شهردار سان فرانسیسکو: ترامپ تروریست است
🔹شهردار سانفرانسیسکو: ما یک رئیسجمهور تروریست داریم، ما دیکتاتوری داریم که کشور را میگرداند و نانسی پلوسی در خط مقدم مبارزه با او ایستاده است.
@TasnimNews
مجیدی: رفتم تا استراماچونی برگردد
سرمربی پیشین استقلال:
⚽️ رفتم تا دست باشگاه برای برگشتن استراماچونی باز باشد.
⚽️ اگر مدیریت فعلی باشگاه استقلال استراماچونی را بازنگرداند، به این تیم خیانت کرده است.
⚽️ پشت پرده مشغول تیم بستن و دلالی خودشان هستند.
#فوتبال
tn.ai/2342988
@TasnimNews
«علی دایی» در یک قدمی نیمکت تراکتور
⚽️مدیران باشگاه تراکتور تبریز که از مدتها پیش مذاکرات خود را با علی دایی برای قبول هدایت این تیم در فصل آینده آغاز کرده بودند، در نهایت با این مربی به توافق نهایی دست یافتند.
#فوتبال
tn.ai/2342966
@TasnimNews
دوربردترین سامانه پدافند هوايی ايرانی عملياتی شد
🔹فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال غرب در نشست خبری: سامانه موشکی برد بلند باور ۳۷۳ در مدار عملیاتی قرار گرفته است.
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وینس کوگلیانیز سردبیر دیلی کالر در گفت و گو با فاکس نیوز: بر اساس سناریوی انتخاباتی دموکراتها، در صورت شکست جو بایدن سه ایالت واشنگتن، اورگون و کالیفرنیا تهدید به #تجزیه خواهند کرد.
💬 سید یاسر جبرائیلی
@Fars_Plus
🔰 لوح | معلم افسر پیشرفت
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «در این لشکر عظیم فرهنگی آموزش و پرورش، افسرانی که عدّهها و مجموعهها را اداره میکنند همین معلّمینند. آموزش و پرورش وسیلهی پیشرفت کشور است. معلّمین عزیز ما در حقیقت افسران سپاه پیشرفت این کشور هستند.» ۱۳۹۹/۰۶/۱۱
💻 @khamenei_ir
🔰 لوح | آرمانشهر غربزدهها
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «ناامنی درونی شهرهای آمریکا در دنیا کمنظیر است؛ واقعاً در خیابان جوانی که بیرون میرود، خاطرجمع نیست که یک نفری، یک دیوانهای، او را به قتل نرساند. این همان آرمانشهری است که غربزدهها به عنوان آرمانشهر به آن نگاه میکردند.» ۱۳۹۹/۰۶/۰۲
💻 @khamenei_ir
♻️ توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره حذف قرآن از تصویر کتاب اول
آقای ملکی رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی درباره حذف تصویر قرآن از کتاب فارسی پایه اول دبستان میگوید: در این کتاب در سال گذشته در یک تصویری، قرآن را بالای یک کتابخانه و زیر یک تلویزیون قرار داده بودن که پس از اعتراض حوزه علمیه مبنی بر این که باید قرآن در جای بهتری قرار بگیرد، قرار شد که آن تصویر از کتاب فارسی اول ابتدایی حذف و گلدانی به جایش نقاشی شود. در همین کتاب، تصاویر متعدد از قرآن مجید، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و تصاویر مساجد مختلف وجود دارد. سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی, دشمنی آشکار و پنهانی با سند 2030 دارد.
توضیحات: در تصویر مذکور، تلویزیون روی قرآن قرار ندارد بلکه در قفسه جداگانهای است و شرعا و عرفا این کار توهین به قرآن شمرده نمیشود. علاوه بر این اگر هم تغییری در تصویر لازم بود، باید به جای قرآن، تلویزیون را از تصویر حذف میکردند یا جای دیگری قرار میدادند.
رهبر انقلاب چند روز قبل در ارتباط تصویری با وزیر و مسئولان وزارت آموزش و پرورش، درباره تلاش غرب برای نفوذ فرهنگی در کشورها از سند ۲۰۳۰ و نفوذ در آموزش و پرورش هشدار دادند و تاکید کردند که بعضی از اجزای این سند به وسیله بعضی آدمهای ناباب یا غافل در حال اجراست. حساسیت جامعه نسبت به این اتفاقات، بجا و ضروری است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@www_rasaee_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفکری خطرناک تر از داعش!
