصیل حاصل و افتادن در امواج تبلیغاتیِ له و علیه است که وظیفه همه از جمله علماء نیست.
🔺 البته اگر حقیقتی پنهان یا اتهامی دروغ مطرح است که معرفی کننده شهادتی خلاف آن دارد، کتمان جایز نیست؛ حتی اگر به نفع غیر اصلح باشد!
⬅️ طلبه کوچکی مثل بنده نه از خفایای کاندیدهای میدان خبری دارم که سکوتم کتمان شهادت شود و نه برای جامعه هدف، اشتهاری اطمینان بخش تر از آنها -با رزومه چندین دوره کاندید بودن- دارم، تا اجلای از معرَف باشم!
🔺 برای مرددین، ساختن زمینه مقایسه با برخی برنامه های تلویزیونی و...، کمک خوبی است تا به تصمیم شخصی برسند؛ چون اصل در مردمسالاری دینی همین است نه اتکاء به تشخیص دیگران.(۲)
🔺 کمک دادن متخصصان به عامه در جمع بندی مناظرات و میزگردها و... البته کاری خوب و لازم است؛ اما باید اولا متخصصانه و بعد منصفانه و غیر جانبدارانه و غیر تبلیغاتی باشد؛ لذا الزاما به معرفی یک کاندید بعنوان اصلح نمی انجامد بلکه کمک هایی در بخش های مختلف(اقتصادی، فرهنگی و...) است تا درست از غلط معلوم شود و هربار ممکن است نتیجه به نفع یک کاندیدای متفاوت بیافتد.
⬅️ بنده ناچیز در همه زمینه ها تخصصی برای این جمع بندی های مقایسه ای ندارم؛ در قسمتهایی هم فضای تبلیغات زده مانع طرح جمع بندی های منصفانه و عالمانه است.
❓ کجا قیّم می شویم؟!
🔺 وقتی نه قضاوتِ کارشناسی و منصفانه و نه معرفی اصلح(با شرایط پیش گفته) است؛ بلکه افتادن به گونه ای از کمپین تبلیغاتی است که به نام وظیفه خواص در معرفی اصلح، دنبال جنگ گلادیاتورها و الهکم التکاثر و رو کم کنی هاست.
باید توجه کنیم قیّم مآبی پدرخوانده ها می تواند تبدیل به قیّم گونگی فرزندخوانده ها شود!
جوانان عزیز انقلابی که آسیب دیده های اولی اند خود باید مراقب دومی باشند.
اگر کارشناسی از هو شدن ترسید، وظیفه خود در کمک به قضاوت عمومی را ترک کرد، انتخاب آگاهانه -که شرط مردمسالاری دینی است- آسیب می بیند.
اگر بزرگانی از مشاهیر در معرفی اصلح، ترس کامنت گذاران برداشته، وظیفه را خوب انجام ندادند، باز در واقع بینی، مردمسالاری دینی متضرر می شود !
مقصر ایندو قیّم مآبی فرزندخوانده ها هم می تواند باشد؛ نه حتماً محافظه کاری آنها.
جوانان انقلابی همانطور که از پروپاگاندای تخریبی قیّم مآبانه برخی جناح ها دورند، از فشار روانی بر مشاهیر جبهه انقلاب هم دورند.
همان طور که براساس انتفاع های خود و مجموعه شان تصمیم نمی گیرند، موقعیت کسی را هم بخاطر اظهار نظر یا سکوتش به مخاطره نمی اندازند!
جوانان انقلاب بهترین عناصر برای زمینه سازی انتخاب آگاهانه و التزام به همه جهات جمهوریت اند.
................................
۱و۲. برای نمونه ر.ک: امام خمینی۶۲/۱۰/۱۳
شاید ادامه یافت...
