🔴سفر موفق باقری چگونه ایران را از تله مذاکراتی تیم ظریف نجات داد؟
بخش اول: عقبنشینیهای ایران و تکرار اشتباهات مذاکرات گذشته
📸 ydac.ir/k7my5
🔰 فروردین ماه سال جاری بود که عباس عراقچی در نشستی با حضور اعضای باقیمانده توافق برجام به صورت مجازی شرکت کرد. خروجی این جلسه اما بیانیه عجیبی بود که حاکی از چند عقبنشینی جدید از سوی تیم مذاکرهکننده داشت.
🔹 رجانیوز همان زمان در گزارشی تحلیلی نسبت به مشکلاتی که چنین تصمیمی بر سر راه مذاکرات ایجاد میکند، اشاره کرده بود. پذیرش مذاکره برای رفع تحریمها به جای لغو یکباره آنها، سخن گفتن از ترتیبات اجرایی به معنای پذیرش طرح گام به گام و موافقت با حضور آمریکا در جریان مذاکرات، همگی بر خلاف سیاست قطعی نظام بود که متاسفانه با عقبنشینی تیم مذاکرهکننده به وقوع پیوست و کشور را در مسیر غیرلازمی به نام «جلسات گروههای کارشناسی» قرار داد.
🔸 با وجود تکذیب حضور آمریکا در مذاکرات از سوی مقامات وزارت خارجه از جمله ظریف و عراقچی، آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که در مذاکرات حضور دارد و صراحتا از طرح گام به گام خود برای لغو تحریمها سخن گفت. همچنین در این بیانیه صراحتا سخن از گفتگوی غیرمستقیم میان ایران و آمریکا بود که از سوی تیم ایرانی تکذیب میشد.
▪️موضع ایران که تا پیش از آن لغو یک جای #تحریم برجامی و تحریمهای دوره ترامپ بود، با پذیرش این روند دچار اختلال جدی شد. تایید این سازوکار مسالهدار از سوی تیم ظریف، منجر به دستهبندی تحریمهای آمریکا به سه گروه شد که ایالات متحده تنها برای برداشته شدن هر کدام از آنها اما و اگرهای مختلفی به میان آورد.
▫️با روی کار آمدن دولت سیزدهم و رصد فضای بینالمللی، طی روزهای گذشته علی باقری اعلام کرد که برای رایزنی درباره آغاز گفتگوهای هستهای، این هفته به بروکسل و مقر اتحادیه اروپا سفر خواهد کرد.
📎 ادامه دارد...
#برجام_خسارت_محض
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 سفر موفق باقری چگونه ایران را از تله مذاکراتی تیم ظریف نجات داد؟
بخش دوم و پایانی: توافق ایران و اتحادیه اروپا برای آغاز گفتگوها در بروکسل و عصبانیت «رابرت مالی»
📸 ydac.ir/hl8t1
🔰 رابرت مالی، مسئول میز ایران در وزارت خارجه آمریکا نتوانست خشم خود را از این موضوع -نادیدهگرفتهشدن امریکا در هماهنگیهای مذاکرات اروپا و ایران- پنهان کند.
🔺 او با ذکر اینکه «تهران میتواند با هر طرفی که بخواهد مشورت کند، اما این مشورتها نمیتواند جایگزین مذاکرات مستقیم با ایالات متحده شود» تصریح کرد که «اگر ایران سوالی درباره نحوه رفع تحریم و تعهد آمریکا دارد، باید پاسخ را از ما بشنود». او با تاکید به اینکه «ایران تمایل به گفتوگوی مستقیم با آمریکا ندارد»، گفت: «حداقل آنها باید این سوالات را در فرمت وین مطرح کنند. چون در گفتوگو با اتحادیه اروپا، پاسخ خود را دریافت نخواهند کرد.»
🔸 پس از این موضع تهدیدگونه آمریکا، سفر علی باقری به مقصد بروکسل انجام شد. این سفر بر خلاف خواسته آمریکا که آغاز مذاکرات را به حضور و اظهارنظر خود گره زده بود، دستاورد مشخصی برای آغاز دور جدید گفتگوها داشت. علی باقری در صفحه شخصی خود نوشت که «گفتوگوی جدی و سازندهای با انریکه مورا درباره عناصر ضروری مذاکرات موفق داشتم» و اعلام کرد «توافق کردیم پیش از پایان ماه نوامبر مذاکرات را آغاز کنیم. تاریخ دقیق هفته بعد اعلام خواهد شد».