حجت الاسلام رفیعی حسن آقامیری و دیگر تفکر های مانند او را با خاک یکسان کرد!👌
از اسلام رحمانی حرف میزنه اما خودش با خشونت وفحاشی نقد میکنه!
روضه را تعطیل کن!منی که قائل هستم همه بخشیده میشن پس شمر هم بخشیده میشه واسه چی روضه میخونید؟
پ؛ن؛عجب پاسخی داد استاد!اقا میری میاد روضه میخونه که شمر چنین جنایتی کرد اون ور میاد میگه همه را میبخشن!
@AntiBBC
💢جولان ماسکهای غیرایمن در فارس در سایه سکوت متولیان
🔹داستان از این قرار است که هفته گذشته یکی از مسئولان ارشد سازمان صمت فارس با اظهار تاسف از بازیچه قرار دادن سلامت مردم توسط افراد سودجو، از توزیع و فروش ماسکهای تاریخ مصرف گذشته خارجی در بازار خبر داد که همین موضوع سبب شد بسیاری از شهروندان نسبت به این خبر واکنش نشان داده و خواستار پیگیری و مطالبه از مسوولان توسط خبرگزاری فارس شوند با این سوال که مسئولیت مسئولان در این شرایط بحرانی چه خواهد شد؟
🔹به نظر میرسد پای سلامت مردم که به میان میآید حساسیتها باید افزایش یابد اما این موضوع در فارس به گونه دیگری است! آنچه لازم به ذکر است اینکه استفاده از ماسکهای غیربهداشتی و غیرایمن به همان اندازه مضر است که افراد جامعه بدون ماسک در مقابل خطر قرار گیرند
🖇مشروح یادداشت:
🔗 http://fna.ir/ezi6a5
📲خبرگزاری فارس استان فارس
▫️https://t.me/farsnaonline
▫️eitaa.com/farsnaonline
▫️Sapp.ir/farsnaonline
▫️instagram.com/farsnaonline
📝یادداشت سیاسی/ سیروس سجادیان:
در سال1400 برای عبور از بحرانهای بوجود آمده، چگونه دولتی را باید انتخاب کرد؟!"
🔹جریانها و جناح های سیاسی انحصارطلب و اقتدارگرا محکوم به فنا هستند/ مردم از وعده های سیاسیون بی عمل خسته و ناامید هستند/ برای ترمیم شرایط موجود در کشور باید از جریانهای سیاسی و کسانی که این شرایط را بوجود آوردند عبور کرد/ در انتخابات 1400 نباید فریب "تَکرار انحصارطلبان" تکرار شود.
🔹با سابقه عبور از دولتها در دو دهه گذشته، تجربه را تجربه کردن خطاست.
🔹دولت آقای خاتمی در سال 1376 با راي منفي و صريح مردم به عملكرد دولت سازندگی با اعلان شعار *"توسعه سياسي"*، روی کار آمد و مطالبات مردمی تحت عنوان اصلاحات به يك خواسته ملي تبديل گردید. در سالهای پایانی هر دوره ی دولت اصلاحات به سبب زیاده خواهی و انحصارطلبانه عناصر افراطی خاصه مشارکتی ها و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی که در بدنه دولت نفوذ کرده بودند، بحران های متعددی در کشور به وقوع پیوست که به دلیل ضعف در هدایت جریان اصلاحات و اتکاء به قدرت های خارجی، دولت در پیگیری مطالبات خود و وعده های داده شده به مردم ناتوان و ناامید گردید و پروژه عبور از خاتمی عملا رقم خورد و نتیجه آن در تیر 1384 واگذاری قدرت به رقیب جبهه سیاسی آنها شد.
🔹دولت آقای احمدی نژاد در سال 1384 با رای مردم به *ارزش های انقلاب اسلامی و شعار "دولت مهرورزی"* و با حمایت اصولگرایان روی کار آمد. در دوره اول دولت به سبب توجه به آرمان های انقلاب اسلامی و شرایط مناسب اقتصادی خاصه در حوزه فروش نفت و توجه به مستضعفین، رضایت مندی قابل توجهی در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در بین جامعه متوسط به پایین و مذهبیون، ملموس و قابل مشاهده گردید. در دور دوم دولت مهرورزی تغییراتی در "رفتارسیاسی" حامیان دولت و زاویه گرفتن آنها آشکار و با استفاده از واژه "جریان انحرافی" جبهه ی سیاسی انحصارطلب با سوءاستفاده از این فرصت با درخواست تشدید تحریم های اقتصادی از غرب که منجر به افزایش نرخ ارز و تورم در کشور گردید، پروژه عبور از احمدی نژاد هم کلید خورد و نتیجه آن واگذاری قدرت به جبهه سیاسیِ انحصارطلبِ اعتدالگرا در سال 1392 شد.
