بایدن و نتانیاهو تلفنی دربارۀ ایران گفتوگو کردند
کاخ سفید اعلام کرد که رئیسجمهور آمریکا و نخستوزیر رژیم صهیونیستی در تماسی تلفنی دربارهٔ هماهنگیها برای تقابل با ایران به روشهای مختلف از جمله رزمایشهای نظامی مشترک گفتوگو کرده و شراکت واشنگتن-تلآویو را سنگبنای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی دانستند.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗 برای شادی ملت
🎥 پیام تقدیر رهبر انقلاب و لحظاتی از بازیهای زیبای تیم ملی #والیبال جوانان ایران که شب گذشته قهرمان جهان شدند
💻 Farsi.Khamenei.ir
💢دستگیری یک خارج نشین تحریک کننده مردم به اغتشاش
🔹🔸فرماندار سرپل ذهاب استان کرمانشاه:
♦️یکی از عوامل تحریک مردم و ایجاد تنش که در جریان اغتشاشات در خارج از کشور اقدام به دعوت به تجمعات و فراخوان های هنجارشکنانه کرده بود، حین ورود به کشور دستگیر شد.
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تنهایی سلیطههای دهن دریده
🔰 سلیطههای بد دهن و پرخاشگر دیگر مثل قبل نمیتوانند مظلومنمایی کنند و برخی از مردم را برای دفاع دور خودشان جمع کنند. بعد از ۹ ماه آزاد گذاشتن این جماعت و تبدیل کشفحجاب سر به برهنگی شکم و سینه و دیگر قسمتهای بدن، مردم به واقعیت این جریان پی بردهاند که دعوا سر موی سر نیست و هدف اصلی از خط کشف حجاب، از بین بردن عفت، حیا، غیرت و در یک کلام بنیاد خانواده است. آفرین به این مردم فهیم.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
.
♻️ روسیه، جزایر سه گانه و کاظم جلالی
🔹 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در روزهای گذشته اقدام روسیه در همراهی با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در صدور بیانیه مشترکی در مسکو که در آن یک پارگراف به موضوع جزایر سهگانه ایرانی و طرح امارات برای مذاکره دوجانبه در این خصوص با ارجاع موضوع به دیوان بینالمللی دادگستری، سر و صدای فراوانی در افکار عمومی و رسانههای داخلی برجای گذاشت که بازتابهای آن همچنان ادامه دارد.
ضمن قدردانی از این حساسیت و واکنش مردم فهیم و رسانههای داخلی، در این یادداشت میخواهیم این موضوع و رویکرد روسیه را از منظر دیگری مورد بررسی قرار دهیم.
کمتر کسی است که با نگاه دولت دوازدهم و شخص حسن روحانی و جواد ظریف به مقوله نگاه به شرق آشنا نباشد. در نقش داشتن کلیدی این دو در تنظیم و اجرای تعاملات بینالمللی و سیاست خارجی تردیدی نیست. اولی رییس جمهور و بالاترین مقام اجرایی کشور و رییس هیأت دولت و دومی وزیر امور خارجه و متولی دستگاه سیاست خارجی آنهم برای دو دوره کامل چهار ساله بودند.
روحانی و ظریف بارها در نشستها و مواضع مختلف نشان دادند که نه تنها رویکرد و تمایلشان فقط به غرب است بلکه به شدت به همکاری و توجه به شرق به ویژه دو کشور اصلی این منطقه یعنی چین و روسیه حساسیت و زاویه دارند. این مفهوم اخیرا و در سخنان جواد ظریف نیز مورد تایید قرار گرفت تا آنجا که وی پس از یک دوره سکوت دو ساله همراه با حسن روحانی، ضمن تاکید بر غیرقابل اعتماد بودن چین و روسیه، بیتوجهی خود و مجموعه دولت به آنها را ناشی از نقش مخرب این دو در تعقیب و تحقق منافع ملی و تامین امنیت کشور در عرصه منطقهای و بینالمللی دانست.
البته ظریف به سهم و مسئولیت خود در انتصاب و بکارگیری دیپلماتهای ناتوان، منفعل و ناکارآمد برای تحقق و تأمین منافع ملی و پیشبرد سیاست خارجی که متأسفانه در دولت جدید همچنان در برخی کشورها درحال ادامه است، اشاره نمیکند ولی ماجرا آنجا جالب میشود که چند روز قبل تعدادی از دیپلماتهای ارشد و سفیران سابق دستگاه سیاست خارجی همنوا با رویکرد ظریف، سیاست موفق دولت سیزدهم در تعامل با همسایگان و توجه به شرق به جای تمرکز صرف روی اروپا و آمریکا را به بهانه چالش اخیر با روسیه، موجب خسارت غیرقابل جبران به منافع کشور تلقی کردند و با زیر سوال بردن این سیاست جدید، به بهانه ضرورت سیاست خارجی متوازن، نگاه به اروپا با تمام خباثت های مرتکب شده در عرصههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی، اقتصادی و … را توصیه میکنند.
