🔴 آقای ظریف بالای سر این قبر فاتحه نخوانید!
🔸 با آبوتاب فراوان از لزوم پذیرش تعهدات FATF برای مبارزه با پولشویی می گویند اما هیچ توجهی به قانون داخلی مبارزه با پولشویی ندارند! اما انتشار آمارهای وحشتناک در خصوص میزان پولشویی در غرب توسط رسانه های داخلی آنها این واقعیت را به نمایش گذاشته که لیست سیاه FATF تنها براساس منافع پشت پرده گره خورده است.
🔸وال استریت ژورنال در مطلبی در 8آگوست امسال فاش کرد که یکی از مراکز پولشویی دنیا کانادا است! بیش از دو سوم بانک های این کشور قوانین مبارزه با پولشویی را رعایت نمی کنند و این کشور مرکز پولشویی در آمریکای شمالی است در حالیکه جزو FATF نیز هست.
🔸گاردین 35 روز بعد از این گزارش خبر از یک پولشویی کلان در قلب اروپا داد و یک بانک اروپایی را «بزرگترین رسوایی در اروپا» نام نهاد. با عنوان «پولشویی بانک دانسکه دانمارک بزرگترین رسوایی در اروپا با ۲۰۰ میلیارد یورویی پولشویی».
🔸اما رویترز در گزارشی نوشت بر اساس آمارها در طول ۱۰ سال بیش از ۱۲۷۰میلیارد دلار در قالب تراکنش های مالی در بانک های کشور استونی وارد و خارج شده است. جالب آنکه استونی حتی جزو 37 کشور عضو FATF هم نیست. آیا FATF با این بانک اروپایی و کشورهای آنها برخورد کرد؟
🔸جای تاسف است که با وجود خبرهای رسانه های مطرح دنیا در خصوص آمارهای سرسام آور پولشویی در کشورهای غربی و عدم برخورد FATF با آنها بازهم غرب گرایان و لیبرال های داخلی اصرار دارند تا با پیوستن به گروه اقدام مالی زنجیرهای خودتحریمی را به پای کشور بپیچند. این درحالی است که مکانیزم های داخلی موثر و دقیق تری در داخل میتواند وجود داشته باشد تا تخلفات را پیگیری کند و پای دشمنان کشور را به سریترین اطلاعات کشور باز نکند./ رجانیوز
🆔 @snn_ir
🔮 کاش قاطی این همه دستاورد برجامی مدیر هم گرفته بودیم ازشون، الان دیگه خیال حناچی راحت بود😕
✍ فیروزه کوهیانی
@tanzym_ir
✅ t.me/Drsalaam
✅ ble.im/Drsalaam
✅ eitaa.com/Drsalaam
✅ Gap.im/Drsalaam
✅ Sapp.ir/Drsalaam
🔴 چرا دولتها به بالا رفتن از طناب پوسیده لیبرالها اعتماد میکنند؟
میثم مهرپور کارشناس ارشد اقتصادی:
🔸این روزها که مسعود نیلی بعد از ۲۰۰۰ روز حضور در دولت و اعمال تمام سیاست ها و نظراتش در اقتصاد ایران سرانجام از دولت خارج شد و احتمالا به زودی در کسوت منتقد و پزشکی معالج برای حال بیمار اقتصاد ایران در همایش ها و سیمنارها با سخنانی جذاب و دولت فریب از خود رونمایی خواهد کرد.
🖊 به یاد سال های دولت دوم هاشمی رفسنجانی و شکست سیاست های تعدیل اقتصادی افتادم. آن سال ها که همراه با استقراض های خارجی دولت وقت و افزایش جهشی نرخ ارز بود، تورم به عدد 49 درصد رسید و اعتراضات کارگری به وضعیت اقتصادی موجود شکل گرفت، لیبرال های سازمان برنامه و تئوریسن های وطنی سیاست های تعدیل، مقصر این نابه سامانی ها را اجرای ضعیف سیاست های تعدیل از سوی مدیران اجرایی و مدیران اجرایی تئوری های ناکارآمد را دلیل اصلی این شکست می دانستند.
