📌مدارس تهران فردا تعطیل نیست
عضو هیئت بازرسی استان تهران:
🔹با توجه به اینکه انتخابات در استان تهران به صورت الکترونیک برگزار میشود، به نظر میرسد تا حدود دو ساعت پس از انتخابات نتایج اعلام شود.
🔹بر اساس پیشبینیهای انجام شده در اول صبح فردا مشکلی برای حضور در مدارس و ادارات وجود نخواهد داشت.
🔹اگر شرایط به گونهای باشد که نیاز به تصمیم گیری در این زمینه وجود داشته باشد از سوی وزارت کشور اعلام خواهد شد.
📌نمایشگاه کتاب در دو روز ۷۴ میلیارد تومان فروخت
🔹نمایشگاه کتاب با ارائه آماری از میزان فروش نمایشگاه تا پایان روز دوم، در بخش حضوری ۵۲ میلیارد تومان و در بخش مجازی ۲۲ میلیارد تومان فروش داشت.
قوانین جدید دانشگاه خواجه نصیر: تشکیل گروههای مجازی بیشتر از ۱۰۰ نفر توسط دانشجویان منوط به کسب مجوز است
🔺عضویت در شبکههای مجازی غیرمجاز منجر به اعمال تنبیهات طبق شیوه نامه انضباطی خواهد شد
هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمهشدگان جدید تامین اجتماعی
🔰 مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی:
🔻 در نمایشگاه سال جاری کتاب تهران، هر فرد که در ایام برگزاری نمایشگاه (۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه)، برای نخستین بار نسبت به عقد قرارداد در یکی از طرحهای بیمه دانشجویان یا بیمه زنان خانهدار و دختران اقدام کند؛ مشروط به پرداخت حق بیمه خود تا پایان خرداد ۱۴۰۳؛ مشمول هدیه ویژه این سازمان در قالب بن خرید ۴۰۰ هزار تومانی کتاب ویژه نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خواهد شد که از طریق سامانه فروش مجازی نمایشگاه (book.icfi.ir) قابل استفاده است.
نکاتی درباره طرح سنجش سواد قرآنی دانشجو معلمان
🔸طبق بخشنامه سنجش سوادقرانی در بهار برای ورودی 1400و در تابستان ورودی1401 و در پاییز ورودی1402 این طرح را طی خواهند کرد.
🔸برای ورودی های 99 اختیاری است.
🔸بنا بر گفته معاون پژوهشی دانشگاه فرهنگیان شرط فارغالتحصیلی از دانشگاه خواهد بود.
📸 رهبر انقلاب در کتابخانه شخصی خود چه کتابهایی دارند؟
🔹️محمد صادق علیزاده-خبرنگار حوزه کتاب- با جستجو در تصویری که شب گذشته از حضور رهبر انقلاب در کتابخانه شخصیشان منتشر شده به نکات جالبی برخورده است.
علیزاده نوشت:
این تصویری که از رهبر انقلاب در کتابخانه شخصیشان منتشر شده، به احتمال زیاد مربوط به کتب فلسفی کتابخانۀ ایشان باشد آنهم بخشی از بخش فلسفه و کتب مربوطه!
🔹️توی همین بخش کوچک منتشر شده هم اما اسم و اثر خیلیها هست از افلاطون و کارل پوپر و ویتگنشتاین گرفته تا حضرات آیات علامه طباطبایی و جوادی آملی.
🔹️آن طور که از توی تصویر معلوم است و تا حدی قابل تشخیص، این اسامی و عناوین توی قفسهها چیده شدهاند؛ اسامی و عناوینی که در نوع خودشان قابل توجهاند:
منطق معرفت در نظر غزالی اثر دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی، تحلیل ذهن اثر برتراند راسل، شرح رسائل فارسی سهروردی اثر سیدجعفر سجادی، جهان باز اثر کارل پوپر، ترجمه الهیات شفا از آیتالله محمدمهدی گیلانی، ترس و لرز اثر کییر کیگارد، فلسفه حقوق بشر از آیتالله جوادی آملی، جمهور اثر افلاطون، شرح مبسوط منظومه اثر شهید مطهری، مبادی مابعدالطبیعی علوم نوین اثر ادوین آرتور برت، شرح اسفار اربعه اثر آیتالله مصباح یزدی، اصول حکومت آتن اثر ارسطو، نهایه الحکمه اثر علامه طباطبایی، رساله منطقی فلسفی اثر لودویگ ویتگنشتاین، شرح حال و آرای فلسفی ملاصدرا از سیدجلالالدین آشتیانی، آشنایی ایرانیان با فلسفههای جدید غرب اثر کریم مجتهدی و فلسفه هگل از والتر ترنس ستیس
هدایت شده از مجتبی شیخی
پیروزی گفتمان انقلابی در مجلس/ شکست سنگین قالیباف و پرخواندهها
نتایج انتخابات دور دوم تهران دو نکته را به ذهن میرساند:
۱- در دور دوم از ۱۶ نامزد فهرست اُمنا (پرچمدار گفتمان انقلابی)، ۱۲ نامزد راهی بهارستان شدند. شانا به دلیل حذف برخی نامزدهایش در دور اول مجبور شده بود برخی نامزدهای اُمنا را در فهرست خود وارد کند؛ بنابراین تنها چهار نامزد اختصاصی شانا (لاجوردی، زارعی، سلیمی و روح الامینی) راهی بهارستان شدند و جالب اینکه لاجوردی و زارعی نیز گزینه مطلوب پایداری و سلیمی نیز نماینده مطلوب همه گروههای شانایی بود و در مجموع دور اول و دوم، تنها دو گزینه از سهمیه قالیباف (با احتساب خودش) وارد بهارستان شدند.
۲- در دور دوم پنج نفر از انتهای نتایج دور اول به جمع ۱۶ نفر ابتدایی و پنج نفر از ابتدای نتایج به جمع ۱۶ نفر پایانی پیوستند. از پنج نفر پیوسته به انتها، سه نفر «شانا»یی و از پنج نفر پیوسته به ابتدا، چهار نفر «اُمنا»یی بودند.
امیدواریم با پیروزی گفتمان پرچمدار انقلابی و شکست سنگین پدرخواندههای شب انتخاباتی، منتخبان به گفتمان اعلامی وفادار بمانند و در مجلس جدید شاهد تحول عملی فرهنگی و اقتصادی باشیم تا «مانا»یی نصیب آنها شود.
با حجت خدا باشیم تا «مانا» باشیم.
#شانا #امنا #مانا
✍ مجتبی شیخی، پژوهشگر ابرفقه و نظام اقتصاد
https://eitaa.com/msheikhy