این مقدمه را از این جهت بیان کردم که ببینیم چگونه در چنین شرایطی یکی از بزرگترین و مهمترین سفارتخانههای جمهوری اسلامی ایران به کاظم جلالی نماینده مجلس شورای اسلامی پس از از یک استعفای ساختگی و بدون هیچ سابقه مدیریت دیپلماتیک و بین المللی به پیشنهاد ظریف و موافقت روحانی واگذار میشود.
عمده فعالیتهای جلالی در گروههای دوستی پارلمانی آنهم با کشورهای اروپایی بوده و صرفا در یک دوره از مجلس (هفتم) عضویت در گروه دوستی پارلمانی با روسیه را در کارنامه خود دارد. وی نه تنها با ماهیت کار دیپلماتیک به ویژه در سطح سفیری آن هم در کشور مهمی چون روسیه آشنا نیست بلکه با زبان روسی و انگلیسی کاملا ناآشنا است تا جاییکه در سفارت فعلی، تمام امور تعامل و تماس ها با مقامات روسی و سفیران مقیم روسیه از طریق مترجم صورت میپذیرد.
شاید تنها و مهمترین اثر و فعالیت خارجی کاظم جلالی را بتوان رساله دکترای وی با عنوان مطالعات تطبیقی اندیشههای هابز. لاک و روسو در خصوص تعارض اجتماعی دانست که صد البته هیچ ارتباطی با جایگاه سفیری ندارد.
البته جلالی تنها مورد منصوب ظریف در منطقه و در بین همسایگان نیست که همچنان با خیالی آسوده و مطمئن در حال انجام تکالیف محوله است بلکه انتصاب عباس موسوی دیپلمات جوان و بی تجربه به سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو و موارد دیگری از این دست میتواند در برنامهریزیهای حرفهای حسن روحانی و جواد ظریف در تضعیف نگاه به شرق با تاکید بر غیرقابل اعتماد بودن کشورهایی نظریه روسیه، چین، آذریابجان و … مورد توجه قرار گیرد.
برای مثال تحولات روابط ایران و باکو در کنار سیر تحولات روابط سیاسی ایران و روسیه را در سالهای تصدیگری منصوبان ظریف ملاحظه کنید که به مثابه یک پروژه در صدد تضعیف حداکثری اعتماد و یا تخریب آن است.
.
♻️ روسیه، جزایر سه گانه و کاظم جلالی
🔹 قسمت دوم
🔰 ... البته ظریف در تکمیل این چرخه و دیدگاه، اقدامات دیگری در مدیریت منطقه اوراسیا در ستاد وزارت خارجه کرده بود و انتصاب یک چهره امنیتی و غیر دیپلمات و با بینش تقریبا صفر کارشناسی که تا پیش از تصدی اداره کل اوراسیا و مشترک المنافع وزارت امورخارجه، مسئول حراست بود و به تبع آن بکارگیری افراد همسوی دیگر در این حوزه، نشان از راهبرد کلانتری از سوی دولت دوازدهم و غربگرایان داخلی داشت که در ماههای اخیر به ویژه ماههای پایانی مأموریت سفیران منصوب دولت قبل بروز و نمود یافته و نشان میدهد این افراد به خوبی از عهده مأموریتهای محوله به ویژه در بحبوحه تحرکات سیاسی و انتخاباتی حسن روحانی و علی لاریجانی برای نقش آفرینیهای بعدی برآمدهاند که البته و شوربختانه مورد توجه و واکاوی جدی دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجی قرار نگرفت و سبب شد تا اکثر دستاوردهای متنوع و قابل تحسین در حوزه سیاست خارجی نظیر الحاق به شانگهای و دیگر موفقیت های مهم در حوزه سیاست خارجی در محاق قرار گرفته و همراه با تقویت نظریات ظریف، فشار قابل توجهی به دولت سیزدهم وارد کند.
البته این نکته را نباید فراموش کنیم که انتظار ما از روسیه و یا هر کشور دیگری برای آنکه آنها منافع ملی ما را تامین کنند، انتظاری نابجا است و در این بین سفیران جمهوری اسلامی در ان کشور باید مورد بازخواست و استنطاق قرار گیرند که آیا این رفتارها در بررسی و گزارشهای قبلی آنان پیشبینی و درج شده بود یا نه؟ اگر هم مشکلی بود که در وهله نخست باید سفیران جمهوری اسلامی در کشور محل مأموریت خود برای رفع آن اقدامات مؤثری انجام داده و در صورت وجود هر نوع مشکل لاینحل، واقعیتها را برای رفع و رجوع به تهران منعکس میکردند نه آنکه مثل کاظم جلالی تمام تلاش و توجه خود را برای تبلیغات شخصی، عکس و فیلم یادگاری، پذیرایی از میهمانان و هیأتهای مختلف ایرانی البته به هزینه بیتالمال و نهایت تعقیب و تلاش برای تمدید مأموریت خود در روسیه صرف کنند و در عین حال ارزیابی دقیق و واقعی از روابط را یا کاملا فراموش کرده و یا بالعکس با گزارشهای غلط و جهتدار، موجبات انحراف و اشتباه تهران را فراهم سازند بی آنکه هیچ مسئولیتی متوجه آنان باشد.