#اخلاق_انتخاباتی
📝 محسن قنبریان ۲۶خرداد۱۴۰۳
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
فصل انتخابات: آینده اقتصاد ایران با قالیباف چگونه خواهد بود؟ به همراه دکتر محمدرضا یزدی زاده
شنبه ۲۶ خرداد ۱۱ شب زنده از یوتیوب جدال
https://youtube.com/live/rW5F8fOHnXA?feature=share
دانش حیاتی
فصل انتخابات: آینده اقتصاد ایران با قالیباف چگونه خواهد بود؟ به همراه دکتر محمدرضا یزدی زاده شنبه ۲
دکتر یزدیزاده از تناقضات فاحش وعدههای اقتصادی آقای قالیباف میگوید. از تناقضِ
- وعده افزایش سالانه ۲۰ درصدی نرخ دلار (که خود از طریق تورم باعث افزایش کسری بودجه دولت است) با وعده کاهش کسری بودجه؛
- وعده کاهش کسری بودجه که ۹۰ درصدش حقوق کارمندان است با وعده افزایش حقوق به مقدار تورم؛
-ادعای درمان کسری تجاری (که واقعیت ندارد) با وعده واردات خودرو؛
-وعده افزایش حقوق کارگر با اعتراض به لغو خصوصیسازی هفت تپه که دستمزد کارگرانش را ماهها به تعویق انداخته بود و کارخانه را هم منحل کرده بود و کشور را درگیر ناآرامی اجتماعی و احتمال بحران امنیتی.
این تناقضها را هیچ یک از کارشناسان حاضر در صداوسیما اشاره نکرده بودند! ایشان به نگفتن حق مطلب در خصوص ناترازی نظام بانکی هم اعتراض داشتند. میگویند ناترازی بانکها عبارت محترمانه دزدی بانکها است.
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ببینید
🔴 پزشکیان را بهتر بشناسید‼️
🔻 پزشکیان: برجامی که ترامپ مخالفه! اسرائیل مخالفه! عربستان سعودی مخالفه! شما هم مخالفید! فرق شما با اونا چیه؟!
🔸 ثابتی: شما سال۵۷ موافق شاه بودید یا مخالفش بودید؟!
🔻 پزشکیان: معلومه که مخالفش بودم!
🔸 ثابتی: مسعود رجوی و منافقین هم مخالفش بودن!
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
دانش حیاتی
🎞 ببینید 🔴 پزشکیان را بهتر بشناسید‼️ 🔻 پزشکیان: برجامی که ترامپ مخالفه! اسرائیل مخالفه! عربستان سعو
چرا پزشکیان این را میگوید؟
چون بعد از ۱۲ سال از آغاز مذاکرات برجام کسی نگفت که طراح و اسپانسر مالی برجام در امریکا راکفلرها و جورج سوروس بودند: اولی رفیق محمدرضا شاه و ذینفع کودتای ۲۸ مرداد و نسلکشیِ کنترل جمعیت و دومی بانی انقلابهای مخملی که با آقایان خاتمی و ظریف دیدار داشت و در فتنه ۸۸ آرزوی براندازی ج ا را داشت.
#عرفه
🔸إِنَّ اللَّهَ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی یَتَجَلَّی لِزُوَّارِ قَبْرِ الْحُسَیْنِ ع قَبْلَ أَهْلِ عَرَفَاتٍ وَ یَقْضِی حَوَائِجَهُمْ وَ یَغْفِرُ ذُنُوبَهُمْ وَ یُشَفِّعُهُمْ فِی مَسَائِلِهِمْ ثُمَّ یَأْتِی أَهْلَ عَرَفَةَ فَیَفْعَلُ ذَلِکَ بِهِم»
✅امام صادق(ع)فرمودند:«خداوند بزرگ پیش از آنکه در روز عرفه بر اهل عرفات تجلّی کند، بر زائران قبر حسین علیهالسلام تجلّی میکند، و حاجاتشان را بر میآورد و گناهانشان را میآمرزد، و شفاعتشان را در باره دیگران میپذیرد، آنگاه به اهل عرفات توجه میکند و با آنان نیز این گونه رفتار میکند؛
. (کامل الزیارات، ص ۱۷۰)
📷تصاویر روز عرفه در کربلای معلی
@labbayk_ir
✍ درباره جلسه اقتصادی آقای جلیلی
بخش زیادی از مباحث دکتر جلیلی در جلسه اقتصادی تلویزیون، کلیگویی در ضمن تأکید بر بد بودن کلیگویی بود یا مطالبی که قبلاً بیان شده بود!