🔹 همچنین حسین امیرعبداللهیان در تهران نیز صبح امروز در موضعی روشن اعلام کرد: ما نمیخواهیم از نقطه بنبست وین وارد مذاکرات شویم، ولی فرمتی که در مذاکرات وین شکل گرفته را قبول داریم و به زودی پس از ارزیابی از گفتوگوهای امروز آقای باقری با آقای مورا و مسئولان اتحادیه اروپا درباره اینکه در چه تاریخی وارد گفتوگو و مذاکره با ۱+۴ شویم، تصمیم میگیریم. ولی دیر نخواهد بود و بزودی این اتفاق خواهد افتاد و با ۱+۴ گفتوگوها را از سر میگیریم.
🔻 اعلام خبر آغاز مذاکرات هستهای از «بروکسل» به جای «وین»، طرح آمریکا برای حضور و نقشآفرینی در مذاکرات را با شکست جدی روبرو کرده است. ایالات متحده باید پیام روشن این اتفاق را درک و تحلیل کند: «از نظر جمهوری اسلامی، واشنگتن در حال حاضر عضو توافق نیست و صلاحیت تعیین تکلیف برای طرفها را ندارد.»
📎 فتن
#فرماندهان_جنگ_اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ بنزین بازار سیاه لیتری ۸ هزار تومان!
💢 وقتی در جامعهای منطق «بازار» حاکم شود نتیجه همین میشود که میبینید؛ فروش بنزین ۳ هزار تومنی به قیمت ۸ هزار تومان! مطمئن باشید اگر مشکل بنزین تا چند روز دیگر هم ادامه داشت حتما قیمتهای بالاتری به ازای هر لیتر بنزین را هم شاهد بودیم.
🔸 این رفتار کاملا «طبیعی» یک سیستم سرمایهداری است. در سیستم «بازار آزاد» بخش خصوصی میتواند بر اساس عرضه و تقاضا قیمت محصول خود را در مواقع بحرانی مانند حوادث طبیعی یا شیوع بیماری هر مقداری تعیین کند. یادتان هست در اوایل شیوع کرونا و کمبود ماسک قیمت ماسک تا ۱۰۰ هزار تومان هم بالا رفت؟
🔹 در سیستمی که همیشه سود بر هرچیزی ارجحیت دارد، روابط انسانی و اخلاقی قربانی سرمایهداری وحشی میشود. در دنیای نئولیبرالیسم دنبال اخلاق و فداکاری و همدلی نباشید.
📎 برهوت تیوی
🔻 پینوشت: این سیستم تعیین قیمت مبتنی بر عرضه و تقاضا را بهصورت شدیدتر میتوانید در فضاهایی مثل بورس و #رمزارز ببینید.
#حباب_بورس
#علم_اقتصاد_علم_بحران_زا
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔰 مساحت اموال تملیکی بانک صادرات ۱۹ میلیون مترمربع است و براساس اطلاعات منتشر شده از سوی این بانک، در پایان سال ۱۳۹۹ مجموع مساحت اموال تملیکی این بانک بیش از ۱۹ میلیون مترمربع بوده است.
🔸 کاربری این اموال تملیکی شامل کاربری مسکونی، دامداری، واحد صنعتی، مرغداری، اداری، تجاری، آموزشی، مزروعی و باغ و... است. لازم به ذکر است مساحت عرصه و عیان اموال ملکی این بانک نیز ۳ میلیون و ۳۳۷ هزار مترمربع است.
🔹 درواقع باید گفت بانکها بزرگترین فئودالها و زمینداران کشور و نتیجتا بزرگترین بانیان مسکنِ متری صدمیلیونی در ایران هستند و همینطور بزرگترین سوداگران حوزه بورس، سکه و ارز!
▪️بانکها نقش همان یانکی هلی بانکدار امریکایی را در ایران بازی میکنند.
📎 چشم انداز
#ربا
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔰 مقابله اسرائیل با نفوذ ایران از طریق خط لوله عربی
🔸 گاز و برقی که از طریق خط لوله عربی از مصر، اردن و سوریه امتداد و به لبنان پمپ میشود، عمدتاً اسرائیلی است. این موضوع در راستای توافقنامهای است که سالها پیش توسط دیپلمات ارشد آمریکایی «آموس هوخشتاین» تنظیم شد.