اساسا کاظم جلالی در مدت قریب به چهار سال سفارت خود بجز توجه خاص! به فعالیتهای اقتصادی و تجاری با روسیه که آن هم در محل خود قابل بحث و بررسی است (چرا که اعداد، سهم ایران از قریب به ۳۰۰ میلیارد دلار واردات روسیه را حدود ۸۰۰ میلیون دلار نشان میدهد) چه اقدامی در جهت تقویت روابط راهبردی و غیرقابل خدشه به کشور و تحقق اهداف سیاست خارجی دولت آقای رییسی کرده و آیا ایشان از رویکرد واقعی روسیه نسبت به ایران آگاه بوده یا خیر که در بزنگاه شاهد چنین اتفاقاتی هزینهدار در روابط دو کشور باشیم؟
اتفاق اخیر بین ایران و روسیه و تأکید مجدد خبرگزاری روسیه در زیر سؤال بردن قرائت جلالی از دیدار خود با معاون وزارت خارجه بار دیگر نشان داد که ایشان نه تنها کارنامه قابل دفاعی در روسیه نداشته و ندارند بلکه شخص رییس جمهور و وزیر امورخارجه برای جلوگیری از زیانهای بالاتر و بیشتر در تحقق اهداف سیاست خارجی در منطقه، باید هرچه سریعتر دست به بازنگری در مجموعه مدیریت و بدنه صف و ستاد وزارت خارجه و پاکسازی بازماندگان ویژه ظریف خصوصا در حوزه اوراسیا و همسایگان بزنند.
🔹 این یادداشت را هم بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/9683
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
Rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گُمشدن تمام قراردادها در باشگاه استقلال!
رئیس سازمان خصوصیسازی:
⚽️ جواد نکونام از گُم شدن ۲ قرارداد خبر دارد؛ ما باشگاه استقلال را شخم زدیم، اصلا قرارداد آنجا پیدا نمیشود چون در دوره مدیریت قبل آنها را به خانهشان بردهاند.
⚽️ حجت کریمی و امیری چطور به یکباره رفتند؟! نرمافزار مالی باشگاه استقلال عوض شده؛ اصلا مالی باشگاه باید بیاید بگوید چه چیزی را تحویل گرفته است.
⚽️ قرارداد بازیکنان استقلال و پرسپولیس باید همراه آپشنها اعلام شود. به تاج نامه زدم تا قرارداد بازیکنان سایر تیمها هم اعلام شود.
#فوتبال
@TasnimNews
منکه با دیدن عکسش حال دلم خوب شد دیگه چه برسه به اونی که داره نماز میخونه❤️
💬 سلمان نامی
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام فرمود جام زهر!
چرا چیز دیگهای نگفت؟
ما که میدونیم کار کی بود...
📌 ۲۷ تیرماه، سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹رونمایی از ابزارهای تقلب کنکور روی آنتن زنده!
عینکهایی که سوالات رو اسکن میکنن و به شخص بیرون جلسه کنکور ارسال میکنن تا جواب رو با گوشی به فرد کنکوری برسونه!!
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 کسانی که میگن پلیس دخالت نکنه ببین این هم نتیجه ش!
@Fars_plus
🔶 سرلشکر باقری: جمعبندی استکبار جهانی، آمریکای جنایتکار، رژیم صهیونیستی و دیگر دشمنان جمهوری اسلامی این است که نبرد زمینی با جمهوری اسلامی جز شکست و آسیب، اثر و نتیجهای ندارد.
#ایران
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تاجیکستان بهدنبال واردات دارو از ایران
🔹وزیر بهداشت: داروهایی که به تاجیکستان صادر خواهد شد داروهایی است که در خصوص تامین آن در ایران کمبودی وجود نداشته باشد و بیشتر این داروها مکملها و داروهای تقویتی هستند.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر ارتباطات: در بین ۱۹۰ کشور در حوزۀ اینترنت همراه در رتبۀ ۶۵ جهان هستیم
🔹براساس اعلام سایت آمریکایی که اطلاعاتی را در مورد سرعت اینترنت ارائه میکند سرعت اینترنت همراه در ابتدای دولت ۱۸ مگابیت بر ثانیه بود ولی امروز به ۳۵ مگابیت بر ثانیه رسیده و از این لحاظ کشور ۶۵ از بین ۱۹۰ کشور هستیم.
@Farsna - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اردوغان خودروی کشورش را به بنسلمان هدیه داد
🔹در سفر رئیسجمهور ترکیه به عربستان چندین توافقنامه از جمله توافق همکاری میان وزارت دفاع سعودی و شرکت «بایکار» که تولیدکنندۀ پهپاد است امضا شد.
🔹اردوغان در این سفر دو خودروی برقی تولید کشورش را به بنسلمان هدیه داد.
🔸پیشتر رسانههای ترکیه گزارش داده بودند که سفر دورهای اردوغان به کشورهای عربی حاشیۀ خلیجفارس که از عربستان آغاز میشود احتمالا سرمایهگذاریهایی به ارزش بیش از ۵۰ میلیارد دلار برای ترکیه جلب خواهد کرد.
@Farsna - Link