تنها بحث مفید و جدید این جلسه بحث بانک مرکزی و سوءعملکرد بانکهای خصوصی بود. تأکید بر استقلال بانک مرکزی از بانکها و نظارت دولت بر آن برای انجام وظائفش مهمترین مطلب بود، اما این ابهامی را هم در اساسنامه جدید بانک مرکزی پیش می آورد که چطور بدون حضور نمایندگان دولت در آن امکان نظارت دولت بر بانک مرکزی هست.
هیچ توصیفی از یک برنامه ملموس برای مهار تورم و دلار در سخنان آقای جلیلی ندیدم غیر از حل مسئله تأخیر در تقاضا و تأمین ارز واردکنندگان.
بر حاکمیت پول ملی تأکید شد اما روشی جز رسمی کردن معاملات غیررسمی پیشنهاد نشد. من نفهمیدم این چه کمکی به تقویت پول ملی میکند. واقعاً شاید بکند ولی برای مخاطب روشن نیست. آنچه من میفهمم این است که باید معاملات دلاری در داخل ممنوع شود تا حاکمیت پول ملی تقویت شود.
هیچ بحثی از یک مسئله حاد اقتصاد کشور یعنی ورود سرمایههای عظیم به بخشهای غیرمولد مثل بازار مسکن، خودرو، طلا و ارز نشد. هیچ راهحل ملموسی برای درمان کسری بودجه ارائه نشد که یکیش میتواند و باید همین أخذ مالیات از این بخشهای غیرمولد باشد.
دو تا محقق اقتصادی کشور (قلیزاده و جبراییلی) چند سال است دارند از فاجعه قیمتگذاری جهانی بر مواد خام و انرژی میگویند که هم منشأ تورم است هم کسری بودجه. نه در سؤالات نه در پاسخها کوچکترین اشارهای به این «نبأ عظیم» نیست.
به عملیاتی کردن توافق با چین اشاره شد اما برای من ابهام است که چه مانعی هست که در دولت آقای رییسی این اتفاق نیفتاد.
اواخر کارشناس ایشان از داشتن برنامه برای بورس گفت که فرصت طرحش نبود.
نقطه قوت آقای جلیلی شناخت و تأکید بر فرصتهای سرمایهگذاری است که امیدوارم با زمینهسازی برای رشد بخش واقعی اقتصاد به حل مشکلات مختلف اعم از تورم و بیکاری کمک کند.
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
هدایت شده از احمد نبویان
🔻طرح نو و جالب میزگردهای اقتصادی، با بدسلیقگی در انتخاب کارشناسان، ابتر ماند
میزگردهای اقتصادی که بسیار جالب هم طراحی شده بود، میتوانست در موشکافی دیدگاههای اقتصادی نامزدها بسیار مؤثرتر باشد، اگر بجای انتخاب هر سه کارشناس برنامه از اقتصاددانان جریان اصلی، از کارشناسان منتقد مانند دکتر یزدیزاده، دکتر غلامی، دکتر صمصامی و ... هم استفاده میشد تا هم سوالات متنوع و مختلف مطرح گردد و برخی اظهارات لیبرال مسلکانه نامزدها در بوته نقد قرار گیرد. جالب است که جناب بحرینی امشب بدرستی مطرح نمود که در خصوص مسأله قیمت ارز، دو دیدگاه متفاوت بین کارشناسان اقتصادی کشور وجود دارد اما هیچکس نپرسید چرا هر سه کارشناس برنامه حامی دیدگاه اول هستند و از گروه دوم کسی در جمع کارشناسان برنامه حضور ندارد.