🔹 هوخشتاین خود حامی مذاکرات مرزی بین لبنان و اسرائیل بود. وی به بیروت اطلاع داد که خط لوله گاز عرب از تحریمهای قانون «سزار» که واشنگتن علیه سوریه اعمال کرده است، مستثنی میشود. این مقام آمریکایی همچنین پشت توافق اردن و اسرائیل در سال ۲۰۱۴ بود که به دنبال ترویج «محور اعتدال در خاورمیانه بین کشورهای عربی میانهرو و اسرائیل» است. هدف نهایی این قرارداد، احتمالا مقابله با نفوذ ایران در لبنان و سوریه که با ارسال سوخت به حل بحران لبنان پرداخت، است.
📎 الشرق الاوسط
🔻 پینوشت: در درجه اول، جبهه غربیعبریعربی قصد بحران سوخت لبنان را داشت که با اقدام ایران، موفق نشد و حالا علیه نیت اولیهاش فعالیت میکند؛ اما باید به هدف جدید آنها نیز اِشراف داشت تا راهی برای مقابله پیدا شود.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
⭕️ پرونده ی ویژه #راز_رمزارزها
#اختصاصی
◀️بخش اول
🔘تولید رمزارزها با تصویب هیئت وزیران اکنون در کشور شکل قانونی گرفته و استخراجکنندگان میتوانند با نرخ هزینه برق صادراتی به تولید بیتکوین و اتریوم و سایر رمزارزها بپردازند.
⁉️اما سؤال اینجاست که از دوسال پیش تاکنون علت تعلل در تصمیمگیری برای رمزارزها چه بوده است. چرا مدت مدیدی مسئله رمزارزها در شورای فقهی بانک مرکزی مفتوح بوده و در پیشنویس دوصفرِ بانک مرکزی درباره الزامات و ضوابط حوزه رمزارزها نیز تعریف دقیق و جامعی از آن مشاهده نمیشود.
⁉️اما سؤال مهمتر آن است که ارتباط مسائل نوظهور در عرصه جهانی با #افقهای ارائه شده توسط #امام_خامنهای چیست و دولت به عنوان مجری برنامههای پیشرفت در کشور باید آنها را چگونه بررسی و تحلیل کند؟
◾️برای سالیان متمادی انسان برای معاملات خود از طلا و نقره استفاده میکرد، اما پس از مدتی به علت حجیم بودن، سختی انتقال، امنیت پایین در حین انتقال بین شهرها و کشورها، صرافیها و بانکهای اولیه اقدام به صدور اعتبارنامههایی کردند که تصدیق میکرد دارنده این اعتبارنامهها نزد آن مجموعه به میزان مشخصی طلا و نقره ودیعه دارد. فرد میتوانست با ارائه این اعتبارنامه در دیگر شعبههای آن مجموعه در دیگر شهرها یا صرافیها و بازرگانیهای مورد پذیرش، بدون داشتن اصل پول اقدام به معامله کند.
▪️پس از مدتی این اعتبارنامهها رواج یافته و دولتها با منظمکردن و قانون بخشیدن به آن، این اعتبارنامهها را یکپارچه کرده و پولهای مختص به یک شهر یا یک ایالت پدید آمد و با گسترش صنعت بانکداری پولهای کاغذی ملی معرفی شدند.
▪️پس از جنگهای جهانی و تخریب گسترده کشورهای به اصطلاح توسعهیافته در این جنگها، ایالات متحده که از این خرابیها در امان مانده بود و در طول مدت جنگ کشورهای اروپایی مقدار هنگفتی از ذخایر ملی خود را برای صیانت و حافظت به آمریکا فرستاده بودند؛ در کنفرانسی که در سال 1944 در شهر برتون وودز در استان نیوهمپشایر در شمال ایالات متحده برقرار شد. 44 کشور پذیرفتند تا #دلار ایالات متحده را به عنوان پایه مبادلات خود قرار داده و به عنوان ارز واسط استفاده کنند. که اولین بند از اصول این توافقنامه بند ایدئولوژیکی مانند «التزام به تجارت بر اساس اندیشههای لیبرالیسم» بود و بدین شکل امپراطوری دلار بهطور رسمی بر جهان سایه انداخت.
