⚠️ تلاش غرب گرایان برای ایجاد ادراک غلط در دولت جدید درباره FATF
🔻 اخیرا جریان غربگرا تلاش میکند با ادراک سازی غلط، دولت رئیسی را به سمت احیای برجام و اجرای کامل برنامه اقدام FATF سوق بدهد؛ در صورتی که نه تنها اجرای برنامه اقدام #FATF مسئله تجارت خارجی ایران را حل نمیکند بلکه سبب بدتر شدن آن میشود.
📎 فارس اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🏦 بانکهای خصوصی طرف ما نیستند!!
🏷 #اختصاصی_جنبش
📸 yun.ir/u7vt29
✡ زمانی «براون مایور روتچیلد» ابربانکدار خصوصی یهودی در عصر خود گفته بود: «اختیار کنترل پول یک کشور را به من بدهید، دیگر مهم نیست که قانونگذاران آن چه کسانی هستند!!»
🔺 امروز واقعیت چنان آشکار شده که خودِ قانونگذاران و نمایندگان مجلس در یک کشور حتی با حکومت اسلامی از جنس شیعی که به صورت مطلق با ربا مخالفاند نیز متوجه این موضوع شدهاند که وقتی بانکداران را رها کنیم دارای قدرتی میشوند که میتوانند فرای مصوبات پارلمان عمل کنند.
❇️ اخیرا آقای بحرینی نماینده مشهد در نطق خود پشت تریبون مجلس خطاب به آیتالله رئیسی گفت: «بانکها در ایران ریشه تورماند. برای آقای روحانی نامه نوشته بودم و گفتم آقای رئیس جمهور مراقب باشید بانکها زمینتان نزنند. امروز بعد از هشت متاسفم که بگویم دولت آقای روحانی را بانکها زمین زدند.
الان میگویم آقای رئیسی مراقب باشید بانکها زمینتان نزنند. بانکهای خصوصی در حال خشکاندن ریشه اقتصاد کشور هستند!»
💢 پر واضح است که جنگ ارزی علیه ریال ایران یک ستون پنجم قدرتمند دارد که در سیستم جای خوش کرده و ضعف آفرینی میکند.
در تئوریهای امنیت، گفته میشود که تهدید خارجی متوجه ضعف درونی سیستم است؛ اگر نتوان آسیب ناشی از ضعف را با تهدیدب که متوجه آن است متوازن کرد، امنیت خدشهدار شده است.
امروز در حالی روز «بانکداری اسلامی» در تقویم را پشت سر گذاشتیم که بر همگان دیگر روشن و مبرهن است که ترکیب «بانکداری اسلامی»، به اصطلاح فقهی «جمع نقیضین» است؛ بدین معنا که وجود یکی، نفی دیگری است. هیچ بانکی اسلامی نمیشود و هیچ اسلامی بانکی نخواهد شد.
🔘 دیگر برای بسیاری مسئلهی بانک یک معضل تئوریک که با اسلام در تضاد میباشد نیست چرا که تضادهای آن آشکار شده. امروز مسئلهی اصلی بانکها نقشی است که در جنگ ارزی علیه مردم و نظام ایفا میکنند.
این ستون پنجم یعنی بانکها و به خصوص «بانکهای خصوصی» در حال انجام یک جنگ داخلی ارزی میباشد؛ با قدرت خلق نقدینگیای که حتی به بانک مرکزی هم پاسخگو نیستند.