میزگردهای اقتصادی برای نامزدهای اصلی انجام شد، اما هیچ سوال و بحثی درباره مردمیسازی اقتصاد، اصل ۴۳ قانون اساسی و وظیفه دولت در توانمندسازی مردم جهت فعالیت اقتصادی، نقش تعاونیها و چگونگی حمایت دولت از آنان، دیدگاه نامزدها در خصوص امر مکروه اجاره نفس و برنامه احتمالی آنان برای استقلال شغلی و اقتصادی مردم و ... مطرح نشد.
حیف شد، این ابتکار سیما میتوانست بسیار قویتر، غنیتر و راهگشاتر باشد.
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
🔹 مسئول گرهگشا، قسمت یازدهم
#مثل_ابراهیم_انتخاب_کنیم
1⃣1⃣ قاچاق معکوس گسترده آرد به کشورهای همسایه
🔸 مدیریت هوشمندسازی یارانه آرد و نان در دولت سیزدهم را میتوان اقدامی در راستای حکمرانی هوشمند و دادهمحور قرار داد، این طرح در دولت رئیس جمهور شهید مطرح شد تا با نظارت دقیق بر فرآیند تولید و توزیع نان و آرد، سدی در مسیر قاچاق آرد و تولید نان بیکیفیت ایجاد شود. طرح هوشمندسازی یارانه آرد اواخر سال ۱۴۰۱ در دولت سیزدهم به منظور جلوگیری از انحراف آرد و نان ابتدا به صورت پایلوت در برخی استانها از جمله قزوین آغاز شد و از سال ۱۴۰۲ به طور رسمی در سراسر کشور اجرایی شد. با اجرایی شدن طرح هوشمندسازی طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، ۱.۵ میلیون تن آرد یارانهای معادل ۲۷ هزار میلیارد تومان صرفهجویی شده است.
🔸 این ۱.۵ میلیون تن آرد معادل نیاز ۲۰ میلیون نفر در مدت یک سال است و کاهش هزینهای که در دو سال گذشته به واسطه طرح هوشمندسازی در حوزه عرضه نان صورت گرفت ۳ میلیون تن معادل ۵۴ هزار میلیارد تومان بوده و تمامی این صرفه جوییها بدون هیچ گونه شوک قیمتی اتفاق افتاده است.
🔸 با گذشت چند روز از طرح اقتصادی دولت مبنی بر حذف یارانه ارزی، آرد در پاکستان و ترکیه و عراق و افغانستان به شدت کمیاب شده است که نشان میدهد حجم قاچاق از ایران وحشتناک بوده است. رسانههای محلی پاکستان خبر دادهاند که آرد تولید شده در پنجاب به ایالت خیبرپختونخوا و دیگر مناطق نرسیده و ذخایر آرد در چندین منطقه رو به اتمام است.
🔸 باتوجه با اینکه در بلندمدت واردات گندم به کشور ۳ میلیون تن بوده، اما در سالهای اخیر به ۷ تا ۸ میلیون تن رسیده است که نشان میدهد شاهد قاچاق حدود ۴ میلیون تن گندم و آرد به خارج از مرزها بودهایم که زیانهای سنگینی را به اقتصاد ایران وارد میکرده است.
_____________________
📈 دستاوردهای دولت #شهید_رئیسی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از عبدالرحمن یمانی (حسامی)
🍯شیرین ترین
✍حضرت آیة الله حاج سید محمد صادق حسینی طهرانی حفظه الله تعالی
⚪️ @jazbeh_eshgh
هدایت شده از مطالب ویژه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞اقامه نماز عید قربان در شمال غزه
🔺امام خامنهای🧡:
🤝مقاومت پولادین فلسطین، و مردم صبور و مظلوم غزه که شکوه و صبر و مقاومتشان، جهان رابه تحسین و تکریم واداشته است.