▪️اما در دهه هفتاد میلادی و پس از بحرانهای مالی ایالات متحده به علت سیاستهای اقتصاد لیبرالی حاکم بر آن و تراز منفی بودجه ناشی از جنگ علیه کشور ویتنام، نیکسون رئیسجمهور وقت، با اعلام قطع رابطه دلار و طلا شوک بزرگی به ساختار اقتصاد دنیا وارد کرد. و این شوک آغازی بود برای ارزهای بدون پشتوانه در عصر حاضر. پس از ایالات متحده دیگر کشورها شروع به خلق ارزهای بدون پشتوانه کردند و این مسابقه دیوانهوار منجر به فرو رفتن جهان در بدهیهای بیسابقهای شد که در کمتر از نیمقرن پس از شروع، فجایع آن رخ نمایاندند. زیرا با قطع پشتوانه از ابزارهای مبادله «مانی» تبدیل به «کارنسی» شده و خلق پول موضوعیت یافته و نظام مالی به ربای کلان آلوده میشود. خواه حامل این کارنسی، کاغذ باشد یا صفرو یکهای #دیجیتال .
☑️اندیشه لیبرال دموکراسی که غایت تمدن غرب بوده و هست، در تلاش است تا نظر ایدئولوژیک خود را در تمام ارکان جامعه گسترش دهد، فریدمن، اقتصاددان معروف طرفدار بازار آزاد، عقیده داشت میبایست ارزی ایجاد شود که کنترل آن در اختیار کشور خاصی نبوده و او آن را #SDR مینامید. که پایه این پیشنهاد، تفکر ایدئولوژیک تمدن غرب یعنی همان لیبرالیسم غرب بود.
☑️ پدیده رمزارز را از یکسو پدیدهای اقتصادی تحلیل میکنند و از یکسو سایبری؛ اما در این میان آنچه بدان توجه نمیشود، شعار توزیعپذیری و عدم تسلط دولت بر آن است. این وجه از بلاکچین دقیقاً منطبق بر الگوی لیبرال دموکراسی است، که همواره شعار دولتزدایی و حاکمیت مردم را سر میدهد حال آنکه در دموکراسیها همواره این سؤال مطرح است که اگر مردم حکومتکننده هستند پس چه کسی حکومت شونده است.
➕ یا بنا به نظر جناب آقای زرشناس در کتاب درباره دموکراسی، چگونه رای مردم جاری بشود در حالی که هیچگاه در طول تاریخ مردم رأیی واحد نداشتهاند و رای اکثریت نیز بر سیاق نفسانیات سالاری و نظر طبقه متوسط بوده و نه فرزانگان جامعه.
ادامه دارد...
🔗 https://b2n.ir/61805
__________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📡 @reba_ir
🔴 تحریم ۶ فرد و نهاد ایرانی دیگر توسط آمریکا
▪️وزارت خارجه آمریکا در اطلاعیهای اعلام کرده است ۲ نهاد و ۴ فرد مرتبط با فعالیتهای ایران در حوزه پهپادها را تحت #تحریم قرار داده است.
▫️بر این اساس، شرکت «کیمیا پارت سیوان» و آقایان محمد ابراهیم زرگر و سعید آقاجانی به دلیل ارتباط با فعالیتهای پهپادی سپاه پاسداران مورد تحریم واقع شدهاند. همچنین شرکت مادو، یوسف ابوطالبی و عبدالله محرابی نیز در لیست تحریم قرار گرفتهاند.
🔻 همچنین این اقدام آمریکا یک هفته بعد از حملهی پهپادی به مقر نظامیان آمریکایی در «التنف» صورت گرفته است!
#برجام_خسارت_محض
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔴 بازخوانی اجرای قانون مادر تحریمها
🏷 #تقویم_جنبش
📸 goo.gl/NyoYX3
🔰 مقام #وزارت_خزانهداری_آمریکا قانون کاتسا را که در تابستان ۲۰۱۷ تصویب شده بود، در روز ۳۱ اکتبر اجرایی کرد. این تحریم به حدی گسترده و دارای پوشش چندگانه بود که کارشناسان آن را مادر همه تحریمها میخواندند و از آن با عنوان «بیسابقهترین طرح تحریمی علیه ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی» نام بردند.