🔸با خروج علی طیب نیا از تیم اقتصادی دولت چربش زور لیبرال ها به نهادگرایان فزونی یافت تا آنجا که حلقه موسسه نیاوران و تفکرات اقتصادی این حلقه بیش از هر زمان دیگری در دولت جایگاه یافت. دلیل پرواز بی قاعده نرخ ارز را می توان در لابه لای مقالات و سخنرانی های نیاورانی ها در طول سال های گذشته جستجو کرد. مسعود نیلی دستیارویژه رییس جمهور در امور اقتصادی در مقاله ای صراحتا ثبات نرخ ارزرا به نفع تولیدکنندگان خارجی دانسته و می نویسد: "بهتر است دلار گران شود." چند روز بعد از آن دلار از کانال 4000 تومان به مرز 6000 تومان می رسد. این نرخ تا آنجا پیش رفت که کنترلش از دست دولت خارج شد.
🔸 این بار هم تاریخ تکرار شد دوگانه روغنی زنجانی- میرزاده و تغییر سیاست های تعدیل به تثبیت جای خود را به دوگانه نیلی- طیب نیا داد و باز هم لیبرال ها میدان را خالی کردند. اما سوال این است چرا دولت های ما به تاریخ اقتصادی علاقه ای ندارند؟ چرا دولت های ما همچنان به بالا رفتن از طناب پوسیده لیبرال ها اعتماد می کنند؟
🆔 @snn_ir
کانال خبری دا
. 🔹سئوالات بی پاسخ بعد از انتشار تحقیق و تفحص از مقامات دوتابعیتی ♻️ چند سئوال درباره تابعيت دوم حس
🔴 آقای ظریف جای نگرانی نیست آمریکا کار خود را بهتر از شما بلد است!
✍️ سید یاسر جبرائیلی:
🔸آقایان ظریف و زنگنه در دو نامه جداگانه به آقای روحانی خواستار تسریع در روند تصویب الحاق ایران به کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل و تصویب آن پیش از اجلاس آذرماه این کنوانسیون شدند. چرا که به گفته وزیر امور خارجه، ملحق نشدن ایران به این توافقنامه می تواند موجب باز شدن پرونده ای علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل شود.
🔸آقای ظریف نباید نگران باز شدن پرونده ای علیه ایران در شورای امنیت باشد به این دلیل که آمریکا هم از این موافقتنامه خارج شده و با دارا بودن حق وتو، اجازه نخواهد داد شورای امنیت به چنین موضوعی ورود کند!
🔸گفتنی است دولت سه سال است مفاد این موافقتنامه را از 26 آبان1394 بدون اینکه مراحل قانونی در مجلس و شورای نگهبان به دستگاه ها ابلاغ کرده و نسخه انگلیسی آن را به عنوان تعهدات ایران در پاریس به ثبت رسانده.
🔸چند ماه پیش زمانی که خاموشی های برق اتفاق افتاد وزارت نیرو و محیط زیست اعتراف کردند که مفاد این موافقتنامه را اجرا کردهاند. دستگاه های نظارتی باید به این موضوع ورود کنند که متاسفانه تاکنون هیچ مرجعی واکنشی نشان نداده است.
🔸 پیوستن به این موافقتنامه به معنای آغاز صنعت زدایی از ایران است. کشورهای اروپایی بعد از اینکه خودشان در دسته صنعتی ها قرار گرفتند منافعشان ایجاب میکند که جلوی صنعتی شدن دیگران را بگیرند. به قول فریدریش لیست، نفعشان در این است که این نردبانی که از آن به بالا رفتهاند را واژگون سازند.
🔸در این شرایط ایران باید موضع بگیرد و اعلام کند هر کشوری که جهان را آلوده کرده و باعث انتشار گازهای گلخانه ای در جهان شده، فعالیت خود را کاهش دهد.