💓 #استاد_طاهرزاده:
🖌در موضوع غزه، باید به اوج ایمانی فکر کرد که بتواند با چنین رذالت عظیمی مقابله کند.
آیا نباید در رخدادی که در غزه در حال شکلگیری است متوجه حکمتی شد که حضرت ربّ العالمین بنا دارد چهره نژادپرستِ غرب را بنمایاند؟ و در این رابطه بخواهد تاریخ دیگری را به ظهور آورد؟ امری که حتی مردم غزه متوجه آن شدهاند که چه رسالتی به عهده آنها گذاشته شده که در مقابل اینهمه مصیبت و سختی، خود را نمیبازند.
🔹هر چند ارتش رژیم صهیونیستی در نهمین ماه پیاپی همچنان به تجاوزات وحشیانه خود علیه مردم مظلوم نوار غزه و کشتار آنها ادامه میدهد، اما مناسبتهای مهمی همچون عید قربان از یاد فلسطینیان در اوج غم و مصایب بیپایانشان نمیرود، تا نشان دهند همچنان مقاوم و صبور و با انگیزه برای رسیدن به پیروزی نهایی بر متجاوزان صهیونیست هستند.
🌷عید سعید قربان مبارک باد
┄┅❅📀🖥📀❅┅┅
-------------------------<><>
🌼-|@matalebevijeh
-------------------------<><>
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
جناب آقای پزشکیان !
ظریف نماد حکمرانی دوگانه است. نماد تقابل دیپلماسی با میدان. تقابل دیپلماسی با رهبری. تقابل دیپلماسی با کلیت نظام. ظریف نماد این توهم بسیار خطرناک است که وزیر خارجه و دولت طراح سیاست خارجی هستند. توهمی که هیچ دولتمرد غربی ندارد و تنها از دهان پوپولیستهایی مثل ترامپ بیرون میآید. چرا که همه میدانند سیاست خارجی را یک نظام سیاسی در کلیتش تعیین میکند و وزیر خارجه تنها مجری آن سیاستهاست.
ظریف ایدئولوژیکترین و غیرپراگماتیستترین وزیر خارجه تاریخ ایران است که به همراه حسن روحانی با نفهمیدن به موقع چرخش نظم جهانی و اصرار بر برجام متعلق به عصر قدیم ضرری هزار میلیارد دلاری بر اقتصاد ایران تحمیل کرد. مهمترین نقطه قوت شما جلوگیری از شکلگیری دوقطبی بین نظام و دولت و احترام به تفکیک بین قواست. نقطه قوتی که اجازه میدهد کلمه «اصلاحات» برای نخستین بار از سال هفتاد و شش معنای «افزایش تنش درون سیستمی» ندهد.
اگر شایعه آوردن ظریف به عنوان مشاور سیاست خارجی شما درست باشد باید گفت این مهمترین نقطه قوت شما از دست خواهد رفت و نظام سیاسی در کلیتش مجبور به تقابل خواهد شد و شما هم مجبور به بازترمان همان نسخه حکمرانی دوگانه خاتمی و میرحسین و روحانی خواهید شد. ایران توان چنین تنشی را ندارد. لطفا #برای_ایران از آوردن ظریف خودداری کنید.
هدایت شده از سیاستِ فطرت( مجتبی زارعی )
🔴 ستاد انتخابات اتاقِ جنگ نیست؛ اتاق تولید محبّت و حداکثر سازی های سیاسی _ اجتماعیِ درون گفتمانی است !
✔️""رقابت ما با دیگر کاندیدها کاملا اعتقادی است و با هیچکس در این مورد شوخی و مماشات نداریم !!و هیچ قصد عقب نشینی از انتخابات نداریم!! انصرافی در کار نخواهد بود !!!""