▪️قانون کاتسا که نقض #برجام بود، به بهانه اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است اما مکانیزم تحریم را به صورت «سیاه چالهای» و به هم متصل تنظیم کردند و هر کسی که با سپاه کار میکند تحریم میشود.
▫️ادوارد رویس، سناتور آمریکاییای بود که لایحه #کاتسا را به کنگره آورد و پای آن ایستاد تا تصویب شود.
🔻 این قانون، سپاه حامی تروریسم شناخته شده و ذیل تحریم دستور اجرایی ۱۳۲۲۴ قرار میدهد. جدای ازینکه محور بسیاری از تحریمها بر مسئله #یوترن میچرخد، جالب است بدانید که رییسجمهور امریکا اختیار لغو تحریم تروریستی بانک مرکزی، شرکت ملی نفت و... را طبق این قانون ندارد که این موضوع باید حتما مورد توجه مذاکرهکنندگان دولت جدید باشد.
#برجام_خسارت_محض
#فرماندهان_جنگ_اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| فائق اوزتراک، سخنگوی حزب خلق جمهوریخواه ترکیه: «اردوغان وعده داده بود ترکیه را جز ۱۰ اقتصاد برتر دنیا کند، چه شد؟ نهتنها اینگونه نشد بلکه اکنون از ۲۰ اقتصاد برتر دنیا هم خارج شدهایم. طبق گزارشها ترکیه در سال ۲۰۲۱، اقتصاد بیست و یکم و در سال ۲۰۲۲ اقتصاد بیست و دوم جهان خواهد بود.»
🔸 تا همین چند سال پیش، اقتصاددانان مجلات لیبرال، برای جلوگیری از ورود تفکر اسلامی به اقتصاد، همیشه ترکیه را بهعنوان الگو -دولتی مسلمان و سکولار در اقتصاد- معرفی میکردند، تا اینکه کودتای ترکیه و حواشی بعد از آن رخ داد.
🔹 پس از آن اتفاق، چندوقتیست که بهطور محسوس، رسانههای رسمی و غیررسمی این تفکر، سعی دارند کشورهایی چون امارات را جایگزین ترکیه کنند که احتمالا تا چندسالی دیگر بازهم این الگوسازی از کشورهای مسلمانِ سکولار، شکست خواهد خورد.
#علم_اقتصاد_علم_بحران_زا
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊️جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
⭕️ پرونده ی ویژه #راز_رمزارزها (۲)
#اختصاصی
⬅️ بخش اول
◀️ بخش دوم
🔘گرچه در سالهای اخیر دموکراسی، غیرمستقیم از طریق #کنترل افکار عمومی در کشورهای مختلف اجرا شده است و همواره رسانههای جمعی با جهتدهی به افکار عمومی نتیجه دلخواه خود را برداشت کردهاند. که در اصطلاح علمی، #دیکتاتوری_نرم به آن اطلاق میشود.
➕زیرا تعریف لیبرالیسم در کلمه فرانسوی لسهفر laissez faire خلاصه میشود یعنی بگذار هرچه میخواهند بکنند. و این آزادی در عمل امکانپذیر نیست چون به آنارشیسم و هرج و مرج مطلق خواهد انجامید. پس با کنترل نفسانیاتِ جمعی از طریق رسانهها به آن حد زده میشود.
☑️و کریپتوکارنسیها مصداق این گزاره در فضای اقتصادی امروز دنیا هستند.
از سوی دیگر وزارت دفاع آمریکا برای گسترش تسلط و کنترل به منابع خود پروژهای با نام «آرپانت» را ایجاد کردند که اکنون با نام اینترنت در سراسر دنیا شناخته میشود. و از ابتدا تا کنون این شبکه تحت نظارت و کنترل مستقیم آژانس امنیت ملی ایالات متحده آمریکا (NSA) بوده است.
◾️این شبکه بر اساس قواعد آیکان، دارای هفت کلید مجزا بوده که در صورت استفاده از پنج کلید به طور همزمان امکان خاموش کردن اینترنت در سراسر جهان وجود دارد. صاحبان این کلیدها ایالات متحده، بریتانیا، بورکینافاسو، کشور ترینیداد و توباگو، جمهوری چک، کانادا و چین هستند. که عملا اختیار از بین بردن شبکه اینترنت در اختیار سازنده آن یعنی ایالات متحده باقی مانده است.