🔎 بررسیها اطلاعاتی و تحلیلی در مورد جذب سپرده و اعطای تسهیلات این بانکها نشان میدهد که امروزه آنها فراتر از نهادی شدهاند که برای کمک به تولید به وجود آمد. بانکهای خصوصی با افرادی که در هیئت مدیرهی آنها عضو هستند به مافیایی تبدیل شدند که نه تنها در بازار پول به صورت قدرتمند مداخله میکنند بلکه انحصار تولید و گردش نقدینگی را پیدا کرده و در کنار خود شرکتهای بیمهای، کارگزاریهای بورسی، صرافیها، شرکت خدمات الکترونیک بانکی، شرکتها خدمات جانبی بانکی از قبیل دستگاههای کارت خوان و ایتیام و ... را نیز ایجاد کردند که آنها را به یک امپراطوری یا منطقهی خودگردان اقتصادی در سطح کشور تبدیل کرده و هر کاری بخواهند انجام میدهند و مردم و حکومت باید با تبعات اقدامات آنها دست و پنجه نرم کنند.
🕍 حتی اگر قبول کنیم که این افراد و ساختارها از نفوذ یهود در امان ماندند(که بسیار بعید است) اما میتوانیم ادعا کنیم که استایل مدیریت یهودی در کنترل پول و ایجاد مافیا را به غایت پذیرفتهاند. به هیچ وجه نباید گمان غلط ببریم که در زمان خطر طرف مردم و انقلاب خواهند ایستاد!! تمام تلاششان این است که در نبردی ترکیبی علیه جمهوری اسلامی نقش خود را برای سرنگونی حکومت و الحاق هرچه زودتر به سیستم جهانی سرمایهداری ایفا خواهند کرد.
✅ دولت سید ابراهیم رئیسی اگر میخواهد یک دولت پیروز باشد و در پایان دورهی کاری خود مردم و نظام را یک گام به جایگاه واقعیای که لیاقت آنان است نزدیک کرده باشد باید جریان بانکواره را عقب بزند و یک بسیج عمومی علیه بانک و بانکداری به راه بیاندازد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
💢 کشاورزی شهری؛ تجربه موفق کوبا برای مقابله با تحریمها
▫️با سقوط اتحاد جماهیر شوروی در سال 1989 میلادی و ادامه تحریمهای اقتصادی کوبا توسط ایالات متحده آمریکا، این کشور با کمبود شدید نفت، کود شیمیایی و آفتکشها روبهرو شد. کوبا تا پیش از این، در برابر صادرات شکر، نفت وارد میکرد و به همین دلیل تا 30 درصد زمینهای مزروعی خود را به این هدف اختصاص داده بود ولی این شیوه داد و ستد، همراه با سقوط اتحاد شوروی بههم خورد. یکی از راهحلهایی که این کشور در برابر تهدیدها برگزید این بود که به شهروندان اجازه داده شود از زمینهای خالی درون شهر و پیرامون آن، بدون پرداخت مالیات برای کشاورزی استفاده کنند. بنابراین راهحل خلاقانهای که در کوبا مطرح شد، در ابتدا توسط مردم و سپس به صورت مدیریتشده توسط دولت هدایت شد. در نتیجه یک سیستم تولید غذا آغاز به کار کرد و این سیستم تا سال 1994، 67% نیاز غذایی مردم را تأمین کرد. در حال حاضر زمینهای کشاورزی 12 درصد قلمروی هاوانا را میپوشانند و سبزیجات و گیاهان دارویی مورد نیاز شهروندان را فراهم میکنند. از آن سو، کاهش واردات کود شیمیایی به این معنا بود که بیشتر مواد غذایی با استفاده از روشهای ارگانیک، از جمله استفاده از کود حیوانی و کمپوست، کشت داده میشدند. بحران اقتصادی در کوبا در عمل، استفاده اجباری از معیارهای پایداری و کشاورزی طبیعی را به همراه داشت.
▫️در کوبا ارتباط قوی بین توسعه کشاورزی، منظر شهری، شهرداری های محلی و مشارکت مردمی وجود دارد. به این ترتیب توصیف منظر کشاورزی در کشور کوبا را می توان در یک جمله خلاصه کرد: تولید در جامعه، از طریق جامعه، برای جامعه؛ یعنی ارتباط نزدیک تولید کننده و مصرف کننده، برای دسترسی به مواد غذایی سالم، تازه و متنوع که از طریق فضای سبز شهر صورت می پذیرد.