🔹دولت آقای روحانی در سال 1392 با بمباران تبلیغاتی انحصارطلبان افراطی در خصوص وانمود کردن "جنگ" بر علیه جمهوری اسلامی از یک طرف و ناامیدی مردم از تبلیغ "جریان انحرافی" و "چراغ سبزهای حسن روحانی پیرامون رابطه با آمریکا" و نه گفتن به جنگ دروغین بر سرکار آمد. دولتی که در پشت پرده ی سیاست نه مورد تایید اصلاح طلبان بود و نه مورد تایید اصولگرایان.
اصلاح طلبان به سبب افراطگرایی عوامل نفوذیِ سازمان "مجاهدین انقلاب اسلامی" و "جبهه مشارکت" در "انتخابات 88" و این که در جامعه جایگاه مناسبی نداشتند از سرِ ناچاری ضمن حمایت اجباری از روحانی دولتی با شعار با شعار "تدبیر و امید" بر سر کار آمد که در طول هفت سال گذشته "نه تدبیری دیده شد و نه امیدی".
🔹امیدها به ناامیدی و تدبیرها هم منجر به اتفاقاتی مانند حادثه آبان 1398 گردید و نتیجه آن انتخاب طوری شد که گرانی کالاها با رشد بیش از 300% ارزهای خارجی با رشد 700%، توافق برجام نافرجامی که سالها باید گذشت تا خسارت های آن جبران شود، وعده های نادرست و غیر قابل اجرا و قرار دادن اعتبار گذرنامه ایرانی در جهان که در پایین ترین سطح از کشورها قرار گرفته است و ...... را به دنبال داشت و دارد.
🔹 لذا اصلاح طلبان در اواخر عمر دولت روحانی، به سبب ناکارآمدی و عدم تحقق وعده های دولت همراه با بدترین شرایط اقتصادی و سیاست خارجی که در طول انقلاب پس از تثبیت دولتها رقم خورده است این احساس را می کنند که ناکارآمدی های دولت روحانی از نظر مردم به پای آنان نوشته خواهد شد، برای برون رفت از شرایط موجود، به صورت آرام و بدون تنشِ آشکار سیاسی در حال عبور نهایی از روحانی هستند تا بتوانند برای 1400 جایگاه خود را در بین مردم داشته باشند که بنظر میرسد این انتظار، امیدی همچون امید به دولت اعتدال باشد، زیرا نقش اصلاحطلبان در کسب قدرت سیاسی توسط حسن روحانی بر هیچکس اعم از افراد، احزاب و گروههای سیاسی در داخل و خارج از کشور پوشیده نیست و این پیمان نامیمونی که اصلاحاتِ مورد نیاز در کشور را به ورطه فراموشی رساند، در تاریخ به پای اصلاحطلبان که مسبب آن افراطگرایانِ انحصارطلب و اقتدارگرا بودند، نوشته میشود.
🔹حال باید منتظر ماند که " در سال 1400 برای اصلاح ناکارآمدیهای موجود چگونه دولتی را باید انتخاب کرد؟!!" 1399.06.15
@farsnaonline
💢جزئیات طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری
🔹سخنگوی کمیسیون شوراها: براساس اصلاحات قانون، حداقل مدرک تحصیلی کاندیداها باید کارشناسی ارشد و حداقل سن کاندیدا ۴۵ و حداکثر سن ۷۰ سال باشد.
🔹رجل سیاسی باید حداقل مجموعا دارای ۸ سال سابقه در مناصب مقامات سیاسی باشد.
🔹کاندیدا باید از سلامت و توانایی جسمی و روانی برخوردار بوده و شرایط عدم محکومیت به جرایم اقتصادی، امنیتی، تخلف انتخاباتی و عدم اعتیاد به مواد مخدر را داشته باشد.
@farsnaonline