◾️رمزارزها یا ارزهای رمزنگاری شده در بستر اینترنت، به طور رسمی اولین بار توسط فردی بنام #ساتوشی_ناکاموتو که تاکنون هویت واقعی او آشکار نشده است معرفی شد.
▫️بر اساس شکل و پیچیدگی رمزارزها همه صاحبنظران معترفاند که این امکان وجود ندارد که تمامی قوانین و محاسبات پیچیده ساخت اولین رمزارز، توسط یک نفر و بدون حمایت مجموعهای از ریاضیدانان، کدنویسها و اسپانسرهای مالی انجام شده باشد. چرا که نمونههای مشابه دیگری نیز در سالهای قبل انجام شده بود که با شکست روبرو شد.
◾️با گسترش فضای سایبر، و سایبریزه شدن زندگی روزمره بشر، نظام اقتصادی نیز پله پله در این فضا حضورش پر رنگتر شد. پس از ایجاد سیستم پولهای دیجیتال و تبدیل شدن پول کاغذی به اعدادی بر روی صفحات نمایشگر، اکنون شاهد هستیم که نظام فایننس بهطور کامل در فضای سایبر ممزوج شده و رمزارزها پدیدار شدهاند.
⁉️حال باید دید در زمینی که غرب در تمامی حوزهها ترسیمکرده است و اصرار بر تعریف همه شقوق زندگی در آن دارد، میتوان الگویی مطمئن برای پیشبرد برنامههای توسعه کوتاه مدت چند ساله جمهوری اسلامی ایران تعریف کرد؟ در حالی که با توزیعپذیری ادعایی بلاکچین، قدرت کنترل پول یک کشور از دست دولت آن خارج شده و به قول مایر ا. روچیلد که میگوید: «به من اجازه دهید پول یک کشور را کنترل و توزیع کنم، دیگر اهمیت ندارد چه کسی قوانین آن کشور را وضع کند»؛ کنترل پول کشور از دست دولتهای محلی خارج شده. اما این توزیعپذیری تا کجا ادامه خواهد داشت؟
✅در محیط کریپتوکارنسیها کسی ادعا ندارد که این پدیده قوانین اقتصاد متعارف را تغییر داده یا دستش به تغییر فلسفه اقتصاد رسیده باشد. بلکه تنها #لباس_جدیدی بر تن نظام مالی جهانی است. و جالب اینجاست که فرایند تطور کریپتوکارنسیها دقیقاً همان مسیری است که پول در نظام کپیتالیستی خود در طی 700 سال طی کرد. اما به دلیل بستر پرسرعت سایبر، این تطور در کمتر از ده سال انجام شد.
▪️ابتدا این ارزها کاملا توزیع شده و استخراج آنها از معادن کاملا عادی جلوه میکرد اما هماکنون روز به روز استخراج سختتر و پیچیدهتر میشود، به نحوی که کارشناسان پیشبینی میکنند در سال آتی میلادی با جهشی 40 تا 60 درصدی، سختی تولید افزایش پیدا کند. و این به معنای حذف شدن فعالین خرد و ادغام شدن در فعالین کلان تا شکل گرفتن هلدینگهای بینالمللی است.
▪️از سوی دیگر بانکها و صرافیهای کریپتو به سرعت در حال رشد هستند و افزایش حجم لجرها و فهرست حسابداری کل، نگهداری آن توسط مردم عادی را امری دور از انتظار کرده و شرکتهای تخصصی پیرامون این حوزه را پدید آورده.
⚠️جالب است بدانید بانکهای کریپتو شروع به ارائه #سود در صورت نگهداری کریپتوها و ارائه وام بدون ضامن کردهاند. در ایالات متحده مالیات بر کریپتوها در حال شکلگیری بوده و بنا به اتفاقات رخداده در عرصه کریپتوها شاهد هستیم که دزدیهایی که از صرافیهای کریپتو انجام شده به سرعت ردیابی شده و اثبات شد که کریپتوها به سادگی قابل ردیابی دقیق هستند و پنهانکاری رمزارزها «توهمی» بیش نبوده است.
ادامه دارد...