▫️اگرچه شهر هاوانا دارای بافت صنعتی است اما با حمایت وزارت کشاورزی، کشاورزی در آن رونق گرفت. شهروندان به صورت گروهی از خانوادهها، همسایهها و یا دانشآموزان، کارکنان ادارات و کارگران کارخانهها به مشارکت در کشاورزی میپرداختند. در نتیجه، طرح جامع شهری هاوانا، کشاورزی شهری را به عنوان جزیی از عملکرد شهر پذیرفت؛ هرچند این فضاها به ندرت به مرکز متراکم شهر راه یافتند. در مرکز شهر به علت کوچکتر بودن قطعات زمین و تراکم بالا، زراعت در مقیاس کوچک صورت گرفته و با نزدیک شدن به مرزهای شهری، ابعاد زمینهای کشاورزی افزایش مییابد. در نهایت، محصولات تازه با کمترین قیمت به فروش رسیده و مصرف روزانه مهدکودکها، بیمارستانها و مدارس را نیز فراهم می کنند. در باغهای عمومی شهر، بازارها با رونق تجاری خوبی به فروش سبزیجات و انواع محصولات میپردازند.
▫️نکته قابل توجه آن که تغییر الگوی کشت در طول زمان موجب پویایی منظر شهری شده و تغییرات فصل ها را پررنگتر به نمایش می گذارد. امنیت، مسئله مهم دیگری برای کشاورزی است و حصار در شکل های مختلف در طراف مزارع دید می شود. اگرچه این حصارها مانعی فیزیکی در طول مرزها هستند، اما مانعی برای دید شهروندان در حال گذر نمیباشند. از سویی دیگر، در اطراف مزارع، همواره فضایی مناسب برای گفتگو و گذران اوقات فراغت ایجاد شده است و به بیانی دیگر،منظر کشاورزی در هاوانا، فضاهای شهری را سرزنده و شاداب کرده و مردم با مشارکت خود، شهر را شکل می دهند.
🏙 معماری هجری
@memarihejri_ir
🔻 معرفی غارتگران بیتالمال در نهجالبلاغه
💠 وجود مبارک حضرت امیر فرمود «اینها كه بر اموال مسلّط شدند، اینها مثل گوسفند به بیت_المال حمله نكردند.» می دانید که این گوسفند و گاو وقتی وارد مزرعه میشود این علف را میخورد. تمام شد و رفت. این علف بعد از دو روز باز رشد می كند؛ اما این شتر چون گرسنه است آنچه را كه در بیابان است از ریشه می كَنَد؛ لذا جایی كه شتر تغذیه كرد مدت ها علف روییده نمیشود، چون ریشهای نمیماند!
🔸 تعبیری كه وجود مبارک حضرت امیر دارد كه اینها با بیتالمال چه كار كردند، فرمودند: «یخْضَمُونَ مَالَ اللَّهِ خِضْمَةَ الْإِبِلِ»، نه «خضمة البقر»، نه «خضمة الشاة»، گوسفند و گاو این روی علف را قطع میكنند ولی ریشه هست، بعداً روییده میشود.
🔹 چیزی مثل اختلاس وقتی كه چند هزار شد اینطور میشود: «یخْضَمُونَ مَالَ اللَّهِ خِضْمَةَ الْإِبِلِ نِبْتَةَ الرَّبِیعِ»؛ بهار كه شد این شتر وقتی وارد آن منطقه بیابان میشود كه چهارتا علف روییده، این را با آن دهن پهنی كه دارد از ریشه میكَند، این میشود اختلاس چند هزار میلیاردی، این میشود نجومی! آن وقت مالی در مملكت نمیماند كه شما بخواهید اشتغال و تولید ایجاد كنید و باید بروید بانک وام بگیرید كه اوّل بدبختی است!