جملات شبه جنگیِ بالا گویا متعلق به ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداهای متواضع ، با صفا، انقلابی و با تقواست و ربطی به خود کاندیدای انقلابی ندارد چون بطور گسترده منتشر و سبب سوء استفاده هایی شده بنده را که طرفدار اجماع کاندیداهای جبهه انقلاب هستم وحشت زده کرده است ؛ به این دوست عزیز می گویم ؛ ستاد انتخابات اتاق جنگ نیست اتاق کار بستِ محبت برای حداکثر سازی وحدت گفتمانی و نیز گسترش جبهه ی انقلاب به حوزه های سبد آرای دیگران است ؛ اکسیر محبت، به وحدت منجر شده و تشکیل دولت حداکثری در جبهه انقلاب با غایت آبادانی ایران را در پی خواهد داشت آیا نمی دانیم که تولید تفرقه و تشتت در این جبهه بی شک منجر به شکست می شود؟!
✔️ همه باید صدای مطالبه ی مردمان نگران را برای وحدت در جبهه انقلاب بشنویم و به این مطالبه احترام بگذاریم
✅️ دکتر مجتبی زارعی ؛ نماینده مردم شریف تهران ری اسلامشهر شمیرانات و پردیس در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/Dr_Zareii_Siasatefetrat ایتا ✔️
🔹️آدرس صفحه رسمی توئیتر:
http://mobile.twitter.com/MojtabaZarei50
هدایت شده از محسن قنبریان
⚠️ تنزل سیاست ورزی به کارشناسی!
❓این مناظرات چه کمکی به انتخاب بهتر می کند؟!
سؤالات تخصصیِ اقتصادی، چه با پاسخ های کارشناسی دقیق و چه پاسخ های عوام فریب، چه عاید مردم می کند؟!
تا پاسخ ها نامربوط نشود، جذابیت نگاه کردن هم برای عموم ندارد! (ویرال های فردا را ببینید!)
❗️نمیدانم برای اینگونه سؤالات دانشگاهیِ اقتصاد چرا مثلا ۳پزشک باید تایید صلاحیت شوند اما اقتصادان هایی مثل دکتر حسن سبحانی (با رزومه ای مثل برخی حاضرین) هر دوره رد شوند؟!
❗️رئیس جمهور از حیث سیاسی و بَعد سیاستگذاری با اقتصاد و فرهنگ مواجه است نه صرفاً از حیث علمی و دانشگاهی.
لذا #اقتصاد_سیاسی و هرچه مانع تحقق نظریات درست در ساختارهای موجود است باید تخصص او باشد نه ارائه نظر علمی مثلا درباره نسبت نقدینگی و تورم یا...!
از این تخصص با نگاه دقیق به میدان و آرمان باید #ایده_مرکزی ای برای دولتش خلق کند و از لوازم سیاسی و اقتصادی و فرهنگی آن دفاع کند.
اینها کجای آن سؤالات است؟!
سؤالات #سیاست_زدایی شده و آن هم نوعا برآمده از یک مکتب خاص اقتصادی، توانایی نامزدی در ریاست دولت با آن وظیفه را معلوم نمی کند!
❗️متاسفانه به خاطر برخی تجربیات بد، به اسم اخلاق از مواجهه دادن های اصولی نامزدها به هم هراس داریم؛ لذا کار را مهندسی شده می خواهیم که بین کارشناس اقتصادی و برنامه ساز تلویزیونی در می آید!
اگر هر نامزد ایده مرکزی سیاسی خود را وسط می گذاشت و دیگران از لوازم اقتصادی و سیاسی و فرهنگی اش چالش می کردند، بهتر توان ها و تمایزها معلوم می شد.
تنزل از ایده های مرکزی سیاسی، به بسته های سیاستی، مکتبی تر ها را هم بین حرفهای تکنیکال و شعار دفن می کند!
فرصت نامربوط گویی را هم به بی برنامه ها می دهد تا با تعرض به امر سیاسی توجه جلب کنند بدون اینکه ایده جامعی داشته و از لوازمش دفاع کنند!
#انتخابات
#مناظرات
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۳/۳/۲۹
☑️ @m_ghanbarian