🔗 https://b2n.ir/61805
______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📡 @reba_ir
🔴 تصمیمی که ناتمام ماند
🏷 #تقویم_جنبش
🔰 در نوامبر ۲۰۰۷ در جلسهی اصلی اوپک، رئیسجمهور ایران محمود احمدینژاد درخواست کرد تا یک ارز معتبر و قابلقبول -توسط کشورهای عضو اوپک-، بهعنوان جایگزینی برای نقش #دلار آمریکا و انجام تجارتهای نفتی انتخاب شده و مورد استفاده قرار بگیرد.
🔸 ماه بعد، ایران که امتیاز سومین یا چهارمین تولیدکنندهی نفت به او اختصاص یافته بود، اعلام کرد که همهی مبادلاتش را با ارزهایی غیر از دلار انجام میدهد.
🔻 این تصمیم به دلایل نامعلوم و مشکوکی تا امروز اجرا نشده است که پیگیری آن قطعا در این شرایط #جنگ_ارزی علیه ایران، مغتنم است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
⭕️ پرونده ی ویژه #راز_رمزارزها (۳)
#اختصاصی
⬅️ بخش اول
⬅️ بخش دوم
◀️ بخش سوم
🔘برای هر تصمیمساز در سطح حکومت بسیار واضح است که ایالات متحده برای ایجاد فضای کنترلی بر روی اقتصاد و بلعیدن اقتصاد دیگر کشورها، آن را در مولفه قدرت خود یعنی سایبر ادغام کرده تا پول کشورها به طور کامل در گروگان ایالات متحده باشد و هر وقت و هرجا که بخواهد بتواند آن را مدیریت کند.
☑️منویات امام خامنهای به عنوان امام جامعه همواره در راستای ادامهدار بودن انقلاب 57 در سایر ارکان جامعه بوده و هست و معتقدند که این انقلاب در شقوق جامعه میبایست به یک تمدن نوین ختم بشود.
➕ این جهتدهی در مورد پول نیز وجود داشته و شکل آن از منظر امام خامنهای در سال 1369 اینگونه است: «پول را در جامعه به شکل اسلامی مطرح کردن مسئله مهمی است و اگر بتوانیم این حقیقت را به معنای جامع کلمه به وجود بیاوریم فتح عظیمی در دنیا خواهد بود»
➕اما به علت عدم تحقق، همواره در طی سالهای آتی به دولتهای بعدی نیز این مطالبه را گوشزد کردند.
✅با توجه به ماهیت کریپتوکارنسیها که نوعی از ارز محسوب میشوند و نسبت فی مابین ارز و پول، باید این سؤال را مطرح کرد که تصمیمسازان جمهوری اسلامی ایران چرا همواره در موقعیت انفعالی قرار داشته و هرگاه پدیدهای نوظهور از سمت تمدن لیبرالی غرب آمده، تنها آن را از حیث چگونگی بررسی کرده و #چیستی و #چرایی آن را کتمان کردهاند، حال آنکه همواره امام جامعه به آنها موضوع برای تصمیمسازی مستقل و متفاوت داده است و امام خمینی از همان ابتدای انقلاب تاکید کرده بود که «پول نباید کار کند» و کار کردن پول یعنی رباخواری.
➕ اما واکنش منفعلانه نسبت به هجمههای ساختاری غرب و در نهایت پذیرفتن اکثریت آنها در بهترین حالت گردش به دور خود بوده و در حقیقت دور شدن از افقی است که امام جامعه برای ما ترسیم کرده است.
🔴امید است که تصمیمسازان و اندیشکدهها از یک سو و تصمیمگیران و دولتمردان جامعه از سوی دیگر همواره دور اندیشی و تبعیت از جهتهای کلی نظام را هستهی اندیشه و عمل خود قرار دهند. و با جهاد کبیر یعنی تبعیت نکردن از اندیشه کفار، تمدن نوین اسلام را رقم بزنند.
•پایان•
🔗 https://b2n.ir/61805
______
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📡 @reba_ir
💵 بازخوانی یکی از جنگهای پترودلار
🏷 #تقویم_جنبش
🔰 در دوم نوامبر سال ۲۰۰۰، دولت عراق شروع به فروش نفت خود به يورو کرده و متعاقباً ۱۰ ميليارد #دلار از درآمد نفت خود را به يورو تبديل نمود.