🔻 این جمله -یمْحَقُ- كه فعل مضارع است و مفید استمرار است، در این آیه هست که: «یمْحَقُ اللَّهُ الرِّبا»؛ بانکهای ربوی قدرت تولید ندارند، قدرت اشتغال ندارند! این حرف ها در حوزه، درس خواندنی است؛ با مطالعه كه حلّ نمیشود. با درس هم حلّ نمیشود، چون با بنای عقلا و فهم عرف و لغت، نهجالبلاغه حلّشدنی نیست! این، استاد غنی قوی می.خواهد تا كلمات را برای ما معنا كند و ما بفهمیم حضرت امیر چه میخواهد بگوید.
📎 برگرفته از سخنان آیتاللهالعظمی جوادی آملی، 1396/2/7
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 ظاهرا آمریکا برای آزاد کردن بخشی از پولهای ایران مجوزی را به کره و شرکتهای کره جنوبی داده است که بر اساس آن این شرکتها میتوانند بدهی ایران را تنها از طریق واردات کالا به ایران پرداخت کنند.
▪️در این مجوز همچنین قید شده است که شرکتهای جدید امکان صادرات محصولات خود به ایران را ندارند، بلکه همان شرکتهای پیشین الجی و سامسونگ میبایست، اقدام به صادرات محصولات خود به ایران کنند؛ آمریکا برای این مجوز نیز ضربالعجل 90 روزه تعیین کرده است.
▫️شرکتهایی که در بدترین شرایط ممکن بدون در نظر گرفتن نیاز بازار ایران به یکباره از کشورمان خارج شدند و در پازل آمریکا بازی کردند، حالا با طراحی آمریکایی و لابی داخلی مافیای لوازم خانگی دوباره میخواهند واردات را از سر بگیرند، تا به تولید داخل که تازه سرپا شده است، لطمه بزنند.
📎 نود اقتصادی
#اقتصاد_مقاومتی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟦 در ایران یک ابرطبقهی میلیاردر متولد شده
دنگ شیائوپینگ رهبر سابق و رویزیونیست چین میگفت «هدف، رفاه همگانی است حتی اگر افراد یا مناطق خاصی زودتر ثروتمند شوند». اما بعدها که خطوط قرمز انقلاب کمونیستی در تعامل با غرب با محوریت آمریکا نادیده گرفته شد و #سیاست_درهای_باز پیادهسازی شد، او گفت: «پس از گذشت بیش از 40 سال از باز کردن اقتصاد، ثروتمندان ثروتمندتر میشوند و بقیه که با اختلاف زیاد جا میمانند احساس ناامیدی و ناتوانی میکنند».
دولت حسن روحانی ابتدا در چهارسال گذشته سعی کرد سیاست درهای باز را اجرایی کند که موفق نشد. سپس با بدترین مدیریتی که میتوانست در شرایط جنگ اقتصادی اعمال شود کشور را تا نقاط خطرناکی پیش برد.
او با پخش رانتهای نجومی با دلار 4200 و در شرایطی که امکان پیادهسازی سیاست درهای باز از دست رفت، 250 هزار نفر را به ابر میلیارد تبدیل کرد و یک ابرطبقهی ثروتمند به وجود آورد؛ یعنی فاجعهای که شیائوپینک بعد از چهل سال در حوزهی ضریب جینی بر سر چین آورد، روحانی تنها طی چهار سال با حداکثر خسارت اجتماعی در بستر یک اقتصاد بسته به بار آورد.
➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔺 جنگ ارزی چیست و چه ابعادی دارد!؟
🔺 در این جنگ، پولها چطور بر پیکرهی اقتصاد تاثیر میگذارند!؟
🔺 استراتژیهای دشمن در جنگ ارزی چیست!؟
🔺 جنگ ارزی چه نسبتی با جنگ اقتصادی دارد!؟
🔺 علم مبارزه در جنگ پولها از چه قواعدی تبعیت میکند!؟
🔺 تاریخ اقتصاد در جنگ ارزی چگونه میتواند راهنمای ما باشد!؟
☑️ برای یافتن پاسخ بدین سوالات و دهها سوال دیگر با افزایش سواد مالی استراتژیک، به کانال «جنبش مقاومت در جنگ ارزی» بپیوندید.