🔸متاسفانه برخی جریانات عطش عجیبی برای ادغام کشور در نظم ظالمانه بین المللی دارند، از ابتدای انقلاب اسلامی ایران 45 مورد تعهدخارجی داده است که 32 مورد آن در دولتهای یازدهم و دوازدهم اتفاق افتاده است!
🆔 @snn_ir
کانال خبری دا
📹 زنگنه در روز امضای قرارداد با توتال: 10 روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری، از من پرسیدند قرارداد
📹 ببینید| رهبرانقلاب: من البتّه نمیخواهم بزرگنمایی کنم، نمیخواهم مبالغه کنم؛ ما از صفر شروع کردیم، راهی را که دیگران در طول ۱۰۰ سال، ۱۵۰ سال یا بیشتر رفتند، بنده مدّعی نیستم که ما در طول ۴۰ سال توانستیم برویم امّا مدّعیام که در طول این چهل سال مرتّباً جلو رفتیم، مرتّباً پیشرفت کردیم، مرتّباً قوی شدیم؛ حرکت چهلسالهی جمهوری اسلامی، این را بروشنی اثبات میکند.
👈 ما یک حرکت جدّیِ #استقلال_صنعتی و #استقلال_سیاسی را در کشورمان شاهدیم. اینکه عرض کردم « #صدها_گروه_جوان »، این یک واقعیّتی است.
👈 بنده بعضی را از نزدیک میشناسم، بعضی را از دور میشناسم؛ جوانهای جدّی، فعّال، خوشاستعداد، مبتکر، با همّتهای بلند مشغول کارند، مشغول تلاشند در زمینههای گوناگون؛ زمینههای فکری، زمینههای عملی، زمینههای علمی، زمینههای فنّاوری؛ نه به فکر #رئیس شدنند، نه به فکر #مدیر شدنند، نه به فکر #وزیر و #وکیل شدنند؛ دارند #کار_میکنند؛ امروز اینجوری است. این یک پدیدهی مبارکی است که امروز در کشور ما وجود دارد؛ و این ادامه پیدا خواهد کرد. ۹۷/۸/۱۲
🌷 #گزیده_دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir
🔻خروج بانکهای بزرگ از سیستم سوئیفت با ظهور ریپل
🔹سوسان آتی، یکی از مدیران ریپل گفته است که بانک ها با این شبکه پرداختی همکاری می کنند تا به وسیله آن سیستم پرداخت مختص خود را ایجاد نمایند و استفاده از سیستم سوئیفت را کنار بگذارند. این درحالیست که قدیمی بودن سوئیفت و سوء استفاده های سیاسی آمریکا از آن، ظهور سیستم های جایگزین را تسریع نموده است.
✅ @Rajanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️بوسیدن دست طلبه اهل سنت که به امام حسین(ع) ارادت قلبی داشت در همایش "حسین سرور آزادگان" توسط رحیم پور ازغدی...
@Fars_plus
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 با توافقنامه پاریس آشنا شوید
🔹ظریف و زنگنه در نامهای خطاب به رئیس جمهور ادعا کردند که در صورت نپذیرفتن این توافقنامه کشور دچار تبعات سنگین میشود!
🆔 @snn_ir
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حقایقی تلخ از زبان فریدون عباسی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی
@rudarru57
@Drsalaam
🚗 الزام داشتن صندلی کودک در خودرو و کلاه ایمنی در جاده ها برای همه راکبان
🔹در جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس مصوب شد تا داشتن صندلی کودک برای خودروهای سواری الزامی شود؛ چرا که بیشترین تلفات تصادفات رانندگی به دلیل نداشتن کمربند ایمنی و یا صندلی کودک است. همچنین در جادهها تمامی سرنشینهای موتور چه فرد راننده و چه ترک آن باید کلاه ایمنی داشته باشد.
🆔 @snn_ir