🔸️ در فاصلهی سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۳، با پيشنهاد جمهوري اسلامی ايران مبنی بر تغيير مبنايی در ذخاير ارزی خود و فروش نفت خام به ارزهای بينالمللی ديگر و حمايت كشورهايی نظير ونزوئلا، اندونزی، مالزی، ليبی و روسيه، ضربهی جبرانناپذيری بر #هژمونی_دلار و پيكرهی اقتصادی آمريكا وارد آمد.
🔹 اقدام صدام حسين مبنی بر فروش نفت به يورو موجب تقويت و تبديل يورو به ارز ذخيره جهان شد. از اين منظر، حملهی نظامی آمريکا به عراق در واقع تجلی رويارويی دلار و يورو و اقدامی براي حفظ هژمونی دلار بر اقتصاد جهان است.
#پترودلار
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔺 برای اشتغال اتاق جنگ داریم
🔰 حجتالله عبدالملکی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: مهمترین موانع ایجاد اشتغال در کشور، نظام اداری و بوروکراسی ناکارامد در کشور است، به گونهای که این مشکل به یکی از موانع بزرگ ایجاد اشتغال در کشور تبدیل شده است. تهیه بانک اطلاعاتی از افراد شاغل و بیکار براساس تعریف دقیق از بیکاری و اشتغال، تهیه آمار بیکاران و افراد فاقد شغل شایسته و شناخت تواناییها و مهارتهای علمی و عملی افراد بیکار و تعیین نوع اشتغال مناسب برای آنان از ضرورتهای اولیه ایجاد یک جنبش برای اشتغالزایی است.»
🔸 «همانطور که مقام معظم رهبری میفرمایند مجموعهای که برای اشتغال کار میکند، باید شبیه «اتاق کار زمان جنگ» باشد و شب و روز نشناسد و ما بر خودمان فرض میدانیم که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مأموریت اصلی خود را توسعه اشتغال بدانیم.»
#اقتصاد_مقاومتی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
📚معرفی کتاب «جنگ اقتصادی علیه کوبا»
🖋 مؤلف: سلیم لمرانی
📇 ناشر: Monthly Review Press
🗓 سال نشر: 2013 میلادی
🏷 #کتابخانه_جنبش
📸 b2n.ir/621334
📓 شناخت کامل کوبا امروزه بدون درک تحریمهای اقتصادی وضع شده علیه آن توسط ایالات متحده غیرممکن است. بیش از پنجاه سال است که این تحریمها توسط هر دولت مورد حمایت قرار گرفتهاند و گاهی اوقات از سوی رئیسجمهور و قوانین کنگره تشدید شدهاند.
📔 آن تحریمها بخش مهمی از مبارزات انتخاباتی دولت آمریکا برای تضعیف انقلاب کوبا هستند و بهطور آشکاری حقوق بینالملل را نقض میکنند. مهمتر از همه، تحریمها بهطور بیرحمانهای برای تأثیر زیانآور بر مردم کوبا طراحی شده است.
📕 در این گزارش مختصر، سلیم لمرانی همه چیزهایی را که شما باید درباره #تحریم اقتصادی امریکا علیه کوبا بدانید، توضیح میدهد؛ ریشههای آنها، قوانین آنها، چگونگی تخطی آنها از قوانین بینالمللی و نحوه تأثیر آنها بر زندگی کوباییها. او به بررسی اسناد رسمی دولت امریکا برای نشان دادن آنچه که بهطور غیر رسمی از دید پنهان است، میپردازد.
📗 این کتاب از آن جهت ارزشمند است که به بررسی مواجهه اقتصادی آمریکا علیه یک حکومت ایدئولوژیکِ انقلابی میپردازد؛ یعنی یک نمونه ناب تاریخی که میتوان درسهای زیادی از آن گرفت.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر کار: مدیران دارای فساد اقتصادی را برکنار کردیم
🔺 «وزارت ما در بین وزارتخانهها بیشترین عزل و نصبها را داشته است. بهزودی یک گزارشی درباره برخورد با فساد و معرفی افراد به قوهقضاییه در همه زیرمجموعهها از جمله شستا به مردم ارائه خواهیم داد.»
#فساد_اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| شرح یک خبر ناگهانی و شوک برانگیز؛ چرا آبان ۱۴۰۰ به آبان ۹۸ تبدیل نشد؟!
🔻 با گروه دارک ساید و بلایی که بر سر آمریکا آورد، آشنا شوید.
#بحران_اقتصادى
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war