همچنین میتوانید علاقهمندان بدین حوزه به عضویت در این کانال به آدرس ذیل فرابخوانید:
@currency_war
📎 علاوه بر عضویت در کانال میتوانید مقالات، اخبار، گزارشها و محتوای تصویری مربوط به این پدیدهی نوین را در سایت و سایر شبکههای جنبش به آدرس ذیل مشاهده نمایید:
1⃣ سایت
www.currency-war.ir
2⃣ یوتیوب
youtube.com/c/currency_war
3⃣ اینستاگرام
instagram.com/currency_war?utm_medium=copy_link
5⃣ ایتا
eitaa.com/currency_war
6⃣ آپارات
aparat.com/currency_war
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ طمع بشر مدرن، اسراف و استعمار
🔴 حاشیه آکرا پایتخت غنا بزرگترین گورستان لوازم الکترونیکی جهان را در خود جای داده است. جایی که آن را گهگاه «جهنم روی زمین» میخوانند.
▫️غنا سالانه دستکم 40 هزار تن زباله الکتریکی و الکترونیکی وارد میکند که بیشتر آن از اروپا میآید. این منطقه یکی از 10 مکانی است که روی زمین بیشترین آلودگی را دارند.
▪️کشورهای ثروتمند اروپایی و آمریکایی برای فرار از دست مضررات زبالههای الکترونیکی آنها را به کشورهای آفریقایی وارد میکنند. بسیاری از افرادی که در این زبالهدانها کار میکنند به انواع بیماری مبتلا میشوند.
#علم_اقتصاد_علم_بحران_زا
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 وزیر اقتصاد: نظام بانکی ما، ثروتمندان را بر فقرا ترجیح میدهد
📸 ydac.ir/5r4rw
🔰 احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در همایش بانکداری اسلامی، درباره موضوع خلق پول و پشتیبانی از تولید افزود: بانکهای کشور 97 درصد پول و نقدینگی را منتشر میکنند و تخصیص میدهند. گاهی بانکها به جای صرف این پولها در بخشهای مولد با انحراف پول از بخش واقعی، باعث تخریب اقتصاد میشوند.
🔸 خاندوزی درباره حکمرانی شرکتی و نظارت بر بانکها افزود: اگر منافع بانکها اقتضا نکند که وارد تولید شوند نهاد نظارتی باید در این خصوص اقدام کند. بانکها ممکن است در تخصیص اعتبارات بیشتر پول خود را صرف ساخت مجتمعهای فروشگاهی بزرگ و یا تأمین واحد مسکونی برای نهادهای سهامدار بانک و یا ایجاد حباب در بازار ثانویه صرف کنند و یا صرف نرخ بهرهروی سپردهها کنند که دارایی واقعی بهازای آن وجود ندارد و این کار باعث افزایش نقدینگی مخرب میشود. نظام حکمرانی باید بین مدیرانی که منابع خود را صرف تولید میکنند و مدیرانی که به این شکل خلق نقدینگی میکنند تمایز قائل باشد.
🔹 وی درباره مدل کسبوکار بانکها بیان کرد: بانکها بهجای تامین مالی و اعطای تسهیلات به تولید، بهتر است که تامین مالی زنجیره ارزش را از طریق خط اعتباری دنبال کنند که هم هزینه کمتری دارد و هم به هدف نزدیکتر است.
🔻 خاندوزی درباره محور تفکیک کارکردی در بانکها گفت: امروز همه بانکها کارکرد مشابهی در زمینه سرمایهگذاری دارند در حالی که باید با بازنگری در قانون بانکداری به سایر عملیات بانکی مانند کارکردهای تجاری و توسعهای توجه شود.
▫️وی به محور فراگیری یا شمول مالی اشاره کرد و افزود: نظام بانکی وثیقهمحور ثروتمندان را به فقرا ترجیح میدهد و منابع را از کسانی که بیشترین نیاز را دارند سلب میکند و نابرابریها را تعمیق میدهد.
▪️خاندوزی گفت: این موضوع به فراگیری یا شمول مالی نیاز دارد که در 70 کشور جهان سند ملی شمول مالی پیادهسازی و یا تدوین شده است. در وزارت اقتصاد، ما مقدمات سند ملی فراگیری مالی را تهیه کردیم که پیشنهاد آن به هیئت وزیران ارسال خواهد شد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از مسئولین دولت پیشین: «در بدترین وضعیت اقتصادی هستیم، هم رکود داریم و هم تورم و هم رشد نقدینگی که اصلا هم طبیعی هم نیست!»
🔸 هادی عباسی، مشاور وزیر اسبق راه و شهرسازی: به 11 نفر 90 هزار میلیارد تومان وام دادیم که پس نمیدهند، اگر میخواستیم همین عدد را وام 300 میلیون تومانی مسکن بدهیم، میشد با این وام 300 هزار واحد مسکونی ساخت و 600 هزار شغل ایجاد کرد.»
🔹 همزمانی رکود و تورن در اقتصاد مسئلهی نادر و کمیابیست و فقط با ناکارآمدی اتفاق نمیافتد، بلکه بحث #نفوذ_اقتصادی مطرح است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
✅ اخیرا کشتی ایرانی به آبهای سوریه رسیده است و بهزودی اثر فشار بنزینی غرب علیه لبنان که در راستای#جنگ_ارزی_لبنان بود، کم خواهد شد.
🔺 غربیها که تا چندی پیش، از خارج با عدم تامین سوخت لبنان و از داخل با کمک امثال «ریاض سلامه»، رییس بانک مرکزی این کشور، در حال فشار برای ایجاد اغتشاش و اعتراض مردمی بودند و تاحدی هم موفق شدند و لبنان را به بحران کشاندند، اکنون مواضع و تحرکاتشان نشان میدهد بهدنبال تامین بنزین و لابی با نیمهدولت لبنان هستند تا مشکل بنزین لبنان حل شود و از ایران بنزین نگیرد.
🔻 این نشان میدهد چگونه یک موضع تهدیدآمیز توسط سید حسن نصرالله که چندهفته پیش گفته بود «اگر مشکل بنزین حل نشود از ایران بنزین میخریم»، توانست ورق را برگرداند و این مشکل اقتصادی مردم لبنان را حل کند؛ چه ایران سوخت بفرستد و چه امریکا از ترس سود اقتصادی ایران، سوخت لبنان را تامین کند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔰 تقریبا در همه دولتها حضور داشته است اما با این حال، بیشتر از همه طلبکار و منتقد اوضاع است! تیکه کلام دائمیاش انتقاد از سیاستمدار است که درسآموزیاش صفر است.
🔻 اما درسآموزی خود وی ظاهرا از صفر نیز پایینتر است؛ یک تئوری بیشتر در آستین ندارد و آن تجویز شوکدرمانی است. پس از گذشت سالها حاضر به پذیرش عواقب و نتایج نظراتش نیز نیست. بهراستی مخاطب انتقادهای او کیست؟ شاید همه بجز خودش!
#علم_اقتصاد_علم_بحران_زا
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگاهی بر ۱۴۰سال نظام پولی جهان! قسمت دوم
🔺 چگونه دلار جهانی شد؟! روش منحصر بهفرد آمریکا در نجات اقتصادی و پرداخت میلیاردها دلار بدهی!
📎 مستندی جذاب از اعترافات اقتصاددانها
#هژمونی_دلار
#شکستن_اقایی_دلار
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war